Új hozzászólás Aktív témák

  • _NCT

    őstag

    válasz _NCT #66349 üzenetére

    Jah és skinnyfat forma megvan, irány a Mr.O :) :C

    Amúgy diétában (kb 100-150g ch és 180-200g fehérje, zsír 30-40g/nap) le kéne ugrani az izomnak vagy sem? Múltkor már elkezdett hízni a karom, erre elkezdtem keményebben aerobozni, mondjuk úgy heti 4-5 alkalmat. És szépen elkezdett lecsorogni rólam amit felszedtem (kar -2cm, mell -3cm), persze akurva belly fat megmaradt.... Derék meg has között bő 10-15cm különbség van.

    Diéta már megy 3 hónapja, és már undorodom a túró,csirke,tojás,rizs kombótól, 1 héten meg 1 csalónap megy, és sokat nem változtam, bár van aki azt mondta fogytam....DE fasztudja, egy bő ing mindenre jó.

    Teljes kiörlésű az apám f@sza is otthon, egy jó ízűt nem tudok enni semmiből, mert a teljes kiörlésű cucc más ízt ad neki. Tészta is durum, kávéba se teszek se cukrot, se tejet, teába sem, üdítőket sem ittam mióta, csak vizet.

    Eltarhat a diéta fél évig is, vagy valamit szarul csinálok? Tényleg ilyen baszott nehéz megszabadulni a zsírtól? Volt Endo ismerősöm, ő 3-4 hónap alatt lepucolta magát, lifetime naturál. Amikor egy endo basztat hogy nagyobb beled van mint neki, na az mindent megér.... Építi az önbizalmam. ;]

    Bár ha jobban belegondolok a mostani Mr.O-n sem divat már a kockahas. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák