- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Proxmox VE
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Linux kezdőknek
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz Sunrider987 #2098 üzenetére
Mondjuk ezt most nem teljesen értem. Sapphire ring ugyan ez kéne legyen. Ránézek Trade-en és 101 találat van 1ex-ért. Pedig a videóban is azt mondja, hogy 20-25 kéne legyen, és nem számit még az ilvl se.
Ebből pont találtam egyet a stash-ban, stellar amulettből meg sajna csak kéket.
-
freddirty
senior tag
redditről, poe2 chance orb calculator:
https://poeladder.com/chance?ladderIdentifier=ssf_poe2_early_access&isPoe2=truenem tudom mennyire korrekt, de kábé OK, én néha rádobok pottyant gold ringre egy chance orbot és idáig két ventor jött is belőle, tehát az 1:10 az oknak tűnik. Az astramentis 1:2000 esély is ok-nak tűnik ilyen olyan reddit/youtube infók alapján.
fred
-
Har_melin
addikt
válasz Sunrider987 #2100 üzenetére
A streamerek azért IS(!) csinálnak rendszeresen SSF buildeket, mert az is egy speciális kihívás. Nem most kezdték, szinte minden ligában csináltak az 1-ben is.
Ráadásul most van 12 class és attól, hogy streamer, még nem biztos, hogy mindegyikkel akar játszani. Eltelt több, mint egy hónap, a neki tetszőket már kipróbálta, feladta vagy kimaxolta, valami tartalmat viszont mégis posztolni kellene, ha már ebből él. Akkor legyen SSF.
Meg a GGG is talán támogatja valamennyire, hiszen az endgame-ben is kényelmesen grasszáló SSF karakterek a legjobb cáfolatai annak, hogy "nem lehet haladni, mert szar a drop".Védd a fákat - egyél hódot!
-
savior
őstag
Én általában ott adom fel az ilyen játékokat, hogy napi 5-6 órát belerakok, de nem esik semmi értelmes. Ez megy néhány napig aztán inkább lelépek.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
crazygamer75
tag
válasz Sunrider987 #2100 üzenetére
Soha ne mondja az ember hogy soha, de a Poe-ban soha nem fogják eltörölni a trade-t. Ok van x streamer aki ssf-re ránt rá, viszont van cc 200 000 játékos aki nélküle elhúz a rákba. Amúgy mi a próblémája bárkinek azzal ha én és még x 1000 játékos megvásárolja a buildjéhez a dolgokat játékcurrencyből? Erősebb lesz nálad és előled levadássza a bossokat? Nem, semmi ilyesmi nem történik. Egy gear currency-jét kifarmolni, kb ugyanakkora kihívás, mint leverni xy boss-t. Pont megvan a lehetősége mindenkinek arra amit szeretne, aki akar trade ligát nyom, aki nem az meg ssf-et. Miért kellene már betíltani az egyiket, ha semmi közük egymáshoz? Csak mert valakinek szúrja a szemét, miközben simán ssf-ezhet?
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz Sunrider987 #2098 üzenetére
Igen, az item swapolás egy saját játék, de kit érdekel? Nem kell részt venned benne. Ha valakinek az a szórakozás, hogy időnként fut pár mapot, de egyébként ül a HO-ban és csencsel, az mennyivel rontja a te mapozási élményedet? Attól, hogy valaki megpróbálja szakmányban gyártani az Astramentist, neked még pont ugyanannyi esélyed van arra, hogy kiessen egy monsztából, mint ha nem csinálná.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Remiel
őstag
válasz tomazin #2096 üzenetére
semmit
amik írnak rád azok botok... be van nekik állítva egy ár amin már azonnal küldenek üzenetet, majd szépen le is tradelik veled
Mivel sokan kérdeztpétek mi az a tft ami emlegetek leírom ide is:
Discordon van egy szerver oda kell csatlakozni, szinte mindent árulnak... ascendancy, boss carry, itemek, mindent
the forbidden trove
Nem magyar és elég szigorú szabályai vannak, ott nemigen találkoztam csalóval, mert a POE acc alapján tiltják ki aki szabályt szeg
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
boogie84
veterán
minimum ára 135 divine!!! El ne add bagóért!
Ha sima amuletted van akkor azért drága,mert rányomják a chance orbot és kiadhatja nekik ezt az amut. Okosan árazd be.
Letöltés: Sidekick POE2
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Sunrider987
junior tag
válasz tibee77 #2099 üzenetére
"van aki pl. ssf-re izgul, na en meg azt nem tudnam tolni az tuti"
Ha peched van akkor fogod, amennyien panaszkodnak a trade-re es ujabban minden "meno" streamer ssf-re tert at( Kripp multkor azt talalta mondani az egyik csetelonek hogy "chill with your trade league bro", majd leestem a szekrol a kacagastol ) nem lepne meg egyaltalan ha Jonathan probakepp kinyomna egy par hetes no trade ligat csak ugy...[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Na jo de ez megy poe 1-ben is evek ota , nem egy ujkeletü dolog ez.van akinek ez az endgame, van akinek a craft es van aki megmarad a mob hentelesnel illetve bossfightoknal.en pl. szeretek sok currencyt csinalni minden ligaban de nem azert mert nezegetni akarom vagy e-penisz hanem ,hogy broken karikat jatszhassak, mert nekem az az elvezet.van aki pl. ssf-re izgul, na en meg azt nem tudnam tolni az tuti.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Sunrider987
junior tag
Semmit, ala licitaltal a 20 ex-es stabil arfolyamnak es paran kapva kaptak(volna) az alkalmon. Mivel a chance-eles ritkan mukodik, sok amu kell a sikerhez ha osszekaparnak 20 hozzad hasonlo ajanlatot akor megsporolnak 20ex-et. Nekem amugy pont ez nem tetszik az egesz trade ligaban, ez sajat "jatek", egyfajta tozsde es szerintem kar volt beengedni az arpg-be, sokan foleg ezert jatszanak szo sincs item huntrol vagy klassz boss fightokrol, adok-veszek orrverzesig es minnel jobban kijonni az uzletbol, lassan at lehetne keresztelni currency tycoon-ra..
-
tomazin
veterán
válasz Sunrider987 #2093 üzenetére
Ezt tudom, de a bearazasnal mit rontottam el?
-
tag
Sziasztok!
Ha esetleg van PH guild, akkor szívesen csatlakoznék, lv 95 stormweaver.
babcehh#1576
Köszönöm! -
Sunrider987
junior tag
-
tomazin
veterán
Normal ilevel79 stellar amuletert mit lehet elkerni? Ahogy neztem 20exert van fent rengeteg. Felraktam 19ert es be kellett nyomnom a dnd-t, mert 50en irtak ram. Mit nezek be?
Ugyanitt kosz a videot a feherekrol.
[ Szerkesztve ]
-
freddirty
senior tag
válasz -FreaK- #2088 üzenetére
Esetleg aki még nincs endgameben, nincs rarity cucca és nem tud jövedelmezőbb bevételt(ritual fragment farm, breach farm, ultimate farm) annak érdemes lehet megfontolni negatív rarity-vel futni pár mapot. (Ventor ring) úgy több base item esik elméletileg tehát a chanceos gamblingesek kiszolgálásához jó áron el lehet passzolni a cuccokat. Esetleg discordon a tft-n nagy tételben drágán árulni ha sok cucc jött össze.
fred
-
fgo
tag
A charmon lévő rarityt nem számolja bele az össz rarytibe?Nekem 113 van +20 a charmon de csak 113 mutat.
-
-FreaK-
veterán
Elkezdtem én is használni most már 1-2 napja, tényleg jobb így. Bár azért az alap, kis szintű sárgákat nem mutatja a strickt mód (változtatható kevésbé strict-re amúgy), amiket szorgosan el szoktam hordani betörni, regal shard-ért.
Viszont, tegnap esett egy-két fehér item (gyűrű/amulett), amiket erősen kiemelt és nem értettem, hogy miért. Elkezdtem rá craftolni, hátha kijön valami értékes, de nem.
Rossz lépés volt, mert most láttam meg EODGamerz videóját pont erről a témáról, fehéren lehet eladni őket szép összegekért..
PICK THESE COMMONS : 20 White Items Worth More Than You Think in Path of Exile 2 (POE2 Trading)Érdemes amúgy követni őket, elég jó market tippeket szokott adni, pl. a fenti armour scrap-est is nála láttam.
-
Har_melin
addikt
válasz zsirfecske #2085 üzenetére
a ggg alap lootfiltere az egyben sem volt érdemben használható. A neversink változattal bármilyen build bármilyen igényét ki lehet elégíteni - persze célszerű megtanulni a személyre szabását.
-
_drk
addikt
válasz zsirfecske #2083 üzenetére
A végén sok must have item ugyan olyan szürke lesz mint az identify. A fehérek között meg még rosszabb észrevenni a szürkét. Ezeket érdemes átváltoztatni.
Már kampány alatt sokszor vissza nézve vettem észre jevellers orbot és hasonlókat a földön. -
Reinhardt
őstag
Lustasag miatt controlerrel jatszom TVn.
Tegnap uj loot filtert probaltam, egesz jonak tunik.
Talaltam egy staffot egesz jo statokkal, kicsereltem a wand/focus kombot, hogy teszteljem, de par perc utan egyertelmu lett, hogy tul sok mana regent veszek igy.
Akartam visszarakni a focust es a wandot, de kozben megzavartak, gondolom veletlenul megnyomtam par gombot mire letettem a controlert es mire ujra a jatekra figyeltem a wand nem volt sehol...
Nem ertettem, hogy bug vagy veletlenul vhogy destroyt nyomtam a wandra, kb 5 percig ertetlenkedtem, aztan ugy voltam vele, hogy kikapcsolom a jatekot, de elotte vmiert meg bevillant, hogy raprobaljak kikapcsolni a loot filtert. Hat nem ott volt a labamnal a kis szepseg? -
-FreaK-
veterán
válasz zsirfecske #2072 üzenetére
Igen ezt már én is láttam és csináltam. +20quality rare cuccot lehet venni, két sockettel, 1ex-ért (vagy valami egyéb, olcsóbb currency-ért) és akkor kapsz 4 scrap-et, azt meg el lehet adni currency exchange-en.
A gond, hogy más is felvásárolja (valszeg tényleg botok is), alig van, vagy elkapják előled.Ott kéne ülni előtte órákat, hogy valami profitot össze tudj kalapálni belőle (amit lehet valóban), de én inkább játszok helyette.
-
Remiel
őstag
Namegcsináltam ezt a walking dead poison majdnem RF buildet és eljutottam a mapokig végre. Egyből nyolcas mapokkal kezdtem lvl 66-on, de nem kihívás neki. Igazából majd lvl78 körül lesz az igazi a cipő (ami a lényeg benne) akkor vehető fel értelmes Decompose szinttel.
Kis videó magyarázat, ha valakit érdekel. Negy egy brutál költség és a mapokat darálja, boss dmg majd kicsit később.
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Har_melin
addikt
mivel nekem kiesett egy Polcirkeln még a mapozás elején, én maradok annál. Csak Herald of Ice-t használok (nincs Herald of Thunder), és Cast on Shock-ot Eye of Winter - Chain - Fork trióval, bár ez főleg a harangról aktiválódik, szóval inkább csak bossok ellen jön elő. De a Polcirkeln így is elég clearspeedet biztosít.
-
Har_melin
addikt
Én meg az Unbound Avatar-t nem értem, nem világos nekem, hogy mit csinál (azon kívül, hogy növeli a sebzést, de nem tudom, mennyivel, milyen időközönként, stb.)
Az én PoE elvem az 1-ben és itt is az, hogy tök mindegy, mekkora a sebzésed, ha állandóan esel-kelsz. Nekem még hiányzik egy csomó crit passzívom, nincs meg a 7-8 ascendancy (az majd a resistet negligáló crites két pont lesz) és fegyverből is bőven lehet jobb, ha lesz rá pénz. A sebzéssel viszont még így sincs problémám a mapokon, bossok ellen sem. Tehát inkább a védelemre gyúrok, hogy haladjak.
A meditation egy channelling skill, amíg lenyomva tartod a gombot, addig növeli az ES-t, maximum az alap (mármint a gömb körül látható érték) duplájáig. Ez elég hosszú idő (olyan 5-8 másodperc lehet) ha már 4k fölött van az induló ES, de nem is kell állandóan csinálni. Elég hosszú a cooldownja is, de van mellette egy support, ami két használatot engedélyez és csak utána kell cooldownra várni. Arra figyelni kell, hogy ha közben ütnek, akkor megszakad a töltés, ezért kell elvonulni valami biztonságos helyre hozzá. De őszintén szólva eddig összesen talán két-három alkalommal volt olyan (mind T14 vagy plusszos mapon), amikor harcból kellett kiszállnom, hogy tölthessem. Általában ha már közelíti az ES a 100%-ot, akkor feltöltöm 200-ra az aktuális csetepaté után, aztán mire újra lemegy, addigra már régen lejárt a cooldown.
Igazából egyetlen szívatós sebzés van, a burning ground és az ignite. Charmot ugyan be lehet rakni ellenük, de én inkább a stun és freeze védelmet használom. Ha nem figyel az ember és mondjuk bent ragad egy harcban, miközben alá pakolják a burning groundot, az nagyon gyorsan le tudja vinni az ES-t, sokkal gyorsabban, mint ahogy a vészpótlások működnek.Védd a fákat - egyél hódot!
-
prokxy
veterán
válasz Har_melin #2073 üzenetére
Jaja, azóta átraktam, de még a CI-re nem tettem a pontot, a többi a skill fán kb passzol.
Még tesztelem a buildet, de T14 kék mapon ahol volt mindenféle, 1x sem haltam."Picit" azért jobb a túlélésem:
Azt a sisak dolgot néztem én is, egyelőre elvagyok így. Köszi a tippet!szerk: ja igen, ez az a build: link YT
szerk2: ezt a Meditation skillt nem igazán értem, helyette az Unbound avatar-t raktam be. Előbbi jobb azt mondod?
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Har_melin
addikt
van valami, de én nem foglalkoztam eddig vele. A Grim Feast akkor is tölt, ha közben ütnek, a Ghost Shroud dettó. Ha látom, hogy elkezd ürülni a HP gömb (vagyis lementem a normál ES szint alá), akkor uccu, irány valami biztonságos szeglet és a Meditation-nel visszatöltöm megint 200%-ra.
Ha a Meditation-t majd rá lehet linkelni Weapon Slotra (hogy ne kelljen manuálisan váltogatni a fegyvert), akkor annak ki fogom rakni a gyorsabb recharge-ot adó passzívokat. Egyelőre félek, hogy ha beraknék egy másik fegyvert ezért, akkor elfelejtenék visszaváltani. Egyszerűbb egy kicsit messzebb futni.Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
Igen, itt csak ES van, nincs HP.
Miért jó?
- két sebzéstípusra helyből immunis vagy, sőt még a sima bleedre is. (Corrupted bloodra nem) A 40% poison chance egy mapon engem semennyire sem érint.
- a cucc összeválogatásánál nem kell se life-fal se a chaos resisttel foglalkozni, sokkal egyszerűbb (és olcsóbb) felszerelkezni.
- a játék mostani állapotában az witch-monk szegmensben nagyon könnyű az ES-t növelni. Ráadásul mód van az ES játék közbeni megduplázására (a monknak kétféle lehetősége is van), ami sokkal nagyobb effektív HP-t ad, mint bármi más. (talán az Eldritch Battery - Mind over Matter kombó versenyképes vele, de az is a minél nagyobb ES-t értékeli.)
- az invoker eleve megkaphatja az evasion értékének a nagy részét armorként IS, ami a phys dmg ellen véd.
- megint csak a monknál oda-vissza bónuszok vannak az evasion és az ES között. Nekem pl. a következő lépés (ha lesz újabb 2 div-em), akkor egy full ES sisak lesz a mostani eva+ES helyett és az amuletre ráteszem azt a passzívot, ami a sisak ES értékének a kétszeresét adja evasionben. Egy 300 ES-es sisakból lesz kb. 1500 ES (a passzív bónuszokkal) PLUSZ még 600 evasion. Az 1500 ES pedig a Meditation skillel 3000 lesz a mapon. Prokxy-nak amikor lejjebb panaszkodott összesen volt 3700 az effektív HP poolja, nekem 3000 jön csak a sisakból.Védd a fákat - egyél hódot!
-
zsirfecske
addikt
érdekesség a quality materialokkal kapcsolatban számomra, hogy ugye a három féléből (arcanist's etcher / armourer's scrap / blacksmith's whetstone) messze az első a legritkább, ami csak wand/staff/sceptre cuccokon van. mindig nézegettem eddig is a vendorokat (szintlépéskor a quality szűréssel kezdem és gold-ért megveszek mindent amin van, ugyanígy az olcsóbb socketes itemeket), de wand/scepter/staff cuccokon rohadt rikán van quality a boltban.
aztán rájöttem, hogy ott van a trade is erre: egy kis szűrés után belistázod a 2 socketes 10+ quality itemeket, amik jellemzően 1 regal orb-ért vehetők. ugye ha pl +20 quality 2 socketes wand-ot lő az ember így, azon van 4 arcanist's etcher és 2 artificier's shard, csak salvage-olni kell. sőt, +19 quality is 4-et ad, ahogy tapasztaltam.
gondolom vannak erre botok is, én pl most elnyomtam 15 regalt így egymás után. lehet hogy már én is botnak számítok?
-
Lokids
addikt
Azért jó, mert a chaos resistet nehéz maxolni, de mivel immun vagy nem kell arra a statra áldozni.
Továbbá az ES elég jól regenerálódik magától. És elég magas értéket össze lehet szedni.Van most olyan passzív valahol, ami azt adja, hogy az es regen nem szakad meg sebzéskor?
[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Har_melin
addikt
végre sikerült vennem egy HoWA kesztyűt, gyorsan ki is próbáltam egy T16-os (T14+2 szint) bossos, breaches, expeditionös corrupted mapon. Néhol kicsit cinkes volt (a kesztyű cserével buktam úgy 400 ES-t), de lekopogom, mindig sikerült időben eliszkolnom.
-
prokxy
veterán
válasz Har_melin #2058 üzenetére
Köszi szépen, még kicsit gear-elődök, van mit fejleszteni ahogy nézem a trade-t, szóval azt megcsinálom, szinteződök és megcsinálom a CI-t. lvl79 körül megpróbáltam, de nem volt sok ES-em. Mondjuk nem is volt Meditate, semmi más.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Har_melin
addikt
válasz ProEvoFan #2063 üzenetére
Ha négy hét lesz a reset, akkor az két és fél hónap. Én naponta hat-nyolc mapot ha le tudok futni, akkor az már jó. Most vagyok lvl86 a második karakterrel, de az elsővel jó tíz napot elvacakoltam, mire abbahagytam.. Még négy hét alatt várhatóan eljutok valahol lvl90-92 környékére.
nem kell hozzá napi 24 óra játék.Védd a fákat - egyél hódot!
-
tomazin
veterán
En tok veletlen tudtam meg, h jobban is ki lehet zoomolni a mapen. Ha egyszerre megnyomod az esc+kiscrollozast akkor visszalepve a mapra ez fogad (bocs a telefonert)
-
Har_melin
addikt
válasz ProEvoFan #2057 üzenetére
Játszatsz tovább a mostanival, csak valószínűleg trade-en kevesebb partnert találsz majd, meg persze a behozott új tartalmat sem látod majd. Cserébe a buffok-nerfek a régi karaktereket is érintik, szóval ha nerfelik a tiédet, akkor eleve nincs értelme erőltetni.
De ez mindig így van, a legacyba átkerülő karakterek előnye, hogy a teljes összegyűjtott vagyonod ott van, nem kell nulláról felépítened egy másik buildet.Védd a fákat - egyél hódot!
-
winfos
tag
Az új liga oke, de tudomásom szerint nem ez lesz a standard amit most játszunk hanem ez így megy kompletten egy 'early' ligába amit nyilván senki nem fog majd játszani.
Más : ma végre megvolt pályafutásom legdurvabb biznisze , 3div - ert vettem egy bow-t ami ilyen 80-100 körül ér.
-
Har_melin
addikt
A storm weave szerintem nem lesz annyival erősebb, mint az Ice Strike, ha túlélési gondjaid vannak. Annál jobb védelem nincs, mint ha másodpercekig jégbefagyva áll az ellenfél, féleg ha ezt fenn tudod tartani.
Tanulság: nem futunk dupla extra ele dmg mapot, amin mínusz allres is van, főleg nem 3,7k life poollal. Ha alapból volt mondjuk 10k ele sebzése, abból kaptál 2500-at (25%), és hepi voltál. Ezen lett 18k sebzése, amiből bekaptad a 38%-át, 6,8k-t, persze, hogy megpusztulsz azonnal.Védd a fákat - egyél hódot!
-
_drk
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
Filóztatok a 'törlésről'.Ez mit jelent? Kuka a mostani karim? Az oké, hogy ha beindul a teljes verzió, akkor tudom mennyi időm van a kövi szezonig, de ha csak úgy törlik a 'munkámat', ami használhatatlan lesz, az nem szimpi. Tudom, béta.
-
_drk
addikt
Hát nekem a gas arrow alapból nem jön be annyira, de mivel folyamat képernyőt tisztít így nyilván el vagyok vele.
Csak tegnap néztem ahogy rax játszik vele és szépen oda lövi ahová akarja, na én azt nem tudom megcsinálni ami így már zavaró.
Egyébként ha van célpont már oda lövi a gas-t szóval azzal nincs gond, csak vannak esetek amikor jobban felkészíteném a terepet.De kontrollerrel valószínű jobb lenne a Monk mozgása most úgy érzem.
-
Har_melin
addikt
válasz Sunrider987 #2047 üzenetére
Az SSF mindig is (az egyben is) baromi sok grindelést jelentett, pedig ott volt lehetőség célzottan farmolni div cardot és sokkal több determinált craft opció volt. (Mondjuk a mostani nullánál nem kunszt a több)
Most is lehet SSF buildet csinálni, csak kell hozzá egy jól beállított item filter (hogy az összes jó base cuccot kiemelten mutassa) és nagyon sok türelem.Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
A monknál önsorsrontás nem CI-t csinálni akkor, amikor tele van a játék chaos meg poison sebzéssel. A legtöbb halál ezekből van, amikor öt-hat chaos bloomot vagy olyan kis nyomkövetős chaos orbot szórnak rád, mert ezek ellen az ES nem véd CSAK a CI.
Olyan 3000-3500 ES környékén már nyugodtan át lehet térni a CI-ra. Megcsinálod az 5-6. ascendancyt, felveszed a Meditation-t plusz beraksz egy Grim Feastet és végigszambázol a mapok 95%-án a folyamatosan újratöltődő 6-7k effektív life poolal. A passzív fáról könnyedén (extra kitérők nélkül) felszedhető ES pontokkal nekem most majdnem ötszörös a flat ES szorzóm, vagyis minden gearen lévő ES majdnem ötöt ér a végsőelszámolásnál, tehát egy 600 körüli összesített ES a cuccokon már elég az átálláshoz.
Nekem most T14-es mapokon kezd először néha cinkes lenni a játék, 9,1k ES-sel (meditation után). Most fordult elő először, hogy egy nagyobb csetepatéből el kellett futnom és feltöltekezni a meditation-nal. Az azért nagyon nem mindegy, hogy 4-5k vagy 9k effektív poolból kell túlélni, miközben a sebzések egy jelentős része eleve nem is hat rád.
-
gyugyo79
addikt
válasz Sunrider987 #2047 üzenetére
Ha magadnak csinálsz mindent / azt használod ami esik az ingyen van. Annál nincs olcsóbb mintha valami kiesik és használod ahogy van, max a fejedben lesz egy elméleti értéke ha weboldalakat nézegetsz játék helyett ...
-
LittleBoss67
aktív tag
Konzol (xbox)
Fegyveren adott egy minion skill. Hogyan lehet soketet növelni jeweller orbbal, mivel nem tudom a skill-t kivenni ehhez ?
Így viszont ha használni szeretném az orbot, a skeletal warriort sehogy sem tudom választani. Szóval 2-ről 3-ra, vagy később (most act 3-nál tartok) nagyobb orbbal többre.[ Szerkesztve ]
-
pomk
őstag
Nekem is ranger van, bár még csak ~35 szint, de az írásodból úgy érzem egy tippet adhatok. Legnagyobb terület lefedés és sebzés kettősre a Gas arrow a legjobb. Gondolom erre írtad, hogy maga elé lő csak. Ezt én úgy szoktam kiküszöbölni ha messzebb szeretném lőni, hogy belövök a messzi tömegbe egy Poisonburst arrow-t az szépen elkezdi leszedni a HP-t és ezután megy a Gas arrow és így már oda lövi a nyilat, nem maga elé. Majd mire ezen végig megyek, már az életük nagy része elfogyott a poison miatt, de ezután még max 1-2 poisonburst arrow, vagy ha többen vannak akkor Lightning arrow.
Ha rare mob jön, vagy boss, akkor előbb szintén gas arrow + Toxic Growth ami a gas miatt robban és nagy single + terület sebzése van.Tegnap feltünt, hogy miután a növények felrobbanak, a gas ugyan úgy ott marad. A ranger Detonation Arrowja elég lassú, és chargeolni kell, így eszembe jutott a Merc Detonation Bolt skillje. Vettem egy alap crossbowt és megtanultam a skillt. Így a sorozat szerint: Poisonburst arrow - Gas arrow - Toxic Growth - Detonation Bolt. Ez így azért már nem is annyira uncsi, hogy "csak" a gázt kell eregetni és elég nagy terület fel is robban a végén, mivel Gas arrowra bent van a Scattershot skill gem. De mivel egyelőre már a Toxic Growth után alig marad valaki, így kb. csak a magam szórakoztatására robbantgattam random. De a Det Bolt helyett lehet Ligthning arrow, Ice arrow, stb. hogy kicsit színesebb legyen a sorozat...
Egyébként nekem az az érzésem, hogy a "ráunok 2-3 skillre amit használok" előbb utóbb minden karakternél elő fog jönni. Mindegyiknél lesz egy bevált build ami neked szimpi és/vagy amivel a legerősebb és legjobban lehet haladni. Persze vannak olyan karakterek, pl. a Monk, amelynél sok a kézimunka , de olyanok is mint a minion build amelyiknél kevesebb.
-
Sunrider987
junior tag
válasz gyugyo79 #2046 üzenetére
A lenyegen elcsusztal ott irta " aminel nincs olcsobb es jobb a weboldalon" Es sajnos igaza van, minden elismeresem neked (is) a magatalalos modiert de ha beneznel most a trade-re akkor szerintem seperc alatt megsokszoroznad a karid erejet olcsoert... Es ez baj, ennyit az ssf-rol...
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz boogie84 #2045 üzenetére
Semmit sem vettem és adtam el, vagy cseréltem...
A 60$ beugrót -t leszámítva amiből csak láda rekeszeket vettemDe videókat és okosságokat sem néztem így megvolt a boldog tudatlanság és nem fájt, hogy nekem ilyen vagy olyan cuccom nincs ami ahhoz kéne, hogy ...
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
Fejlodni a trade oldalon fejlodik a kari. Vagy van olyan aki talalt ertelmes itemet es/vagy craftolt valami olyat aminel nincs olcsobb es jobb a weboldalon?
Egyszeruen zero. Viszont ezen fognak valtoztatni h legyen ertelme felvenni az itmeket is (ne csak a currencyt).... meglatjuk.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
prokxy
veterán
válasz Sunrider987 #2043 üzenetére
"Azt gondolom tudod hogy a rare droppokat betorod akkor kapsz regal shardot amibol 10x adja a regal orb-ot ami kivalloan alkalmas a magic itembol rare itemet csinalni, legyen az fegyver, pancel vagy map" => ezt nem tudtam, hogy map-okra is jó. Van egy rakat olyan orb-om, mert szedem szét a sárga cuccokat, ha meg nagyon kevés a goldom, akkor eladom.
szerk: azért akartam azt a mapot letudni, mert 340%-os volt és hátha esett volna másik, akár magasabb szintű kulcs + jobb itemek. De már tudom mizu, köszi szépen.[ Szerkesztve ]
-
Sunrider987
junior tag
Azt gondolom tudod hogy a rare droppokat betorod akkor kapsz regal shardot amibol 10x adja a regal orb-ot ami kivalloan alkalmas a magic itembol rare itemet csinalni, legyen az fegyver, pancel vagy map. Nem a szinteddel volt a baj hanem egyszeruen peched volt, eleve szar modositokkal inditottad a mapot erre az elit meg sokkolt is ami extra 20% dmg az osszes tobbi nyalanksag melle amit felsoroltal. A poe-ban mindig benne van hogy tulvallalhatod magad ha nem figyelsz a map modositokra, tudnod kell mit bir a karid es mit nem, amikor a resit lerontjak es melle jo sok extra elemi sebzest adsz a moboknak az mar alapbol is kicsit sok. Gyakorlassal menni fog, es ha egy mapon rosszak a modositok akkor felreteszed mert 3:1be bevalthatod szoval nem teljesen bukta.
-
prokxy
veterán
Igen, erre emlékszem, jót mosolyogtak is rajta.
Nem az a bosszantó ebben, hogy kakukk lettem, hanem hogy alig van ilyen kulcsom és ilyenkor bukom. 1 sárgám volt, hát nem jött össze. Már a 14-esnél járok 84-esként, nem hiszem, hogy ezzel feszegetem a határokat. De lehet lentebb megyek, csak hát sárga kulcsom 1 db sincs, csak pár kék és sima fehér. Na mind1, játszom azt ennyiOrigin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
_drk
addikt
GGG szerint több időt kéne töltened az előző mapokon.
Amúgy ez érdekes meglátás volt hogy túl gyorsan lépkednek fel a játékosok és ezért érzik unbalancednek. Holott csak az előző mapokon kéne felfejlődni annyira hogy aztán könnyebben megcsináld.Úgy hogy egyébként mindenki trade-el.
-
prokxy
veterán
Nem várok én semeddig a Storm wave-re áttéréssel szerintem: T13 sárga map, 40% extra cold és fire dam a szörnyeknek, nekem -13% allres és 1 hit az első elit. Szó szerint 1 hit. Ránéztem, 1-et ütöttem bele és perec:
Hogy a picsába van ez így balanszolva? Én azt értem, hogy béna vagyok, de ennyire???Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Reinhardt
őstag
válasz Sunrider987 #2032 üzenetére
Az egyik legfelkapottabb tema mostanaban, nagyot megy Quin69/Kripp/Asmongold csatornain. Es mint az interjuban elmondtak a kozosseg kuldte be a kerdeseket, nehezemre esik elhinni, hogy meg a rapid-fire reszbe se fert be mar csak a poen kedveert, ha csak nem cenzura aldozata lett.
-
prokxy
veterán
Nagyon jó a Monk, tetszik, de party-ban T13 felett néha úgy megfekszik, hogy pislogni nincs időm, nemhogy megnyomni bármi gombot. Jó ez a melee, csak rizikós, most még legalábbis. Emiatt inkább soloban tolom, ott nagyjából látom mi van a lábam alatt
De hogy 62% armorral, 71% Evasion-nel, 2k HP-val és 1700 Shield-del így megfekszek, az annyira nem gyere be. Resistem csak a Chaos 16, többi 75; block 15%.
Tudom, van a CI build, elkezdtem összerakni, el is ment rá nagyon sok goldom, de kevés volt a shiled-em, mentem is vissza erre a fagyosra. Később a storm wave-es lesz, csak összeszedem magam vmennyire mind anyagilag, mint gear-ilieg. Az kicsit biztonságosabb a távolság miatt.[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Én próbálgatom a karaktereket. Igazából a Rangert meguntam cruel act2-nél. Kb 30 órája csak nyomom a füstöt és rá a tűzfalat. A baj, hogy kontrollerrel nem tudod rendesen irányítani hova lőjjön, enemy nélkül maga elé lő csak. Meg amúgy se valami izgi, biztos a lightningos sokkal jobb lesz majd de az meg levelingben gyenge.
Warriort sokkal jobban élveztem, viszont azt a GGG is elismerte, hogy messze a leggyengébb jelenleg.
Most a Monk érdekel nagyon! Ahogy nézem a gamepalyen, nagyon szórakoztató és az ES sokkal jobb védelemre mint az evasion.
Meg persze ott van még a minion build, de attól félek, hogy kicsit uncsi. D4-ben nagyon az volt hogy csak állok ott nagyjából és amúgy én is akartam zúzni az ellent csak semmi értelme nem volt.
Egyedül a Mercanary nem érdekel. Meg ugyan azt a fustos buildje van mint a Rangernek...Nekem egyelőre az endgame nem tetszik, amit most mutattak már pár dolgot az jobb lesz és még sok mindent akarnak, mivel a kampány után nincsen semmi hirtelen.
Én megvárom míg azt nagyjából megcsinálják. -
Har_melin
addikt
Én még minimum két hetet tippelek a "liga" váltásig és a nagy balansz patch-ig, de lehet, hogy lesz az négy is.
Teljesen új economyval járó patch-et akkor érdemes csinálni, ha valami új tartalmat is behoznak. Ha ez már tervezhető, határidős állapotban lenne, akkor szerintem(!) most meg is mondták volna, hogy ekkorra tervezik.
Én maradok a monknál, szeretnék vele legalább lvl90+-ig eljutni, megcsinálni legalább két szintet a breach fából. Aztán attól függően, hogy közben mi alakul, lehet, hogy kezdek a lightning rangert, vagy megpróbálok túljutni a ball lighning - lightning conduit level szinten a sorcival.Védd a fákat - egyél hódot!
-
prokxy
veterán
Mivel - véleményem szerint - nemsokára jöhet a "liga", így most vagy próbálgatom a többi karit, van mit, vagy megpróbálok a Monkkal eljutni vmi értelmes szintig. 102 órám van benne, de még csak kapargatom a felszínt, legalábbis némely gameplay-t nézve.
El akarok jutni még magasabb szintre, mert a "nemsokára" ki tudja mikor lesz, ez meg úgyis egy teszt időszak.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
_drk
addikt
Meghallgattam az interjút.
A lényeg hogy egyelőre hirtelen a hibákat javítják. Majd megnézik a balanszt, ha jön a balansz patch akkor fog új liga indulni és az egyfajta economy reset is egyben ugyebár.
És majd később azt tudják úgy módosítani hogy jó legyen.
Nyilván ami olyan azt nerfelik pl ha valami bug kihasználás van. De inkább a többi karaktert akarják felhúzni.
Az mindenképpen látszik, hogy sok mindenki teljesen máshogy gondolkozik, tehát itt a nagyon endgame-ben mit csinálnak egyesek egyelőre nem prior, mivel nagyon kevesen vannak ott.De egy csomó dolgot nem is javítanak, hanem új dolgok fognak jönni pl a craftingnál. Vagy a mapozás is ilyen.
Új játékosokra külön kitértek, hogy azzal a kérdés körrel nagyon sokat fognak foglalkozni.
-
Sunrider987
junior tag
válasz Reinhardt #2031 üzenetére
Marmint milyen kerdes? Az account sharing vagy a feltetelezett de nem bizonyithato RMT? mindkettore vannak vonatkozo iranyelvek, szoval nincs igazabol mirol beszelni. Most forrassal nem tudok szolgalni de ugy tudom a faszi(ELon) amugy nem veti meg az alkoholt szoval meg a vegen az is kiderulhet hogy enyhen(?) be volt baxva es azert produkalta ugy magat, igy se ugy se er annyit az egesz hogy kulon nyilvanossagot kapjon.
-
Reinhardt
őstag
Szerintetek megkaptak elore, hogy Elonrol nem lehet kerdes?
-
Sunrider987
junior tag
válasz tibee77 #2029 üzenetére
Ez az interju ez nem volt tipikus GGG, mintha csak szoltak volna nekik hogy nem most, majd, szoval most meg par hetig marad minden build ugy ahogy van es utana majd torlik az egeszet a francba amikor az uj "liga" indul aka balance patch. Mondjuk ez hulye megfogalmazas mert "liga" alatt egesz mast ertenek a veteran poe jatekosok itt szerencsesebb lett volna kovetkezo "fazis"t vagy akarmilyen mas szot hasznalni. Amirol te ertekezni kivansz azt majd akkor fogjuk latni azzal a bizonyos balance patch-el, ez addig afele QoL ami nem baj csak ez meg nem a feny az alagut vegen.
-
tibee77
őstag
Pont ez az, hogy van par build ami dominal de mit csinal ilyenkor ggg?Felhozza a többi buildet annak a parnak a szintjere?Ugy ismered te öket?Nem, nerfeli az erösebbeket. Mindig ez volt, ez is lesz.Most az interjuban az egyetlen pozitiv dolog ami tetszett az az, hogy elfogadtak a tenyt, hogy legyenek olyan buildek amik ugymondd trivializaljak a bossfight-okat is, persze azutan csak hogy tonna penzt raköltöttel.Nem akarjak azt, hogy ez mindenkinek elerhetö legyen de legalabb engedik.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Har_melin
addikt
válasz tibee77 #2026 üzenetére
én csak a videót láttam, a két órás smúzoláshoz nem volt türelmem. Marketingesként (de elképzelt fejlesztői énemmel is) nagyon rossz ötletnek tartom, ha egy tesztfázisban lévő, félkész játéknál liga közepén elkezdenek komolyan nerfelni.
Dominál pár class és build? Igen. Baj ez? Nem, hiszen látszik, hogy egy hónap alatt azért minden classhoz kitaláltak működő buildeket. Akiknek korlátozott idejük van játékra, azok mindig azokat a buildeket fogják keresni, amelyekkel ennyi idő alatt is értékelhető haladást lehet elérni. Én ezer százalék, hogy azért lobbiznék, hogy had élvezze a játékot most azzal, ami van (mi tettük neki lehetővé, ő csak élt a mi hülyeségünkkel), mert így sanszos, hogy az új ligára (amikor ezt a buildet szarrá nerfeljük) is visszatér, kipróbálni valami mást.
Liga közepén egyébként nem volt gyakori a durva nerf az emlékeim szerint. Azt nem tekintem durva nerfnek, ha egy build eddig 3 másodperc alatt végzett a pinnacle bossal úgy, hogy annak esélye sem volt, most meg 6 másodperc kell majd hozzá úgy, hogy annak továbbra sincs esélye - hiába 50%-os a nerf.Az armoron hiába fognak pár százalékot buffolni, az valóban nem fog segíteni. Tegnap még a patch előtt Pohx kirakott egy elég hosszú kívánságlista videót, amiben ezzel is foglalkozott. (Érdemes megnézni, gondolatébresztőnek.) Az armorral nem az a gond, hogy kevés, hanem az, hogy ellentétben az eva-ES vonallal, nincsenek igazán szinergiái. Hogy ez hiányzó spirit gemek, a hiányzó classok hiányzó ascendancy-jai miatt van-e így, azt nem tudni. De egy monk skillekből és a passzív fáról össze tud szedni 10-12k effektív life poolt (CI-ként), 70+% evasiont ÉS 60+% armort minden brutális exploit és csilliárd div nélkül úgy, hogy közben még sebzése is van. Ha ezt tisztán az armor fokozásával akarnák kiegyenlíteni és nem olyan komplex módon, ahogy a monknál van, akkor egy 300%-os növelés is kevés lenne az alacsony life pool miatt.
-
-FreaK-
veterán
Hamarosan jön, dolgoznak rajta. Q&A-ben volt. Itt van Raxx összefoglalója, ebből az infó.
-
tibee77
őstag
válasz Har_melin #2025 üzenetére
Hat azert ggg-nel vigyazni kell azzal mikor balanceolnak. peldaul en vegig egy howa nerfet vartam, hogy majd megemlitik erre vegig semmi nem volt, mondjak ,hogy lesznek balance-ok de nagy nerfeket nem terveznek.na mondom okes lehet visszavenni a geart a gemling-re, nyomhatom tovabb a stacker buildet.erre mark elkezdett beszelni arrol, hogy mennyire durva a pillar-os stacker build, hogy fenysebesseggel vegigmegy a mapon miközben meg mas karik szenvednek.na ahogy ezt meghallottam mar vissza is vettem a lendületböl, szinte biztos vagyok ,hogy az a balance amiröl beszelt az egy jokora nerf lesz.mrrt valljuk be, volt mar ilyen helyzet.bejelentik, hogy valamit nerfelnek egy picit erre kap egy -50%ot, vagy bejelentik, hogy akkor most buffolnak valamit azt kap +15%ot mint pl. most az armor buff, azt mondta ,hogy numerikus buffot fog kapni egy 15%ot, hat azzal semmivel se lesz jobb kb...szoval en elek a "hiszem ha latom" elvvel, kivarok amig ki nem jön a patch.
-
Har_melin
addikt
Úgy néz ki, hogy a játékos-oldali nerfek és buffok most vagy kimaradnak, vagy csak szerintük minimális mértékűek lesznek, amit nem érdemes a videóba berakni.
Annyiból logikus lenne, hogy ha már elkezdtek új ligáról beszélni (és ez eleve csak teszt fázis), akkor had fedezzen fel a közösség minden létező exploitot egy-egy classnál, legalább kiderülnek az aránytalanságok. Ha egy új economyval együtt vezetik be a nerfeket-buffokat, akkor nem kell a siránkozást hallgatni, hogy "beleöltem kétmilliárd divet és most halott a buildem".A map tabot viszont nagyon jó lenne valóban minél gyorsabban aktiválniuk.
-
Mrdevil
addikt
Ez a pecs amiről tegnap szó volt mikor jön, ezt tudjuk, mondták?
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
-FreaK-
veterán
Ilyet láttatok már? Map befejezve, 0 monsters remaining, nincs boss, de mégsem completed a map, nem tudok tovább menni sem..
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Anti-Hero #2013 üzenetére
PS5re is? Mert a sony nem támogat semmilyen külső programot.
FreaK
Köszi.
Gránátos Mercenary vagyok, lvl79en. T10en jó vagyok a jelenlegi cucaimmal, (azért itt már figyelni kell, sokat dodgeolok) amire kb 10 exet költöttem. A bowomat bemákoltam 1 exért, mikor lvl59 lettem. Azóta OP. Sajnos nem esett div, jelenleg csak a dropból élek, van ~120 exalted orbom, ami lókaki, de ez van, várom a csodát.[ Szerkesztve ]
-
Win-T
senior tag
Nem volt róla szó, de remélem kapunk végre működő map stash tabot is, mert kezd tarthatatlan lenni a helyzet a ládámban.
Ritualokon, hogyan lehet összeszedni 5000 favort? Letétbe raktam egy Divine-t, 4500+ favor lenne kivenni... de T13 mapokon még sosem sikerült csak 1500 körül összeszedni.
-
Har_melin
addikt
válasz Anti-Hero #2013 üzenetére
igen, az is, kifelejtettem, mert engem nem érintett.
A másik fontos: a mostani patch a "gyorsan javítható" dolgokat tartalmazza, amiket (Jonathan szerint) új liga vagy economy reset nélkül meg tudtak csinálni. A többin is dolgoznak, de az nagyobb átdolgozást igényel - gondolom ezért maradt ki a videóból teljesen a kraftolás témája, ahhoz a komplett loot táblát át kellene variálni.
Apropó loot: egy csomó unique cuccot is buffolnak, azt nem tudom, hogy csak az új dropokat, vagy a ládában lévőkre is vonatkozik majd.
-
Har_melin
addikt
gyorsan, amit megjegyeztem:
- a rúnákat kivenni nem lehet, de felülírhatók egy másikkal
- a pinnacle bossokhoz vissza lehet térni, nem egy portálos harcok lesznek
- új torony layoutok
- a citadellákat "fénycsóva" jelöli majd az atlasz még fel nem derített részén
- jobban ki lehet zoomolni az atlaszt
- több waypointon lesz boss
- monszta és boss balanszolás, főleg az offscreen sebzések csökkennek
- a ládáknál visszaveszik a fogot (rohadt idegesítő volt)
- delíriumot turbózzák, ritual 60%-kal több óment ad[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #2008 üzenetére
biztos voltam benne, hogy lesz újrasocketelés valamilyen formán, úgyhogy ma az összes cuccom berúnáztam
bejött, és egyszerű, nagyszerű lett a módja: sima felülírás
-
Anti-Hero
aktív tag
Szerintem szuper "kis" patch lesz ez.
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
Win-T
senior tag
Hát... agyonnerfelésekről (szerencsére) nemigen volt szó.
Lehet azt a live patch notes-re tartogatják.[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Már nem aktuális. De ez egy bugos fos.
Rajtam volt a boon, hogy nem sérülhetek. Nos a honor nem is...
Megöltem a bosst, és benne ragadt a castolásban. Konkrétan én 1 helyben álltam és meghaltam miután a boss halott volt, droppolt. De castolta tovább azt a szart.
De mivel boss meghalt levett rólam minden buffot. A sérthetetlenséget is.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
A Sekhema trial 4. asc carryhez mi a feltétel?
A boss halála előtt kell lemenni, vagy a boss halála után is jó?BTW a boss előtt vagyok, ha valakinek kell a 4. asc pont. várok pár percet.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
-FreaK-
veterán
válasz ProEvoFan #2001 üzenetére
Erre is gondoltam, de akkor nem tudok venni erősebb fegyvert, mert az inkább 1div-től indul (pdps 440 körül)
Szerintem az lesz hogy gyűjtöm még az ex-et inkább egy carry-re. Megcsinalhatnám kozben a 3. Asc.-ot, van 4 trial kulcsom, de ha úgyis inkább ki akarom fizetni a 4.-et, akkor felesleges szenvedni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MárkaLánc
- Napelem
- Gitáros topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...