Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mici80
tag
-
törölt tag
válasz Mr. Elliot #8496 üzenetére
Nem tartom elképzelhetetlennek hogy van már ilyen csúcshiperszuper arcfelismerő fészbuk kompatibilis kaputelefon, csak mondjuk ámérikában !
-
törölt tag
gyá!
vettem xboxot azon lehet fészbukozni
van HUMAX HD UPC beltérim azon is lehetna meg mobilon is lehet
meg van még egy ősi technika a PC, na azon is lehet.
Miért erőltetik az emberbe ezt ennyire?
kaputelefonon lehet ?
-
Joker88
őstag
kérdésem lenne a facebookkal kapcsolatban..
kikapcsolom a csetet, ez megvan,sikerül is..
aztán ha esetleg egy új böngészőlapon megnézem valakinek az adatlapját/képeit, újra visszakapcsolódik a cset..valahogy meg lehetne oldani hogy ha kikapcsolom,akkor ténylegesen ki is kapcsoljon a chat funkció ?
IE 10, Windows 8 Pro a szoftverkörnyezet..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
enginev3.0
félisten
válasz haromegesz14 #8491 üzenetére
Nem
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
haromegesz14
aktív tag
Lányok-Srácok!
Be lehet valahol állítani azt, hogy az "Egyéb" üzenetekről is kapjak általános értesítést?
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
krizmo_
Topikgazda
válasz zsof Nokia #8488 üzenetére
Válaszolhatsz, csak nincs értelme, főleg, hogy már megköszönte a JÓ választ......
(#8489) Mici80
Nézd meg mit írt, szerinted ez hasznos volt.....?
Mivel volt jobb vagy több ez a válasz, mint amit én írtam, annak, aki kérdezett.... Egy értelmetlen valamit nyomott be....Szerk.:
Nem hozzászólás gyűjtésre megy a ez topik....ez a szerkesztés gomb volt, használhatod te is nyugodtan, nem kell új hozzászólást írni....[ Szerkesztve ]
-
Mici80
tag
válasz zsof Nokia #8488 üzenetére
Mindenki arra válaszol amire akar, hátha valaki hasznosabbat vagy jobbat mond amiből több mindent ki lehet hámozni.
---
-
Mici80
tag
Akkor lehet a facebook fejlesztők babráltak valamivel...
---
-
Mici80
tag
válasz Mr.Csizmás #8481 üzenetére
...olyan volt, hogy kommentet akartam írni de nem jelenítette meg, illetve nem engedte.
---
-
krizmo_
Topikgazda
válasz zsof Nokia #8484 üzenetére
Olvass tovább és feltűnik majd, hogy erre a kérdésre már kapott választ, közvetlen a kérdés utáni hozzászólásban.....
-
greenity
senior tag
-
FrezeR
senior tag
Na de eddig nem volt így akkor mitől lett ilyen most? Nem nagyon örülök neki Olyan a hírfolyamom mint ha a jobb oldali "percről percre hírfolyam" átköltözött volna középre. Minden megjelenik amit csinálnak az ismerősök. Az eddigi egy napi adag hír a háromszorosára nőtt így.
-
Mr.Csizmás
titán
tetubook nalatok is mindenre hibat dob? kepalairast akarok szerkeszteni - fehler, kommentelni akarok - fehler, lajkolni.... qva mindenit, reggel ota csinalja
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Azt tudjátok, hogy hogyan lehet áthúzott szöveget írni állapotfrissítésben? Próbáltam már sok módon, de nem nagyon jött össze
Ilyesmire gondolok, szóval létező a dolog: -
viserion
tag
sziasztok!
mi az a kepmeret, ami alatt nem tomoriti agyon a feltoltott kepet?
[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Elég noob vagyok Facebookon.
Hol lehet születési hely : név alapján keresni? -
bAtt001
addikt
kedvenc facebookunk most azt játssza h ledob chatről indokolatlanul
-
atillaahun
veterán
Annyi lett volna csak a bizalmas infó, hogy valaki távozott a valahonnan, és ki lesz az új kapcsolattartónk.
E-mail természetesen elment, de arra nem nagyon szoktak sietni a válasszal, a facebook-ra meg naponta többször tesznek ki infókat - az is lehet, hogy neadjisten nonstop onlányok.
Szóval ezért merészeltem megkérdezni - de ezek szerint ti sem tudjátok.[ Szerkesztve ]
-
Mici80
tag
válasz atillaahun #8466 üzenetére
Amúgy igaz tényleg e-mailen célszerű /még azon se igazán, de inkább/ bizalmas beszélgetést folytatni.
A facebook, nem igazán erre való, nem igazán biztonságos. Könnyen láthatja olyan is akinek nem kéne.---
-
Mr.Csizmás
titán
válasz atillaahun #8466 üzenetére
huje kerdes, de email?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Diego!
senior tag
Köszi Nektek
-
atillaahun
veterán
Annak mi értelme van hogy cégként nem tudok privát üzenetet írni egy másik cégnek?
Mégse posztolhatok ki bizalmas adatokat az idővonalára vagy mi a tököm. -
krizmo_
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #8463 üzenetére
Na, igen, de azt ő nem tudja állítani, legalábbis akkor nem, ha csak simán tagja a csoportnak.
Csak annyit tehet, hogy nem csatlakozik egy csoporthoz, ha nem akarja, hogy lássák, vagy rejtett csoporthoz csatlakozik csak. -
Diego!
senior tag
Azt hogy tudom beállítani, hogy ne lássák milyen csoportok tagja vagyok?
-
FrezeR
senior tag
Ha a hírfolyam aljára megyek és ott a beállításokat nézem nem tudom átállítani amit írnak máshol, hogy lehetséges, hogy csak a velem legtöbbször kapcsolatban álló emberekről kapjak hírt. Vagy ez nem mindenkinél lehetséges?
Valakinek valami ötlet ezekre?
[ Szerkesztve ]
-
FrezeR
senior tag
Ami még feltűnt, hogy az ismerőseim gyakorlatilag minden lépése megjelenik a hírfolyamon. Az összes likeolás minden fotóra hírre. Ha valaki kedvel 20 filmet az 20 külön posztban jelenik meg. Eddig ez nem így volt én úgy emlékszem.
-
FrezeR
senior tag
válasz Mr.Csizmás #8456 üzenetére
Töröltem mindent ami a böngészőhöz tartozik de a helyzet nem változott.
-
FrezeR
senior tag
válasz enginev3.0 #8454 üzenetére
Nem. Ha egy családtag nevével lépek ugyan abban a böngészőben ott minden oké. Csak nekem ilyen
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Nekem a fő oldalra (nem az idővonalamnál) valahogy "odakerült" az életesemény hozzáadása gomb az állapotfrissítés és a kép/videó hozzáadás alá közvetlenül. Így elcsúszott az egész nekem. Valamint az ismerősök keresése gomb is eltűnt a kezdőlap és nevem mellől a jobb oldalon. Szerintetek ez mitől lehet?
-
Predator2
addikt
Köszönöm a válaszokat.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Buster17
addikt
Milyen tevékenységből derülhet ki, hogy hol vagyok?
Lájkolás, hozzászólás, poszt vagy valami más?
Pont ezt szeretném elkerülni, hogy megtudja egy személy, hogy külföldön vagyok. -
Predator2
addikt
Helló
Mit lehet azzal kezdeni, h androidos fb kliensnél üzenet olvasás közben mindig az utolsó üzenethez ugrik.
Feltekerem az elsőre de gondol egyet és vissza ugrik a végére ami nekem nagyon idegesítő.THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
enginev3.0
félisten
válasz #40835072 #8443 üzenetére
Profilképeket egyesével kell nyilvánossá tenni
A borítóképek alapból nyilvánosak
Ha van egyéb képek albumod, ott pedig az egész albumot kell nyilvánossá tenniHa jól tudom akkor a mások képein ahol megvagy jelölve, csak ismerősök látják, ha nem akkor itt kell mindent nyilvánosra rakni [link]
Videót letölteni szvsz valami böngészőbe épített kiegészítővel
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #8440 üzenetére
Értem.
És a más által megjelölt képet?
Mellesleg elvileg nyilvánosak a adatlap képei (profilképek külön) de a Megtekintés mint funkciónál csak a profilkép látszik amire nem lehet rámenni, a többi fénykép nem, kivéve a borítóképek.
szerk: van egy titkos csoport amiben van egy videó. Azt hogy tudom letölteni ha admin vagyok a csoportban de nem én tettem ki?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Miért van, hogy nem tudnak mások rámkeresni?
Adatvédelemnél a Ki találhat rám? mindenkire van állítva, mégsem találnak meg.. -
Predator2
addikt
Változott valamit a Fb azzal kapcsolatban, hogy mit láthatnak az ismerősök vagy maradt a régi módszer?
-
-
törölt tag
Be lehet állítani hogy ismerősöm ismerősei, vagy ismeretlenek is láthassák az adatlap fotóit,bejegyzéseit, profilképeit stb?
Hogy?
-
jooker82
nagyúr
válasz xenom0rph #8437 üzenetére
ok köszi
amúgy fentebb irta valaki,hogy aki mobilról lép be,annak nem látszik a belépési ideje a chatnél. Ez nálam is igy van,hol látszik hol nem. ráadásul,ha elérhető ,sokszor csak a mobiljel van ott nem a zöld pont És van,hogy órák óta be se lépett és akkor is ott a mobiljel.
ez valami hiba a rendszerbe?LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
dragonfx
veterán
válasz Predator2 #8434 üzenetére
igen menü, hirek és mellette van egy kerék arra klikk ne a hírek feliratra és ott most recent.
amugy ez az fb alkalmazás egy rakat fos.szétgyilkolja csak a telót füti.lassu.
ez az egész facebook elvesztette már varázsát vagon ismerőse van mindenkinek de kérdem én hán yhaverja van közüle akivel napi szinten tényleg ismertséget ápol? 2?3?[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Predator2
addikt
Helló
Androidos telefonon a fb alkalmazásban be lehet valahogy állítani, hogy hasonlóan a böngészős verzióhoz a legfrissebbet helyezze előre? Mert jelenleg össze vissza dobálja a dolgokat.
THX a választ.
-
Mici80
tag
válasz atillaahun #8431 üzenetére
Helo!
Arra tudok következtetni, hogy az fb-nek van egy minta adatbázisa amibe különböző ilyen megnevezések bele vannak dobálva csupán biztonsági okokból. Amikor regelsz, akkor automatikusan összefésüli ezekkel amik tiltólistán vannak. Más ésszerű magyarázatot nem tudok rá mondani...
Esetleg az aldomain sem tetszhet neki, ugyan ilyen okokból mint amit fent leírtam...
Az előttem szólóhoz csatlakozva én is csak azt tudom ajánlani, hogy érdemes egy gmail-es fiókot csinálni. Bár én az anonymail-t jobban ajánlom!
üdv.Mici!
---
-
xenom0rph
őstag
válasz atillaahun #8431 üzenetére
Biztosan használtok gmail-t rendeljétek ahhoz az email címet !
A be social nevezetű facebook oldalon olvashatsz a közösségi marketingről!
[ Szerkesztve ]
halahala
-
atillaahun
veterán
Sziasztok, örömmel látom hogy ilyen téma is van, az itteni segítségre mostanság nagy szükségem lenne.
Infósként nemrég megcsináltam az irodánk (Szerviz Iroda Utazási Központ) Facebook oldalát, és azóta is építgetem, de alapból nem vagyok egy nagy fan, így a részletekben nem ismerem ki magam.
Regisztrációnál nem engedte az info@szerviziroda.hu fő címünkhöz kötni a reget, így egy másikhoz kellett (foglalas@szerviziroda.hu), de nem valami jó hogy arra jönnek az értesítések, meg lehet hamarosan meg is szüntetjük.
Valami ötlet, hogy miért írhatja a Facebook, hogy az info@szerviziroda nem valós cím, adjak meg egy másikat? Természetesen használatban van.Egyébként bárkinek bármi hasznos tanácsa van az iroda oldalához, vagy tud ilyen céges facebook közösség építés olvasnivalót - szívesen veszem.
-
Diego!
senior tag
Helló!
Azt hogy tudom beállítani, hogy egyes kép(ek)hez ne tudjanak hozzászólni?
-
-
xenom0rph
őstag
PC-s messenger alkalmazást használja valaki? Tapasztalatok?
halahala
-
Anulu79
addikt
Érdeklődési körbe gyűjtött "dolgokat" hogyan lehet létre hozni?
-
m.dew
csendes tag
válasz proradeon #8420 üzenetére
Szia!
Pont erre gondolok Akik mobilról jönnek fel, azok nevénél a chat-ben eddig látszott a kis ikon mellett, hogy mikor voltak fent utoljára. Mára ez megszűnt. Ezek szerint nem helyi jellegű a gond, ez kicsit megnyugtat. Remélem, csak időleges, és rendbe fogják tenni.
Nagyon köszi a választ!
-
m.dew
csendes tag
Sziasztok! Nálatok működik az a funkció, ami alapján látszik a chat-en a név mellett, hogy ki mikor lépett be utoljára mobilról? Nálam este még jó volt, ma már nem. Egyedi probléma, vagy másnál is jelentkezik? Köszi a válszt!
-
Mici80
tag
Hogy érted, hogy "forum box"? Én nem tudok, hogy lehetne külön csak fórumot létrehozni.
Ezt úgy értem, hogy a facebook önmagában egy nagy fórum, tehát ha te kiírsz valamit, akkor az egy nyitó téma. Az emberek kommentelnek alá ugyan így a képeknél is.
Ezzel meg is indult egy fórum!---
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet egy facebook oldalra fórum-boxot elhelyezni, ahol az emeberek fórumozhatnak?
köszi
-
akyyy
senior tag
Miért van az, hogy fel vagyok iratkozva a bkv-figyelő facebook oldalára, hogy értesitést kérek, és hogy mutassa a hirfolyamomba, kapok is róla értesitést, ha bármit posztol.
ugyanigy fel vagyok iratkova a tolvajkergetőkre, értesités kérve, hirfolyam, mégse kapok semmit róla, ugy kell vadázsni ha posztolt valamit
-
xenom0rph
őstag
válasz enginev3.0 #8407 üzenetére
Van a legelső hf felett egy csík, oda van írva hogy sort (rendezés) ,arra katt -legújabbak
halahala
-
krizmo_
Topikgazda
Szerintem is más lesz, mert velem is volt már ilyen, sőt párom facebook oldalán is volt már ez a probléma.
És nem vagyunk valami aktívak, sőt....senkinek nem írunk egy szót sem, senkit nem jelöltünk be, akik az ismerőseink azok ránk voltak kíváncsiak, ergo nem hiszem, hogy ellenünk cselekedtek volna bármit is, főleg úgy, hogy nem csinálunk semmit.....Amúgy, ha valakit letiltanak, akkor nem csak pár posztot kap meg, hanem egyértelmű lesz neki, hogy letiltották.....
-
Mici80
tag
válasz Fecogame #8402 üzenetére
A jelenség ismerős. Na ennek az okát sajnos nem tudom...
De próbálok tippelni! Lehet le vagy tiltva valamiért pár napra, mert mondjuk valaki bejelentett, hogy kéretlen hozzászólást írsz, stb... Ennek okán lehet megállt a hírfolyamod és nem láttál sok mindent. Tipp...
---
-
enginev3.0
félisten
Mekkora hulladék még mindig, hogy telefonon sokkal több mindent látok a hírfolyamból mint gépen
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Fecogame #8402 üzenetére
Nálam most jó, de velem is volt már ilyen.
Pár napig semmi hír, csak egy kettő, aztán elkezdte dobálni össze vissza az elmaradást..... olyat is csinált már hogy pénteken jutott "eszébe", hogy a szerdai cuccokat nem mutatta meg nekem, és behozta őket....hát, érdekes minden estere.... -
veterán
Érdekes módon ma délután mintha megállt volna az élet FB-n... Összesen 4 óra alatt 5 poszt jött ki, azelőtt meg nem tudtam hova nézni, annyira sűrűn frissült. Nálatok jó?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest