Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz Woodslave #158225 üzenetére

    Ha megfelelő csatornát találsz az elméjéhez, akkor igen
    A probléma az, hogy az esetek döntő többségében sokkal kevesebb energia (értsd: pénz) fordítódik az életmódváltás terjesztésére, mint az ellene dolgozó ipar esetén.

    Ha annyi pénzt és energiát fektetnénk az emberek közvetlen (értsd: face-to-face) tájékoztatásába, mint amennyi pénzt a cukros üdítőket, dohánytermékeket, édességeket gyártó Coca-cola, Marlboro, McDonalds Lays, Algida, stb. óriáscégek fektetnek marketingbe, akkor lenne értelme.
    Másik oldalt pedig a gyógyszeripar áll, aminek szintén nem érdeke, hogy az emberek ne pusztítsák magukat.

    Egyszer remélem eljut oda az emberiség, hogy betiltja a p.csába ezen termékkörök forgalmazását, azzal tetemes terhet lehetne az egészségügyről is levenni.

    Én speciel nem stadionokat építenék ennyi pénzből, ahol még kimondani is durva, hogy több 10 milliárdból csak 22 ember tud sportolni, hanem stadionméretű közösségi sportkomplexumokat, amiket a regisztrált iskolák és munkáltatók / munkavállalók tudnának kedvezményes áron használni.

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák