Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz benfolds #169212 üzenetére

    Amíg nem ezen élt, addig soványabb volt. Elkezdte ezt a munkát és életmódot és 1 év alatt +20 kg, de tény, hogy ahány ember, annyi típus.

    Nekem egyik csaj ismerősöm gyerekkora óta szar kajákat eszik. Hosszú évekig vasággyal volt 48 kg. Rendesen zavarta, hogy kis vékonyka. Aztán úgy 29 éves korától elkezdett hízni, pedig semmit nem változtatott a kaján és a mozgáson. Most 34 éves és rendesen meg van hízva. A kor befigyelt neki.

    Én meg az a típus vagyok, hogyha ennék és innék mindenféle cukrosat, akkor brutális mennyiségű zsír jönne fel azonnal. 20 évesen is és 35 évesen is. Az a szerencsém, hogy egyáltalán nem vagyok édesszájú és a péksüteményekért sem rajongtam soha. Mondjuk nekem az anyagcserém olyan lassú, hogy egy lajhár is megirigyelné.

    De az is tök érdekes, hogy apósom kb születése óta kövér, 18 évesen volt 110 kg. Amióta ismerem (16 éve) azóta a súlya 145 kg alatt sosem volt. Egy ideig 160 felett is volt. Cigi, nuku mozgás az élete. Most 66 éves, a vérképe csillag nélküli és annyi a baja, hogy egy kicsit magas a vérnyomása.
    Apám meg világ életében 80-85 kg körül volt 192 cm magassághoz. Aztán a 42 évesen nyugdíjba ment és most 136 kg-ra hízott 57 éves korára. Magas vérnyomása lett, meg a vérképben rossz minden is. De az elhízás formája is tök más a két emberen. Apám az a megrottyantottan elhízott, após meg a nagy előreálló belű, de az a feszes, nem lógós fajta gömbhasú forma.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák