Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
...nos és akkor pluszban, mi jöhet le ebből a WTCR-ben résztvevő "gyártóknak"? Ez a legnagyobb gond, hogy nagy a fejetlenség és látszik, hogy csak kényszermegoldás lett ez a WTCR. Hogy mégis legyen valami túraautós rendezvény. ....és ezt így látva, vajon melyik "gyártó" akarna beszállni a világkupába? Gyanítom, akik tervezték, most elgondolkodtak rajta és inkább mennének a TCR szériákba, ahol egy úr van csak, Lotti (na jó kettő, mert a pénz is nagy úr
).
(#9761) Ciccuka: nos igen, az összkerekes A4. Régen volt egy STCC játék és mindig azzal mentem benne
. Na, de hát amúgy milyen gépek vannak már itt: Accord, Primera, Laguna, S40, Vectra stb stb stb. Mind kellene
.
(#9762) guftabi96: Húúú, hát igen a nagy bódé
. Pöppec járgány volt az is, de formára, hangra, meg úgy összességében nekem az S40 kellene....meg úgy mind
.
-
guftabi96
addikt
-
-
vlevi
nagyúr
Hát nem. Erre akartam utalni, hogy akármi is lehetett volna.
Mondjuk olyasmi, mint ez a biztonságiautós : [link]Vagy a traktoros túl gyorsan ment fel menteni, vagy a full course yellow-t későn lógatták be (mert utána nem sokkal az lett belőle), de lehet azt is csak a tv-ben látottak után rakták be, nemtudom.
-
Ventur@
senior tag
Azt ne feled, hogy ezek csak a moszkvai idők
. Coronel Nord-on nem ment rosszul (míg össze nem törte az autót) és Morocco-ban futamot nyert és ott is kiadta neki. Szóval inkább Coronelnek köszönhető, de az tény, hogy sokat tett hozzá Thompson is, mert Morocco-ban ő is jó volt (R1 meg lett volna neki szerintem, ha Valente nem üti ki).
Az biztos, hogy nem Filippi kaparta össze nekik a betonkeverőt
.
Nagyon kíváncsi leszek mit megy most a Lada, mert ekkora betonkeverőt még egyik sem kapott, a Citreon-en kívül. Ráadásul nem hiszem, hogy esős idő lenne majd Vila Real-ban.
Bár nekem rémlik még a szezon kezdet előtt egy apró hír, hogy a Lada sokat tesztelt felsúlyozva Magny-Cours-ban. De lehet hogy rosszul emlékszek
.
-
Egyetértek. Zoli elég konkrétan elmondta a tényállást a Hungaroringen az első verseny előtt az M4-nek, hogy mit és miért csinál úgy, ahogy. Csak aki kint volt, nyilván nem látta, de a többi nem tudom mire figyelt, ha nézte. Felesleges a károgás most már, mert tudjuk, hogy mi miért van. Úgyhogy én is velük vagyok, bár tudom, hogy idén nem lehet sokra számítani, de ez megint egy hosszabb folyamat része/kezdete.
-
-
Yayoh
aktív tag
Akik igazán szeretik Zengő-éket, azok rosszban is velük vannak, nem csak amikor fut a szekér. Én drukkolok nekik hogy legalább egy autóval végig tolják az évet, aztán meg meglátjuk mit hozz nekik a jövő. Nagy Dani meg szerintem idén már nem nagyon fog autóba ülni, max az utolsó futamok egyikén. Most is úgy kellett alkatrészt vadászni az egy autóhoz.
-
sultansmith
senior tag
Befejeznéd már ezt az erőltetett f*szkodást?
Nem is volt még 2. futam.
Egyébként hivatalos nem akkor lesz az eredmény, amikor a versenyzők célba érnek, hanem amikor megvan a mérlegelés és mindent rendben találtak a versenybírák, na, utána lehet csak kiírni egy FIA szintű honlapra a _hivatalos_ végeredményt.Azt még elnézem neked, hogy nem vagy járatos motorsportban, de azt nagyon nehezen, hogy mellé még nyomod fullba a kretént... :/
-
Ventur@
senior tag
Év végére, illetve jövőre lesz szerintem nagyon ütős a Volvo. Már most látszik, hogy az autó jó és gyors is. Jövőre jön egy 3. autó is, szóval szerintem még erősebbek lesznek.
Kérdés viszont, hogy kapnak-e súlyt és ha igen mennyit. Így a kizárások miatt nem tudom kapnak-e. Köridejeik vannak és nem is rosszak.
Viszont ha jövőre kiszáll, mint gyári csapat a Citroen, akkor megint csak 3 gyári csapatos lesz a MAC3: Honda, Lada és Volvo. Érdekes lesz, hogy a Citroen-t bent hagyják-e mint gyári alakulat (privátként. Lásd 3 éve az RML Chevy-k Müllerrel és Chiltonnal), mert ha igen, akkor a Hondának 2017-re sincs gyártói szinten esélye. Ha csak nem csinálják meg addigra végre a sedan Civic-et.
Más:
Aki nem tud menni a Hringre, de szeretné kicsit "komolyabban" követni az eseményeket, azoknak jó hír, hogy hétvégén ismét ingyenes lesz a WTCC Premium
.
Sajnos nekem idén is kimarad a Hring, anyagi okok miatt
. Akik mennek, azok csináljanak sok fotót és videót, aztán jöhetnek ide a megosztások
.
Hostess csajokról kötelező képet csinálni
.
-
[CS]Blade2
addikt
Utána pedig az F1-be érkeztek meg úgy, hogy megvárták, mire a Merci megépíti a világverő motort 3 év és 78 raklap dollár fejlesztési pénz felhasználásával,
és akkor kezdtek neki a V6-os motornak, amikor a másik 3 gyártó már élesben járatta a sajátját az F1-ben, és beszálltak egy kiforratlan szarral az 1.6-os V6-éra 2.évére. -
AMD_ok
őstag
-
Ventur@
senior tag
-
[CS]Blade2
addikt
“Egyértelműen sajnáltam. Nem értek egyet a választásukkal, de el kell fogadnom, hiszen lejárt a szerződésem"
Pedig egyetérthetne ennyi idősen, bár lehet, hogy úgy gondolta, hogy ő marad a 2., mert a két gyáriból tényleg ő a jobb, ő tudna több pontot hozni, ha az élen lennének, mert neki van erről tapasztalata, és képes piszkos trükköket is bevetni, ami jól szokott jönni a VB harcban, de az el kéne ismernie, hogy a Norbis választásuk jó, és vele már csak úgy tudnának nyerni, hogy top autó és mellé egyértelműen másodhegedűsöket kellene tenni.
-
vwpolopg
őstag
Az időmérés annyit ér mint a trágyahalom a mezőn, a második futamon elfelejtették, hogy a nap ott is lemegy, Norbi hétvégéjének, legjobb hondás összetettbeli eredményének, 4. helyének annyi az évre... valamint a YT-ban is úgy feljött bennani, hogy ha a kövi hétvége is ilyen tré lesz akkor annak is annyi...
-
[CS]Blade2
addikt
Szerintem a blikk.hu Itt pl. azt adják meg forrásnak...
Én másra számítottam. Persze a Zengővel lenne az igazi egy VB győzelem... viszont a gyári Hondánál lenne egy kis esély is rá... ha a Honda betalálna, akkor a tesztekkel, komplett mérnök csapattal, mindig a legfrissebb fejlesztésekkel Norbi behúzná, mint Lopez a Citrommal.
-
proof88
addikt
teljesült a vágyam, amikor ezt a képet lőttem nyáron
-
[CS]Blade2
addikt
Az csapatnak szerintem többe kerülne annál. Valami 230 milla volt Norbi gépe, valszeg a tervezett kopó alkatrész csomag, fékek, gumik nyomják fel 300 misire. Ha többször törik az további költség. Meg van még nevezési dij, meg egy rakat repülőjegy, kamion, szállítás, szállás, a szerelők fizetése, Norbi fizetése, és ezek egy második autónál is jelen lennének, a tesztelés pedig további költség.
Stadionhoz nem értünk, így azt nem tudjuk felbecsülni, lehet, hogy az meg nem olyan sok, mint amennyit elköltenek rá.
Viszont ja, bőven beleférne, és most kellene megjátszani, mert ki tudja, hogy mit hoz a jövő. Jól megnyomni a következő évet, mert ha jó lesz Honda, akkor Tarquini is vérszemet kap a címért, jobban vezetne most is, ha lenne esélye. -
quby
őstag
[focifika]Kicsit elkalkuláltam az árat. Nem igazán voltam tisztában egy WTCC-s honda költségeivel. De az itt leirtakból kiderül hogy kicsit több mint 1M€ az éves költség, azaz 300M HUF, szal abból a stadionár 1% ból nem csak egy tesztre futnáá
[/focifika]
-
ruti
Közösségépítő
Csak hogy az autósportnál maradjunk: ami a magyar rally bajnokságban történik éppen a pénzhiány/szponzor kihátrálása miatt, az is elszomorító. Milyen jó évadok voltak cca. 10 éve, akkoriban 5-6 WRC autóval, rengeteg N-es indulóval, valódi fieszták voltak, eljártunk az összes futamra, Mecsektől Egerig.
Most meg semmi
--
(gyerekkorom óta focizok, most már csak hobbiból, de megnézem a jó NEM MAGYAR meccseket)
Szánalmasnak tartom ami a magyar fociban történik, méltatlanul a legmagasabb helyen van a sportágak megítélésében, nulla eredménnyel, a világszínvonaltól fényév távolságra, kabaré az egész...
--
Nincs nézőszám, akkor minek a stadion? tévedés, hogy összehozza az embereket...gyerekkel ki sem mernek menni meccsre, mert balhé van...
A Lett meccsre elővételben elkelt 8000 jegy, de csak 4000-en mentek ki. Tehát volt aki megvette a jegyét több ezer Ft-ért, és úgy döntött, hogy nem megy ki...na ez az igazi kritika, és tovább nem is szaporítom, mert felmegy a pumpa...
Én a román meccset 1 perc 36 másodpercig néztem (a kapott gólig). Megelőlegeztem a bizalmat, de felesleges volt.
--
Ja, és a Ringre meg kimennek 40-70 ezren (ki honnan számolja), egy emberért, meg a narancs autóért. Odautaznak, belépő van, drága a fagyi, de kimennek az emberek, mert szerethető.
Nem képmutató, hiteltelen, mint a magyar foci. Hanem világszínvonal, profizmus...megbecsülés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Professzionális szimulátor Rig Váz Cockpit
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- AM 5 lapok
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest