Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy a felhasználók többsége fog-e lázadozni ez ellen? És most nem azokra gondolok, akik meglátják ebben a pénz vagy Robux szerzési lehetőséget.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
podtibi
senior tag
Helyes. Senki se gondolja hogy ez minden játékkal meg nem fog történni. Üzleti szempontból egy kész aranybánya. Érdemes észrevennie az embereknek, hogy minden szórakozás mögött is pénz áll.
Ezt inkább rád bízom.
-
peppa
tag
Akkor cserébe szereljék le a fizikai plakátokat és kijelzőket!
Elképesztő, hogyan tudtunk idág eljutni, hogy minden méteren az arcodbanéz egy plakát.
Konkrétan a gyerekeket és felnőtteket méterenként váltogatva gyűlölettel, az egymással szembeni tiszteletlenséggel, nyílt/burkolt hazugságokkal, manipulációval bombázzák azok, akik így remélnek hasznot. A végén nagyon fogják sajnálni, csak akkor már késő lesz. Ugyanezt nagyon fontos tovább terjeszteni az online világba is. -
Necroman_Mk2
őstag
-
Alusky
aktív tag
válasz Necroman_Mk2 #4 üzenetére
Mindkettőre, mivel nagyjávól ugyanazt csinálják. Én mondjuk a gyerekeket nem a plakátoktól félteném, mert kb. immunisak rá, az a jelenlegi generációknak van. Sokkal aggasztóbb az influenszerek felvásárlása akiket viszont a szülőknél is magasabbra tartanak a fiatalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X DUAL EVO OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer gép - ASUS B660M, INTEL I7 12700, 32GB DDR4, RTX 3070 8GB, 2TB M.2 SSD, 1000W Gold
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, Kingston, SK Hynix, Kioxia - STEAM DECK
- Apple Watch Series 7 Titanium 45mm /Watch Edition/ Wifi/ Cellular
- Alig használt számítógép konfigurációban eladó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen