Új hozzászólás Aktív témák

  • HaZsolt

    őstag

    Pár kérdésem merült fel, amit visszaolvasás után nem találtam meg.

    Ha pl. bicepszet edzünk akkor arra 3-4 különböző gyakorlat elég, ha többet csinálunk akkor az az állóképességet fejleszti már, izomnövekedés nem lesz olyan mértékű?

    Ha fehérjét viszünk be, azt tudom, hogy részletekben kell 3-4 óránként, na most, ha úgy alakul, hogy este többet kellene bevinni (mert akármi miatt nem tudtam napközben fokozatosan bevinni) akkor inkább hagyja ki az ember? Ha egyszerre nagy mennyiséget pl 150 gramm fehérjét visz be akkor az már káros? Ha egyszerre sokat visz be azzal, hogy tud megbírkózni a szervezet? Mennyi az a max amit még egyszerre be lehet vinni? Fokozatosan szoktam 3 óránként, ügyelek a testsúlykilogramm szorozva hárommal, de vannak olyan napok amikor nem tudom fokozatosan és akkor ott a dilemma, hogy este 150 grammot kellene bevinnem, ami rengeteg egyszerre és nem tudom, hogy az egészséges lenne-e. Ti ilyenkor hogy szoktátok?

    Egész testes edzés illetve, izolált edzés között a különbség az, hogy az izomnövekedés, ha izoláltan edzzük az izomcsoportot nagyobb mértékű, hatékonyabb? Körülbelül hány százalékkal?

Új hozzászólás Aktív témák