- Kína viszi a hátán a világ legnépszerűbb autóját, a Tesla Model Y-t
- Az AI-vezetők szerint kihalhat az emberiség a mesterséges intelligencia miatt
- A legnagyobb olasz agrofotovoltaikus farm működteti az Amazont
- Nem kerül a Sony kezébe a Cyberpunk 2077 fejlesztője
- NVIDIA: az AI révén már bárki lehet programozó
- Kína viszi a hátán a világ legnépszerűbb autóját, a Tesla Model Y-t
- Az AI-vezetők szerint kihalhat az emberiség a mesterséges intelligencia miatt
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Aliexpress tapasztalatok
- ASUS routerek
- ASUS RT-N56U és RT-N65U
- A legnagyobb olasz agrofotovoltaikus farm működteti az Amazont
- Nagy tervei vannak Indiával a Teslának
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
veterán
Rádöbbentek Koreában, hogy nem mindenkinek van 1000-1500 USD-je telefonra...?
Szerintem amúgy az irány nagyon ígéretes. 8K nincs, kerekített kijelző nincs, tehát semmit nem vesztesz.
Csak a proci maradt Exynos....[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
Kellemesebb a képalkotás a nagyobb tesókénál, nekem.
-
szkaroly
senior tag
Fan Edition és Exynos? Ki volt az a rajongó aki ezt kérte?
15w-os gyorstöltő a dobozban? Százezres telefonokhoz adnak 30-40-eseket. Fillérb*szás klasszikus esete, az Apple-től tanulták.
Poco X3 Pro
-
natë
nagyúr
Nagyon tetszik! A főkamera igen jó (számomra), az UW annyira nem, de az mondjuk nem nagyon zavar. Kérdés elég-e a 6 Gb memória?
8-as SD-os kiszerelésben is létezik, csak sajnos még nem ért ide. -
Tewe013
őstag
Miben jobb ez, mint a sima S20? (egy árban vannak kb.)
-
DrBubo77
addikt
Én az összegzésben nem találtam árat. Vagy csak figyelmetlen voltam?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
6GB rammal nem jó üzlet. Kell a 8 a DEX miatt.
-
Nem értem a kamerát... az S10-ben még volt optikai zoomkamera, az S20-ban kivették és lett digitális zoom, (ami adott esetben rosszabb képet ad, mint a korábbi modell) most meg visszahozták az optikai zoomot, ráadásul olcsóbban. Ha vettem volna sima S20-at, akkor most nem lennék boldog.
-
arn
félisten
ez a hatlap, es a sik kijelzo jobban bejon, mint a sima verzioe. de 8g kellene bele.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
AS
félisten
Tényleg nem értem. Minden EU s országban van 5gs snapis, de nálunk csak 4gs exifos van... Mi a logika?
[ Szerkesztve ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Juhaszatti
addikt
Nem jobb ez, inkább más.
- Már a méretkategória is más, ez jóval nagyobb mint a sima S20, a Plushoz van inkább közelebb.
- Műanyag a hátlapja
- Kisebb a kijelzőfelbontása (FHD+)
- GG3-as, a többi S20 Gorilla Glass 6-os
- Az alapkiszerelés ebből "csak" 6GB RAM-al szerelt, de persze van 8GB verzió is, és ennek a RAM-ja némileg gyorsabb.
- A belső tárolója is gyorsabb picivel, ez USF 3.1, a többi S20 UFS 3.0
- A zoomkamera ebben kisebb felbontású, széleslátónak is kisebb a szenzormérete, és a selfiekamera is kisebb felbontású, valamint a Plushoz képest ebből hiányzik a ToF kamera
- A sima S20-hoz képest nagyobb az akkuja, de ugye nem az a méretkategória, a Plushoz képest meg már azonos méretű az akksi is
- Ebből lehet hogy itthon is lesz Snapdragon verzió
- Lapos kijelzős (ami persze nem egyértelműen előny, számomra pl inkább hátrány, de ez teljesen szubjektív)Kb ennyi a különbség, a száraz tényekre alapozva
-
WhiteWalker
nagyúr
Erre a Samsung telefonra mondom , hogy vennék.
Akármennyire se kedvelem a Samsung márkát. -
icezozo
addikt
első ránézésre nem rossz...
-
atike
nagyúr
Más gyártóktól is jöhetne hasonló elgondolású telefon...
Mekkora királyság lenne már...
Ez jól sikerült szerintem.
-
erahurka
nagyúr
Újabb példa arra, hogy el kéne felejteni a pixel binninget.
https://www.instagram.com/mozinaplo/
-
válasz
WhiteWalker #20 üzenetére
ezt én is de csak az sd 865-ös verziót
az s8 után megfogadtam, hogy exynos proci nem lépi át a lakás küszöbét i14 white
-
Nem tudom. Félek, hogy amúgy is kevés lenne a 6GB, mivel ha a mobilon dolgozom, sok minden viszi a memóriát (excel és word doksik, sok weboldal megnyitva, pdf-ek, stb). Még DEX használat nélkül sem vennék 6GB-s mobilt, szerintem a 8GB az abszolút minimum, ha valaki dolgozik is a telefonjával.
-
Most olvastam, hogy a Samsung szerint a következő Exynos (1080) energiafelhasználása 50%-kal kisebb lesz a jelenleginél (ebben már nem Mongoose magok lesznek). Hát úgy legyen!
-
Noukoum
veterán
Jó készülék, előfizetéssel szerintem itthon is népszerű lesz.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Hallosz
senior tag
Október elsején került a kezembe, azóta nyüstöljük. Játék, navi, Fb Viber Messenger Office, Zoom Teams, STB. Nem tudom, hogy mikor kellet volna jelentkeznie a kevés RAM tünetnek.
Teljesen fluid a rendszer, röhögve teszi a dolgát.
Fentebb kérdezték, az ára honi Samu garival 249.990 Hungarian Fabatka.[ Szerkesztve ]
Mert lakni, muszáj.
-
Hallosz
senior tag
Figyu, nem tudom, én csak a használati tapasztalatról tudok beszámolni.
Semmiféle akadást nem tapasztaltam Zoomról messengerre majd vissza, belejavítva egy Word doksiba, azt átkonvertáltam PDF-be, mobilneten elkülve, háttérben ment a meeting Zoomon, és egy farmos játék várta a folytatást.
Bizonyára ki lehet akasztani 6GB ramot, ezekkel nekem nem sikerült.Mert lakni, muszáj.
-
Cattle_Decap
tag
Alice!
"...viszont csak a szokásos 15 wattos adaptív gyorstöltő került (ezt még mindig nem szertejük),..."
De nem am!
-
-
Antonio989
csendes tag
Jelenleg S7 edge-et használok, lehet h erre most már lecserélem. Szerintem korrekten össze van téve és fél év múlva még olcsóbb lesz. (Bár a Gorilla Glass 3 kicsit szúrja a szemem, S7 edge-ben is GG 4 van
, de mindent is, nem lehet)
Ha snapdragon-os verzió is lesz esetleg, akkor mindenképp nyerő telefon.Ha fotózásra kéne választani telót ti melyiket választanátok? S20FE, S10, S10+, S10Lite?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
Antonio989 #43 üzenetére
Fotóra S20FE 5G (snapis).
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
joey04
titán
snapdargon verzió kéne, amúgy jó ajánlat. a ultraszéles kamera kicsit lehetne jobb.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
beyruth82
addikt
8/256-ban és 5G- vel kíváló ajánlat lenne ennyiért.
-
janeszgol
félisten
Ajánlott. Miért ne? Nem igazán láttam fantáziát a készülékben, de így elolvasva a tesztet elég ügyes húzás volt a Samsung részéről. Azért a hiányos BT kodekek miatt jár a mínusz pont.
Kamerában elég jónak tűnik. A hangminőség pl igen jó.Csengetett Mylord? van betöltve videónak? Ez tök aranyos húzás volt Alice.
-
janeszgol
félisten
+1
Végre leírta valaki. Az ötlet jó lenne, de nem hoz annyit. Mikor meglátom a 0.8 mikrométeres pixelméretket a specifikációban, hát elkap a röhögés. Hiába tesz össze négy pixelt eggyé, ezek annyira kicsi képpontméretek, hogy nincs bennük elég infó, amikből felépítené a kész pixelt.
Szóval remélem kikerülnek a 48, meg 64, meg 108 pixeles marhaságok, és visszatérnek a normális képméretekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű 2024.04.20. Apple garancia
- Eladó iPhone 11 Pro Max Arany 64GB Független Újszerű
- BONTATLAN Új Iphone 11 64-128GB 1év APPLE garancia gyári független DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- BONTATLAN ÚJ IPHONE 13 mini 128-512Gb gyári független MINDEN SZÍN DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- iPhone 13 128GB gyári független 2023.07.20. Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs