Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt1225

    aktív tag

    válasz goodboy007 #86469 üzenetére

    Március 12-én kezdtem a diétát az első kép amit csináltam az május végén volt, de szerintem már hamarabb megvoltak a kockák. Azóta meg tartom itt bikiniszezonra :D De már nagyon kiégtem, egyre több fehér lisztes cuccokat meg szenny kaját eszek több napon is egy héten. 15-től töltöm a kreatint, szeptembertől újra tömegelés. Többet nem fogok ennyit diétázni, csak gondoltam kipróbálom megtartani nyárra. Sose diétáztam :)
    A vége az úgy volt, hogy napi 150g rizs, 300g csirke, 300g zöldség, 50g zabpehely, 1 natúr joghurt. Nagyon sokáig nem ettem semmilyen mellékes kaját, tehát viszonylag gyorsan lementek a kilók (meg persze a sok aerob). Ja és most szeptember 1-én lesz 1 éve, hogy semmilyen édesség. Na de majd ha meglesz az 1 év abba is hagyom a nélkülözést, de már diéta alatt nem akartam, mert nehezebb lett volna.

    Köszönöm mindenkinek! :)

    Ja amúgy néztem a scitec beaches versenyzőket és nem valami nagy számok. Jövőre ha sikerül lejutnom akkor lehet nevezek :D Addigra nyomok pár tömegelés, diéta váltást. Bár ez a hosszú shortos gatyás dolog nem nagyon tetszik, buziknak való akiknek nincs lábuk. Nekem van lábam, de a combom még nem valami formás, majd addigra :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák