Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    en mindig egyszerre csinalom meg a 4 napra valo csirket, egy kilo 80 deka szokott lenni, mert 3 darab 60 dekas csomagot veszek a Lidl-ben :) Egy csomagban kabe 3 darab mellfile van.

    Olivaolajjal elkeverek fuszereket, mikor milyet, so, bors, zoldfuszerkeverek, chilli, de jol boven, ebbe beforgatom a hust, es egy napra bedobom a hutobe. Fuszererezes abszolut intuitiv modon megy.

    Masnap berakom az egeszet egy tepsibe, ontok ra egy kis bort, altalaban rozet, lefedem alufoliaval, es bedobom a sutobe 200 fokon. Amikor megparolodott a hus, leveszem rola a foliat, es szep ropogosra sutom. Ha marad szaft, akkor azt besuritem egy kis liszttel, es mellerakom.

    Neha varialom ugy hogy osszevagok ket paradicsomot es ket fej hagymat, es abba rakom a husokat nemi fuszerrel, neha meg betekerem oket bacon-szalonnaba.

    Marha finom, nem szaraz:)

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák