- Milyen NAS-t vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Facebook és Messenger
- Milyen routert?
- Synology NAS
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Programozás topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruti
Közösségépítő
én személy szerint sem követtem a korábbi évek vehemenciájával,
amit tudtam természetesen megnéztem/visszanéztem,
-
a 6 ausztrál futam igazi színfolt volt, sok autó, kiegyenlített mezőny,
és hát Barthurts-ban futamot nyerni komoly trófea, és ezt Norbi behúzta
-
-
sosem fog kiderülni, hogy Vervisch az elengedést hogyan valósította volna meg,
ill. a "Kékek" kinek asszisztáltak volna. Amikor egyidőben megelőzték őket az Audik, rossz előérzetem támadt, de a motorháztető megoldotta... -
ruti
Közösségépítő
én szombaton kint voltam, de a régi varázs már sehol nincs...
a régen megszokott tömegnyomor (így a hangulat is) hiányzott,
leszerelve a nagy kivetítők, lezárva a Gold4 (bár munka még nem folyik rajta)
-
vasárnap már ki sem mentem, és milyen jól tettem: megkíméltem magam egy bosszankodástól! a szokásos itthoni Norbi-átok megint lesújtott.
-
szomorú, hogy egy sportág (itt: szakág) ismertsége attól függ, hogy mennyi reklámbevételt hoz, és nem a sportértékétől. ha nincs közvetítés, egyenes út a süllyesztő. mindeközben van minden más a TV-ben - és nem akarok senkit megbántani, mert én minden sportot megnézek és tisztelettel adózom a sportteljesítményeknek, na de azért a falmászástól az erőemelésen át a lovas sportig minden volt itt a TCR-rel egyidőben. a kerékpár és tenisz túlsúlyról nem is beszélve. -
ruti
Közösségépítő
válasz
Ciccuka #11272 üzenetére
Szerintem is urugy az egesz gumi historia, egyszeruen nem akarnak tobb penzt beletolni ismerve a vilaggazdsagi helyzetet, es ez egy jo kiszallasi alkalom. A penzugyi okok melle biztosan tarsul a szakag nem megfelelo megitelese az autosport szinteren, illetve a mogottes termek, a szeriauto hianya, ami altal a megjelenesuknek nincs reklamerteke.
-
ruti
Közösségépítő
-
ruti
Közösségépítő
válasz
dellfanboy #11235 üzenetére
hát nem hittem a szememnek...
...ilyen nincs, és mégis van... -
ruti
Közösségépítő
megnéztem a hétvége összefoglalóját:
igazából a forgatókönyv megteremti az alapját a látványos és izgalmas versenyhétvégéknek, ha sikerülne megvetnie a lábát az amúgy is telített piacon
viszont nem csupán a motorsporton belül kell megküzdeni az adásidővel, hanem bringa, snooker, tenisz ellenében is...nem kell ecsetelniazt vélelmezem, hogy TCR mintájára YouTube-on kap majd helyet, de így nem fog sokakhoz eljutni...
ne legyen igazam, de sajnos a süllyesztőnek az esélye is megvan
(egyelőre kevés az autó, és igazából összevágva nézhető csak, mert real-time-ban rossz lenne a holtidő/versenyidő arány) -
ruti
Közösségépítő
Hogy a WTCR futamokról is essen szó:
R1: Monteiro-tól nem sajnálom, nem semmi melóval jutott vissza ide a balesete után.
A futam a megszkotthoz képest elég mozgalmas volt, és kivételesen nem a nagy esések miatt, hanem nem várt helycserék és akciók voltak.R2: az elején egy érthetetlen káoszban senki nem vette el a lábát, meg is lett az eredménye.
Voltak itt is azért történések és érdekes ítéletek:
Girolami a rajtot követő jobbra kihúzódásáért megrovás és 1 pont levonás, amúgy elég holttér gyanús volt a szitu, mert amikor észlelte Engstlert, látszott a visszakorrigálás
Monteiro kitereléses akciója viszont bűntetlen maradt, holott ha ott elszáll Vervisch...Tassi jól ment,
a Cuprának megvan a sebessége,
az új Hyundai nem tűnik mellényúlásnak a kasztnit illetően,
ezek legalább pozitívumok. -
ruti
Közösségépítő
Azcona ettől függetlenül nagyon jó,
végigkövettem amit tavaly a TCR-ben csinált,
mellette még jópár jó versenyző érkezett idénre a WTCR-be,
és mindez csak növeli Norbi érdemeit
-
Guerrerit én szeretem, tehát valamilyen szinten sajnálom, nyilván jobban örültem volna ha közvetlenül Müller előtt nyer
nagy menet volt a race3-ban négyük küzdelme, akik közül kettő a VB címért, kettő pedig a VB helyezésekért küzdött, végül egy ponttal Kristofferson végzett előrébb összetettben, tehát komoly nyíltsisakos küzdelem zajlott
-
szimaptikusan voltak az elengedések, ebből is látszik, h Norbit a legtöbben szeretik, elismerik.
A futam előtt pont Huff és Kristoffersson élcelődött a Hyundai-on, hogy "azért húzódik az újraindítás, hogy Catsburg kocsiját meg tudják szerelni", kicsit féltem, hogy Huff nem adja a helyét -
ruti
Közösségépítő
hiába nem hívják VB-nek, ebben a mezőnyben nyerni gigászi teljesítmény
-
ruti
Közösségépítő
na most károgjatok, h ez nem autóverseny
-
ruti
Közösségépítő
most hogy lement végre a maratoni race2,
elbeszélgethetünk arról, hogy indokolt volt e a piros zászló, vagy egy SC mellett orvosolható lett volna a burkolaton égő olaj
csak pár mp kellett volna a piros belengetése előtt, hogy realizálni tudják: nem az autó ég -
ruti
Közösségépítő
na ez az SC nagyon kellett...
kar h atika volt a szenvedoje
lehet meg ebbol osszeeskuves elmelet
mig nem tudjuk az okat -
ruti
Közösségépítő
ha a futamtorlessel nem norbi lenne a nyero, mar reg megleptek volna
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #10690 üzenetére
nema, gyere m4- re
-
ruti
Közösségépítő
válasz
vwpolopg #10570 üzenetére
Nekem személy szerint tök mindegy, melyik skandináv nyeri, de tény h Bakkerud lecsúszott az ívről, és ez (szerencsére) nem F1, hogy ne lehessen kontakt. Csúnya lenne, ha RX-ben ez "kilökés" lett volna, ha tárgyalták - ha nem. Persze h Bakkerud kikészült, érthető, bosszantó így veszíteni.
Tul.képpen az sem érdekel, hogy Hansenék mennyire befolyásosak a szakágban, mivel amelyik sportágban videobíró, vizsgálóbizottság, bírói pontozás van, ez a jelenség előkerül - nemcsak FIA specifikus konzekvenciahiányról beszélünk
-
ruti
Közösségépítő
nagyonOFF, de hétvégén ért véget a WRX bajnokság:
aki ismeri a lebonyolítási rendszerét egy ilyen hétvégének, annak mindent elmond, hogy az egész éved utolsó futamában együtt ment a ranglista 1. és 2. helyén álló, akik között két pont volt a difi összetettben, a futamon az élenálló (és akkor még világbajnok Bakkerud) picit elrontott egy ívet, a bajnokesélyes (T. Hansen) beszúrta a gépét, megelőzte.
Kis pitty-putty után úgy értek be, hogy a vb összetettben pontegyenlőség alakult ki, és több nyert futammal Timmy Hansen lett a világbajnok.Egy ilyen mozgalmas szakágban, mint az RX, ilyen szoros végjátékra az esély egy a végtelenhez volt...gyakorlatilag egy kanyaron múlott az egész
a dobogón volt kis zsörtölődés, elmaradt gratuláció, bojkottált pezsgőbontás, szóval nézze aki tudja jövőre is ezt a szériát (SpílerTV vagy YouTube)
----
ne felejtsünk el megemlékezni Szabó Krisztián tisztes helytállásáról, és a második vonalban, az EB-n (Super 1600) összetett második helyen végzett Marton Gergelyről
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #10521 üzenetére
a Race3-ban történtekért vizsgáltákVervisch-t is, megkerestem róla a jkv-et: nem büntették
-
ruti
Közösségépítő
TCR-Eu futam tények:
R1: Szabó Zsolti szépen előrekúszott a végéről
R1: elvették az 1. és 2. helyet is az érintettektől
R1: A kis Engstler kiesett
-
R2: Szabó Zsolti visszafogott volt, csak az előtte kihullók jóvoltából közeledett a pontszerző helyekhez
R2: Coronel kvázi rajt-kiugrását a második helyen célbaéréskor illik elkezdeni vizsgálni?!?!?!
R2: Engstler jött, de a hétvégét tekintve Files meglépett.Szerencséje, hogy az üldözők sem villogtak.
Az első futamot érdemes megnézni, a második uncsibb volt. Ebben Coronel nem bírta megfogni az elöl menő ifjú titánt Morgan-t, pedig jobban mozgott a Honda. Morgan viszont a pályát és a SEAT-ot is jól ismerte, és ez elég volt.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
vwpolopg #10472 üzenetére
ezen kívül megemlítendő:
-Nagy Dani nem túl rózsás szereplése, tehát a vesszőfutása folytatódik
-a M1RA futam győzelme és 73 pontja a hétvégén
-két jó futam, sok SC-ral, utolsó körös izgalmakkal, akinek belefér érdemes visszanézni
-Coronel elvett dobogós helyezése (érdemes megnézni a YT csatornáján a R2-t)
-ahol Tenke elszállt, a mezőny fele legalább egyszer besokallt, voltak nagy mentések, neki sajnos nem sikerült visszahozni -
ruti
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #10466 üzenetére
Ti is arra gyanakodtok, hogy kellett a story?
Amúgy vajon elengedte volna Atika? -
ruti
Közösségépítő
még mielőtt a topic átmegy károgásba, két videó:
Norbi dekázni próbál a Rossitól kapott lasztival
TCR 2. futam boxból kijövetelénél kínos forgalmi dugót sikerült összehozni -
ruti
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #9970 üzenetére
mindemellett tanítani valóan engedte előre és fedezte le a csapattársat,
csak nyilván az fáj, hogy a mi fiunkról van szó -
ruti
Közösségépítő
micsoda?
R1 kvali: legjobb Hyundai P17?
gratulálok, megint egy kuka hétvége, hagy legyen képernyőn a mezőny hátsó fele megint... -
ruti
Közösségépítő
vissza is lehet jutni Bp felé normál esetben,
a pálya felett egy keskeny egyirányú híd utáni balossal, ami a Ring pihenőn keresztül vezet a pályára
-
most folyik az új csp építés, melynek során az ún. VIP út járható csak, de ezen Pest felé törekedve ugyanúgy igazak a fentiek, tehát a kis hídon át lehet jutni a pálya BP felé vezető oldalára -
ruti
Közösségépítő
válasz
Marmonkanna #9792 üzenetére
szerintem senki nem hallgatta végig, pedig a vége felé 7:30 után egy érdekes történés is van
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Marmonkanna #9694 üzenetére
igen, ez nekem is feltűnt, emlékeztek múltkor Müller vs Norbi video, feszültségkeltő zene, gerjesszük a konfliktust...
-
amúgy tudja valaki, hogy TCr-en a Ringen miért nem volt a kivetítőkön kép?
telefonon kellett néznem YT-on, hogy tudjam mi történik, alig volt 8-10 mp-es késés, miután elfordultak előttem, pont tudtam újranézni telón -
ruti
Közösségépítő
a nagy WTCR lázban egy kis visszatekintés, mivel csak most volt időm feltölteni:
AMTS 2018 drift -
ruti
Közösségépítő
Ügyes fiú, jó választás.
figyeltem a tavalyi ETCC szezonját, nem volt érdemtelen a siker abban a komoly mezőnyben
-
és Lanti tippjei is egész véletlenül bejöttek -
ruti
Közösségépítő
TCR:
YouTube-on néztem vissza a futamokat, a TCR csatornáján, és a kommentátor végig azt fújta, hogy Tassinak az áthajtásosa után a 10. hely kell az összetett második helyhez...
végig pörgött, hogy Tassinak még hány előzés kell, végül kihirdette Comini-t másodiknak az összetettben, és lesajnálta Tassit, míg ki nem írták végül a képernyőre a végeredményt
elfelejtette, hogy két Hyundai nem kap pontot, és mindkettő Tassi előtt zárt, így Tassi kapott 1 pontot!
pedig Tarquini elég komoly ütést kapott az elején, azt hittem hogy ott vége neki...
-
Tarquini amúgy a race 1-et utolsóként rajtolva megnyerte volna, ha nincs a műszaki probléma...nem semmi -
ruti
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #8515 üzenetére
vicces volt, amikor a Q2 vége felé csak ketten álltak a boxban, Björk meg Michigami.
szerettem volna azt hinni, hogy csapatérdekből a kamikaze várja, hogy kimenjen a Volvo, és rárepülhessen
-
amúgy szánalmas ez a kevés autó, a Q2 minden erőlködés nélkül elérhető,
a két Lada vicceset küzdött a 12-13 helyért,
és még Coronel is gond nélkül befért 12-be. végre. -
ruti
Közösségépítő
Hogy ez a giga eso miert nem a fo futamon birt leesni...
Mocsok korulmenyek vannak, remelem tarquini korrekt leszNagyon jo eddig, hullanak a vetelytarsak
-
ruti
Közösségépítő
jó kvali volt,
Q2-ben gyanús volt, hogy Norbi csak a végén egy körre jön ki, azt hittem megcélozza a fordított pole-t, mivel akkor Michigami volt a 10., és Gleason nem jött ki -
ruti
Közösségépítő
Tegnap tudtam visszanézni a múlt hétvégi ETC(C) és TCR futamokat.
TCR:
nem mennék el szó nélkül a M1Ra szereplésén.
Lanti a Hosszabbítás-Blogon nem is ír a második futamról, pedig érdekes volt!
Az első futamon Tassi egy pontot szerzett, míg Vernay "kvázi" első lett Tarquini mögött (Hyunday nem kaphat pontot), így Vernay max. pontot kapott.
A másodikon Tassi kiugrott a rajtnál --> áthajtásos bünti lesz majd. De még előtt Colciago szépen kiterelte a fűre. Ezek szerint verseny van? 8-9 helyen jöttek a végén, elöl Colciago. Csapatutasítás nem volt a helycserére. Így Tassi most mínusz 21-re van Vernay-től. Colciago meg 25-re tőle.
Érdekes, majd meglátjuk, mit hoz a jövő, olvasnám, mint mond Nooorbi.
Jó versenyek voltak, Tassit a kiugrás teljesen megzavarta (elizgulta a rajtot), nem is tudott jól eljönni belőle. Plusz még a bünti.ETC:
utolsó eb futam volt, Nagy N. második lett összetettben, Fulin mögött.
Izgalmas versenyek, Norbi végig harcban az összetett elsőségért, bár Fulin a második futamban elég meggyőző volt.
Volt szitu, hogy a Jr. Fulin ment Norbi előtt, egy kanyarban. A riporter szerint előzékenyen kihúzódott, nem védte apját a vetélytársa előrehaladásától. Szerintem csak rövid volt a féktáv, nem látszott jól.
Voltak viszont még cseh titánok a mezőnyben, de végül is elmondható, hogy összességében korrektek voltak, nem akartak beleszólni a nagyok dolgába, tisztán játszottak - sokan féltek, hogy befolyásolni kívánják majd a kimenetelt Fulin javára. A kis Fulin végül megérkezett Norbira, és támadta, ezért gondolom, hogy nem elengedés volt az a korábbi esetnél.
A lényeg, hogy Norbi végig magabiztos volt, voltak nagy csaták, sok autó, sok esemény, igazi autóverseny. -
ruti
Közösségépítő
LOLA T70 motorhang, további szíves felhasználásra
-
ruti
Közösségépítő
válasz
N€T0X|N #8333 üzenetére
köszi, jók lettek, majd mentenem kell le belőle, mert 1 nap kevés volt mindent bejárni, és maradtak ki csodák közelről, versenyben szerencsére láttam mindenkit
-
jól látom neked a Bread Van pont ponyva alatt volt, nekem is először amikor arra jártam, de később visszatértem, és már ki volt állva előrébb, majd rakok fel képeket
-
teszek majd fel hangulatvideókat is, sőt csengőhangnak egy Lola alapjáratot
-
persze én is szintén mindent csak telefonnal, még meg se néztem nagyképernyőn -
ruti
Közösségépítő
ha esetleg a Sport 2-n nem adják le az 1. futamot a 2. előtt, nézze vissza aki nem látta, mert megéri!!!
szuper izgalmas volt, ahogy Norbi is nyilatkozta, volt itt minden...
Homoláról lemaradt a kamera, érdekelt volna, mit csinált +5 mp előnye birtokában, amikor senki nem volt veszélyes rá (oda volt verve az a bal első, nem sima defekt lehetett)az Óriás is nagyot ment, és bejött másodiknak,
Tassi meg nagyokat védekezett, le a kalappal
az elengedésnél várható volt, hogy nem meszelik el Oriolát
-
ruti
Közösségépítő
Aki nem látta, feltétlenül nézze vissza, különösen a TCR 2. futamot
Tassi Ati alanyi jogon nyert
-
vasárnap délelőtti paddock videó -
ruti
Közösségépítő
válasz
[CS]Blade2 #8010 üzenetére
én úgy képzelem, hogy a következő szitukban térül meg kimenni:
megfelelő előny birtokában, amikor mögötted vívnak és egymással vannak elfoglalva,
támadó helyről csak akkor, ha nem tudsz előzni, és előtted csetepaté várható,
nincs igazából recept, hogy mikor jó letudni,
és mindig célszerű tudni (legalább a közvetlen vetélytársakról), ki volt már kint, ez is egy új taktikai elem, felesleges kockázatok elkerülése érdekében -
ruti
Közösségépítő
-
ruti
Közösségépítő
na találjátok ki, kitől szerzett a fiam baseball-sapkát?
.
.
.
piros, és ez van ráírva: Mehdi25(nem akartam a fiamnak magyarázkodni, hogy ennek perpillanat magyarként miért is nem örülünk...)
-
amúgy megszerezhető repiajándék, szóróanyag kereken nulla volt idén...vagy csak mi voltunk rossz időben rossz helyen?
még Coronel sem hozta ki a mozgó-shopját
Zengő árudát sem láttam -
ruti
Közösségépítő
hangulatvideo: kvali kezdete felülről
érdemes megnézni, milyen kevesen vannak szemben...
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #7921 üzenetére
sztem nem olyan gáz az az 5-6 helyről indulás, oda lehet érni mindkettőben, ehhez kellően vegyes és rövid a mezőny
-
ruti
Közösségépítő
A napi program végén a Zengő kamion elé kiállt Zoli, és a szurkolók csoportjával beszélgetett hosszasan, teljesen közvetlenül, egy jó fél-háromnegyed órát (!). Ő maga lenne meglepődve legjobban, ha jövőre lenne WTCC, mivel nem lesz induló autó, ezt mondta. Amúgy elég csalódottan nyilatkozott minden témában, a szegény embert (kis privát csapatot) még az ág is húzza effektusra, (pl. Nagy Dani többletsúlya.)
Hallottam őt már többször ilyen szurkolói közegben nyilatkozni, úgy értem nem médiának, azok közül most volt a "legpesszimistább."
--
amúgy a mai paddock-kör az utóbbi évek legjobbja volt:
az autogram osztás kezelhető volt, oda lehetett férni mindenkihez (kivéve Norbit)
odafértünk a RaceRoom sim-hez, 5 perces Hringi menet, time attack volt a feladat, világranglistára kerülésért.
kipróbáltunk a driftelő mini go-kartot, vicces volt
terepasztalos e-race-hez több futam erejéig odafértünk.
--
összességében a nézőszám messze elmaradt a korábbi évektől, sajnos.
a szurkolás is jóval kisebb volt a boxokkal szemben
nemsokára teszek fel azért hangulatvideókat -
ruti
Közösségépítő
lehet jobb lett volna, ha Chilton tovább marad mögötte, és fogja a hátsókat,
meg előtte a SC sem jött jól...Norbit sem láttuk még ennyire idegesnek, a dobogón csak testben volt ott szegény
amúgy így az egész hétvége csalódást keltő, a kvali után jóval nagyobb felzárkózás volt benne a pakliban Monteiro-ra, és ezt bánhatja Norbi, főleg az R2 sétakocsikázása után
-
ruti
Közösségépítő
Japán. Na ez egy jó Q1 + Q2 volt!
ciki volt mondjuk hogy Q1 végén Lanti a cseh2-t nézte, éppen temette Björk-öt, amikor nem látta h képernyőn van egy elég jó körön
Q2 legvégén Catsburg ahogy kiért a boxból az utolsó mért körére, na ott kihordtak lábon pár infarktust (1-2 s volt hátra, mikor átment a vonalon)
Norbitól ez a fordított pole tökéletes, ha így akarták, ha nem. Huff-al mellőle nem lesz gyenge menet az első kör. -
ruti
Közösségépítő
Coronel barátunk jól halad a gyűjtéssel, 3 nap alatt megvan >3000 euró
mondjuk az első hírek szerint az egész befolyó összeg a pályabíróknak került volna felajánlásra, most viszont már "csak" a bünti 5000 euro feletti részről beszélnek felajánlás címén
-
ruti
Közösségépítő
örülök h kiláttam a kis résen a 3 kapucni alól
mind a két futamon ugyanott ültünk, a másodikon pedig már alig voltak, de terroristára nem emlékszem
szinte senki nem ült előttünk, nem kellett a "maradj ülve"haver mondja, hogy a felső parkolónál (a Silver tribünök felé) rendőrök nézték át a kocsikat (!), gondolom Te nem ott jutottál be
-
ruti
Közösségépítő
élménybeszámoló hangulatvideókkal:
(na, kimásztam a forró vízből...
felül a 7 (!) réteg ruha elég volt, alul a kettő nem, a combom szétázott meg szétfagyott...)R1 után a tömeg jó része hazaindult, nem gondolták, hogy abból autó lesz...
mi a paddock-ban kibekkeltük a két futam közötti időt:
1
2
3
4aztán vissza a tettek mezejére, az 1-es kanyarhoz:
5a paddock-ban semmi érdekeset nem láttunk, senkivel nem találkoztunk, FFerit láttam elrohanni a VIP irányába, nagyjából ennyi, repi-cucc, ereklye semmi.
-
ruti
Közösségépítő
de jó hogy mára van paddock belépőm, nem kell majd küzdenem a hömpölygő tömeggel...max. a vízzel
-
ruti
Közösségépítő
köszi mindenkinek, m4 közben meglett
-
ruti
Közösségépítő
live stream-et tudtok a kvaliról?
-
ruti
Közösségépítő
az 1. futam rendezői szempontból magyarbarát volt, egész az utolsó pillanatig
az élbolyt alig mutatták, csak a 6-9. helyért menő csaták voltak végig a képen
aztán persze az utolsó körös előzésről lemaradtunk, de gondolom olyan lehetett, mint Lopezé a 2. futamban igyanitt: nem volt elég hosszú a C splittere, 2,5 századdal "lemaradt"Lapierre 6 tizeddel ért be Norbi mögött, az azért tisztább ügy lehetett
-
ruti
Közösségépítő
köszi mindkettőtöknek, engem is főleg a kimaradt időmérő érdekelt volna, leadják-e az első futam előtt
-
ruti
Közösségépítő
tudjuk, hogy magyar idő szerint mit mikor és hol közvetítenek Kínából?
-
ruti
Közösségépítő
.törölve.
látom előttem kitárgyaltátok a kamion EB-t -
ruti
Közösségépítő
OFF: upsz, egy traktor
-
ruti
Közösségépítő
eldőlt, nem megyünk a SloRingre
ráadásul időkép is esőt mond, meg a súlyozás sem kedvez, de ne legyünk pesszimisták -
ruti
Közösségépítő
a G4 a régi, a G3 a tavaly F1-re átadott (tavalyi WTCC-n még zárva volt)
szóval én a régi szokásomhoz híven a G4-en voltam, de haver a G3-on mondta, hogy 2-3-as helyek is voltak kimaradva, míg a G4-en max 1-es helyek a táskáknak
-
korábban viszont a G4 összes lépcsőfokán álltak, ez idén messze elmaradt -
ruti
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #5371 üzenetére
induljunk ki optimistán abból, hogy holnap r2-ben egy rajt-cél győzelemhez lesz szerencsénk
ja, és még esni is fogén az edzéseken is mindig voltam, és mondhatom, évről évre valóban kevesebben vannak
nyilván a dolog varázsa kopik, meg hozzászoknak az emberek a felálláshoz,
ez olyan mintha a hokisok esetleg megragadnak a világelitben, nem lesz senki kíváncsi rájuk,
de amikor a feljutásról van szó, mindenki ott tolong, meg szurkol ezerrel
Norbi szépen beállt egy szintre, ami priváttal elérhető (sőt ott a maximum) ez vált természetessé a népbena szervezés uzgyan évről-évre javul, profibb, de a kieg. programok, betétfutamok kopnak,
itt is nyílik az olló, sajnos a kilátogatók hátrányáramindentől függetlenül: Hajrá NORBI és Zengő Team, és le a a kalappal
-
ruti
Közösségépítő
válasz
bajnokpityu #5368 üzenetére
hangulatvideó, telefonnal
a Q1 kezdete
-
nem tudom, a közvetítésben mi ment át, de Norbi a 10. helyén 2 mp-el a Q1 leintése előtt ért fel a célvonalig, így még egy mért kört tudott menni (tavaly asszem Thompson csinálta meg ugyanezt a "bravúrt"), közben Bennani még kint volt javában az utolsó mért körén.
Közöttük LiveTiming szerint valami 0,007 sec, azaz ha Bennani jót megy, Norbninak le kell méretnie az utolsó körét...és akkor bármi lehetett volna.
Nem láttuk, de gondoltuk h Bennani belehibázott, mert kiment a boxba, gondolom ekkor rászóltak Norbira, hogy vegye el.
Nem kis kockázat volt, de megérte.
-
Mondjuk égő volt, hogy megint behalt az időmérés a közvetítés alatt, nem tudom, ezt mivel magyarázták...
Már nem először idén.
A kinti szurkolók ltiming követés nélkül el voltak veszve, mert gyakorlatilag eredményközlés nélkül nézték végig az időmérőt. -
ruti
Közösségépítő
válasz
[CS]Blade2 #5339 üzenetére
szerintem az csak a képmanipuláció folyománya
-
ruti
Közösségépítő
nem olvastam még elemzést az esetről, biztos lesz a Blogon megint, de akárhányszor visszalassítottam, szerintem már emelkedett Norbi hátsó szárnya mielőtt hozzáért Coronelhez, tehát hátulról koccolták.
az meg teljességgel nem volt igaz, hogy hosszan tolta Coronelt
én is meglepődtem Coronel kirohanásán, meg cirkuszolásán,
ezt kulturáltabban kell viselni meg előadni is.lehet ez még fordítva, sőt amikor Coronel hibázott Argentínában, és fűnyírózás (4:30-nál) után befúródott a hepehupába, az egész csapata nem hordta le a sárga földig, meg nem kezdett vergődni...
amikor Norbit pöccintik ki, sosem anyázik, pedig lett volna alkalma amikor pl. Tarquini 3 éve alattomosan megkoccolta az emelkedő tetején, utána egész Magyarország hónapokig utálta Tarquinit, de Norbi szerint "benne volt"
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest