Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AI növeli majd az ételfutárok bevételeit
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Vírusirtó topic
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
válasz Debilon #30950 üzenetére
Volt, hogy fennfelejtődött a kamera, és rögzített szépen mindent, mintha utazás közben lettünk volna. Ez gondolom nagyobb fogyasztással jár, mint a parkoló mód, ami vagy akkor kapcsol be, amikor gáz van, vagy csak néhány FPS-sel rögzíti az eseményeket (gondolom, aztán lehet, hogy tévedek).
Abban nem vagyok biztos. hogy a kamera érzékeli-e a kit meglétét, hogy a parkoló mód jól működjön.
Attól nem tartok, hogy lemeríti az akksit a kamera, dízel autóba ugye nagy akku való... -
Debilon
addikt
válasz joci86 #30951 üzenetére
az akku belső életét nem látod
dízelbe nagy akku van, mindent kibír az vicces dolog, mert láttam már ilyet az első hűvösebb időkben bikakábelen lógni, mert " a múlt héten még úgy tekert hogy nagyon" aztán kijött az első hideg és kb sorra döglöttek meg az akkukvan haszna az akku fesz figyelésnek és lekapcsolásnak ha gáz van (ha maga az autó nem tudja mint pl. az újabbak)
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Vagy 2 hónapja használok egy MIO J30-as kamerát 64 GB micro SD-vel. Eddig még nem volt szükségem egyetlen felvétel visszanézésére sem, most viszont egy 4 napos utazás után meg akartam nézni egy útszakaszt, ahol a 2. napon haladtam át. Meglepetésemre csak a 3.-4. napok voltak rajta a kártyán, az első két napi felvételek már törlődtek. Tudom, hogy felülírja a régebbi felvételeket, na de még 20 GB szabad hely volt a kártyán, akkor miért? Vagy valamit be kell állítani az app-ban? (Az app-ot eddig csak a beüzemeléskor használtam, most a kártyát kivettem, és számítógépen néztem meg a tartalmát).
-
modflow
veterán
válasz modflow #30217 üzenetére
Már ki is próbáltam a kamerát, így 4 hónap után. 🤣
(70mai Dash Cam 4K A810 menetrögzítő kamera)Nem tudom középre tenni, mert ott felül ott a szenzorsziget, ha alá teszem, akkor meg furán zavar a látómezőben.
Ha kicsit jobbra rakom a sziget mellé, akkor már pont kitakarja a visszapillantó tükör, így ott szuper lenne, de a képét nézve kicsit fura, hogy nem középen van. Tengelyén csavarni ugye nem lehet, mert csak le/fel mozgatható a kamera. 😭Meg úgy kicsiknek tűnik a látómező...
Ti hogy oldottátok meg a felszerelést? -
bul07
nagyúr
válasz zaskar #30953 üzenetére
Nem lehet hogy vészhelyzeti videónak tartalékol helyet.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zaskar
senior tag
Egy Lexar kártyáról van szó, ami már megvan régebben, és használtam más célra is, gond nélkül. A Lexar jó márka, hacsak nem hamisítvány. Van itthon egy 128 gigás Kingston is, esetleg azzal is megnézem.
Végső soron nem akkora gond ez, ha valamit fontosnak tartok, letöltöm még aznap, akkor nincs gond. Közben megnéztem az app-ot is, nincs ezzel kapcsolatos beállítási lehetőség.bul07: persze, lehet, de a 20 giga azért elég sok tartaléknak...
[ Szerkesztve ]
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
üdv!
van egy 70mai 1s kamerám.
nem használtam már egy ideje,előzö kocsimban volt,de most megtaláltam,és mondom berakom a mostaniba,de azt csinálja hogy nem kapcsol ki mikor megállok.
szivargyujtoba van dugva egyelőre,hogy teszteljem jo-e,mielött bekötöm hardwire kittel,reggel 9-kor megálltam a ház elött,és fél 1-ig,amikor elindultam,megállás nélkül rögzitett...
egy 2012-es octavia az autó,nem kellene kikapcsolnia a szivargyujtónak?
de a kamerába is be van állitva hogy megállás után 20 perccel kapcsoljon ki,de nem..dobjam ki a francba,vagy a hardwire kit megoldja?
köszi...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
sambenez
Topikgazda
válasz Dr_Senkihazi #30964 üzenetére
Ha a szivargyújtó áram alatt marad leállítás után, akkor nem is fog kikapcsolni.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
-
sambenez
Topikgazda
válasz Dr_Senkihazi #30966 üzenetére
Autónként változik.
-
Chrys_
addikt
Holnap megjelenik az új Viofo A329 2 csatornás kamera, 4K 60fps. [link]
-
bul07
nagyúr
válasz Chrys_ #30968 üzenetére
Tippeljünk
Az ára lesz mondjuk 150e Ft itthon (Van aki ennyiért vesz autót, igen ennyiért mert ilyennel tolatták oldalba az enyémet, vagyis az csak 120e Ft volt, műszaki biztosítás minden rendben volt rajta)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
BBéci
legenda
válasz Dr_Senkihazi #30966 üzenetére
A Skodák szivargyújtója így működik, ami inkább jó, mint rossz.
Mi értelme van a leállítás utáni 20 perces felvételnek?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Chrys_
addikt
Viofo A329 2CH
364,95€És már megint másik kábel kell a hátsó kamerához, legalább megtartották volna az USB Type-C kábelt.
-
at11
aktív tag
Nyertem, fentről a hatodik az A329 2CH! https://www.detektorbolt.hu/autos-kamera
-
at11
aktív tag
válasz Chrys_ #30972 üzenetére
A koaxiális jobb, sokkal vékonyabb és nem szed fel semmi zavart. Ha nem elég erős a fő kamera processzora a képfeldolgozáshoz (HDR, az erőforrásigényes), akkor használnak usb kábelt, mert akkor a kamerában is van processzor. Ha a fő kamera elég erős, akkor az dolgozza fel a képet a külső kamerákból is, lehet vékonyabb a kábel.
-
bul07
nagyúr
válasz Chrys_ #30972 üzenetére
Hú hát azért a 365€(146e Ft) nagyon nem 185e Ft
Most komolyan ki az az elvetemült aki 200e Ft felett tesz a kocsiba kamerát, mert ugye ehhez már dukál egy 256GB-os jó kártya is.Ennyiből már majd 3db A810 jön ki
[ Szerkesztve ]
-
at11
aktív tag
válasz sambenez #30975 üzenetére
A Viofo fő piaca az USA, ott szeretik az ilyen csemegéket, pénzük meg van rá meg a piac is nagy. Igazad van, hogy felesleges, de az iPhone Pro max 16 meg miegyéb is az, ami 800eFt-os telefon, mégis viszik, mint a cukrot. Nem hiszem, hogy a Viofo is a maga örömére gyártaná, ha nem tudja eladni, már csődbe ment volna, de nem, inkább a legjobban fejlesztő márka lett, lenyomja a dél-koreaiakat is, kivéve a felhő tekintetében. De láthatóan azt nem is piszkálja, a képminőségre mentek rá úgy gondolom.
-
at11
aktív tag
Az áfát tudtad, hogy 27%? Pont annyival drágább. Azt magyarországon ki kell fizetni vásárláskor, rendeléskor külföldről is, ha elkapják a csomagod. A kínai ár nem tartalmazza És itthon két év jótállás is van rá, én tuti nem reszkíroznék, ez azért kifeszített technológia, bármi elromolhat.
-
bul07
nagyúr
Pipálós sorról
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Hőtűrő memóriakártya 256GB Max Endurance 36.900 FtEgy 28e Ft-os [link] kártyát jól eladnak 36-ért
Szerk
Én nem úgy látom hogy járna hozzá, [kép] ezeket tartalmazza a csomagJa látom már képen van hogy adnak hozzá de sehol nem írják
[ Szerkesztve ]
-
at11
aktív tag
A technológiai durranás ennél véleményem szerint az, hogy még az akciókamerák sem tudják hosszú távon a 4K 60FPS-t, főleg ha még van egy másik kamera is a rendszerben, ha csak 2K, akkor is. Elképesztően sok adat, amit folyamatosan kell kiírni. Gondolom azért jött a képbe a külső SSD, ha valaki "filmet forgat" és napok, hetek videóanyagát akarja elmenteni, akkor a 4TB elegendő a külső tárolón. Mari néninek erre nyilván nincs szüksége a Suzuki Wagon R-ben. De van az az autó, amiből nem lóg ki.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Chrys_ #30986 üzenetére
Mert a kínai nagy webshopok általában beregisztráltak az EU-s IOSS rendszerbe, így már helyből megfizeted a világbajnok áfánkat. Egy ilyen cég nem feltétlenül (írják is a FAQ-ban, h beérkezésnél számolj további fizetéssel), +150 EUR fölött már a vám is befigyel (bár az csak pár %, és terméktől függően gyakran 0)
-
G@ß!
őstag
Sziasztok!
Van egy 70mai A810-em, csak első kamerás.
A kocsiban a visszapillantó tükör mögött van egy USB-C dugalj.
Közvetlen mellé raktam a kamerát.
Próbálkoztam 3db hétköznapi USB-C USB-C kábellel, nem működött.
Most fogtam egy 90w-os töltő kábelét, USB-A végére raktam egy USB-A USB-C átalakítót, és így működik.
Elképzelhető, hogy a 3db hétköznapi kábel nem bír akkora áramerősséget átvinni, mint ami a kamerának kellene? -
joci86
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék beszerezni egy 70mai A200-at, és kellene hozzá HW kit is a parkol,ó módhoz.
Ez a microUSB-s 70mai kit, amit kinéztem: [link]Viszont a felsorolásban nem szerepel az A200.
Ettől függetlenül jó hozzá, vagy teljesen más típust kellene keresni? Egyáltalán van különbség a különböző márkák azonos csatlakozóval rendelkező HW kitei között? Alin több HW kit esetén univerzálisat írnak.
Köszönöm!
-
Clay
senior tag
válasz joci86 #30990 üzenetére
Én próbálkoztam ilyesmivel pár hónappal ezelőtt. Kimértem a HW kit-eket, minden stimmelt, amikor bekötöttem, akkor a kamera csak a sajátot ismerte fel, hiába kapcsolt a másik is ugyanazon a szálon. Valószínűleg van pár bit-nyi azonosító, ami alapján a kamera felismeri a hozzá való HW kit-et. Ezt is meg lehetne kerülni, de az plusz elektronika beépítésével járna, annyit meg nem ér az egész. Azt javaslom, hogy a hozzávalót vedd meg.
Szerk.: Az univerzális HW kit meg kamu, főleg a kínai webshop-okban.[ Szerkesztve ]
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
kázik
csendes tag
Sziasztok!
Egy 70mai A400 kamerát szeretnék új autóba költöztetni, viszont az első autón elhasználtam mindkét fóliát/ragasztót. Próbáltam keresni accessory kitet, de csak A500ra látok mindenhol. Kompatibilis ez bármelyik másik modellel, vagy Aliról várjak három hétig? -
at11
aktív tag
Etalonnak, csak mint kis érdekesség A329 első és hátsó éjszakai videó. Drága, igen, ilyet megközelítőleg az A229 Pro tud, jóval olcsóbban.
-
bul07
nagyúr
Hát nem tudom nekem valahogy bajom van a felvétel
A vonalak meg egyéb dolgok is mintha nem lennének rendbeVibrál az egész,vonalak is recések lejátszás közben, olyan furcsa
Két kép mentés hogy mire gondolok (4K állítva a felbontás)
[kép] , [kép]
Nyíl is közelebb érve nem lesz olyan, mintha szelem kép lenneHát ennyi pénzért én jobbat vártam vagy nem is tudom
De láttam már ilyet más felvételen is
-
bul07
nagyúr
válasz mghltm #31002 üzenetére
Ha lengyel utak
Pisti ezen videójának az eleje lengyel utak [link]
Visszafelé úton meg innen a lengyel út [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
at11
aktív tag
Nem, nem arra gondoltam, hanem, hogy a rendszámok mennyire jól olvashatóak, az elképesztő. Erre van optimalizálva az egész, nem "fényképezőgép", hogy jól nézzen ki, hanem a rendszám olvashatóság. Célszerszám. A hátsó kameránál, elég gyengének tűnik a kép, majd mikor beáll mögé a kocsi, még az arcok is jól láthatóak a kocsiban, a kocsin belül, este, sötétben. Nagyon komoly.
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy DDPAI Z40 dual megoldást, de eddig nem volt időm vele foglalkozni, ... gondoltam ma ránézek egy asztal előtt és powerbankra dugtam az első kamerát, hogy majd beállítgatom, frissítem, appra ránézek; akinek van ilyenje, egyelőre csak egy kérdésem lenne: semmi esélyem csak az első kamerával használni, de legalábbis beállítani, hogy ne magyarázzon vég nélkül(!!), hogy hiányzik a hátsó kamera, hiányzik a hátsó kamera, hiányzik a hátsó kamera... ?! Elképesztően irritáló ... tudom, tudom, minek vettem dual megoldást, ha csak egy kamerát akarok beüzemelni és idővel fel is biggyesztem a hátsót, csak gondoltam gyorsan egy hosszabb utam előtt felpattintom az első szélvédőre és gyÍ! ... hát ezt nem lehet ilyen egyszerűen
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
simonjoe
őstag
válasz mghltm #31002 üzenetére
Azért annyira nem kerek, igaz csak apró szösszenet. A lengyeleknél 150 a pálya limit, tolod neki 150-160-al, 1x csak kint egy 80-as tábla, nem érted, h miért. Majd tapasztalod, h olyan "gyűrött" a pálya, mint amikor a szőnyeget feltolják, az autó úgy pattogott, bólogatott rajta, h majd kiestünk. Na, akkor értettük meg, a lassítás okát. Még 1x, ez egy autópálya szakasz. De, valóban jók az útjaik, viszont rohadt sok az átlagsebességmérős szakasz, nagyon kell figyelni! Egyébként Szlovákia déli részei is rohadt jó, autózás szempontjából(is). Tiszta, sima, rendezett környezetű széles utak. Fényévekkel vannak ők is előttünk ebben(is).
Joe
-
bul07
nagyúr
válasz axlfsi #31006 üzenetére
Nekem ez van fent.
De nem.emlékszek hogy hátsó kamera nélkül próbáltam e
Esetleg a beállításokba kellene megnézni hogy hátsó kamera lehetőség lekapcsolható e, vahy a figyelmeztettés.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
axlfsi
veterán
Oda-vissza átnéztem minden beállítást 3x is. Nincs olyan, hogy vegye figyelmen kívül a hátsót, ... mindegy, akkor majd beüzemelem.
Egyébként megvagy vele elégedve? Van esetleg pár perc publikus videód fent valahol, pár napszakból, időjárási viszontagságokból? (eső, hó, stb).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
bul07
nagyúr
válasz axlfsi #31009 üzenetére
Ezekben a hozzászólásaimba van felvétel igaz youtube-ra felrakott
Nyerset nem igazán tudok megosztani mert hang be van kapcsolva, és ha kivágom a hangot akkor már egy programon végigmegy és már nem lesz eredetiBaleset első hátsó kamera, és egy olyan is mikkor sikerült az adatokat rátenni a felvételre
[link]Ezek meg összefűzött videók sötét és világos
[link] , és későbbi időpont ugyan az [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
joci86
senior tag
Van esetleg tapasztalat, hogy egy első+hátsó kamerás 70mai A200 parkolásfelügyeleti módban (timelapse - 1 kép/sec) óránként mekkora tárhelyet igényel?
Mivel valami "kedves" ember behorpasztotta a motorháztető egy kisebb részét, mostantól 0-24-ben szeretném rögzíteni a történéseket. 128 GB-os kártyát tettem bele, csak érdekelne, hogy kb. mire számítsak. Nem volna baj, ha pár nap elférne rajta, ha csak később veszem észre a nyomokat...
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Ma le akartam menteni telefonra, de egy bizonyos ponton mindig leállt a letöltés. Lehetséges, h a kártyám kezd meghalni?
A810 az alany, Samsung 256 kártyával, legalább másfél éve bent van.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
mghltm
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Fotók, videók mobillal
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AI növeli majd az ételfutárok bevételeit
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD
- HP OMEN Gaming 16 - ÚJ - GAMER laptop - i7-13700HX, 16GB, 1TB SSD, RTX 4070(8GB)
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Compaq 8300 Elite SFF, i5-3470, 8GB DDR3, 120GB SSD, WIN10
- Új, bontatlan AIRPODS PRO 2
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen