- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kérdéseket vet fel, hogy adatközpontok épülnek az erőművek mellé
- DIGI internet
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- ASUS routerek
- Netflix
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
válasz Dani82 #84405 üzenetére
2300 kcal eszem, no cukor,no fehér liszt, szeptembertől márciusig heti 2 thaibox, heti 2 súlyzós edzés...lófasz nem látszik rajtam
A hasamon a zsírszalonna ugyanolyan..a tököm tele van. A célom 32 évesen az lenne,hogy egyszer ha felveszek egy pólót akkor a mellkasom kijjebb legyen mint a zsíros hasam,eddig még nem jött össze.Rohadt genetika,harang forma test alkat vagy trapéz vagy mi.
Más meg eszi a csülköt fehér kenyérrel és kólát iszik mellé napi 3 -szor és széles háta, szépen látható hasizma,mellizma van.Szóval 12 óra meló után hazajöttem meg ittam 2 sört és egy pálinkát és eddzen a faszom.
Jövő héttől ha odaérek megint indul a thaibox.Kérem a bitch please pofonos gif-et, rám fér.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ASUS blog: egy év a NUC mini PC-kkel
- Villanyszerelés
- Viccrovat
- EAFC 25
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- További aktív témák...
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Drone - bontatlan - 2 év garancia
- DJI Mini 2 Fly More Combo FMC drón szett 3 akkuval - újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest