Új hozzászólás Aktív témák

  • goodboy007

    senior tag

    válasz aelod #117894 üzenetére

    6x elmosni, full szárazra áttörölni a shakert. :DDD
    Ugye vizes shakerbe először nem lehet a kreatint belerakni, mert kis nedvességnél is beletapad (legalábbis az a szemét protein így tesz). 4-5 óra alatt meg nem mindig lesz magától full száraz.
    Utálom az ilyen "szarakodós" dolgokat. Ha ugyanolyan erőszintem lenne, nem menne az edzés rovására és ugyanúgy fejlődnék, akkor 1x ennék egy nap és egy időpontban ennék meg minden port/tablettát.

    De ez van, ez a sport csupa ilyen elemből áll, ezt kell szeretni, csak mivel feledékeny vagyok, hiába rutin, nem mindig jön össze, hogy napi 3x izületvédő, multi pro kaja után, L-karnitin/AAKG/Beta-alanine edzés előtt fél órával, edzéshez bekeverni az L-Glutamint a vízbe, Omega 3-at este bevenni és nem közvetlenül étkezés után. Most emellé még bejön a kreatin, hogy azt is napi 3x kéne szedni és ugye a velejáró mosogatás/törölgetés (bár lehet beleteszem egy bögrényi vízbe, azt meg majd elmossa a mosogatógép a cégnél :P).

    Persze ez is a sport szépsége, hogy amellett, hogy a kaja és az edzésvégrehajtás a lehető legprecízebb kell legyen, a kiegészítők ütemezésére való figyelés is dobhat valamit a hatékonyságon. Legalábbis merem remélni. Meg ugye a biokémiai folyamatokat nem lehet felűlírni, ha megfeszülök se fog x mennyiségű fehérjénél/egyéb kiegészítőnél több hasznosulni egyszerre, ha egyszer adott egy limit, amit a test még képes adott időben hasznosítani.

    Mondjuk az igaz, hogy a kreatinéhoz hasonló mellékhatást semmi más nem produkált még nálam. De úgy néz ki meg van a tuti kombó, kettészedett adagban beszedve engem már nem hajt meg.

    "propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

Új hozzászólás Aktív témák