Új hozzászólás Aktív témák

  • stingy2

    senior tag

    válasz Dreadloord #183971 üzenetére

    Szerintem is túl lett tolva a bicikli. Én anno, mikor versenyeztem, volt, hogy este 10-kor végeztem a 2,5-3 órás edzéssel , reggel meg meló, és semmi meditáció, meg napi szundi.
    Kiegészítőnek Masterpro 50 vagy 80, mert csak az volt. Kaja meg minegy, csak sok legyen -erőemelés ugye.
    Vízből lement 3-4 liter/nap - nem az akkumulátorba valóból. Így is sikerült 2-3 évre a hazai élvonal közelébe verekedni magam. (egy országos 2. hely volt a legjobb helyezés, bár a legjobb teljesítménnyel másik évben nem lettem dobogós, mert Kupcsik Laci "felhízott" a 100 kilóba.)
    Azt tapasztaltam, hogy a legfontosabb az edzés, edzéstervezés. Ha nincs személyre szabott edzésterv, akkor max. egy középszerű szintet lehet elérni (mondjuk hobbi szinten az is tökéletes). Utána a kiegyensúlyozott táplálkozás és a pihenés - értsd 7-9 óra jó minőségű alvás és a stressz "kezelés". A kortizol gyögyörűen képes pucolni az izomzatot, akármilyen a kaja v az edzés.
    Táplálkozásnál hobbi szinten nem kell semmilyen kieget venni, csirkével és hallal is tökéletes strandfazon építhető.
    Azért írtam, mert szvsz túldimenzionáljátok a kiegek szerepét. Már megint n+1 hsz. arról szól, hogy a natúr, vagy csokisbanánoskávésepres porral lehet felépíteni a tökéletes testet, de ha jól látom, edzésről csak perempe írogat, azt meg inkább hagyjuk :).
    (a deszt.víz meg tényleg a non plus ultra...)

    [ Szerkesztve ]

    INTJ

Új hozzászólás Aktív témák