Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    válasz Assdak #60815 üzenetére

    nade nekem, mint hobbibutagyurosnak nulla egesz nulla% relevanciaval bir, hogy a profik mit csinalnak. Ha valaki komenyen tolja a kemiat, az olyan szinten valtoztatja meg a szervezet mukodeset, hogy az o szuksegletei es modszerei taplalkozas es edzes teren koszonoviszonyban sem lesznek egy atlagember szuksegleteivel es lehetosegeivel.

    Mondhatja Kai Greene nekem, hogy apafej, toljal be 5g feherjet mert attol fejlodsz, attol meg az szamomra hulyeseg lesz, mert az en szervezetem a felet sem fogja tudni felhasznalni. Ugyanigy beszelhet a kaloriabevitelerol, a dietajarol, az edzeseirol, barmirol, erdekessegnek jo lesz, de gyakorlati jelentosege szamomra nulla.

    Nekem marad a kiserletezgetes meg az olvasas. Probaltam sarga kapszulas stilusban, indulasnak jo, de az egyeni finomhangolas elengedhetetlen. Aztan a tokom tele lett a rizscsirkezessel, a hizas-fogyas ciklusokkal, es kicsit szetneztem mi van meg. Az eredmenye az lett ennek a szetnezesnek hogy most jobban fejlodok mint sargakapszulas stilusban, eletem formajaban vagyok 38 evesen.

    Aztan jon egy okostojas es elkezdi magyarazni hogy 16:00 utan ne egyek gyumolcsot mert az nem jo :D

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák