Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
Biatlon.....beszarok.. n
-
quby
őstag
válasz
Ventur@ #9758 üzenetére
Ebböl mi csapódik le a magamfajta - nem minden részletet ismerő, de a hireket nagyjából követő - nézőnek?
Lotti jelentős munkával létrehozza a WTCC-t, ami amikor jól működik jön Riberio meg a FIA, és kipicsázzák. Lelép és csinál egy új sorozatot, ami szintén jól működik, de vele párhuzamosan a FIA-ra maradt WTCC haldoklik, és meg is hal. Bekönyörgik magukat vissza Lotti-hoz, majd mikor már bent vannak, kezdik az egészet előröl....Azért ehhez büdös nagy pofa kell...a "féreg, élősködő, parazita" szavak jutnak eszembe
-
quby
őstag
válasz
sultansmith #9600 üzenetére
Szerintend van ehhez valami köze a FIA elnökének állampolgárságához?
-
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #9451 üzenetére
Csak hogy legyen már valami jó is ebben a balhéban.....A riportok tartalmátol függetlenül, ez a riporterpicsa nekem nagyon bejön...
-
quby
őstag
És mikor vannak a versenyek? Tényleg kész ez az össsze-visszaság....
-
quby
őstag
Erröl a sorozatrol nem is tudtam hogy létezik. De hatalmas versenyek vannak. És meglepően sok az ismert név.
-
quby
őstag
Jó kis video Norbi nem egy nagy szinész.... de nem is azért szeretjük...
-
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #8571 üzenetére
Eddig hittem benne hogy VB lehet...Most kezdek kicsit borulátóbb lenni....
-
quby
őstag
válasz
feri1014 #8526 üzenetére
Az a gőz ami kijött az szerintem a hűtő volt . Remélem nem lesz belöle motorprobléma......
Mellesleg igy jó megmaradt az 5. hely, és inkább ma ütközzön mint holnap.
Amugy pont azon gondolkodtam, hogy a végén emelni fogja a tempot hogy tudjon egyet támadni, és ha sikerül ne legyen esélye Björknek vissza támadni. Csak nehogy elbassza.....elbaszta....
Sebaj, holnap jó lesz..... -
quby
őstag
Tegnap este láttam linkekeket valahol a qualhoz....de most az istennek sem találom.....
-
quby
őstag
Azért Tárkány megenné Norbit reggelire ha most éles szitu lenne...Vagy csak Norbi nagyon spóról.....
-
quby
őstag
Megvan az eslő TCR-es gyözelem is! Azért fura hogy mennyivel a többiek előtt jártnak a "nagyok". Amikor lement a kis adok kapok 5-6 körrel a vége elött, és Norbi ugy döntött hogy elöre megy mint hátra, rögtön lett 3 sec elönye.... Huff is mikor felszabadult hozott 1,5sec et a csapattársán egy kör alatt....jó verseny volt....
-
quby
őstag
Uhh most néztem meg....azért Huffy tett egy kis szivességet azzal hogy lefulladt a rajtnál.....Hogy Palikot idézzem "agyabeteg" tempót ment....
-
quby
őstag
Ez igen Attilától...... Grat neki.....
-
quby
őstag
Grat Tassinak.....De azért ritkán kap az ember ilyen hátszelet....
-
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #7652 üzenetére
Én miért nem találom face-n?
-
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #7650 üzenetére
Szerintem kitervelte....nem tetszett neki a Norbi verseny eleji elözése...
Nekem ennek a 4 cime közül talán egy ér valamit...a BTCC-ben 10. helyekért menne.... -
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #7453 üzenetére
Szerintem nem kefélte el! Valamelyik felvételen látszik hogy vissza akar támadni Müllernek. Külsö iven megy kicsit müller mellé, de ez a következőben belső lett volna, csak müller lecsúzik/megúszik igy vagy Müller löki le, vagy magátol megy le. Rosszkor volt rossz helyen.
Az biztos hogy a szerencse nem a magyarok fegyvere...
Az ilyen helyzetekből mindig e létező legszarabbul jövünk ki. Miközben Huff/Monti még az ilyen helyzeteket is a lehető legjobban mentik meg. És valóban lelépik a bajnokságban.
-
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #7327 üzenetére
Igen...ez elég gáz. Akkor ha jövö héten elfüstöl Huffy motorja már csak jövöre látjuk versenyezni....nem hinném
"...Remélhetőleg Portugáliára, vagy legkésőbb Argentínára elkészül..."
Szal Nagy Dani japánban ül kocsiba elöször. Ha ott sem akkor idén nem. Nagy blama lennne ha még a honda hazai versenyére sem tudná összehozni a mugen.
Mellesleg hány olyan csapat van kinek az uccsó pillanatban jön össze a lóvé. ÉS nem hagynak ki egy versenyt sem. Coronell még 1,5 héttel a kezdés elött sosem tudja mi lesz.... -
quby
őstag
Csak most néztem meg a két versenyt a Eurosportos felvételeken. Nagyon kár azért az áthajtásosért, mert az első versenyen is legjobb hondás lett volna, és Montihoz igen közel lenne a táblán. Amit megfigyeltem hogy már az angol nyelvű kommentár is "Nóóbi"-nak hivja legtöbbször. Mindent összevetve, ő ment a legjobban a hétvégén a hondák közül....meg Ferike. Gyakorlatilag a 2. verseny utolsó 3-4 körében csak zengőékről és Ficza-ról beszélt a eurosportos kommántár.
És tényleg...Lehet itt őket szidni, meg keseregni, meg citromot nyalva beszélni róluk, de amilyen fiatalok, szerintem nagyon jók. Még akkor is ha ehhez kell az eső. Kiváncsi lettem volna Müller agyhullámaira amikor elmegy mellete a Zengős honda. Ha kicsit rutinosabb lenne Ferike akkor egy körrel hamarabb elmegy, és Lopez seggében lett volna a végén
Számomra ebből a videóból derült ki, hogy mennyire fiatalok ők valójában. A két mérnök szerintem összesen nincs annyi mint én .....
ELment 6 verseny és kb most tartanak ott, hogy ha azt mondja a mérnök, hogy "több fékerő előre" akkor nem kell gondolkodni, hogy melyik is a "brékbalansz" szabályzó kar??
. És a rajtprocedúra pl kezd rutin szerűvé válni. Ez is fontos, mert mig a rutinosak, a piroslámpa kigyulladásakor már 1000%-al koncentrálnak a rajtra, meg fejben már az első 2-3 kanyar megy, addig Ferike annak is örült hogy hibátlanul teljesitette a felvezetőt, és felállt a rajtrácsra jó helyre....Ezek lassan elmúlnak, és akkor lehet a "gyorsanmenéssel" is foglalkozni. Dani ha el tud indulni ugyanez lesz....remélem
-
quby
őstag
Nincs valahol stream?
-
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #7087 üzenetére
De azt szerintem egész évre nevezik. Igy meg hogy 3 vagy 4 verseny marad ki mindegy.
-
quby
őstag
Ráadásul igy, hogy áll az autó nem is kerül pénzbe.
Elvinni elviszik, az sem pluszköltség. 2 kamion igyis-ugyis megy. Ilyen szempontból jó a 2 autó. Ha ez egyik már tuti megy akkor csak be kell tenni a másikat. Ha Norbi idejében lett volna ilyen, hogy nem tudnak indulni, akkor az utiköltség is kuka lett volna.....
-
quby
őstag
válasz
Ventur@ #7057 üzenetére
"...(#7055) quby: Szezon kezdetén Lanti írta a hosszabbításon..."
Közben rájöttem, hpgy a tavalyi szezonnal keverem, amikor pl D'Aste-nak nem volt legfrissebb autója.
Más:Engem igenis érdekelnek a versenyzők női is....Jók
! Nyilván nem akkor amikor a pályán öldöklő küzdelem van! A 2. verseny unalmasnak tünt, de voltak jó csaták. Az elején Coronel Thompson is izgi volt, a végén meg kiváncsi lettem volna ha hamarabb éri utol Ferike Filippit meg Coronel-t mit kezd velük? +1 Valente Tarquini
NAgy daninak szerintem szerencséje is van hogy a Nordon kezd (ha kezd). Valószinű utolsó rajthely, onnan meg 3 kör alatt ugysem körözik le. Én k.....@ élvezném egy olyan autóval a zavartalan körözést
Tanuljon csak!!! Legyen minnél több magyar!!!
-
quby
őstag
válasz
[CS]Blade2 #7052 üzenetére
Szerintem az alváz maradhat. (ha jol emléxem ezt valami külföldi fórumba olvastam, nem hiteles forrás). Motor+váltó futómű,aero kell. De nem is kell még az. Leghamarabb jövöre. Nagy Dani tényleg necces, szegénnyel sokat spóroltak eddig is, hogy nem ment.
Ugy tudom hogy a Crouze-osok közül sem mindenki megy a legfrissebb specifikációval. Talán az AllInkl-os cruze (amivel most Thompson ment) sem a legfrissebb...mondjuk Ferike nem is egy Thompson....még... -
quby
őstag
Szerintem meg van! Az a cél hogy fiatal magyar tehetségeknek lehetőséget adjon. Az hogy most ennyire futja ezzel a technikával, az egy dolog. És igenis érdekes, hogy az utolsó helyen megy. Mert - bár Norbival el voltunk kényeztetve, mert az elejétöl jol ment - egy versenyző bármilyen hihetetlen nem ugy születik, hogy mindent tud rögtön. Sem Huff, sem Tarquini, sem senki nem ugy kezdte. Ennyi idősen nem hiszem hogy sokkal jobbak lettek volna mint most Ferike. Alonso is Minardival kezdte, meg Sumi is jordannel....
Az meg hogy 2015-ös technika.....Az pontosan a Norbi tavalyi autója...csavarra pontosan....ami azt jelenti hogy ugyanannyi esély van vele egy cruze ellen mint tavaly. Merthogy azok sem fejlődtek tavalyhoz képest túl sokat. Nyilván a gyáriak ellen nincs esély, de igy is beeshet egy jó eredmény, lásd Coronel első verseny. Az a Coronel akitől nem volt sokkal lassab Ficza a 2. verseny végén.
És ha beletanul(nak) és stabilan hozzák az eredményeket (pontszerzők vége reális), akkor "csak meg kell venni" az upgrade csomagot (nyilván az egy vagyon). Most azért megy két autó (vagyis egy) tavalyi technikával, mert nincs értelme az ujnak. Tanulnak. Ha megtanulták, jöhet az uj technika...
Most az jön, hogy lehetett volna Kiss Norbi...de nem lett. Meg rutinos külföldi...de az sem lett. Zengő egyszer már megcsinálta. Lehet hogy mégegyszer megcsinálja...vagy nem...ezt is tudja. 10000x jobban mint itt bármelyikünk.
Aki nem érti ezt a folyamatot, az szerintem az egészet nem érti....
"...Miért kellene tapsolnom annak..."....nem, nem kellene. Senki sem mondta hogy tapcsolj.Ez most konkrétan nem neked szól, hanem mindenkinek aki sipákol, csak pont most kivánkozott ki belőlem ezért válaszoltam a tiedre.
-
quby
őstag
válasz
sultansmith #6881 üzenetére
Most borzasztóan türtöztetm magam....nem szerték törölt felhasználó lenni.....
Szerintem barátom már akkor néztem a jelentősebb motosporteseményeket amikor a szüleid még nem is beszéltek egymással....
Azt a rohadt kurva... mekkora bűnöm hogy elirtam egy rohadt számot.....nem 2. hanem első...
Ha értenél a motorsporthoz, a nem hivatalos végeredményt is kiirják minden normális sorozat hivalaos oldalára...gyakorláatilag az utolsó befutó után pár perccel...(f1, motogp, stb)Mi az hogy befejeznéd? Egyetlen hsz-t irtam ma...."...mellé még nyomod fullba..."
Ezt a hangot kikérem magamnak....nem szolgáltam rá.....Ha ilyen labilis idegzetű vagy, ne járj ilyen para helyekre mint fórum. Nem venném a szivemre ha idegösszeomlást kapnál egy mérgesebb véleménynyilvánitástól.
Mellesleg ha azt állitod hogy a wtcc hivatalos oldala jó....hááát....az igényszinted......
-
quby
őstag
A sorozat amatorsege szintén hogy közel egy órával a 2.futam után egy bit-nyi adat sincs a hivatalos honlapon egyik versenyről sem. Egy z kategóriás szomaliai bajnokság sem csinál ilyet....
-
quby
őstag
Müllerrel mi lett?....Norbitol jó lett volna egy q3...
-
quby
őstag
A közvetités....csak azért nem rugtam le a TV-t mert tul drága volt....hihhetetlen.....Az ETTC-ben (nem tudom a neveket) a 2. futamon 2 körön át tartó öldöklés 3 autó között 8 pozicióváltás. 3 mp vel előttük a a "leader" tök egyedül érdektelenül halad. Ééés kit mutat a kamera 2 körön át.... a "leader"-t. De azt is úgy hogy mutatja a 2. groupot másfél körig, majd mikor indul az akció akkor vált. Csak a mutatott autó mögötti egy-egy képkockát lehetett látni, meg hogy porfelhő meg keresztbe autó....
Egyszerüen nem értem. Ha én lennék az operatör ilyenkor annyira vonzza a tekintetet 1-2 szitu, hogy ha ki lenne adva a hogy a csak az elsőt követhetetd akkor is odanéznék (feltétlen reflex)....
A Volvo szerintem ha kinövi ezt az amatőr kezdőkre jellemző szeleburdiságot (2 hétvége 2 kizárás/bünti), akkor bizony kell a fejet vakarni majd. Mire a citri elgyengül addigra nagyon jók lesznek....
-
quby
őstag
Hol van live timing?
-
quby
őstag
Sajnos a magyarok, történelmük vagy mittomén mi miatt ilyen pesszimisták (tudom-tudom ez inkább realizmus). Legyünk már egy kicsit bizakodóbbak. Higgyük már egy kicsit hogy jó lesz....lelkesedjünk már.....
Mellesleg Zengő szerintem részegen a hányásában feküdve bedrogozva is 100x jobban ért a dolgokhoz mint az itt kommentelők összesen...Biztos tudja mit csinál, biztos átgondolta, tuti nem aludt az elmult 2 hónapban egy rendeset (és nem is fog az elkövetkezendő 10-ben
) De igy döntött, és szerintem jó hogy a magyarokat tolja, még ha esetleg nem is jön be. Mindenki arrol ir ebben az országban hpgy persze a magyaroknak nincs esélye sem mert nincs pénz meg lehetőség, meg stb....erre itt károgtok hogy hülyeség volt. Higgyünk már egy kicsit benne....
Aki mer az nyer....
-
quby
őstag
"...És néhányan próbálják megmagyarázni, hogy a Honda japán felfogása....."
Egy szóval sem mondtam hogy eredményes...Ha tlálkoztál már japán emberrel, akár olyannal is aki itt él magyarországon tudhatod, minden idegsejtjükkel a probléma megoldására törekszenek, én nem a generálására....
Még az is lehet Huffot akarják bajnoknak, akkor is több lehetösége van norbinak mint Zengöékkel....
Az más kérdés hogy az eszem nekem is azt mondja sajnos, hogy ennek a hondának nem sok esélye van....Ott lett elb@szva részükröl amikor bejöttek az utolsó s2000-es évre, és nem vártak még egy évet a TC1-re. Ott beleestek a "homologizációs csapdába", amire még rátett, hogy a citri hamarabb tudta a TC1-es szabályokat mint bárki más.... -
quby
őstag
Tökmindegy mit válaszolna....a lényeget leirta! Ami az, hogy a japánok ilyet nem tesznek. Ez tényleg sajnos csak a magyar gondolkodás alapköve. Ők nem igy gondolkodnak. Az lehet hogy fafejüek, és szemellenzősek, és az is lehet hogy ez rossz döntés, de nem az a célja hogy Norbinak keresztbe tegyenek. Hiszik, hogy ez előrébb mozditja a dolgot....
Már ha ez a japánok döntése.....Mert ha az olaszoké.... na akkor teljesen más a helyzet. Belőlük viszont simán kinézem a simlit.
De gondolkodjunk pozitivan. Csapaton belül szerintem senki nem akar egyetlen pontot sem vesziteni. Szerintem még a kamion soför is a csapat sikere alapján kapja a fizetését.... -
quby
őstag
Mi is lett a vége az első résznek?
-
quby
őstag
Miket észre nem vesztek....én meg itt keresem a MOL logo-t
-
quby
őstag
válasz
guftabi96 #6140 üzenetére
Nyilván lehet igazatok van, de egyáltalán nem biztos hogy Norbi nem bírna el Huff-al. Valóban jó eséllyel előtte lenne Huff az elején, de egyáltalán nem láttuk még Norbit olyan közegben versenyezni mint ami (ha minden igaz) vár rá. Az elején biztos lesz egy kis beszokási gyengeség, ami Huffnál sztem nem lenne, de utána biztos sokat fog változni. Az elmúlt 5-6 évet azzal töltötte, hogy a spórolást, a semmiből építkezést a tökéletesre fejlessze (Bári Gergővel közösen). Hogy, hogy kellene ugy megtalálni azt a jó setupot, hogy egy hulladék 20 körös gumival megyek ki,"merazujjkkúúrvadrága". Uj gumit gyakorlatilag csak a rajtrácson lát, meg a Q2-ben egyszer...Vagy "megsempróbálommegelözni" mert ha összetöröm ki tudja hogy áll össze az autó a következő versenyre...stb.
A gyári szerződés annyival lenne jobb Zengőéktöl, hogy elvileg ezek korlátlan mennyiségben rendelkezésre állnak. Egy elözés, vagy versenytaktika kialakításánál, a 10 ismeretlenből eddig 7 az volt hogy hogy/mire kell vigyázni, csak nehogy baj legyen...stb. Nyilván így sem lehet majd porrá zúzni az első versenyen, mert akkor kuka a 7vége, de mégis egyszerűbb lenne. És ez rengeteget változtat egy versenyzőn, és az önbizalmán.
Ez látszott Huffon is. Neki aztán tökmindegy volt hogy nullázza a Ladát vagy nem, mivel a bajnokságban nem sok esélye volt ezért ha van esély a győzelemre akkor "jobb láb a gázon, bal láb a jobbon".
Szóval szerintem ha 2016-ra nem is lenne jó neki, de a versenyzői egyéniség/személyiség fejlődés, tudás, tapasztalat szerzés szempontjából hosszútávon igen is jó lenne egy olyan csapattárs akitől tanulhat, és motiválja hogy..."ejjbazzeg el vagyok verve". Ráadásul asszem Huffal jóban is van.Nna addigis bódog karit mindenkinek
-
quby
őstag
-
quby
őstag
Wéber Gabi mentségére legyen mondva, azért az a pár BMW-s verseny jóval kevesebb léből ment mint mondjuk Norbi. Az egy versenyre eső költségvetés kb 80-20% arányban Norbi felé ment. Úgy meg azért nehéz jól menni, hogy gyakorlatilag csak a versenyen ülsz az autóban, új gumit csak képen látsz, ha törik valami nincs cseralkatrész stb...Erre még jönnek a műszaki problémák... Az az év úgy ki volt számolva anyagilag, hogy ZZ azt mondta, ha a Norbi makaói balesete az első versenyen történik, a másodikon nem tudnak elindulni, mert nincs alkatrész. Hacsak nem kukáznak a szomszéd csapatokból...
Egyszer megnézném Norbit + WG-t egyenlő feltételekkel. Biztos elverné Norbi csak kérdés mennyivel. De ily már ugysem lesz.
-
quby
őstag
Bassz.... Pedig jól indult a 2. Is... De ha jól láttam valamelyik citri tette ki...
-
quby
őstag
válasz
!Overdose! #5403 üzenetére
F1 esetén még a fenti sikán is lehet jó. Ott is láttam már egysmást. De itt ugye az kilőve..
-
quby
őstag
válasz
kisza25 #5399 üzenetére
Az idén nem voltam, de eddig mindig. Szerintem is a gold4 a legjobb. Ott a féktáv szinte minden körben történik valami...Arrol nem is beszélve hogy, ott volt az orrunk elött 11-ben a Norbi-Poulsen cupp (nem örültünk
) meg a Ladyes-cupos (hogyishivjákdekurvajóféktávotvettél) eset, és még millió más. A Pit előtt show van de versenyt nem látsz...Arrol nem is beszélve hogy a tető visszaveri a hangot és és pl autgp-nél 5 perc után megőrülök a zajtól még füldugóval is....De persze kinek a pap kinek a papné....ha mindenki a g4 ba ülne nekem nem jutna hely...
-
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #5139 üzenetére
Remélem! A tesztek rengeteget számitanak...plusz lóvé kérdése az is hogy nem kell a kocsira himestojásként vigyázni, van több szett uj gumi, stb. Esetleg fizetés több szerelőnek stb. Valahol azt olvastam hogy a tengerentuli versenyekre 10 fővel mennek versenyzővel mindennel eggyütt, amugy 13-14-el. Mert enyire van keret. (Argentina 10 főnek repjegy 8milla) a Citroen 30-40 fő....Ez mind kellene ahhoz hogy az egész csapat hatékonyabb legyen.....Hátha most többmindenre jut.
-
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #5134 üzenetére
Forrás?
-
quby
őstag
-
quby
őstag
válasz
Ventur@ #5029 üzenetére
"...Lopez előtt le a kalappal. Kifejezetten örülni fogok, ha megnyeri a bajnokságot..."
Ugynaz lesz a helyzet mint 2007-ben motogp Aspar Team 125ccm...full spanyol csapat full spanyol főszponzor két spanyol versenyző akit bajnoknak akrunk, meg idehozzuk a kis magyar hülyegyereket, mer állitólag jol fejleszt motort, meg jó "szetápokat" csinál,oszt majd a jó "szetápokkal" megnyeri a spanyol hülye a vb-t....Erre a kis magyar hülyegyerek nem beleronditott levesbe
-
quby
őstag
Tomi nagyon jó volt! 2. ujra. Ha vna még 2 kör akkor talán megvan az 1.
-
quby
őstag
Kiss Pál Tomi jól kezd megint. De ezek az idióta jápánok....A helyi szató majdem kiütöttte...
-
quby
őstag
Ez a timetable igaz? A mult heti nem volt az.
-
quby
őstag
válasz
callmeakos #4285 üzenetére
Menu bácsi jól tolta! Bár a 3. versenyen emberesen kirakta Ingram-t
-
quby
őstag
-
quby
őstag
-
quby
őstag
válasz
Ventur@ #4177 üzenetére
Én már nagyon vártam egy ilyesfajta hibát mint most makaóban. Erre egyszerűen szükség van. Mindig csak 'óvatosan' meg 'vigyázunk az autóra' ,'nem szabad túl sok kockázatot vállalni'....
Értem hogy kevés a lóvé, és egy ilyen eurószázezrekbe kerülhet, és szezon közben ez a szezon végét is jelentheti. De ha valóban a VB-cím a cél akkor, akkor az ahhoz szükséges 'tökösséghez' és 'bevállalósságghoz' ilyen hibákon át vezet az út. Ettől függetleneül remélem hogy nem lesz sok ilyen jövöre... -
quby
őstag
-
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #4031 üzenetére
Norbit követtem a szememmel és egyenes vonalban mozgott. Szemből Müller jobbról ment kersztbe mikor ütköztek....kiványcsi vagyok a nyilatkozatokra. Azért én sajnálom. A tempó alapján sztme egy 4-5 hely benne volt. Vagy akár egy dobogó.
-
quby
őstag
Norbi Pole!!!
-
quby
őstag
[focifika]Kicsit elkalkuláltam az árat. Nem igazán voltam tisztában egy WTCC-s honda költségeivel. De az itt leirtakból kiderül hogy kicsit több mint 1M€ az éves költség, azaz 300M HUF, szal abból a stadionár 1% ból nem csak egy tesztre futnáá
[/focifika]
-
quby
őstag
Ezen gondolkodtam végig a magyar-román "meccs" alatt. Hogy pl.:a debreceni stadion árának 1%-a menyit segitene Norbiékon. 1-2 év közi tesztre tuti futná... 1%, és ez technikai sport ami majdnem a legtöbb lét megeszi. Az 1%-ból az evezősök megoldanának 1 évet. és a többi 99%-ról nem is beszéltünk. És ez csak egy stadion ára...hol a többi..
De bele kell törödnünk hogy magyarországon ez van. Pláne a technikai sportok nem anyira népszerűek (még akkor is ha én egész vasárnapokat ülök a tv elött) így pl. egy Talma szintű versenyző simán eltünhet a süllyesztőben.
Na de jó volt sirni egy kicsit... -
quby
őstag
Het ez nem egy Seat...
Szerencsére megúszta!
-
quby
őstag
Mindenkit megbüntettek? Vagy csak kacsa??? Miéért?
-
quby
őstag
Ez most mi volt?? nem értek fel!! Az a baj hogy a hátul lévőknek esélyük sem volt mert elöl mindenki "állt". Nem baj legalább egy 2. hely a 2. versenyen...
-
quby
őstag
Ez a helyezkedés már gáz volt...Engstler ment neki az egyik seat-nak? Gyök kettőnél összetörni gáz. Végén Basseng is jó volt ...pont Norbi mögött..
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OpenWRT topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest