Új hozzászólás Aktív témák

  • celf

    őstag

    válasz Zola007 #108820 üzenetére

    szerencsém volt, sikerült megfognom a mozdulatot mielőtt jobban bebillent volna a vállam.. talán pont az OHP előtti rotátorköpeny-berhelés miatt úsztam meg, nem tudom, de mák volt :U általában az ilyen húzások szoktak 1-2 hét vállfájdalomhoz vezetni nálam.

    egyébként a csuklya nekem szerencsére nem barmolja a vállam. mert szerinted amúgy az a vállaknak nem tesz jót? szerintem az a nyaki gerincnek adja az ívet inkább. szó szerint.. hehe.

    a dip viszont már veszélyesebb. de azt egy ideje kb. fele mozgáspályán csinálom, a vállamat szigorúan a helyén tartva. mellre így is nagyon jó. tricepszre nem igazán csinálok dipet. ahogy bicepszre sem chin upot. kivéve, amikor hasonló mód szét van esve az edzésem mint most, és vegyesfelvágott edzést tartok :D

    Magnézium: akkor viszont az elemi Mg tartalom még nem garancia arra, hogy az a mennyiség fel is fog szívódni. Tévedek?

    (#108818) kolosanyi : ez több, mint valószínű, hogy működne nálam is. csak egy valami csesz. a saját, évek alatt kiforrott tervemet nem volt módom, meg már időm sem nagyon véghez vinni. augusztusban lesz időm és újra edzeni, heti több alkalommal, legalább 4 hétig (yaaay :U ) de aztán szeptembertől, nézve az órarendet, iszonyat lesz. reggel klinikai gyakorlat, délután órák. és akkor a barátnőmmel még nem töltöttem időt és nem tanultam.

    szóval visszatérve az edzéstervemre, nekem nagyon bejött, fejlődtem tőle. csak sajnos olyan dolgokat nem javított rajtam, ami bizony elég alap :U ilyen pl. a protrakciós váll. nem áltatom magam, egyáltalán nem tökéletes a testfelépítésem. és ezen javítani kell. amíg nem bizonyosodok meg, hogy mennyit lehet kihozni a genetikámból, addig nem lankadok. addig fogok változtatni, amíg nincs eredmény.

    (#108819) Woodslave: mivel foglalkozol hogy nincs heti 2 napod?

    feljebb megválaszoltam, azt hiszem. de egyébként 13-án szigorlat és tegnap sikerült stretching írásbelin is megbukni, szóval még azt is pótolnom kell. hétfőn meg másik szigorlat volt. júliusban egy hónapra elutazok. és ott nem lesz terem. max az apartmanban tudok majd fekvőzni, felülni, stb-t csinálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák