Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz whitezo88 #168577 üzenetére

    Ha szponzor, tápkieg gyártó lennék, nem azért zavarna, mert azt akarnám elhitetni az emberekkel, hoyg az én tápkiegemtől nő ekkorára. Szerintem a Scitec-nél sem ez van. Szponzorálja a magyar olimpiai csapatot is. Kiépít egy imidzset, hogy az ő tápkiegjeik vannak olyan jók, hogy világszínvonalú, példakép sportolók is beillesszék a felkészülésükbe. Ezzel még nem is mondják azt, hogy ettől lettek ilyen jók a sportolók, csak, hogy az ő részük is benne van.

    Ezzel szemben, nem hiába nem áll ki senki értelmes ember szteroidokról beszélni. Bármilyen jóindulatú és értelmesen is közelíti meg a témát, gyakorlatilag bűncselekményt ismer be. Még saját maga is elmondta, hogy nem az a hatóanyag tartalom van benne, ami rá van írva, tehát rá kell számolni egy kis pluszt. Meg szemes danát is fog tolni majd... Tehát olyan kéz alóli szerek szedéséről beszél, amikben azt sem tudhatod, hogy mi van. És lehet, hogy nem bíztat senkit ezek szedésére, de azzal, hogy tanácsot ad és a tapasztalatait megosztja, indirekt mégis csak segítséget ad ehhez.
    És szponzorként neked olyan embert kell találnod, aki példaképként tekinthető. A fentebb leírtak miatt pedig elég veszélyes manőver egy ilyen videót bevállalni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák