Új hozzászólás Aktív témák

  • nitro16

    senior tag

    válasz madle #105113 üzenetére

    Igen azt írtam már múltkor, hogy az új termékcsalád ami megjelenik az mindig fasza, hogy híre menjen hamar utána meg szépen felütik, majd kinyírják a márkát. Használtam az FDL termékcsalád termékeit közvetlen a megjelenés után 5-6 szert is. Nagyon jó cucc volt, első szériájából betankoltam mert tudtam hamar felfogják ütni. NYP-nál 2 széria futott már az elejétől egy amit szórtak az átlag gyúrosoknak stb ez alúl volt dózisolva ,egy meg ami fullos volt ezt kapták a versenyzők meg akiknek jó a kontaktjuk.

    Mindenkinek el kell dönteni mennyit ér meg neki az egész. Nem egy olcsó dolog.

    Épp ezért van benzyl alcohol benne, de ettől függetlenül van, hogy gyullad mint állat mert nem olyan steril a cucc, de lehet a gyulladás annak a következménye is, hogy az van benne és annyi amennyit ráírtak és az miatt. Érteni kell ehhez. Vágatni szinte mindig vízbázisú cuccot szoktak ilyen a winstrol.

    GoTReX Ugyan azt tudom mondani, mint amit említettem nem agyatlanul kell használni ahogy sokan teszik azt. Aztán az edzés/étrend/ esetleg tápkieg sincs rendbe az illetőnél de cuccol mellette. Na akkor el lehet képzelni, milyen eredménye lesz. Meg komolyabb cuccokat nem kell használni mint: növi, inzulin,pajzsmirigy hormon ha csak nem vagy olyan szinten a versenyzésbe de akkor már az egészség eléggé félre van téve. Meg szemessel nem szarozni, hanem szúrni tudod-e magad izomba 4cm mélyre heti többször.

    De alapvetően sok alap gyógyszer emberek gyógyítására lett kitalálva, csak aki kokszol túladagolja a mennyiséget ekkor jönnek a adott szer saját sajátosságai meg persze a mellékhatások is, de ez függ dózistól meg az egyén szervezetétől, hogy reagál az adott szerre stb..

    Jó téma csak nagy tudás kell a gyógyszerek terén, a saját szervezet alap működése akkor sport hatására változó tényezők/dopping hatására stb. Így aki nem jártas benne az úgy se látja át az egészet, mert külön-külön is bonyolult egyben meg még jobban. Persze itt is lehet mindig fejleszteni a tudást illetve kell is mert mindig jönnek ki új szerek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák