Új hozzászólás Aktív témák

  • aelod

    veterán

    válasz Peti78 #114050 üzenetére

    Miért melyik ápolja éppen a májat? xD
    ________

    A témához még.

    A siker (jelen esetben a versenyzői és nem más siker) elengedhetetlen feltétele szerintem a dopping. Aki profi szinten sikeres akar lenni az bevállalja ezt a kockázatot és a vele járó ügyes bajos dolgokat (testi- és személyiségbeli elváltozások). Mint ahogy bevállalták az itthoni elit atléták is. Hozzátenném, hogy nem kevés munka áll minden egyes siker mögött. A dopping igaz sokat segít de a munkát nem végzi el helyetted a szer.

    A sok csökött agyú hobbi kokszos azt nem képes felfogni, hogy neki miért nem éri meg úgymond tönkretenni az egészségét csak mert jól akar kinézni és tegnapra. Meg villongani a csajok meg haverek előtt, hogy ő kib*szta magát a szándra meg a mászkülbícsre. Ahelyett, hogy beletenné a munkát rögtön az az első kérdése, hogy mit szedjen ha terembe jár. Mert neki ne mondd, hogy te nem szedsz semmit. Nonszensz.

    Annyira látni egyébként nálunk is, hogy ki az aki szerezik. Hihetetlen. Volt fekvenyomó házi verseny a teremben és a srác +80 kiló kategóriában 150kg-ot nyomott úgy, hogy tolta a cuccot. Hát az mi? Eredmény? Megérte?

    "It's simple, if it jiggles, it's fat."

Új hozzászólás Aktív témák