Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz Flash Gordon #185900 üzenetére

    ez a reflex tenyleg jo aron van :K kerdes, hogy ez a 25ug D vitamin ez mennyi nemzetkozi egyseg lehet..

    en meg meg mindig reszelgetem a programom, alakul de par aprosag van meg.
    en pl. nagyon regen tricepsz lenyomast csinaltam csigan, meg tolodzkodtam egy idoben. most egyiket se csinalom. a tricepsz kulso fejet viszont nem erzem a kezisulyzos skull crushertol. a csigas lenyomas brutal volt erre. probaltam meg 1 db kezisulyzoval ket kezzel fogva ugyanigy skull crusher szeruen fekve fej mogott, azzal se. a hosszu meg belso fejre nagyon jo amit csinalok.
    van ertelme valami massal kiserletezni meg? kickbacket nem akarok, nem tetszett a konyokomnek anno amikor probaltam. probaltam allva tricepsz extensiont nyak mogul, az meg a vallamnak nem tul kenyelmes. tudnam csinalni, de olyan eletidegen..szuk fekvotamasz detto kenyelmetlen, azt se akarom igy eroltetni.
    lehet kellene egy tolodzkodo is?

    amugy bicepsz gyakorlatokkal is kicsit ugy vagyok, hogy meh...lehet eloveszem tenyleg a barbellt. csak keret nelkul pakolgatni a tarcsakat :N
    a bicepszem felso reszen, vallhoz kozel nem erzek semmit...also resze kozel a konyokhoz elfarad szepen, mar a hatgyakorlatoktol is, de fent mintha semmit se csinalnek. allo kezisulyzos hajlitast csinalok kalapacs fogasbol inditva, aztan beforgatva, mivel nem fer el a sulyzo a torzsemtol.
    meg incline padon bicepsz hajlitas kicsit kiforditva.
    harmadik meg a combhajlitora a merev labas felhuzas. nem annyira durran be ettol sem a combhajlitom elegge. hiaba csinaltam most 3 sorozatot, akkor se. inkabb axial fatiguere, also hatra megy ugy erzem...most nyujtok is rendszeresen mert eleg merev vagyok, lehet nem nyujtom elegge a labam :F
    nektek full pumpot csinal ez a gyakorlat combhajlitonal?

    [ Szerkesztve ]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák