- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plero
aktív tag
9
A képen szereplő alkatrészt keresek. Elég lenne csak 12 tűs is.[ Szerkesztve ]
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
zsolti1902
aktív tag
válasz
Slystyle #72984 üzenetére
Én legutóbbi két alkalommal az Epreskert Fogászaton voltam.
Dr. Póka István kezelt, fájdalom mentesen, precízen végezte a beavatkozást..
Előtte a Smile Design Centerbe jártam sokáig, de a végére vegyes volt a tapasztalatom, így váltottam, amit nem bántam meg.[ Szerkesztve ]
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
Slystyle
őstag
Kicsit off, de hova érdemes manapság Nyíregyházán/környékén fogorvoshoz menni?
-
szasanyi
félisten
...ha pedig valahogy az ellenzék nyerne... - ehhez mára fel kellett volna ébrednie az embereknek, és ráeszmélni a nagy magyar valóságra. Akkor talán lenne rá esély ebben az elb***ott rendszerben.
De 2 dologban egészen biztos vagyok: nem csak ez a politikai irányvonal létezik, illetve minden más irány legalább részben jobb lenne. De ugye ez csak 1 vélemény és 1 szavazat vok. -
jlaci74
aktív tag
Új, EFB-s, Start-Stop-os Exide akku.
Környéken házhoz viszem ha éppen nem indul az autód... -
vlevi
nagyúr
válasz
aldebaran #72976 üzenetére
"A károk, melyet okoznak (F) évekig, évtizedekig nem lehet majd helyreállítani."
Szerintem már ebben bíznak.
Ha a következő választást is megnyernék, akkor folytathatják ugyanezt, ha pedig valahogy az ellenzék nyerne, akkor olyan romhalmazt hagynak maguk után, amibe akár bele is bukhat egy új párt. -
aldebaran
őstag
A nyíregyházi kórház 14 éven aluli gyermeksebészetének feladatait január 1-től visszavonásig Debrecenben látják el
Egész Szabolcs Debrecenbe kénytelen jönni.
Ez jól el lett intézve.
A károk, melyet okoznak (F) évekig, évtizedekig nem lehet majd helyreállítani.[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Sicér
tag
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem a következő dologban:
HP Omen Blast fejhallgatóhoz keresek fülpárnát, mert a gyáriak már viseltesek.
Hol tudok ilyet venni, vagy rendelni? -
Janaboy
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #72969 üzenetére
Rákóczi úton van a For-Sat-Elit Kft., szerintem nekik lesz.
Janaboy
-
embe
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #72969 üzenetére
Euronics, MM, Tesco, Spar... Ilyesmi szokott lenni ezeken a helyeken. Sőt még a barkácsáruházakban is. A neten meg is nézheted van-e készleten.
-
Drughi
addikt
Nincs véletlenül valakinek elfekvőbe, megmaradt iPhone 12-höz tok vagy fólia?
Nem mai kütyü, hátha van a fiókba egy bontatlan motyó -
válasz
anonymus89 #72965 üzenetére
Sorry!
-
Üdv!
Valakinek esetleg egy új 5G-s, SIM kártyás router?
[link] -
E1even
senior tag
válasz
peter889 #72943 üzenetére
Szia!
Ha még aktuális, akkor a Hatzel téren van a patika és a Hova tűnt Sanyi? parkolójában éjjel-nappali automata (GLS / MPL / Packeta), valamint még a kert utcai OMV kúton van jó pár éjjel-nappali automata (MPL / GLS / Packeta / Sameday).
Éjjel-nappali Foxpost automata úgy látom, hogy van az Univerzum oldalánál is, és jó néhány Aldi-nál is."Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
lakisoft
veterán
- Árad -
-
Slystyle
őstag
Felpattintanád a GoPro kamerád a sisakodra, de még nincs mivel?
Akkor ezt ne hagyd ki: Bontatlan GoPro Helmet Front + Side Mount -
-
embe
nagyúr
Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok minden fórumozónak és családjának!
-
anonymus89
addikt
válasz
szabonagyur #72952 üzenetére
Köszi a visszajelzést!
Drughi: rendben jó látni, megoldották.
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
szabonagyur
félisten
válasz
anonymus89 #72948 üzenetére
Persze, rendszeresen hasznalom.
-
Drughi
addikt
válasz
anonymus89 #72948 üzenetére
Szeptemberi cikk, gondolom azóta megoldották.
Én csomagot nem tudtam feladni applikációból 2 automatában sem, így helyben kézzel kellett megcímezni.
Ezt leszámítva már 2 csomagom is jött az elmúlt 2 hónapba és nem volt gond. Hétfőn berakták az automatába a dunántúlon, szerdán én kivettem itt. -
kispx
addikt
Boldog új évet!
Az időkép webkameráján vettem észre, hogy valamit lézereznek/kivetitenek: [link]
Tudja valaki, hogy mit? -
anonymus89
addikt
válasz
Drughi #72947 üzenetére
Packetanal azóta már helyreállt a gyorsaság?
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Madn!ght
addikt
válasz
peter889 #72943 üzenetére
Ha az abszolút belváros (városközpont) a cél, akkor a sétálóban van egy hely a Müllerrel szemben, ott több cég automatája is el van helyezve és 0-24 nyitva van.
Vagy legutóbb a Szent István utca - Honvéd utca sarkán vettem át automatába küldött csomagot, ott is egy hely kizárólag automatáknak (itt is több szolgáltatóé) van fenntartva. De a nagyobb üzleteknél, benzinkutaknál mindig van 1-1 sameday, Foxpost, GLS, vagy Packeta csomagautomata.
Sztem még mindig a Foxpost a legolcsóbb, de csomagméret válogatja.
-
peter889
őstag
Csomagautomatába szeretnék rendelni, lehetőleg a belvárosba.
Tudnátok csomagautomatát ajánlani?
Előny a 0-24 órás átvételi lehetőség, alacsony ár, és a minél könnyebb ügyintézés.
----
Köszönöm szépen a válaszokat.#72941jlaci74,
Itt leírtam, milyenre gondoltam:
[link]
És még az is fontos lenne, hogy a telefonbeszélgetésekél be lehessen kapcsolni a hangrögzítést, hogy mindkét fél hangját rögzíti. -
Foose
addikt
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani Nyíregyházán okos telefon szerelőt?
Aki megbízható munkát végez, és nem kér túl sokat.
(A telefonom kijelzője betört, azt akarnám javíttatni.)Nyíregyházán tudtok ajánlani okostelefon kereskedőt, aki használtakat is árul jó választékkal és jó árakkal?
Köszönöm szépen előre is.
-
Ingyen elvihető HP laptop alkatrésznek:
https://hardverapro.hu/apro/hp_compaq_8510/friss.html -
Drughi
addikt
válasz
szabonagyur #72934 üzenetére
Jellemzően az ingyen cuccokért az alsópolcos állampolgárok jelentkeznek
De vittek már el tőlünk ingyen kanapét helyi tűzoltók is. -
Drughi
addikt
válasz
szabonagyur #72932 üzenetére
Ha facebookon kiírod a nyiregyen hallottam csoportba (vagy valaki aki fent van) , hogy ingyen elvihető akkor érte mennek. Mi költözéskor sok cuccot eladományoztunk és nem kellett vele foglalkozni.
Vagy kiteszed a ház elé, hogy 5000Ft, 1 óra és tutira nem lesz ott[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Köszönöm mindenkinek a javaslatokat.
Ugyanakkor laptopbillyentyűzetek eladók.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
válasz
szabonagyur #72926 üzenetére
Egyik sem biztató, de inkább konténer (de hol van ilyen ?), mint kuka...
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
Van a városban valahol ruhagyűjtő konténer
Vagy hol lehetne leadni pár zsák férfiruhát(kabátok, zakók, ingek - több közülük még bontatlan)
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #72865 üzenetére
-
Devid_81
félisten
Sziasztok topik lakok!
Eloszor is Boldog Uj Evet mindenkinek elore!
Segitsetek mar legyszives be egy "kicsit" iden is, persze csak ha idotok es kedvetek ugy tartja!
Bekescsabai topikban az eves "hagyomany", hogy Szilveszter ejszakara probaljuk osszehozni a kovetkezo kerek szamot a hozzaszolasok szamaban.
Most az #50000+ lehetne meg a Ti segitsegetekkel, viszont most is nagyon messze vagyunk tobb mint 2400 uj hozzaszolasra lesz szukseg, ezert is jottem most ket nappal hamarabb mint "szoktam".Barmit irhattok a bekescsabai topikba, mindegy mi az, csak szaporodjon a hozzaszolas.
Persze ha lehet probaljuk megadni a nyugalmat a moderatoroknak is, szoval a "csunya" kepekkel ovatosan, ha kerhetem
Koszonom ujra azoknak akik tavaly is segitettek, es nagy koszonet azoknak akik iden jonnek segiteni.
Es elnezest mindenkitol akit ezzel a hozzaszolassal iden (is) zavartam!
UI: kerdesetekre a valasz, nem, nincs ertelme, eddig sem volt, de jo moka szokott lenni es lehetoleg iden is az lesz.
...
-
Nerazim
őstag
Üdv!
A városban ilyet tudok venni valahol ? Sonoff ZBMini L2 Extreme[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok
Valaki tudna segíteni egy autó kulcs mikrokapcsolojának cseréjében? A kulcs működik(indítja az autót), de a sok nyomkodastol tönkre ment a mikrokapcsoló.
Köszönöm a segítségetNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
huliganboy
addikt
-
Archttila
veterán
1000-res Digi masnal is lassu?
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
darthsith
tag
Sziasztok!
Valkainek minimum 8 Gb-os max 16-os micrSD kártya nem lapul valahol a fiók mélyén? Megvenném, vagy adnék érte csokithttp://sandinaploja.blogspot.com/
-
Misi 007
őstag
Kulcsot ár, érték ,minőség arányban merre érdemes másoltatni manapság?
[ Szerkesztve ]
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Ilyen 3-as antenna osztó nincs valakinek kéznél? Nekem is van egy szatyorral de nem találom. Köszi
-
jlaci74
aktív tag
válasz
DonThomasino #72898 üzenetére
Segítek, írj PM.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Egérpad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB