Új hozzászólás Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz kolosanyi #95016 üzenetére

    Szerintem Te nem érted, hogy mi miről beszélünk. :)

    "Egy szóval se mondta, hogy gyökér aki csak ennek szenteli az életét."

    De. Pontosan ezt mondta amikor a testépítést komolyan vevő egyéneket valami magányos, antiszociális, otthon recskázó luzereknek festi le.

    "Azt fejtette ki, hogy neki ez egy hobbi, ami mellett van sok más hobbija is."

    Mint ahogy szerintem itt másoknak is, mégsem basszuk teli a netet wannabe videókkal.

    "Ha neked az edzés a terápia, akkor legyen úgy, jogod van hozzá. Neki meg joga van, hogy az csak egy legyen a sokféle terápia közül."

    No pont ez a baj, ugyanis ez a véglény úgy gondolja, hogy megmondhatja, hogy aki nem élsportoló, az miképp edzen, mennyire vegye komolyan a dolgot. És ez az az oltári nagy probléma, amit maximilian4 kollégával boncolgatunk. A videó tele van felszólító mondatokkal, amihez ennek a kis pöcsnek semmi joga,
    Ennyi.

    Tehát összefoglalva, nem a videó mondanivalójával van bajom (kezeljük hobbi szinten a testépítést, ne dőljünk be a csoda táplálékkiegészítőknek), hanem azzal az arcpirító stílussal, amiben ez a tizenkettő-egy-tucat nyomorék webhuszár kéretlenül megpróbálja nekem, nekünk megmondani, hogy mit, hogy csináljunk.

    Gondolom lement edzeni. A girhes teste láttán kapott pár lesajnáló pillantást. Erre durcás kisfiúként hazarohant, összehányta ezt a fost, majd elégedetten hátradőlt, hogy most jól megmutatta. :U

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Új hozzászólás Aktív témák