Új hozzászólás Aktív témák

  • szami777

    addikt

    Sziasztok, a tanácsotokat szeretném kérni, nem vagyok pro, lécci ne zúzzátok le az arcomat, ha hülyességet kérdezek. :D

    Vettem vettem februárba egy kondigépet otthonra (ezek a funkciók vannak rajta: [link] ), ezzel elkezdtem kondizgatni (napi 1 óra) , de az étrendemen nem nagyon változtattam, (sok alkohol, meg minden egyéb finomság, gyorskaját 2 éve nem nyomok) Aztán április 18-án úgy döntöttem, hogy elég a tökölésből és ideje a kaját is megvonni, plusz a kondi mellett valami más mozgást csinálni. Így azóta odafigyelek a kajára, nem iszok sört, töményt, csak sportfröccsöt, illetve zöldség, gyűmölcs, hal, csirke stb, napi 1 óra kondi+1 óra bicikli (van szobakerékpárom, azt nyomom legnehezebb fokozatba intenzíven, kb 20km-t ír a végére,jó időbe meg kint tekerek, csak épp kb egész májusba esett)

    Április 18-án, amikor elkezdtem mérni, 105.1 kg voltam (181 cm), most lemértem, 92.5kg vagyok, és tényleg úgy érzem, hogy megy minden faszán, sikerült majdnem mindenhonnan lefogyjak, kivéve a mellemből, és eléggé zavar, hogy az nem nagyon változott. Van valami olyan speckó gyakorlat, amivel onnan tudnám leégetni a zsírt, vagy szarjam le és ne izguljak miatta, és ha majd fogyok tovább, onnan is el fog tűnni, mert azt érzem, hogy a mellizmom erősödött, csak zavar, hogy zsír van rajta és nagyok a melleim.
    Kb olyan 85 kilóig akarok lemenni, utána már csak formázás lenne.

    Köszönöm a válaszokat előre is, bocsi a kisregényért. :R

    [ Szerkesztve ]

    “So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

Új hozzászólás Aktív témák