Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonio

    senior tag

    Sziasztok időszakos böjttel kapcsolatban szeretnék kérdezni, feltételezem van izt a topicban tapasztalat ezzel kapcsolatban
    45+f és 8/16 ot csinálom

    a lehető "legjobb" időszakban - karácsonykor- kezdtem bele mikor a 8 órás időszak ki volt maxolva (vendégség anya sütije stb).

    Azóta normalizálódott a helyzet és gond nélkül megy a napi rutin és az első pozitív jelek (fogyás -cm) már látszanak. Gondolom ez e rövid távú hatás a negatív kalória mérleg miatt indult el (nincs reggeli és a vacsi utáni nasi is elmarad eddig is figyeltem a kajára de most heti min 2x3 vacsi az tonhalas saláta stb és amúgy is sok zöldség + igyekszem az edzést is beilleszteni újra bár 2 kisgyerek mellett egyelőre nehéz)

    A kérdésem amire nem találtam egyértelmű választ a korai sikerek amik a negatív kalória deficit miatt jelentkeznek hogyan változnak ha pl elméletileg a 8 órás időszakban mondjuk a kalória deficit csökken/megszűnik/kiegyenlítődik. A 16 órás szünetben aktivizálódó egyéb szervezeti mechanizmusok pozitív hatás továbbra is segít a fogyást/megakadályozza a visszahízást?

    Csak arra gondoltam hogy délutánonként egy kis fehérje utánpótlás nem ártana (ebéd/vacsi közt) innen jött a kérdés

    89/182 cm vagyok 3-4 kiló már bőven látszik rajtam tehát nincsenek nagy elvárások. már kb 1 kiló le is jött rólam

    köszönöm

    Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800

Új hozzászólás Aktív témák