- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
akkor a gold 4-en ültetek, az autoGP-t onnan néztük, majd átmentünk a gold3-ra, majd a WTCC 1est a supergoldról, majd a 2-est a silverről néztük és továbbra is tartom, hogy a silver2 a legjobb, mert onnan látni a legtöbbet + a rajtot is, + van szemben kivetító amin minden látszik, asszonka felvette a rajtot, mindjárt felrakom
jó sokan voltak/tunk kintEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
nem tudom nekem soknak tünt, bár igaz F1-en többen kint voltak
A rajt silver 3-bólEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz !Overdose! #5396 üzenetére
nem értem miért, gold3-ból mindent látni amit gold4-ből+ a célegyenesből is többet látsz
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
ezen valami nagyon nem stimmel ezt honnan szedted
silver7 az igazából a silver 2 és a silver 6 az silver1
a gold4 mellett közvetlenül meg a gold3 van,
amúgy kiírás szerint is gold3 volt közvetlenül a gold4 mellett,
te csak a gold4-ig mentél el? ezen a képen a supergold és a gold4 között nincs is lelátó, na ott van a gold3
itt az F1 jegyem hátulja:[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
Na ez már jónak tűnik
Szóval a gold4 mellett van a gold3, onnan ugyanazt látod amit a 4-en + egy kicsit felsőbb szakaszát is az egyenesnek és a rajtot is nagyjából
és tényleg a supergold a legrosszabb, konkrétan alig látsz valamit és a kivetítők is rossz helyen vannak+ a bal oldali kicsi+ mind a kettő homályos, nem látsz rajta részidőt meg még azt sem hányadik kör+ nem érteni egy szót sem a közvetítésből, egyetlen előnye, hogy fedett
a gold3/4-nél jó a kivetítő és a közvetítést ott hallani a legjobban, ott van a legjobb hangja a kocsiknak,
a silver 2-nél látod a rajtot, a befutót, szemben van a díjátadó, jó a kivetítő, de nem mindig érteni a közvetítést
én azért jártam idén végig, mert F1-re kerestem a legjobb helyet, de továbbra is silver2 a favorit ahol tavaly is ültünk, vagy gold 3- de idén nem telibe áras jegy lesz szóval nem én fogom eldönteniEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz !Overdose! #5403 üzenetére
gold3-ból tök ugyanazt belátod, mint gold4-ből, teljesen látod a célegyenes végét, de jobbra többet látsz,
de persze neked az a jobb, hogy csak a légvégét látod a pályának elfogadomEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
és akkor nézd meg hogyan kente neki aki 6:48-at ment
-
kisza25
félisten
válasz [CS]Blade2 #5449 üzenetére
dehogynem kell mindet megjegyezni, ha végignézed a videót még azt is mondja melyik kerékvetőt kell használni és melyiket nem szabad
-
kisza25
félisten
biztos már volt, de nem találom, melyik adó adja élőben a versenyt? azt megtaláltam, hogy 11:15 és 12:15kor, de hol?
ok megvan eurosport adja[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Ventur@ #5644 üzenetére
nekem az oda-vissza út többe került, mint a jegy, 5eFt-ért 3futamot lehetett megnézni, jó volt és ott is ülhetsz ahová akarsz, én ki is próbáltam a gold 3-4, supergold, silver2-őt, F1-en voltam kint tavaly silver2-ből néztem 1x ok volt, de tényleg rohadt drága (225euro volt egy jegy és 3-an voltunk) idén ha megyek kivárom a 19900-as jegyet, de még úgy is 40000+ oda-vissza út (400km), de 10évet külföldön gályáztam, mindenről lemaradtam, nyaralni sem voltam sehol, ennyi bele kell, hogy férjen
-
kisza25
félisten
4.lett norbi, itt hogyan van lesz még 1 futam?
-
kisza25
félisten
válasz Vyndree #5742 üzenetére
szerintem arról beszéltek, hogy negyedik lett ma,
de az 5. helyről indult, akkor holnap a 3. nem?[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz [CS]Blade2 #5944 üzenetére
ennyivel jobb a pilóta
-
-
kisza25
félisten
válasz Motion_Blur #5960 üzenetére
ja holnap reggel tartják
-
kisza25
félisten
Csinosan beparkolt aa pálya közepére
Norbi 7[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Motion_Blur #5982 üzenetére
ez komoly 6-10 másodperccel lassabb autók lesznek egy mezőnyben? vagy valamit rosszul olvastam?
-
kisza25
félisten
Norbi 3.-lett újra privát bajnok
-
kisza25
félisten
válasz Motion_Blur #6119 üzenetére
vinne mindenkit és ZZ -t csapatfőnöknek
egyszerűbb lenne ZZ kapna gyári támogatást és készEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest