Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Sterilzona #132117 üzenetére

    Azzal tisztában vagy hogy 50kiló súly+rúd többe van mint ez a "pad" ? Annyi súly pedig nem árt ha van. A lábgép még szódával elmenne, de a többi része csak akkor ha kórházba akarsz kerülni :D

    Ahogy írta már valaki, ha nem tudsz vagy nem akarsz többet költeni, le kell gyártani/gyártatni. A pad magában semmi, súly is kell. Ezt használt piacon a legegyszerűbb, ha kifogsz egy jó ajánlatot. Egyéb esetben már a sima vas is 500, gumis 800, krómozott 1000-1200HUF/kiló. A cementest valami 250-300HUF között mérik, de a "rendes" 30mm-es rúdra nem megy fel.

    Most nézem adnak hozzá 35kilót - alkalmi használatra még elmegy ez a felállás, de azt tartsd szem előtt hogy a legnagyobb terhelés a te súlyod + amit hozzáadnak 35kiló, semmi több. Lehet növelni a teherbírást ha hegesztenek hozzá, csináltam már ilyet de ennek ellenére azt mondom ha komolyan gondolod a gyúrást akkor először is nem csak melleket kellene növeszteni hanem kart, lábat, hátat is. Ahhoz meg rengeteg súly és lehet gép is kell.

    Sztem nevezz be egy hónapra egy értelmes terembe, és ha a végén kéne még íze van, akkor vagy hosszabbítod vagy veszel valamit otthonra, ha van fölös 20-30négyzetmétered, lehetőleg egyben.

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák