Hirdetés
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Europol: jönnek az önálló AI-bűnhálózatok
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- OpenWRT topic
- Synology NAS
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Vivaldi (böngésző)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Windows 11
- Amazon Prime Video
-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgergo76
tag
Akit esetleg az Office 2024 Pro érdekel 9.95EUR-ért.
Van Standard is 7.95EUR-ért.
USE COUPON "O2450" To get 50% discount -
mepet
addikt
En arra a verziora eskuszon, amit csak egyszer
lehetkell megvenni.
Mi a különbség a Microsoft 365 és az Office 2024 között?
Ugy nezem a kulonbseg: a 365-re a sokkal tobb, minden evben kifizetendo penzert jar: mobilapp es 1TB onedrive tarhely. (Onedrive: 5GB ingyenes, gdrive: 15GB ingyenes.) -
válasz
Piftuka #21104 üzenetére
Nem vagyok "pro", így csak nagyon felületesen, de a fő különbség, hogy ehhez pl. tartozik 1Tb OneDrive tárhely, mindig friss valami Prémium verzió.. meg ne kérdezd, miben más, fogalmam sincs
Ja, és igen, így amolyan előfizetéses rendszerben működik. nem mint régen, hogy megvetted, "oszt használtad amíg akartad.. hanem évente meg kell újítani, ha használni akarod.Nekem az elmúlt sacc 4 évben ilyen (365) volt, nekem megérte az évente kb. 10-15 közötti összeget, ilyen áron sikerült vennem, vagy kéz alól (eredeti bontattlan verzió), vagy akcióban pl. notebook-tól.
Igaz, a tárhelyet még nem használtam ki igazán, de azért nem baj, ha ott van, illetve most kezdem azért használgatni, nálam ez volt ami miatt e mellett döntöttem. (meg kicsit tisztázni akartam a warez állományom)
Én is vadaszok most megint olcsóbban, mert az utsót nemrég aktíváltam. -
karlkani
aktív tag
-
jupp008
senior tag
Sticky csak a Bitsdujour -on szokott lenni ?
Lejárt és elfelejtettem az utolsó promót behúzni. Mostmár a local sync -hez is prémium kell. -
NF-
junior tag
-
-
Sziasztok!
Egyéni Office 365 előfizetést láttatok esetleg valahol jó áron?
Köszönöm. -
fogselyem
senior tag
válasz
Donki Hóte #21098 üzenetére
Nekem le van tilva a defender, a tüzfalon kiengedtem.
Adomány nélkül is működik. -
-
válasz
Fire/SOUL/CD #21082 üzenetére
Köszönöm a tippet, működött
Nem is gondolná az ember, hogy a régi klasszikus megoldások ma is működnek
-
fogselyem
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #21092 üzenetére
Meguntam annak az olvasását, hogy milyen szar a program, mert ezt, azt, amazt nem csinál, csinál de nem úgy és különben is szar az egész, kenjék a hajukra sirámokat.
Ezek után egy ingyenes alternatívát ajánlottam fel.
Ezek után dupla pörgő fejre rugással belémálltál. -
HUNited
őstag
Persze, de egy kisebb bitrátájú nagyobb felbontású anyagból hiába csinálsz nagyobb bitrátát kisebb felbontásban, nem? Attól még nem lesz több képkocka vagy jobb minőség, max interpolál. No mindegy nem értek a videókhoz, más a területem, így nem akarok hülyeséget írni, te biztosan tudod mit miért csinálsz. Nekem a cél hogy a pár videót amit a családról csinálok, kisebb fájlmérettel el tudjam tárolni a felhőbe, ha ez nem lenne, egyáltalán nem használnék ilyen alkalmazást (MPC BE az egyetlen videóval kapcsolatos fixre telepített alkalmazás a gépemen)
-
-
válasz
Fire/SOUL/CD #21092 üzenetére
Szerintem egy apró "hibát" követett el, hogy nem tette offba. Szóba került egy progi, aminek ő javasolt egy alternatíváját. Nem javasolhatja egy másik topikban, ha egyszer ITT került szóba.
Ez a beszélgetés része, és szerintem maximum off, de nem üldözendő.
-
válasz
fogselyem #21091 üzenetére
Fejezzük be ezt az irányvonalat...
Írok modinak, hogy nevezzék át ezt a topikot, mert így nem jó.
Legyen simán (pl) akciós szoftverek (fizetősök ingyen) vagy "bármi"
Itt senki ne javasoljon INGYENES cuccot (akármennyire jó is valóban), arra van másik topik. TESSÉK
Összefoglalót nyisd ki, aztán lehet "csodálkozni"...UI: Már írok is MODI-nak
UUI: Félre ne érts, jó progit javasolsz, csak -szvsz- ez a topik nem erről szól...
-
fogselyem
senior tag
Videó kódoláshoz ott a Shutter Encoder.
Ingyenes, folyamatosan karban van tartva, hordozható verzió is van belőle, PC, Mac, Linux. -
-
HUNited
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #21083 üzenetére
Értem. Lehet az volt a baj hogy én nem állítottam át hogy más felbontása vagy fájltípusa legyen. Bár az elsőt így is megcsinálta, és kb. harmada lett a fájlméret.
Amúgy érdekes, hogy neked pont fordítva mutatja, pl. a 425 megás fájlból 2,5 gigát csinál, kisebb felbontásban
Ráadásul nekem a ts fájlkiterjesztés typescript programnyelvben írt forráskódot jelent
Sosem láttam még ilyen kiterjesztésű videót.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #21082 üzenetére
Köszi, működik.
-
Atomantiii
addikt
válasz
HUNited #21081 üzenetére
Ezt próbáltad már, talán jó lehet arra a célra amire neked kéne.
-
válasz
HUNited #21081 üzenetére
Nem tudom nálad mi van, lehet, hogy csak a telefonnal készített videó formátumával van gondja, nem tudom, de amúgy működik a dolog, most példa kedvéért ezt követtem el.
2db TS -> 720-ról 480P-re állítottam át | párhozamosan dolgozik | megcsinálta
(végén valóban feljön a giveaway ablak, de csak be kellett csukni, konverzióra nincs hatással) -
Akik lemaradtak a WonderFox HD Video Converter Factory Pro 27.8 - Lifetime promóról.
Újra lehet telepíteni, csak egyszerűen állítsátok vissza a rendszeridőt a promó lejárta előtti dátumra, Én most Február 25.-re állítottam. Simán feltelepült és elfogadta a promóciós kódot (utána vissza lehet állítani a dátumot a maira/aktuálisra) [kép] -
HUNited
őstag
válasz
Atomantiii #21070 üzenetére
Én csak optimalizálni akarok fájlméretet. Tehát a telefon által készített videóból kisebbet de ugyan abban a formátumban. A TEncoder portable változatát használtam eddig, de gondolom kipróbálok valami modernebbet, mert azt már nem fejlesztik pár éve.
Felesleges időpocsékolás volt, az 5 videóból amit próbáltam csak egyet csinált meg, a másik négyet érintetlenül hagyta, akkor is ha bezártam a givevay ablakot és újra csináltam, azonnal feldobta hogy kész van (hozzá se nyúlt) és hogy de amúgy ő nem is pro verzió.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
lacipapi #21075 üzenetére
Itt is kérdezz szét, ha a többiek által írtak nem jók: Milyen program, ami...?
-
lacipapi
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy nagyon régen (78-ban) használtam egy áramkör tervező programot (Protel for Windows), ami az elkészült rajzokat .sch kiterjesztéssel mentette el. A program már nincs meg nekem, de az elkészült rajzok megvannak. Sajnos nem tudom megnyitni, pedig nagy szükségem lenne rá. Ha tudnátok valami ötletet hogy mivel tudnám az sch fájlokat valami nyomtatható formára konvertálni, vagy egyáltalán látható formába tenni nagyon megköszönném. -
-
Shad0w
senior tag
válasz
Donki Hóte #21072 üzenetére
Már lejárt az akció
-
válasz
Fire/SOUL/CD #21066 üzenetére
Nem tudom aktiválni
Ott van még a "Get It Free" gomb, de az installálás után a licence key beírása után azt mondja, hogy a kulcs lejárt
-
mgergo76
tag
válasz
HUNited #21069 üzenetére
Ott csak arra hivja fel a figyelmet, hogy befejezte a munkát és giveaway verziónak milyen limitációi vannak (nincs upgrade, support és limitált néhány funkciók), és egyébként mi a küldönbség az unreg és reg verzió között.
Méretoptimalizáltam pár videót (~10) és nem volt semmi limit (méret, idő, felbontás, stb.)
Egyszerűen bezárod X-el az ablakot és kész. -
Atomantiii
addikt
válasz
HUNited #21069 üzenetére
2025-ben mit akartok még amúgy konvertálni? Tudom ingyen van, de használjatok olyan programot, ami nem konvertál hanem meghagyja az eredeti formátumot, gondolom nem avival, mpeg-2vel dolgoztok már, mint 10-20 éve. Sima ts-t, mkv (H264, H265) videót meg mással kel feldolgozni.
-
HUNited
őstag
válasz
Nekem egyetlen videót konvertált és kiírta hogy Givevay version nem dolgozik többet csak ha megveszem.
-
Iramirez
aktív tag
válasz
köszi
-
WonderFox HD Video Converter Factory Pro 27.8 - Lifetime
Nem csak konvertálni tud, hanem több hasznos funkciója is van. -
riki
senior tag
Ha valakit érdekel :EaseUS Partition Master Pro v18.8 Free License
[link]
A német honlapra rá kell menni ,mert folyamatosan változik a kulcs.
Kicsit sokáig tart az érvényesítés, de működik. -
válasz
Acélfarkas #21058 üzenetére
Nem mai darabok, ezeréves PC mellett g4-es powermacen valamint mac minin is elfutott.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Acélfarkas #21058 üzenetére
4 éve a Sony Event-en volt egy pár sec-os tízer (4 perchez tekerj ott lesz), mi szerint készül a Remake, nem Remaster! Viszont azóta olyat is hallani, hogy kaszálták, szóval pontosan nem tudni mi van!
-
Star Wras KOTOR I és II ingyenes Az Epic Gamestorban Androidra és IOS-re. Utóbbira kicsit macera felrakni az Epic Store-t, kellett egy újraindítás a tabon de utána megy és nagyon jól fut egy 2019-es iPAD 9-EN
A legjobb sw játékok- egy időben az I ingyenes volt a Amazon Store-ban Androidra (hamarosan bezárják az Amazon Android storet) , de Apple Storeban most is jó summát kérnek érte -
válasz
Atomantiii #21054 üzenetére
Ne egy fórumról tájékozódj(mer a Norbi mondta), hanem olvasd el a licence-t. Általában ki van kötve, hogy 1 gépre teheted fel, és kizárólag magánszemélyek részére. Pl. itt is ki van emelve, hogy
Ez egy 1 számítógépes élethosszig tartó licenc, nem kereskedelmi felhasználásra.Vagyis egyetlen számítógépre telepítheted legálisan, otthoni felhasználás esetén. Nem az a kérdés, hogy Internetre van-e kötve( és rájönnek mit csináltál), hanem a szerződés értelmében ezt nem teheted meg.
-
Mikemend
senior tag
válasz
Atomantiii #21054 üzenetére
Elvileg oda felteheted. Mondjuk úgy, hogy aznap éltél a lehetőséggel.
-
Mikemend
senior tag
válasz
Atomantiii #21052 üzenetére
A giveaway legtöbbször oldalhoz és időszakhoz kötött, tehát más oldalra ne tedd ki, különben az egésznek a lényegét veszed el, amellett, hogy így szerintem nem is lenne legális a fentiek tükrében.
-
Atomantiii
addikt
Ezt a hdsentinel_std_v6.10_Giveaway.exe-t felrakhatom bármely gépre és akkor teljesen legálisnak fog számítani? Mármint olyan helyre is kiraknám, ahol minden szoftver teljesen hivatalos, de jó lenne egy HD sentinel is rá már ha ingyen van. Csak hogy nehogy gondom legyen belőle ha mégsem az.
-
mgergo76
tag
EPIC Game Store (Érvényes: 02.13. 17:00)
HUMANKIND™
Beyond Blue -
senki1975
csendes tag
Még 5 napig 45% kedvezménnyel lehet megvenni a H.D.S. Pro verziót. Az 1gépes licensz ~5.700 Ft. az 5gépes ~10.000 Ft.
Hard Disk Sentinel Professional (single PC) lifetime license with 45% discount
Hard Disk Sentinel Professional Family (5 PC) lifetime license with 45% discount
-
válasz
Donki Hóte #21035 üzenetére
Én meg 2 frissíthető standardot gyűjtöttem be 2014-ben ingyen, azóta is azt használom.
-
-
riki
senior tag
válasz
s7evcsenko #21042 üzenetére
Sajnálom, tegnap még az általam megjelölt jött le, Mindenkitől elnézést kérek.
S.S .jogtulajal. -
-
nggabi
félisten
válasz
Márton #21036 üzenetére
Technical Details Developed by H.D.S. Hungary Version is v6.10 Standard
itt jobb oldalt az előbb még 6.20 volt
-
válasz
Drag77 #21034 üzenetére
Amiért fizettem, azt megkaptam, csak az a bántó, hogy ezt most mindenki megkapja ingyen.
Normális esetben azt gondolná az ember, hogy a fizető vevők mindig (legalább) egy verzióval frissebb szoftvert kapnak, de ahogy látom, ezek szerint a fejlesztő sem kap pénzt, akkor ez most nem egy win-win üzlet, hanem egy lose-lose üzlet
-
Drag77
senior tag
válasz
Donki Hóte #21032 üzenetére
link
Ez állhat a háttérbe, írj szerintem a support-nak. -
válasz
Donki Hóte #21032 üzenetére
A 6.20 a legfrissebb verzió!
-
-
Danecay
addikt
Hard Disk Sentinel v6.20 Standard
$22.00Free! (100% off)Terms and Conditions
· This is a 1-computer lifetime license, for noncommercial use
· No free updates; if you update the giveaway, it may become unregistered
· No free tech support
· You must download and install this giveaway before the offer has ended
· May not be resold
Technical Details
· Developed by H.D.S. Hungary
· Version is v6.20 Standard
· Download size is 31.7 MB
· Supports Windows XP, Vista, 7, 8/8.1, and 10 (32-bit and 64-bit) -
Danecay
addikt
FastestVPN PRO Lifetime Plan with 15 Logins for Just $25 + 1 Year PassHulk Password Manager FREE
Nem hangzik rosszul az biztos, hogy mennyire jó vagy biztonságos, pedig nem tudom
Minden esetre egyszer már lecsúsztam valami hasonló ajánlatról, amit később azért megbántam. Kérdés az is persze, hogy mit jelent a Lifetime, mert mondjuk ha egy év múlva bedől, az csak a szolgáltatás Lifetime-ja -
mindenes24
junior tag
"Diplomacy board game" ingyenes letoltheto (off-line jatszhato) valtozatarol tud valaki?
Online kizarva. -
-
Golden9
veterán
válasz
mgergo76 #21020 üzenetére
És még
héthat mindig ingyenes Add-Ons.Hell Let Loose - Near Miss
Hell Let Loose - Winter Warfare
Hell Let Loose – Red Marshall
Hell Let Loose - Near Miss - British 8th Army
Hell Let Loose - Jericho Cap
Hell Let Loose - Airborne M1942 ReinforcedHell Let Loose - Summer Warfare Pack(Nem elérhető.)1001 Jigsaw. World Tour: Australian Puzzles - Giveaway of the day
(A játék Steames oldala.)AOMEI FastRecovery - SharewareOnSale
-
mgergo76
tag
EPIC Game Store mai:
Hell Let Loose -
-
mgergo76
tag
EPIC Game Store mai:
Kingdom Come: Deliverance -
mgergo76
tag
EPIC Game Store mai:
Sifu -
mgergo76
tag
EPIC Game Store mai:
[REDACTED] -
mgergo76
tag
EPIC Game Store mai:
Orcs Must Die! 3 -
mgergo76
tag
EPIC Game Store mai:
KILL KNIGHT -
Golden9
veterán
-
mgergo76
tag
EPIC Game Store mai:
HOT WHEELS UNLEASHED™ -
jcrk
tag
Ord.
Free to play lett -
Trailblazer
veterán
válasz
Arolotifar #21003 üzenetére
Igen, ez így van.
-
Arolotifar
őstag
válasz
Trailblazer #21002 üzenetére
Elég sok ismétlés volt már és lesz is
-
mgergo76
tag
EPIC Game Store mai:
Ghostrunner 2
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tp Link 16 Portos net elosztó 6hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest