Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
senior tag
Jah ez oké! Ezt vágom már a játékból is, hogy melyik mire való, csak a fizetés nehézkes. Jobban mondva felrakni ruhákat fegyvereket. Van amit nem visznek el semmiért, 1-2 jobb cuccot meg valószínű túlságosan is olcsón adtam el, mert rögtön vitték.
kár hogy nincs egy egyszerűbb rendszer, pl lenne valami pénz fizető eszköz, amivel vásárolni lehet egymástól és abból venni magunknak orbokat egy árusnál. Sokkal egyszerűbb lenne a trade
-
pomk
őstag
Első körben olvasd el ezt a Currency Guide-ot. Sok mindent elmagyaráz.
Az egyes elemeknél az ikon alatt van, hogy mire való. Ott a rarity is és egy rövid leírás.
Pl.: -
_ocsisajt
őstag
Gondolom sokakat nem érint, mert standardoznak, de az ilyen (dupla*) pancsereknek mint én, most jól jött ez a guide...
Most kezdtem egy warrit, majd mapra totemes lesz plusz volt még pár exaltom (konkrétan 4
), abbol megvettem a speart, kezest, páncélt meg a fejest... Ami külön érdekessége a buildnek, hogy gyakorlatilag a rake gemet hagyhatod kezdő szinten (ezáltal átadható, könnyen indítható szintén másik karinak), de majd a vidiben elmagyarázza miért.
Ééés hasítok eddig mint állat xD
P4wnyhof féle multikasztos leveling guide
*Dupla, mert hczom csak és még béna is vagyok hozzá extrában.
KIWI leszek, ezt nerfelik-é!
-
cibus
senior tag
Valaki le tudná írni esetleg, hogy 1-1 orb kb mennyit ér a másikhoz képest? Vagy hogy legalább értékben hogyan követik egymást? Bocsi! Új játékos vagyok és az 1-gyel sem játszottam soha.
-
Jacktor
aktív tag
Ha elfogyott a waystone-om és Doryani is üres akkor mi van?
-
Win-T
őstag
Szerintem ti nem ugyanabban a ligában játszotok.
-
boogie84
veterán
válasz
zsirfecske #3704 üzenetére
Amikor olvastam amit írtál odamentem alvához és 2 div volt.
Most is. Na most akkor mi van? Nálam másképp váltja?
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3704 üzenetére
bocsánat, venni tudsz ennyiért, azt néztem, nyilván eladni akkor kevesebbért lehet, de nem hiszem hogy akkora lenne az olló, hogy tizedéért megy csak a vételi árnak.
-
zsirfecske
addikt
ez nem találós kérdés, objektív tény: bemész alvához és eladod 10 sec alatt 18-ért. legalábbis mikor írtam annyi volt, 20-ról esett épp le 18-ra, ezért írtam, hogy 18-20 közt eladható attól függően, hogy azonnal kell-e.
-
boogie84
veterán
válasz
zsirfecske #3701 üzenetére
2 div maximum a perfect jeweler's orb. Trade oldalon is max 40-42 chaos.
-
zsirfecske
addikt
20-as gem 1 div minimum, a perfect jeweler's orb meg 18-20 div jelenleg alvánál, szóval én örülnék a helyedben...
-
Edge
veterán
válasz
Hangfalképű #3691 üzenetére
Nemtom, de pl. ez meg egy speares LS bloodmage
Beteg -
_ocsisajt
őstag
Történt valami változás azzal kapcsolatban, hogy chicken logoutolsz, akkor visszatölti mindenképpen a state-et mapozáskor is?
Most kilogoltam, visszalogoltam és folytatta a mapot (eddig patch előtt annyi mentőövem volt*, hogy logoutoltam gyorsan)... Még nem volt rá szükségem, mert csak mostanság értem el a mapozást ebben a patchben, de most emiatt ripeltem 77-es szinten, mert azt hittem visszarak hideoutba, erre visszarakott a tömegbe ami rámszakadt...
Szerk: Feltételezem/van egy sejtésem, hogy ír valamit a kari státuszánál... Csak én csuklóból visszanyomtam a karit, nem nézve azt, hogy hol van.
*Rohadt mentőóment elfelejtettem megvenni, >>>megint<<<...
-
cibus
senior tag
válasz
Nuada herceg #3693 üzenetére
Én is leellenőriztettem, nem ment, utána töröltem, felraktam újra, nem ment. Épp lett volna kis időm nyomni , hát nem sikerült
-
cibus
senior tag
válasz
Nuada herceg #3688 üzenetére
Jött talán valami Update? Frissített belépés előtt a steam?
-
Edge
veterán
válasz
Hangfalképű #3689 üzenetére
spanyolviasz
ugyanis a legjobb spear buildek mind deadeye.
-
Hangfalképű
tag
válasz
boogie84 #3686 üzenetére
Arra, hogy csak levelingre jó vagy mapozásnál építhető erre a karakter?
Amúgy azt nem néztétek, hogy a Deadeye passzívval durván fent lehet tartani a frenzy charge-ot? Nekem első látásra úgy tűnik, hogy azok a spear skillek, amikhez frenzy charge kell azok mintha hatékonyabbak lenne Deadeye-jal. 30% arra, hogy az összeset megkapod és a skillek úgy viselkednek, mintha kétszer annyi chargeot használtak volna el. -
boogie84
veterán
válasz
Hangfalképű #3679 üzenetére
Mire gondolsz pontosan? Frostbolt -> 3x Whirling Slash -> Barrage -> Twister
Úgy a leghatákonyabb ha sok a Combat Frenzy. -
malacka87
őstag
válasz
zsirfecske #3684 üzenetére
Igen csak bosszantó és még csak nem is írja, hogy mibe haltam meg... Legközelebb figyel az ember vagy valami de ez...
-
zsirfecske
addikt
válasz
malacka87 #3683 üzenetére
gyűlölöm a one shot mechanikákat, rámentem 700+ waystone chance-el egy stone citadelre t15-ös irradiated minden fullon, kipucoltam gond nélkül, gyaknám doryani-t, erre beszopom a sugárirányban pörgő lézert. belenézek és insta fekszem 95%+ overcapped all ressel, majdnem max evasion-nel és 2800 hp-val.
komolyan kérdem, készítők szerint mi értelme van a kikerülhetetlen haláloknak? mert nekem csak napokra elveszi a kedvem az egésztől. teljesen ostoba tervezés, így buktam el arbitert, 3 citadelt meg a többi kötsög bosst (trialmaster, shekemas stb).
-
malacka87
őstag
Ezeket a random oneshotokat nem értem ebben a játékban! Most hogy elértem a resisteket még papírabbnak érzem magam! -
cibus
senior tag
válasz
Nuada herceg #3681 üzenetére
Letöröltem, újra raktam, ugyanaz!
Nincs esetleg ennek valami safe mód indítása? -
Nuada herceg
őstag
Szia.
Pont most akartam írni ide ezügyben.
Ugyanez a hiba. Többi karakterrel megy a játék. Act 2 bone pitsről akartam a bázisra teleportálni, és akkor dobott ki ezzel a hibával. Azóta ezt a karaktert be sem tudom tölteni. De a többit viszont igen. Bár lehet többivel is előjönne egy idő után. -
cibus
senior tag
Hello! Valakinél volt már ilyen hiba? Belépek, karakter választóig jó minden, rányomok PLAY egy kicsit tölt,1-2sec és mindig ezzel kidob. Valami fix, vagy ötlet rá? Tegnap egyszer kidobott játék közben, de utána vissza engedett simán. Most ötödszörre sem enged be, play után rögtön ezzel kidob. Köszi
-
boogie84
veterán
válasz
CptAdamica #3655 üzenetére
Főleg ha ascendancy pontokért mész és nem mindegy h mennyi twistert tudsz castolni.
-
Hangfalképű
tag
Én nem nagyon nézegettem eddig a Tame Beast-et (nem is használtam), de jobban utánajárva és kicsit böngészve a passzív fát meg maxroll-t is segítségül hívva rájöttem, hogy ha dupla companion-nel mennék, akkor több sebzést tudnék összegyűjteni. Plusz lenne fix shock-om, ami még 20% multi, az egyéb finomságokról nem is beszélve, amit a két beast összehozhat (pl invu aura). Ráadásul így nem én leszek az egyetlen célpont a John Wick shotgun build-del, hogy agyonvágjanak ha nem figyelek és a life leech is fixen életben tudja tartani a haverokat - ha nem kapnak egy hitet.
-
winfos
tag
Wow, 20k goldért 10div
azért ez nagyon durva, első ilyen boxom
-
_ocsisajt
őstag
válasz
zsirfecske #3669 üzenetére
Amennyiben megfexik ez a kari is, akkor megyek vissza totemhez xD
-
zsirfecske
addikt
válasz
_ocsisajt #3668 üzenetére
nemtom, próbáltam a ballista skillt a patch óta, +7 proj 100+ elemental dmg xbow mellett és kevésnek tűnt az endgame dmg, illetve nekem lassú volt a mechanika. bár tény, hogy + to projectile speed és attack speed jewel statokkal még lehetne gyorsítani, ez jó tipp, de végül nem próbáltam ki végletekig csiszolva mit tudna, annyival gyorsabb a flash grenade nekem. de tény hogy érdekes playstyle, tetszene hogy egyedi és ugyanúgy játszható safe módban, előre benyomsz mindent és vársz a képernyő szélén nyugiban.
-
_ocsisajt
őstag
Na közben én úgy néz ki megtaláltam a számításomat.
Kitava Ballista build*. Lassú kezdés után már most 54-es (eddig ez a legmagasabb karim) szinten vagyok és most pottyant Lost Cityben az első DIV-em.
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #3666 üzenetére
secret
-
zsirfecske
addikt
vett tőlem az előbb egy arc vagy 10 db elrontott 4 socketes voltaic grenade gem-et (corrupted, de maradt 4 socket, +20% quality-vel) 1 ex/db áron. tudom, kb 135 ex csak a greater jeweller's orb darabja, meg még 1x annyi a quality rá, de nem akartam eladni 1 gold-ért őket és csak zavart stash-ben.
kérdeztem tőle, hogy ugyan mit kezd vele, hiszen nem lehet salvage-olni. azt mondta secret, és kilépett, további whispereim után ignore-olt. az oké, ha eladja drágábban fentiek okán, de akkor miért nem lehet bevallani? vagy van trükk valami amiről nem tudok?
-
Hangfalképű
tag
válasz
zsirfecske #3659 üzenetére
Mindenki másnak is useless volt az, nem csak nektek.
-
fgo
tag
válasz
zsirfecske #3648 üzenetére
Szia,melyik buildet követed ? Én is elindítottam egy mercenary .Még csak act2 22szinten vagyok de még tétovázok melyik irányba induljak
-
Jacktor
aktív tag
Ha találkozok egy strongbox-szal, de upgradelném mielőtt kinyitom, akkor mindenképp haza kell portálni az orbokért? Vagy valahogy meg lehet oldani terepen?
-
kraven54
aktív tag
Miért a lightning dmg az alapja az összes buildnek. Ha ranger akkor lightning arrow, ha huntress lightning spear ha caster spark ha gránát voltaic. Többi az nem jo? Összes build ugyanolyan
-
zsirfecske
addikt
válasz
Hangfalképű #3658 üzenetére
jaja, csak a gránátosoknak eddig useless skill volt, most meg kiterjesztették ránk is.
meglett a 20-as skill gem, voltaic majdnem 85k dmg így
-
Hangfalképű
tag
válasz
zsirfecske #3657 üzenetére
Gránátosoknak? Az előző szezonban is játszott egygombos sorozatlövő shotgun buildem még jobb lesz
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3656 üzenetére
Shard Scavenger, in addition to its current effects, now also restores one cooldown use for all your Grenades and grants a buff for 2 seconds that prevents your Crossbow Attacks consuming bolts.
gránátosoknak info, 30 spirit-es buff skill. -
zsirfecske
addikt
és azóta már volt 3 hotfix is
-
boogie84
veterán
válasz
CptAdamica #3653 üzenetére
Ugyan ez nalam is.
-
CptAdamica
veterán
Aki whirling slash-el tolja, nektek nincs olyan anomália, hogy néha nem idézi a forgószelet, csak csapkod maga előtt? Nem tudom, hogy most én rontottam el valamit, vagy ez bug?
-
malacka87
őstag
2. karival azt hittem új atlas lesz! Azért nem vicces a tele boostolt mapokon szaladgálni kis karival
-
Edge
veterán
válasz
scyllafren #3643 üzenetére
Amúgy most a storm mage a meta minion, én is áttérek majd rá, de egyelőre a sunsplinter több divnyi ami használható. Szóval a terv az megvan
-
zsirfecske
addikt
hehe, alig játszottam és patch óta azon pörögtem, hogy újra összerakjam a gránátos build-et. de most kész, jöhetne bármi boss (semmit nem toltam még le mindig). viszont teljesen elgatyásodtam, 3 div-em ment bele az új amuba és a voltaic 5 socketbe (kb tucatnyi próba ment mellé, és hát se a gemcutter's prism se a greater jeweler's orb nem túl olcsó mostanság...), 12 div-em párolgott el ebben a körben.
de épp egy stone citadelnél vagyok, ha sikerül 600+ waystone-nal letolni és esik legalább 3 fragment, akkor lehet megpróbálom még egyszer. bár úgyis csak felkúr a halálmechanika, de legalább most már tudom, hogy a +max res se ér semmit a játékban ezek ellen. azt elengedve (főleg, hogy ugye szét is izelte a patch) kő egyszerű két klikkes karival vicces lenne elsőre megcsinálni.
de tényleg jó a kérdés, mert ugye a quest log mindig kiírja és idegesít
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #3648 üzenetére
Ok és arbiter megvolt már?
-
zsirfecske
addikt
épp ezt írtam korábban, patch óta átspeceltem magam és kizárólag lenti két gránátot dobálom:
tisztára nevetséges dps, és "csak" egy +6 proj high dmg phys xbow kell hozzá meg egy +3 proj amu. na meg gemling miatt +2 skill jön még ascendancy-ból, meg rengeteg quality. a voltaic-hoz még hiányzik a 20-as uncut skill gem, azzal meg is lenne a 80k dps.és a lényeg, hogy 1200 körüli manával (+60% regennel supportból) simán fenntartható: rendre 196 és 255 mana cost (inspiration support mindkettőben), és mivel attack speed szándékosan gatya (1.06 és 0.8s), hozzá tudtam gyúrni a cooldown recoveryt (1.72 és 1.92s), így bár lassabban, de folyamatosan tudom dobálni 0.85 és 1.5s detonation time mellett (többi gránát kivárhatatlan idő után robban csak).
egyetlen kérdés, hogy mit tegyek mellé harmadik skillnek, próbáltam artillery ballista támogató tüzérséget, de az vicc volt sebzésben még a 0.2.0 buff ellenére is. gondoltam kéne valami jó debuff inkább, de abból meg csak a bloodhound's mark és vulnerability jöhetett szóba. egyelőre előbbinél maradtam, de minek, max valami nagyobb boss-nál kellhet később. vagy dobálok oil grenade-et hogy lassítsak, de mivel van 25% maim chance-em per attack öszesen 36% slow-val automatikusan, meg úgyis vagy vak vagy stun mindenki, ha nem épp electrolute/shock, az csak a manát enné feleslegesen.
szóval bal klikk + jobb klikk gemling grenadier nekem most a meta
-
Edge
veterán
Hogyan kell ezt a rhoa-t megülni?
-
savior
őstag
Egy lich-t szivesen kipróbálnék, de hogy nem fogok 30-40 órát kampányozni emiatt az is biztos. Egy huntresst meg egy smithet elvittem mapokig. Nem rosszak, de jobbra számítottam. Ha nem figyelek oda, akkor összecsomgolnak még kis mapokon is.
-
CptAdamica
veterán
Végre elértem az endgame-et, kábé 25 óra alatt. Ez a kampány elsőre tök jó volt és élvezetes, de 2. nekifutásra már annyira nem adott hozzá az élményhez szerintem. Nem tudom, hogy ez hogyan fog változni érzetre, ha bekerül mind a 6 act, de remélem azért fognak vele kezdeni valamit. Következő alkalomra lehet célzottan fogok haladni csak azokkal a küldetésekkel, amik adnak valamit, mert elképesztően hosszú, amíg valaki elér az endgame-ig, ráadásul cruel alatt már annyira eltörtem a játékot, hogy végig futottam a pályákon, meg a boss-okon is és csak 1 armort és 1 cipőt vettem, többit vagy találtam, vagy magamnak csináltam.
És amúgy van megint 2 Twitch drop.
-
Edge
veterán
válasz
scyllafren #3643 üzenetére
Én Lich arsonist-est nyomok.
-
scyllafren
senior tag
En frost mage lich-t jatszom, most, hogy 6 frost mage-em van, mar eleg hatekony
Nem kovetem lepesrol lepesre, csak hellyel-kozzel -
Kasya
nagyúr
válasz
_ocsisajt #3641 üzenetére
Nekem a Lich jött be. Nem érzékeny az itemekre sem.
-
_ocsisajt
őstag
NA én most kari nélkül vagyok, mert a totemes kari a kopec bossnál rippelődött le... A lich minion meg viper néninél...
A minionos gyötrelem volt a köbön, vagy én csináltam valamit rosszul, nem tudom... De ez nagyon gáz... (Úgy, hogy az EGYETLEN chance orbot amit kaptam, arra elsőre beadta az enfoldingot!)
Most itt ülök karakterek nélkül és azon gondolkozom, hogy van értelme újat indítani?
Van olyan build amivel azért ha nem is végigrepülsz, de stabilan bírja és nem hal meg plusz haladós a kampány? (Totem ilyen lett volna, de balfék módon nekimentem alacsony fire resisttel a bossnak, de amúgy az is zötyögős volt eléggé)
-
pomk
őstag
válasz
Har_melin #3592 üzenetére
Én is kezdtem egy új "Huntresst" ami valójában egy Ranger a Deadey ascendancy miatt.
Itt úgy terveztem, hogy főleg ranged lándzsa skilleket fogok használni.
Hááát, a bleed-hez képest ég és föld. Sokkal könnyebb és erősebb. És az új Culling skill nekem hasznos és használom is mind trash mobok, mind rare, és bossok esetén is. -
Ribi
nagyúr
Gránátos merc-el megyek, de valahogy nagyon faceroll minden is. Csak dobálom eszetlenül a bogyókat és minden meghal. Néha néha megütnek, de az is véletlen. Act3 lávás boss volt kicsit macerás, ott majdnem elfogyott a poti, de ahogy láttam kb még a fele folyosó megvolt, csak nagyon toltam a dpst. Amikor pajzsal körbeállnak, ott azok se nagyon sebeztek, talán 2x ittam. Vagy valamiért túl magas szintű vagyok mire odajutok vagy nem tudom mi van. Vagy ez a karakter tul op. Viszont a mapok act3-ban irreálisan nagyok. Tudom akarnak ezzel csinálni valamit, de így is hogy tömegmészárlok mindent, így is unalmas bejárni őket. Eléggé kiéget így hogy nem is játszottam túl sokat.
Act2 főboss volt macerás, ott 1x meghalltam, mert kb 2shotolt valahogy az elején. Sokáig tartott leverni, de szerencsére az sem volt nagyon vészes. -
Pitymaszter
tag
Hali!
Nah befejeztem a kampányt. Mitne mondja jól megszenvedtem vele (Amazon)...
Játékidő: 2 nap 6 óra
Halál: 186
Tudom siralmas még poe 1 ben sem volt ilyen velem soha pedig 8 éve játszok a játékkal.
De a végére össze áll.. az utolsó act-ban szinte már végig rohantam...
Bár jó lenne ha megszüntetnék ezt a lagg spike-ot és a dc-et...
Összeségében jó lesz ez az amazon csak még tenni kell bele pár óra játék időt. (LS-el küldöm) -
Argh!
aktív tag
válasz
Har_melin #3628 üzenetére
"Ha rám hallgatsz, akkor a real money trade oldalakat gyorsan felejtsd el. Azon kevés dolgok közé tartoznak, amelyeket a GGG nagyon szigorúan büntet, és jellemzően ki is szúrják a delikvenst."
Aha, persze
Főleg mikor a full time streamerek kilogolnak egyik nap úgy hogy látod mennyi currency van a tab-jába. Aztán másnap loginol és odakerült 100 div. Hát persze
Sajnos aki elhiszi hogy GGG tényleg tudja ezt büntetni az álomvilágban él. Ha ingame hirdeti valaki ezt a szolgáltatást nyilván bannolják pár nap mulva. És? Poe 1 ben ingyenes az account. Itt még nem, de mire bannolnak egy ilyen accountot vagy 1000 szeresét keresi az EA árának vagy többet. Rengetegen veszik ingame a currencyt ez biztos....
Hogy honnan van ennyi currencyje az oldalnak? Játékosok eladják és az oldal sokkal drágábban árulja.
Ha veszel egy ilyen oldalrol currencyt abból mit lát a GGG? Semmit. Annyit hogy egy karakterrel tradelsz és ad neked currency-t. A valós pénzel fizetést nem látja mivel az nem a játékban történik. Akkor hogy büntet olyat amit bizonyitani nem tud? Sehogy....
Ha ingame beszélsz róla akkor ok, azt büntetheti, de kb ennyi.
-
Nuada herceg
őstag
Köszi szépen az infót meg a felvilágosítást mindenkinek!
-
Kasya
nagyúr
Hard Act2-ben nem lehet a Relics-et behelyezni az oltárba (Valley of the Titans)? Vagy csak nekem bugos?
-
boogie84
veterán
válasz
CptAdamica #3631 üzenetére
magam ellen beszélek, de
Van erre mód, sidekick nevű program segít árazni. Teljesen jól működik, viszont te már használtad ezt ahogy olvasom a fórumot... -
boogie84
veterán
válasz
Nuada herceg #3626 üzenetére
Semmi real money!! hivatalos trade oldala van a poe-nak: [link] (sajnos)
Leveling-nél azért még esik annyi item h fejlődhess.#3624Edge
#3629CptAdamica
Ezt is megértem, na de miért weboldalon?? Olyan okos programozók vannak a világon.... nem lehetett volna betenni játékba? Online kell lenni ahhoz h eladhassak vmit ami amúgy is a stashben van?
Az telejesen kizárt, hogy a játékban essen craftolható, vagy felhasználható item? Miért jó ez a trade dolog? Ezzel mire akarnak rávenni a feljlesztők? Nekem valahogy a "jutalom" a játékban kevés. -
CptAdamica
veterán
-
Har_melin
addikt
válasz
Ha rám hallgatsz, akkor a real money trade oldalakat gyorsan felejtsd el. Azon kevés dolgok közé tartoznak, amelyeket a GGG nagyon szigorúan büntet, és jellemzően ki is szúrják a delikvenst.
Ha még csak A2-ben vagy, akkor a trade-nek nem sok hasznát veszed, hacsak nincs irgalmatlan mázlid. Nagy valószínűséggel még nem esett olyan, amit érdemes lenne eladni, venni meg még nincs elég currencyd. -
Lokids
addikt
válasz
Egy skill amazonnál. Spear kell hozzá a kézbe. Bleedet okoz. Kell hozzá support gemnek stomping ground meg brutality. És szinte csak azt használva lehet haladni act3 végéig.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
boogie84 #3623 üzenetére
Én meg soha nem trade-eltem itt poe-ban. (egyel nem is játszottam.) Azt hogy kell? Valódi pénzért nem tudok eladni tárgyakat? Mert akkor felmondok a munkahelyen.
Láttam egy oldalt, ahol euróért lehet venni különböző currency-ket. De gondolom pénzért csak venni lehet, nem eladni.Lokids mi az a rake?
-
Lokids
addikt
válasz
Nuada herceg #3622 üzenetére
Amazonnal early game (act1-3) nyugodtan mehet a rake. Azzal easy.
-
boogie84
veterán
válasz
Nuada herceg #3622 üzenetére
Trade nélkül nincs győzelem. Ezt sajnálom csak igazán ebben a játékban. Esni nem esik hasznos item, szinte csak trade-ről beszerezhető.
-
Nuada herceg
őstag
Keth-nél 1 óráig küzdöttem ezzel a medúza szerű lénnyel.
Úgy érzem kezd elgyengülni a karakterem, mobok ellen is nehezebb, bossok meg kimondottan hosszúra nyúlnak.
De legalább kaptam egy menő unique ruhát, eddig semmi használhatót nem kaptam még.
-
boogie84
veterán
válasz
CptAdamica #3620 üzenetére
-
CptAdamica
veterán
Mik nem esnek kampány során:
Stellarnak viszont még nagyon nincs értéke sajnos.
-
Sunrider987
tag
Dehat miota problema a gem? Elozo ligaban is a vegen mar semmit nem vettem fel lvl 19 alatt mert megtelt az 500as skill gem tab...
-
boogie84
veterán
válasz
Sunrider987 #3616 üzenetére
Most így csinálom, de úgy tudom h ezen változtattak h ne kelljen új gemek készíteni.
-
boogie84
veterán
válasz
Sunrider987 #3578 üzenetére
Köszi, sikerült befogni. Nem úgy volt h a patch után új állatot lehet a gembe zárni még ha volt is használva már?
Vagy hogy tudom használni ugyan azt a gemet befogásra?
-
Har_melin
addikt
válasz
Nuada herceg #3607 üzenetére
Van egy ilyen mocsok rare mod. Én először azt hittem, csak valami necro casting, mert először A1 kriptában futottam bele, de aztán később más monsztéknál is előjön. Az a szopás vele, hogy tényleg egy fél megyével arrébb van a rare, amelyik okozza és sokszor eleve rohadt nehéz megtalálni, különösen egy zsúfoltabb mapon.
-
Edge
veterán
Twitch drop-ot ne feledjétek, pet még holnapig beszerezhető.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
CptAdamica #3610 üzenetére
-
CptAdamica
veterán
válasz
Nuada herceg #3609 üzenetére
Pár felkelés után otthagytam őket.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
CptAdamica #3608 üzenetére
Akkor ez valami bug.
És hogy sikerült végleg megölni őket? Én már épp kiléptem volna, hogy, később újrakezdjem a pályát, de aztán valahogy a nagy tömegben eltűntek végleg. -
CptAdamica
veterán
válasz
Nuada herceg #3607 üzenetére
Nálam már volt ilyen, csak másfajta ellenfelekkel.
-
Nuada herceg
őstag
Ilyet láttatok már?
[Feltámadó kis mocskok]
Már vagy 3-4 perce folyamatosan öltem őket, azok megfeltámadtak, mikor nekiálltam videót készíteni. Nem vagyok youtuber, szóval bocs a minőség, meg a bénázás miatt.
A lényeg, hogy nem volt a közelben olyan mob, aki feltámasztaná őket.
A videó után is még pár ölés, feltámadás volt, aztán mentem tovább, vagy 2 teremmel odébb volt valami unique mob, meg nagyon nagy tömeg, aztán azokkal együtt öltem meg ezeket a kis szemeteket, utána nem jöttek vissza.Végre megunták a harcot.
-
zsirfecske
addikt
próbálgatom patch óta a gránátos gemling-et, a presence távolság és a grenade skillek idő nerfje miatt eléggé leegyszerűsödött a dolog: ha gyors killt/robbantást akarok, dobom a radian grief-et, a gas grenade-et, és akkor már az oil greande-et is, és átállok pure flash grenade-re. egy kis átrendezés után megvan a 30k dps így is, szinte azonnal robban, cooldown szinte folyamatos, stun+blind orrvérzésig és igazából az explosive grenade se kell. gyakorlatilag egy gombos egy skilles ügy lett. nemtom nagy bossok ellen kell-e a többi skill, de mapozásra tényleg messze a legjobb sima flasht dobálni konstans.
szóval nem igazán a build diversity irányába sikerült elmozdulni, épp az ellenkezője van
-
fgo
tag
válasz
Sunrider987 #3604 üzenetére
Kösz a tippet
fut rendesen.
-
fgo
tag
Másnál is laggol, szaggat a játék?Nálam játszhatatlan
.Többször próbáltam de folyamatosan akadozik.Pedig Frankfurt 27ms
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest