Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz Angel2014 #168586 üzenetére

    A nem zsírban oldódó vitaminokkal, nyomelemekkel ilyen gond nincs, a c vitamin is (meg a legtöbb) ilyen. A felesleget kiüríti a szervezeted, vizelettel távozik - nem fog hozzászokni a szervezeted s nem alakul ki tolerancia, nem kell ,akd tübb belőle késöbb :)

    egyedül a zsírban oldódó elemekkel kell ésszel lenni, mert ott a felesleget elraktározza a szervezeted s ez felgyülemlik, aminek lehetnek negatív hatásai. Ilyen a legtübb b vitamin s a d vitamin is pl, ezekből akár “túl” is adagolhatod magad.
    (Onnan könnyű biztosra venni h valami az ha zsírral összekötött kiszerelésben is kapható - hiszen az is oldja - pl b s d vitaminoknál gyakori ugye az omega 3ban oldott formájuk.)

    én is kedden kapok astrat, első héten pihenek, nem tervezek súlyzós edzést. Nyújtások, esetleg lightos saját testsúlyos sima átmozgatásokon túl mást nem fogok, ilyenkor az immunrendszerem nem szeretném feleslegesen terhelni, márpedig a súlyzós edzés azt teszi. Aspirin protectet meg aki astrát kap sztem mindenképp szedje pár hétig, biztos ami biztos alapon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák