2019. január 21., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-12-01 20:39:56

IT café

KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22951) zsiga68 válasza kungzi (#22949) üzenetére


zsiga68
(fanatikus tag)

Tipp: A jogosultságoknál a "mindenki" van megadva?

(#22952) kungzi válasza zsiga68 (#22951) üzenetére


kungzi
(PH! kedvence)

Szia

Köszi, közben megoldódott. A kodi-ban az SMB protokol csak 1-re volt állítva minimumon és maximumon is. Maximumot átállítottam 2-re és így már működik. :)

(#22953) Salex1


Salex1
(senior tag)

Ma szuper, újra nem megy az ms. Minden videora time out -ot ír. Miért lehet ez?
Win10. Kodi18, legújabb ms.

(#22954) ebayer válasza icemad (#22950) üzenetére


ebayer
(lelkes újonc)

A készülék távirányítójával használom és hiába nyomom a mute gombot, nem az a ludas (még az ikonja sem olyan).

(#22955) hemond2 válasza Salex1 (#22953) üzenetére


hemond2
(újonc)

Hálózati vagy internetbeállításaid nem változtak?

[ Szerkesztve ]

(#22956) Salex1 válasza hemond2 (#22955) üzenetére


Salex1
(senior tag)

Nem változott semmi. Azt vettem még észre, a poszt után, hogy csak az openload-os linkekkel csinálta, pedig a párosítás is megvolt.
Vid.me-n tudtam nézni.

(#22957) CoF válasza aryes (#22945) üzenetére


CoF
(fanatikus tag)

Sajnálatomra megszünt a vidto, pedig csak ott vol elérhető moviesharkban a Columbo. :(

(#22958) zsiga68 válasza CoF (#22957) üzenetére


zsiga68
(fanatikus tag)

A videa-n találsz Columbot.

(#22959) SipiBcs


SipiBcs
(őstag)

Sziasztok!

Elnéztem és a 2.6-os MS repót raktam fel a kodi alá, de már ez a verzió nem telepíti ugye az addonokat. Ha törlés után felteszem a 2.7.1-et, akkor sem tudom telepíteni a kiegészítőket. A Kodi teljes törlése nélkül miként tudom telepíteni az addonokat? Köszi a segítséget.

"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

(#22960) zsiga68 válasza SipiBcs (#22959) üzenetére


zsiga68
(fanatikus tag)

Egyesével letöltöd a repoból webes felületen,felmásolod usb-re és egyenként telepíted a zip fájlokat.

(#22961) SipiBcs válasza zsiga68 (#22960) üzenetére


SipiBcs
(őstag)

Köszönöm a gyors választ! :R

"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

(#22962) mindenok válasza Martin Eden (#22822) üzenetére


mindenok
(újonc)

Köszi szépen megprobálom habár egy kicsit kinai nekem de utanna olvasok😁

(#22963) Zilko87


Zilko87
(tag)

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Szóval a tv egy Sony XF9005 amire telepítettem a Kodit. A tv spdif-en csatlakozik egy Onkyo TX-SR309-hez. Az audio beállításoknál a passtrought engedélyezve van, valamint alatta az ac3 is. Ami érdekes, hogy a DTS képes erősítő menüpont nálam meg sem jelenik. Ezekkel a beállításokkal csak a magyar ac3-nál vált át az erősítő DD-be, amint átkapcsolom angol hangra a filmet,csak sima stereo-n szól. Ezzel ellentétben a tv alap playere megfelelően kezeli a hangokat, eredeti nyelven nézve is átpakol mindent dolby és dts-be. Hol a hiba?

(#22964) kaktuszok válasza ebayer (#22948) üzenetére


kaktuszok
(lelkes újonc)

Ha billenytűzeted van, akkor F10-el visszaadod a hangod. Vagy egyszerűbb, ha elindítasz valamit, majd a jobb alsó fogaskerékre kattintva-hangbeállítások. Ott valószínűleg a volume -60 db. Állítsd 0-ra.

(#22965) Tailorzsolt


Tailorzsolt
(tag)

Sziasztok!

Lehet rossz helyen kérdezem, ezesetben elnézést..

Korábban Kodi-t és azon belül Exodust használtam, aztán kb egy év kimaradt.

Most újra szeretném használni.

Telepítettem, de minden elérhető tartalom indiai.

Mit csinálok rosszul? Nem vagyok egy gyakorlott kodis, de már szinte minden beállítást átnéztem, de nem tudom mi nem jó..

(#22966) aryes válasza Tailorzsolt (#22965) üzenetére


aryes
(PH! kedvence)

Egy év alatt lemaradtál, már nem trendi hollywoodi filmeket nézni, ma már mindenki indiai filmekkel nyomul. :DDD

(#22967) Tailorzsolt válasza aryes (#22966) üzenetére


Tailorzsolt
(tag)

Köszönöm, tudtam, hogy velem van a baj... :D

(#22968) Tailorzsolt válasza Tailorzsolt (#22967) üzenetére


Tailorzsolt
(tag)

De most komolyan...

Amúgy a CovenantHu-t is telepítettem, de ott is minden indiai..

Lehet totál láma vagyok és hülyeséget kérdezek, de korábban minden rendben volt ugyanezen beállításokkal..

Tényleg kezdő kodis vagyok.

(#22969) aryes válasza Tailorzsolt (#22968) üzenetére


aryes
(PH! kedvence)

Mindenkinél így van most, nálam is. Keress rá konkrétan filmekre, úgy jól működik.

(#22970) Tailorzsolt válasza aryes (#22969) üzenetére


Tailorzsolt
(tag)

Látod, mondtam, hogy láma vagyok, ez a legegyszerűbb megoldás és nem próbáltam.

Működik.. :) köszönöm

(#22971) zsiga68


zsiga68
(fanatikus tag)

Frissen telepített LibreELEC-S905.arm-8.2-8.2.3.1 verziót tettem 17-es kodival és semmilyen addonst nem telepít a repoból. Az összes elérhető verziót kipróbáltam,átírva a HTTP-t HTTPS-re. :((

[ Szerkesztve ]

(#22972) zsiga68 válasza zsiga68 (#22971) üzenetére


zsiga68
(fanatikus tag)

UI: Más hibát is észrevettem. Lehet hogy az egész összeállítás nem jó valamiért..

(#22973) xtend válasza zsiga68 (#22971) üzenetére


xtend
(senior tag)

Éppen kb. 5 percel ezelőtt telepítettem fel a repót (2.7.1 zip-et) és abból exo,movieshark,stb egy Xubuntu-s Kodira (17.6 krypton), felment minden szépen, ahogy kell.

F*ck the POLICE!

(#22974) hemond2 válasza xtend (#22973) üzenetére


hemond2
(újonc)

Mostanában nézegettem csak mert másnak is előfordul,hogy a legfrissebb repoból nem sikerül telepíteni és win7 kodi 17.6 a 2.6.1-től frissebb repóból nem telepít és nem is ad semmilyen hibát viszont androidon spmc és 17.6-os kodi is telepít a frissebb repoból.Valami ötlet esetleg?

[ Szerkesztve ]

(#22975) xtend válasza hemond2 (#22974) üzenetére


xtend
(senior tag)

Passz, nálam 3 tv boxon mind droid mind CE alatt feltelepül minden, windowson/xubuntu-n is..de....egyik ismerősömnek úgy sikerült, hogy a plugins mappából [link] először a script. kezdetű zipeket rakta fel, utána már felment minden a repóból! Próba,szerencse...

F*ck the POLICE!

(#22976) hemond2 válasza xtend (#22975) üzenetére


hemond2
(újonc)

Köszi a tippet,igazából fent van minden a gépen ami kell de sose lehet tudni,az a biztos ha minden működik.Nálam csak windows nem telepít,tabet+tvbox androiddal simán,van egy régi laptopom azon linux mint van azon is települ minden.

(#22977) -szabi-


-szabi-
(őstag)

Hasonlót tapasztaltam két napja.
LE-Kodi (8.2.3.1) alatt semmit nem tudtam telepíteni MS (2.71) tárolóból.
Másik boxon CE-Kodi van ott meg minden ment flottul.
Nem igazán értettem miért. :F

(#22978) zsiga68 válasza -szabi- (#22977) üzenetére


zsiga68
(fanatikus tag)

És hogy oldottad meg a hibát? Vagy megkerülted? :)

(#22979) -szabi- válasza zsiga68 (#22978) üzenetére


-szabi-
(őstag)

Nem sikerült, nem jöttem rá miért van.

(#22980) Nerazim


Nerazim
(őstag)

Sziasztok!
A boxom belső tárhelyére raktam a gyerkőcnek mesét. Hogy tudnék létrehozni egy listát ebből amit ha elindítok szépen sorban lejátsza nekem? Próbáltam az intelligens lejátszólistát, de valamiért nem jelenik meg benne.

Be my computer.. Baby I'm a user!!

(#22981) Somatom válasza Nerazim (#22980) üzenetére


Somatom
(PH! kedvence)

Nem tudom, hogy milyen OS alatt futtatod. Én Androidon. Ha hosszan nyomok egy filmeket tartalmazó könyvtárra, majd a felugró menüben a lejátszásra, akkor sorban lejátsza a könyvtár tartalmát.

Harley is the best (Dyna Sport 2003). Az első 25 ezer hsz. -em a "#79335424" Nick alatt olvasható.

(#22982) blakey válasza Nerazim (#22980) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Ezt többféleképpen lehetséges, egyik az OK gomb hoszannyomása és a menübő kiválasztani a "Lejátszás innen" opciót. A másik, hogy a Beállítások/Lejátszó alatt beállíthatod ezt az opciót, hogy filmekre, sorozatokra vagy epizódokra vonatkozzon (Kodi Leia esetében).

***Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#22983) Vektor77


Vektor77
(újonc)

Sziasztok, 4K-val küzdök LE alatt. Van egy 4.genes kis PC, windows alatt szépen vitte a 4K videókat, LE alatt meg akadozik, miért lehet ez?

(#22984) aryes válasza Vektor77 (#22983) üzenetére


aryes
(PH! kedvence)

A beállítások/videó/gyorsítás menüben be van állítva a hardveres gyorsítás?

[ Szerkesztve ]

(#22985) hontik


hontik
(újonc)

Nem sikerült sehogy megoldani a vízszintes képelcsúszást így végül újratelepítettem a KODI-t. De most egy másik hibával találtam szembe magam.

Eddig minden gond nélkül működött és lejátszott mindent a kodinak a Youtube alkalmazása, de most nem. Van néhány videó amit sehogy nem tudok lejátszani a kodi youtube alkalmazásán keresztül. :(((

Az az érdekesség, hogy más videót lejátszik, de pl (https://www.youtube.com/watch?v=UylZ_e2mAFk) nem.

Utána néztem és valami olyasmiket láttam, hogy valami API kulcsot kéne regisztrálni és azt megadni a beállításoknál. Csak azt nem értem, hogy akkor más videót miért játszik le? Readásul az előző kodi 17_5 verziónál nem volt semmi beállítás és ment minden.

Tud valaki ebbe segíteni? Mit csináljak? Tényleg kell ez az API-s hülyeség?

(#22986) laws válasza zsiga68 (#22946) üzenetére


laws
(újonc)

Mert a 18-as verziójúval működne?

(#22987) Vektor77 válasza aryes (#22984) üzenetére


Vektor77
(újonc)

Igen, mindegyik be van pipálva. LE alapból bepipálta mind.

(#22988) gonorrea


gonorrea
(senior tag)

üdv, másnál megy rendesen a youtube addon (rpi2 17.6 KODI), keresés megy, de ha le szeretnék bármit is játszani vagy nem csinál semmit (mintha indulna, de pár mp után ott vagyok megint a találati listánál), vagy pedig hibaüzenet: Egy vagy több elem lejátszása sikertelen, nézzem meg a hibanaplóban (logfiel?)!
De nem találok semmit.
Pénteken még ment, szombaton már csajok nem tudták használni

[ Szerkesztve ]

Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! 1+5T 6/64

(#22989) Somatom válasza gonorrea (#22988) üzenetére


Somatom
(PH! kedvence)

A rendszerbeállításoknál tudod engedélyezni a naplózást. De, kétlem, hogy előrébb lennél vele. Egy qrva hosszú elérési utat tartalmazó error üzenet keletkezik. Tegnap megnéztem, mert nálam is ugyanez volt a szitu.

Harley is the best (Dyna Sport 2003). Az első 25 ezer hsz. -em a "#79335424" Nick alatt olvasható.

(#22990) hontik


hontik
(újonc)

Úgy látom akkor nem egyedi a hiba! :( Ugyan ez van nálam is.
Már végignéztem egy csomó leírást, meg videót, de mindenhol ezt az API kulcsos dolgot nyomatják. De már rájöttem, hogy nem ez a gond... itt valami más lesz.

[ Szerkesztve ]

(#22991) hontik


hontik
(újonc)

YOUTUBE JAVÍTÁSA!

Ha te is azt tapasztalod, hogy egyes videókat nem játszi le a Youtube bővítmény akkor kövesd az alábbi lépéseket!

1. Töltsd le plugin.video.youtube-6.3.0~beta5.zip -t a https://github.com/jdf76/repository/tree/master/testing/official/zips/plugin.video.youtube oldalról
2. Telepítsd fel
3. A youtube bővítményen belül lépj a Beállítások -> Karabantartás részbe és ott töröld ki a cache fájlokat

Nekem ezek után már működött!

(#22992) Teplic válasza consono (#21655) üzenetére


Teplic
(tag)

Köszi, sokkal jobb így a digionline EPG-vel, PVR -ből! :C

(#22993) lumpika válasza xtend (#22917) üzenetére


lumpika
(tag)

Köszönöm szépen

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.