Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz Vitee #186723 üzenetére

    ezt nem teljesen ertem. kivegezed a bicepszed hat edzes elott? persze ha bicepszed akarod felhozni es halado vagy akkor nem szoltam, de amugy nem sok ertelmet latom ennek. hat gyakorlatoknal igy bicepsz hamarabb fog elfaradni, mint a celzott izmok. sztem forditva is fog noni a bicepsz, es ugy a hat is..

    #186727 F_Gergely
    ennyire ehetetlen? kakaoval is? allagra jo legalabb? lehet akkor eloszor kis kiszerelest fogok venni, megijesztettel..

    #186714 szőröscica
    sztem nem rossz ez, kerdes hogy milyen volumennel, intenzitassal, piheno nap szammal tudod csinalni.
    en mindig a progressziora voltam/vagyok rafixalodva. az alapjan modositanam a volument, pihenonapokat etc. ha nonek a hasznalt sulyok akkor vmit jol csinalsz, jo esellyel noni fogsz. persze technika az legyen jo allandoan.
    folyamatosan novelni kell a hasznalt sulyokat, vagy az ismetlesszamot. ha hetekig nincs progresszio es nem vagy halado akkor ott valami gond van. alvassal, pihenessel, kajalassal, volumennel, intenzitassal, technikaval vmivel...hogy melyikkel azt mindenki deritse ki maganak.
    abbol mondjuk el lehet indulni, hogy mai tudomanyos allaspont szerint 0-3 ismetlessel erdemes bukas elott megallni. ilyen intenzitassal nehez sztem ilyen sok sorozatot csinalni, mint sokan itt irtok. plane heti tobbszor.
    en 1 honap alatt csinalok ennyi sorozatot vallra, mint te egy edzes alatt. persze ha 3 reppel megall az ember bukas elott, akkor lehet ez a heti 20 sorozat nem annyira sok. valojaban ez a felso limit amit altalanossagban ajanlanak (heti 10-20 sorozat / izomcsoport) bar a kulon napos mell edzeseden is kap azert rendesen a vallad, foleg a front..hat edzesen meg a hatso resze..

    [ Szerkesztve ]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák