- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Nagyon nem hiányzott most ez az időjárás
#KeepFightingMichael
-
kisza25
félisten
Norbi
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-v-
addikt
válasz bajnokpityu #10654 üzenetére
Második futamon kellene nagyon vigyázni az autóra ott bent a mezőnyben ..
-
Qorthral
őstag
Szép volt, Norbi!
Eddig 10/10.
A második futamon nem összetörni az autót és már szinte jók vagyunk!
Ha a másodikon el sem indul, a harmadikon pedig elengedi Guerrierit és "kényelmesen" második lesz, már akkor is szinte biztosan megvan.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Male
nagyúr
válasz Qorthral #10656 üzenetére
Eddig szép Ha jól láttam, a végén jobban elkezdett esni, pont a befutónál.
A legjobb lenne ha közvetlenül Guerrieri mögött tudna maradni a második futamon (és Guerrieri max 4. legyen... három Hyundai lesz Guerrieri előtt, szóval ez nem lehetetlen), mert akkor már meglenne
-
Male
nagyúr
válasz Qorthral #10658 üzenetére
Hm, vajon ha tényleg hasonló időjárás lesz a másodikon, akkor Guerrieriék bekockáztatnak-e valami merészet? (Pl mint most Farfusnál az esőgumik voltak... gondolom le akarták vele védeni azt, hogy nagyon elkezd esetleg esni.... hasonlóan lehet egy ilyesmit, aztán ha bejön, akkor futamgyőzelem nekik.)
Izgalmas lesz az biztos ....csak az órát nézegetem, mikor kezdődik már -
Qorthral
őstag
Szerintem nekik és pláne Mülleréknek be kell.
Mondjuk Guerrieriéknek kb muszáj, mert egy óvatos, de jól sikerült versennyel max 10 pontot hoznak mondjuk Norbin, és utána 18-at adni neki az utolsón elég irreális. Persze ha Norbi bármelyiken is kiesik, akkor meglehet, de erre nem alapozhatnak. A következőn kell nekik nagyot vállalni, mert az utolsón akár erőből is lenyomhatják Norbit és meglehet a siker.
Müllerék érdekesebb helyzetben vannak, mert az egyéni ott még esélytelenebb, így még nagyobbat kellene miatta kockáztatni, viszont lehet a csapatcímhez meg elég lehet a konzervatív taktika és épp azt teszik kockára a nagy vállalással. Dupla vagy semmi? Müllert ismerve szerintem kockáztatnak. Hozzáteszem, ott azért isteni csoda kellene a győzelemhez, mert nem elég Norbit megelőzniük, és a rajtrácsok alapján a két futamon Guerrieri is bőven több pontot szerezhet Müllernék, ráadásul előtte is van a pontversenyben...Várom már én is nagyon a következő versenyt!
[ Szerkesztve ]
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
vlevi
nagyúr
Visszatérve Suzukára.
Érdekes módon, Sepangban meg tudták oldani, hogy a motorverseny után közvetlenül autóversenyt is rendezzenek.
Suzukában állítólag a bukótér átalakítása miatt nem volt erre lehetőség.Mellékszál, hogy az időjárás miatt az EWC (8 órás motoros endurance) futam igencsak lerövidítve került megrendezésre.
-
-
Motion_Blur
félisten
Egyik sessiont sem néztem eddig élőben, most csatlakozom.
Reméljük ez nem Norbi DNF-el jelent automatikusan...
Első futamon azért a vártnál többet jött előre Geri és Müller is. Nem lesz ez egyszerű, Norbi óvatos lesz a második futamon, és ott sok pont elmehet az előnyből.
Térde, imára!
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
IreN!CuS
őstag
Tipik, hogy ilyenkor van káosz, eső futam, kitudja melyik a jó gumi, és mi lesz 10 perc múlva
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Motion_Blur
félisten
Édes f/szom... mennyire tudtam hogy ez lesz...
Azt csodálom hogy nem Norbi autója égett porrá! Na majd a 3. futamon
[CS]Blade2: tökéletesen igazad volt, amit Norbiról, szerencséről stb írtál
Norbi 1 körön volt verhetetlen, Geri pedig a versenyeken. Sajnos utóbbiért adják a címet.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
guftabi96
addikt
válasz Motion_Blur #10665 üzenetére
Annyira várható volt, hogy valami történni fog.
Guerrieri mit ment, te jó ég. Na, ez a nem mindegy. És neki is slick volt az első kerekeken.
Mindezt kevesebb, mint 1 kör alatt..[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Qorthral
őstag
Ezt nem hiszem el!!!
Norbi megszívja, oké. De hogy a francba került 1 kör alatt első helyre Guerrieri???[ Szerkesztve ]
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
biker
nagyúr
Muller mit pofázik? Valaki verje már be neki rendesen, sírós kislány ha veszt, de leugat mindenkit.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Gabor777
aktív tag
-
Motion_Blur
félisten
Hát nem!
Mindegy mi a szabály, Norbi nem lehet és nem is lesz bajnok.
Fordított esetben már a bajnoki címet ünneplé Müller vegy Geri, ez tuti. Szívbaj nélkül törölnék a 2. futamot.
[ Szerkesztve ]
-
Gabor777
aktív tag
Idióták...viszont ha Guerrieri nem az első helyre jön fel, hanem csak 6 v 7-re..sztem visszarakták volna az eredeti pozíciójába a rajtnál. Így, hogy első, sztem nem merik meglépni. Mondjuk ezt is fura kimondani. Nem merik alkalmazni a szabályokat...
Szerk.: Mint kiderült, ez WTCR specifikus szabály...legit döntés.[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz Motion_Blur #10676 üzenetére
Annyira várható volt, hogy valami szopás lesz.
Az viszont vitathatatlan, hogy Guerrieri a 9. Helyről kevesebb, mint 1 kör alatt feljött az első helyre, míg Norbi visszaesett a mezőny hátsó részébe...Most egy páran biztos felébrednek az álomból.
#KeepFightingMichael
-
DS39
nagyúr
ha így marad, a 3. futamon eső nélkül hozható a dolog. nem könnyű a helyzet az biztos.
-
-
Gabor777
aktív tag
Szabályzat szerint mindenkinek át kellene haladnia azon a szektoron, ami a mérvadó...de rohadtul nem haladt át mindenki a piros zászló előtt a második szektoron. Ez baromság. Az első szektort kellene figyelembe venni.
-
biker
nagyúr
válasz Motion_Blur #10681 üzenetére
Lex Norbi
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
guftabi96
addikt
-
biker
nagyúr
Hogy szo...on le az eurosport!!!!!!
-
quby
őstag
Biatlon.....beszarok.. n
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Motion_Blur
félisten
Szájbak/rt biatlon
Mindegy, jobb is, ennyi elég volt nekem mára
-
ruti
Közösségépítő
válasz Motion_Blur #10690 üzenetére
nema, gyere m4- re
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Rotyi
aktív tag
Tényleg csak a player maradt?
Ami majdnem az, az nem az!
-
Ciccuka
veterán
eurosport nem közvetít
biatlon nézi azt egyáltalán valaki manapság
mondjuk eleve az m4sport-on néztem
csak ott is volt reklám, amit érdemes elkapcsolni[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
DS39
nagyúr
M4 Sporton megy.
-
guftabi96
addikt
válasz Motion_Blur #10690 üzenetére
Én is erősen gondolkozom rajta, hogy hagyom a f@szba az egészet.
Majd elvolvasom, hogy Guerreri behúzta a címet (egyébként teljesen megérdemelten).
Ma ő volt az, aki bajnokhoz méltóan autózott.#KeepFightingMichael
-
ruti
Közösségépítő
ha a futamtorlessel nem norbi lenne a nyero, mar reg megleptek volna
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Gabor777
aktív tag
M4 szintén D: : Női kézilabda..
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest