Új hozzászólás Aktív témák

  • _NCT

    őstag

    válasz spammer #20949 üzenetére

    Lehet hogy velem van a hiba, sokszor hasonlítom magam másokhoz, de nekem ez is ad egy kicsi doppingot, hogy tudom, le kell nyomnom, muszáj, kell!! (nem lehetek buziiii!!!! :DD). Mindig mindenhol bennem van a verseny szellem, sajnos ez egyéni "stikkem". Lehet hogy túlreagálom a dolgot, meg amúgy sem tudni tol-e valamit a srác, csak nekem fura volt ez a robbanásszerű erőnövekedés nála. Ezért is érdekelt, hogy csak én vagyok ilyen defektes, vagy valóban el lehet érni 3 hét alatt ekkora növekedést erőben naturálban?! Már csak azért is, mert kb mindig láttam a srácot előtte, hogy szenvedett a súlyokkal, kb úgy fejlődött mint én, először 50kg-val kezdte, 2. hónapban már 70, most meg 80. Szériáról beszélünk még mindig.

    Én ha év végéig elérem a 100kg-ot úgy, hogy belerakok 3x 6 ismétlést boldog leszek. Csak félek hogy 90kg-nál lesz a stop, ahonnan kínkeservesen fogok tudni fentebb menni.

    Na mind1, befejeztem a picsogást, lehet hogy én baszom el ezzel a napi 6.5-7 óra alvással, de sajna nem megy több, reggel 4:50kor kelek mindig.

    Amúgy mielőtt a fejem veszitek, nem szoktam mindig 2 órákat edzeni, ha egyedül vagyok általában 1-1.5 óra szokott lenni (ilyenkor nem basztatnak hogy nyomjam még, igaz nem is edzek olyan jókat és nem tudom kifárasztani a mellem karom stb....).

    Hétfőn szoktam mellezni, általában ekkor megyek rá a nagy súlyokra, utána pénteken, ekkor kisebb súlyokkal, inkább csak "formálom" a mellem. Szerintem 4 nap elég hogy regenerálódjon, legalábbis eddig sohasem volt már pénteken fájdalmam, mikor hétfőn beszartam.

    wertigo1984: én is tolok ilyen kreatin mátrixot, de szerintem az a baj...Hogy benne van a mátrix rendesen....Jobban jártam volna sima monohidráttal, igaz hogy azt mindig kutyulni kell, de pénzben is olcsóbb, meg legalább tudom mit tolok..... Kezdők hülyesége, hogy próbáltam venni egy közepes árfekvésűt, s közben kaptam valami fost...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák