Új hozzászólás Aktív témák

  • Angel2014

    addikt

    Na gyerekek most volt az élő példa amiről tegnap beszéltem.

    Felhívtak a járványügyi igazgatóságtól a kormány hivatalból hogy küldjem vissza a járványügyi vizsga papírt emilben nekik. Illetve ez alapján küldik az igazolványt a védettségről.

    Kérdezi a nő csináltak e korábban tesztet és voltam e pozitív mondom tesztet csináltak korábban októberben nagyon rosszul is éreztem magam de ez a teszt későn keletkezett betegség után 2-3 hét és ezért lett negatív, a mostani állapotom a véleményem szerint ezért gyenge a tünetek nekem is illetve édesanyámnak is.

    Elkezd a nő számolni azt mondja ő is illetve több családtagja is az októberi időszakkal védettek és ebből már csak 1-2 hét a védettség. Mondom neki most kiküldik a mostani pozitív covid miatt a több hónapos igazolványt nekem is és édesanyámnak is amiből csak 2 hetet leszünk védettek ? És nem kapunk oltást?

    Azt mondja nem tud mit tenni keressek fel egy magánlabort és a körzeti orvost és csináltassunk egy IgG tesztet.

    Most az ilyen tünetmenetes védettek akiben benne van az ellenanyag és az oltottak lesznek a legnagyobb hordozók tünetmentesen akik fertőzni fognak.

    A vicc meg az lenne ha kiderülne a vérvételből hibás volt a teszt és felesleges volt szedni ezt a veszélyes gyógyszert ellenanyag meg nincs is bennem mert nem voltam covidos. Itt mér kinézek mindent mindenkiből.

    [ Szerkesztve ]

    Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák