- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
Nálam Androidon az InputStream Helper (v0.7.0) úgy néz ki, hogy -> Beállítások: bal oldalon: Haladó és Debug menü.
Haladó beállítások -> InputStream helper információ: és itt csak infók vannak
Debug menüben van olyan hogy Install Widevine from: https://dl.google.com/dl/edgedl/chromeos/recovery/chromeos_14092.77.0_veyron-fievel_recovery_stable-channel_fievel-mp.bin.zip
Própaképp letöltöttem PC-re, ez egy ~1 GB-os zip, amiben egy 2,3 GB-os állomány található.
-
stefi68
addikt
Az RTL+ kiegészítő másnál jól működik?
Android TV, v1.0.19 verzió, visszanézhető tartalom (Pokoli rokonok, Mi kis falunk), hang van de kép nincs, pontosabban egy állókép van.
Az RTl+ Android appból lejátszhatók ezek a tartalmak...#49258 Bozek írta itt:
"az RTL+ hiba oka, a 4.10.2891.0-as Widevine verziót nem támogatja az Inpustream, szóval nem a kiegészítővel van probléma. A 4.10.2830.0-val megy, annál korábbival meg csak hang van, a kép nem indul el"Ha esetleg nálam is ez lenne, hogyan tudom a Widevine verziókat cserélgetni?
Az RTL+ Inputstream beállításainál nem találtam ilyet. -
hoktar
csendes tag
válasz
showtekk #49331 üzenetére
Amikor végeztél a filmmel / sorozat epizódjával, vagy várd meg míg teljesen lemegy a stáblista, vagy léptesd a legvégéig, vagy nyomd meg az "OK" gombot és állítsd meg a "Stop" gombra nyomva a filmet / sorozatot. Így nem fogja kilépést, majd visszalépést követően automatikusan folytatni a lejátszást.
-
showtekk
csendes tag
Sziasztok! Elnezest ha esetleg offtopik a kerdes de egyszeruen sehol nem talaltam ra megoldast, hogy hol tudnám beállitani KODI-ban, hogy ne induljon el mindig automatikusan az előző film/sorozat/bármi? Mindig amikor elinditom a TV-t (TCL C805) automatikusan elinditja a KODI a legutobbi filmet a hatterben...
-
YxVs
senior tag
Nem tudjátok, hogy mi van a Mindigo kiegészítővel? A 4 ingyenesen fogható csatorna eddig szépen ment, de 1-2 hete már nem, vagy csak a kiegészítőt kellene javítani?
-
rabalint
csendes tag
a Mediaklikk élõ tv nem indul kodi 21.1 MacBook Pro M1 Sonoma, itt található a log ha lesz ideje valakinek rá nézni hátha lesz megoldás
https://paste.kodi.tv/hupecaqobi.kodi -
vacs
veterán
Üdv.
Az M4 sport addon nem működik nálam, Forma 1-et szerette volna nézni.
Másnál jó?
Google android tv, Kodi 21. -
mexel
veterán
Köszönöm a válaszokat! Mindent kipróbálok
-
-
mexel
veterán
Sziasztok. Ce alatt a opensubtitles org és com nem akar működni 21.2 alatt. Valami VIP hozzáférést kér. Évek óta nem volt használva, illetve egy boxon igen ott régóta be van jelentkezve. Van valami trükkje, vagy limitje?
-
Köszi a segítséget, ez volt a baj
-
Sziasztok! Ezt próbálnam meg Android TV-n futó Kodira felszenvedni, de az istenért sem jövök rá hogyan kéne. Az odáig tiszta hohy meg kene adni a repo forrását, de msgis ennek mijét kéne begépelnem? Próbáltam a repo linkjét, a zip linkjét, egyik se volt jó.
Biztos ostobán pancser kérdés de akkor se jövök rá.
-
mexel
veterán
Ha VANTV ezt írja akkor a jelszó nem jó?
"Upon logging in, we encountered a 401 ((message: Unauthorized) error. Wrong credentials?"
-
mexel
veterán
Sziasztok! Vantv most működik jól az aktuális widevine-vel?
CE alatt kellene használni -
hoktar
csendes tag
válasz
xcsabo #49292 üzenetére
CE gyári backupja emlékeim szerint gyönyörűen menti az Addon-okat és azok beállításait is. Azt külön kérdezi meg, hogy a bélyegképeket szeretnéd-e menteni, de az gondolom már nem releváns.
Amúgy másik dolog, ha már "eső után köpönyeg". Én rátaláltam a tinyMediaManager nevű programra, mely kézileg is engedi levadászni a média infókat. Az elején kissé macerásnak tűnik és meg kell ismerni a beállításokat (érdemes 1 - 2 film / sorozat másolattal kezdeni), de elég 'júzer frenli és erőteljesen elgondolkodtam a fizetős változatán is (több kiszolgálóról történő infógyűjtést támogat)
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
xcsabo #49290 üzenetére
A /24 az IP tartományt határozza meg, hogy honnan legyen elérhető az NFS megosztás. Azt jelenti, hogy olyan IP címről érhető el, aminek az első 24 bitje megegyezik a megadott IP cím első 24 bitjével.
Azaz pl.: 192.168.1.0/24 (és itt valójában az utolsó 0 helyett lehetne írni 0-255 között bármit) a teljes 192.168.1.x hálózatot jelenti, azaz 192.168.1.0-192.168.1.254-ig (a 255 végű a broadcast IP ebben az esetben).
-
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
xcsabo #49286 üzenetére
Bocsánat, nem néztem, azt hittem, hogy erre gondolsz.
A téged érdeklő részben arra gondoltam, hogy az adott forrásnál a könyvtár tartalmának helyes megadása és a megfelelő scraper (információs szolgáltató) kiválasztása és beállítása szükséges. Szerintem a The Movie Database Python-t célszerű választani, nálam legalábbis az jól működik. -
vargalex
Topikgazda
válasz
xcsabo #49282 üzenetére
Nagyon egyszerű. Ha olyan routered van, amiben a DHCP szerver mellett DNS szerver is fut és a kliensek DHCP kérés esetén küldik a hostnevüket (vagy legalábbis a NAS-od), akkor a belső hálózaton (feltétezve, hogy nem állítottál be külön DNS szervert), a routereden futó DNS szerver feloldja a belső hostname-okat is IP címre. Így, ha bármelyik LAN-on lévő eszközödön a host névvel hivatkozol a NAS-ra, akkor mindegy mi az IP címe, meg fogja azt kapni a DNS szervertől.
-
fjozsi73
csendes újonc
Üdv!
A Kodit szeretném elmenteni.
Tudna valaki segíteni? -
vargalex
Topikgazda
válasz
xcsabo #49280 üzenetére
Ha a Kodi látja a NAS-t és a megosztott mappákat, akkor a routerhez már nincs semmi köze. Inkább a scraper (vagy a forrás könyvtrár) beállításaiban keresném a problémát.
Én a név szerinti hivatkozást nem is a scraper problémád miatt írtam, hanem egy esetleges ismételt IP váltást megelőzendő. Ha valamelyik eszközre név szerint hivatkozol (ha van belső DNS szerver a routereden), akkor teljesen mindegy, hogy éppen milyen IP címe van... -
-
vargalex
Topikgazda
válasz
xcsabo #49276 üzenetére
Egy rendes routeren futó DNS szerver fel tudja oldani hostnévre is a LAN oldali eszközöket, így lehet azzal is hivatkozni rá IP cím helyett (tudja használni a DHCP kérésben érkező hostname-t, vagy el is nevezhető az eszköz). Ekkor ugye mindegy, hogy változik-e az IP címe, a hostname állandó. Persze a szolgáltatói eszközök általában nem ilyenek, azokban legtöbbször DNS szerver sincs, csak DHCP szerver...
-
YxVs
senior tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
xcsabo #49270 üzenetére
Egyszerűbb lett volna a routeren fix IP-t adni a NAS-nak. De amúgy a későbbiekben is gondot okozhat, ha mondjuk egy áramszünet után megváltozik a NAS IP-je, akkor megint nem fog működni. Esetleg a sources.xml-ben is át lehet írni az elérési utat, így a Kodi futtatása nélkül is lehet módosítani, nem okoz problémát, ha lefagy.
Rendesen beállítottad a forrás mappát? Kiválasztottad, hogy az filmeket tartalmaz?
Ha esetleg több eszközön is használod a Kodi-t, akkor meg érdemes lenne a NAS-on tárolni az adatbázist is, aztán az advancedsettings.xml-ben beállítani hozzá az elérési utat.
-
xcsabo
senior tag
Routert cseréltem, és ezért új ip címet kapott a nas. Ezáltal ugye a kodi sem találta a filmeket. Mindig lefagyott az egész bármire kattintottam. Az adatbázis tisztításra is fagyott. Manuálisan töröltem a db fájlokat az működött. Újra megadom a film forrás mappát, ahogy eddig. Látok is mindent rendesen, de adatbázist nem hajlandó csinálni belőle. Többszöri átvizsgálás után sem. Mintha a tmdb-vel lenne baja. Legújabb CE van a box-on. Mi lehet a hiba?
-
blakey
titán
válasz
vargalex #49268 üzenetére
Mindig e-mail/jelszó párossal léptem be. Péntekig nem is találkoztam a fiókos belépéssel, mivel többnyire kiegészítőt használtam, ott meg ugye csak e-mail/jelszó belépés van. Elhiszem és tudom, hogy mi az elmélet, sőt korábban még jelszót is cseréltem, tehát a fiókos belépési mód nem volt képben., de mindegy, most jó.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
blakey #49267 üzenetére
Így már értem a történetet. Viszont gondolom egyszer véletlenül a weben, vagy alkalmazásban beléptél (vagy a gépedet/telefonodat használó hozzátartozód) google fiókkal, amit a TV2 összekötött az e-mail cím alapján. De ehhez előtte a google megkérdezi, hogy adsz-e engedélyt a webhelynek/alkalmazásnak a google fiók használatához. Az engedélyed nélkül hiába kötné össze bármilyan alkalmazás.
-
blakey
titán
válasz
vargalex #49266 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy még mindig van lehetőség regisztrálni e-mail címmel.
- egy szóval nem írtam, hogy nincs, pont azt írtam, hogy töröltem az előzőt és e-mail címmel újra regisztráltam. Nem tudom, hogy miért tettek át fiókos regisztrációra, csak sejtem, hogy a gmail cím miatt. Már mindegy, mert ugyanazzal a címmel újra regisztráltam és jól működik, egyelőre.Illetve anno én úgy regisztráltam és él is a regisztrációm tovább
- én is úgy regisztráltam, de engem átraktak, megmaradt a prémium szolgáltatás, böngészőből jó volt, de a kiegészítőbe már nem tudtam belépni, mert a fiókos belépés miatt már más lett a belépési mód. Ezért kellett törölni és újat létrehozni. -
vargalex
Topikgazda
válasz
blakey #49265 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy még mindig van lehetőség regisztrálni e-mail címmel. Illetve anno én úgy regisztráltam és él is a regisztrációm tovább (és működik is a kiegészítőben a prémium hozzáféréssel). Alkalomadtán ránézek a csatolt fiókos bejelentkezésre, bár az biztos, hogy nem lesz egyszerű, ha egyáltalán megvalósítható. Már csak a több lehetőség miatt sem.
Közben viszont felkerült a MovieShark repoba a TV2 Play kiegészítő 1.0.20-as verziója. A változások:
- Keresés megvalósítása (az eredmények között bekapcsolt sorrendbre rendezés esetén előre kerülnek a műsorok)
-
blakey
titán
válasz
vargalex #49262 üzenetére
Még az elején e-mail címmel regisztráltam, évekig működött, de mostanában változtattak 1-2 dolgon és az egyik az lett, hogy a regisztrációm átkerült fiókosba, azaz erre:
Emiatt a kiegészítőbe már nem tudtam belépni az e-mail/jelszó párossal, valamint a weben jelszót sem tudtam módosítani, emiatt töröltem a regisztrációt és új e-mailes fiókot hoztam létre, és így már működik a belépés, csak új aktiváló kódot kellett kérnem, amit már meg is kaptam. Szóval a belépés is változott.
-
Hege1234
addikt
válasz
vargalex #49262 üzenetére
szerintem a google fiók, facebook ...stb megoldásra gondolt
az egy nagyon rossz megoldás amit a tv2 használ
aki pl. google fiókkal regisztrált annak már nincs mód semmi változtatásra az accounthoz
így a jelszót se lehet (szerintem még csak a szolgáltatós kupont se lehet egy másik mail címre átvinni)
emiatt mail/pass megoldással nem lehet beléptetni őket -
blakey
titán
válasz
vargalex #49260 üzenetére
Épp ma töröltem a régi felhasználót, mert átraktak "fiókos regisztrációra", amivel nem tudtam belépni a kiegészítőben, illetve jelszót sem tudtam változtatni. Az új regisztrációval már be tudok lépni, de még nem kaptam új aktiváló kódot a prémium csomaghoz.
Az új változtatás már engedélyezi a fiókos belépést is? -
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
A Movieshark repoba felkerült a TV2 Play kiegészítő 1.0.19-es verziója. A változások:
- Forrás változás követése
- Inputstream Adaptive használata támogatása (kapcsolható) -
YxVs
senior tag
Nálatok a MindigoTV-ben mennek a szabadon fogható csatornák?
-
Bozek
nagyúr
Megvan amúgy az RTL+ hiba oka, a 4.10.2891.0-as Widevine verziót nem támogatja az Inpustream, szóval nem a kiegészítővel van probléma. A 4.10.2830.0-val megy, annál korábbival meg csak hang van, a kép nem indul el nálam.
-
Csillagember
kezdő
Üdv újra
A Filmpapa legújabb 5 filmjénél valamilyen átirányitós dologgal próbálkoznak,már nem jeleníti meg az addon ezen kívül nem tölti elő a részletes információkat sem (a legújabb 5 filmen kívül sem),hiába van bekapcsolva.
Nemtudom mi lett a Filmpapával amilyen jó volt most annyira nem.
Egyébként már nem is Filmpapa a neve hanem OnlinePont. -
MaCsaba
csendes tag
Sziasztok! Sony Tv XH9096 ,bármely movieshark kiegészítőn kersztűl nézek filmet dadog a hang.körülbelűl egy hónapja kezdte ezt a hibát.Mivel lehet gond ?
-
Speedcop14
csendes tag
Sziasztok...segítségeteket kérem...több éve élünk külfoldon (UK) és évek óta egy magyar TV csatornákat és sorozatokat filmeket kínáló szolgáltatónál vagyunk..alapvetően meg vagyunk elégedve (előtte többet is próbáltunk) de az évek során mindíg volt valami ami nem működött egyáltalán vagy csak hibásan...pl. van HD és SD csatorna de a HD-n nincsen hang...vagy egy 10-20 mp-es időhurokba kerülünk és ugyanazt játssza le...vagy csúszik a hang és a kép között a szinkron..ilyan bosszantó dolgok amit a szolgáltató nem tudo javítani mert másra fogják vagy terelnek...azt kérném ha valakinek van tapasztalata a Kodi (hang vagy kép ezzel kapcsolatos beállításaival (Simple EPG-t használunk) akkor írja le nekem ...hálás lennék a segítségért...köszönöm
-
batabe
senior tag
válasz
blakey #49252 üzenetére
ma esti tapasztalás: a probléma lehet, hogy nem is kodiban lehet... amikor nem sikerült kapcsolódnia, mobilon ds file-lal élt a kapcsolat, szerver ment, de pl a dsm oldal nem jött be (synology.me címen), és ezt használom a webdavnál is. lehet, hogy akkor inkább valami dns probléma lehet a háttérben.
Persze azért érdekel, hogy milyen más módon érhetem el a legjobb távoli nézés élményt... (mindkét végen digi optika van)
-
batabe
senior tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni: távoli synology nashoz szeretnék csatlakozni, és onnan filmet nézni. Eddig Webdav-ot használtam, de mostanában egyre ritkábban épül fel a kapcsolatot a kodi (pi3-on fut OSMC) és a távoli nas. Korábban egy újraindítás helyreállította a kapcsolatot, de mostanában már szinte alig sikerül... (PI3 kábelesen csatlakozik a hálózathoz
Milyen protokollt, spec beállítást lenne érdemnes kipróbálnom, hogy bármikor használható legyen? -
Stealth
senior tag
válasz
PedroStarr88 #49249 üzenetére
-
PedroStarr88
csendes újonc
Üdv. Win10-en használom a Kodit a gépen lévő filmek lejátszásához, de szeretnék magyar leírást a filmekhez. Valami ötlet? Előre is köszi a választ.
-
xtend
senior tag
válasz
®abstract® #49246 üzenetére
Vágom a kereső használatát. De nekem olyan személytől kellene aki pl használ is ilyen német nyelvű addonokat és persze működik is. Nem ilyen összehordott lista: best 2025 Kodi addon bla-bla
mindegy, megoldom
-
xtend
senior tag
Sziasztok!
Tud vki olyan Kodi addont ahol német nyelvű tartalmak érhetőek el (filmek, sorozatok)? Svájci ip-ről. (Ezt csak azért említem meg mert pl nekem a Netzkino addonról nem indult semmi Finnországból, de a svájci ismerősnek igen)Köszi előre is!
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
®abstract® #49242 üzenetére
Nekem boxon kell, TV-re, mert ott nézi a család.
PC-n nem használjuk a Kodit. Ott van direkt M4, és Duna, böngészőből. -
®abstract®
őstag
válasz
gyulazsolti #49241 üzenetére
Nekem a sima 21-es is remek, amiket írtál azok jól mennek windows alatt is
-
gyulazsolti
senior tag
-
vargalex
Topikgazda
Nem tudom, hogy milyen verziót tettetek fel, de az utolsó verzió 2024 október 23-án készült...
-
mexel
veterán
Nem volt időm rá eddig, de ma ránéztem és látom frissült az RTL addon, és most működik is. Köszönjük!
Blakey: köszi az infót, ezt nem tudtam. Pedig sok mindenben már jó a 22, de csak néhány nightly, nem mind. Tesztelgetem szorgalmasan -
mexel
veterán
válasz
viperabácsi #49234 üzenetére
Persze, mobilon állítólag lát mindent, valami rtl premium csomagot kapott az előfizetéseihez ( nem értek hozzá, mindjárt itt a box és megnézem)
-
mexel
veterán
Ja még annyi, hogy azt mondja a foci vagy mi miatt fizetett elő a max csomagra, de az uefa akármiknél azt írja neki, hogy magasabb csomag szükséges, a legtöbbnél meg annyit hogy rtl hiba, a részletek a hibanaplóban.
-
mexel
veterán
Sziasztok. Az RTL+ jól működik?
be van írva név+jelszó és a legtöbb mindenre csak hibát dob. Nekem nincs előfizum, de barátomnak felraktam CE alá és használá, azt mondja nem megy. még nincs itt a készülék, majd ránézek, nem tudom mi lehet a gondja -
vzoli1987
aktív tag
SSL kérés megkövetelése nem kerülhető ki IPTV Simple Clientben ha van Cloudflare mögötte? vagy LS proban?
van egy streamem ahol kéri, ez vlc-ben ok is amint rányomok a tanusítvány megtekintésére
apró kiegészítés curllal is tudom bypasselni és visszaadja a linket
curl --insecure https://xxx.xyz:32107/tv/abc/playlist.m3u8
#EXTM3U
#EXT-X-VERSION:3
#EXT-X-STREAM-INF:BANDWIDTH=3379216,RESOLUTION=1280x720,CODECS="avc1.64001f,mp4a.40.2"
chunks.m3u8?nimblesessionid=78905976 -
Tressy
senior tag
Legutolsó widevine frissités óta nekem nem megy a vantv.Csatornára kattintva gondolkozik pár másodpercet aztán desktopra dob.Szűz friss kodival is ugyanezt csinálja
-
urgoz
aktív tag
válasz
SunMount3r #49222 üzenetére
Én is szeretném. Ingyen. Most.
-
urgoz
aktív tag
válasz
SunMount3r #49218 üzenetére
Az xml csak az epg-t tartalmazza. Kell az m3u is.
Az epg fájlt fölösleges letöltögetni, mert akkor minden nap meg kell csinálni. Az url-t kell megadni, a többit a kodi megoldja. -
vargalex
Topikgazda
válasz
tobias40 #49219 üzenetére
Persze, keress nyugodtan. Itt biztosan off a téma, mert semmi köze a Kodihoz (maga a Kodi nem tud VPN-t). Ha valahova, akkor inkább az AmLogic topicba illik, hiszen CoreELEC specifikus a kérdés, vagy valamelyik linux topicba.
-
tobias40
veterán
válasz
vargalex #49214 üzenetére
Nálam még az bonyolítja a dolgot hogy proton vpn fusion-al csatlakozok osztrák serverhez hogy a swett tv ne akadozzon,és ez így működik is.
De sztem ez itt bekavar mert ugye a proton oszták ip-je mögött van az összes itthoni eszköz,kivéve a NAS-omat nem tettem mögé.(pont az enigma2-es sat vevőt nem tudom kivenni a fusion mögül mert azon nézem a sat tv-t is és arról streamelem a sat csatornáimat az itthoni hálózatban,ezt szeretném a 10 km-re levő vendégházamban és még egy másik helyen is,amlogic box-al CE alatt Kodival)
Sajnos én nem vagyok nagy hálózati guru és a chatgpt segítségével állítottam be eddig a wiregard servert és a proton fusiont is.
(9.2.8 alatt azt írta a chatgpt hogy nem működik a wiregard kliens)
Ha ez a téma itt nagyon off akkor kereshetlek inkább PÜ-ben?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #49209 üzenetére
Erre valaki? Vagy ehhez kellene még egy m3u file is? Ha csak egy m3u file-t (de nyilván teljesen más forrásból) tallózok be a beállításokban, úgy működik az IPTV, de az xml file-ok esetén nem tudom mit kellene még, hogy jó legyen...???
-
Tibdoh
tag
válasz
®abstract® #49215 üzenetére
Köszi!
Ezek nagyrészét teszteltem.
Marad a stream szolgáltató(k). -
vargalex
Topikgazda
válasz
tobias40 #49212 üzenetére
Van az már 9.2.8-on is. Én azon próbáltam, a configgal és connmanctl-el nem sikerült működésre bírni (látszólag csatlakozott, de nem volt forgalom), de manuálisan igen:
1.
ip link add <wg interface name> type wireguard
2.ip address add dev <wg interface name> <wg client IP>/24
3.wg set <wg interface name> private-key <private key file> peer <base64 public key> preshared-key <preshared key file> endpoint <ip>:<port> persistent-keepalive <interval seconds> allowed-ips <ip1>/<cidr1>[,<ip2>/<cidr2>]...
4.ip link set up dev wg0
5.ip r add <remote ip>/24 dev <wg interface name>
Az 5. pont csak akkor kell, ha a wireguard tartományon kívül mást is a wireguard interface-on keresztül akarsz elérni (teljes net esetén pl. 0.0.0.0/0). Ezután a távoli tartomány (<remote ip>/24) elérhető az eszközről.
Leállítás:
ip link set down dev <wg interface name>
Hogy későbbi CE-kben működik-e connman-al, arról jelenleg nem tudok nyilatkozni.
-
Tibdoh
tag
Üdv!
Elementumon kívül van olyan repo amivel 5.1-es film van. Urambocsá' magyar felirattal, v. hanggal? -
tobias40
veterán
CE 21.2 OMEGA-ban már van wiregard kliens,igaz parancssorral lehet csak beállítani.
A célom hogy a ezzel az eszközzel tudjak kapcsolódni wiregard vpn-el az itthoni hálózatomhoz.
A servert egy asus EBM68 routeren futtatom és jól működik,de mégsem tudom elérni a CE-t futtató amlogic eszközömmel.
Ha uanazzal a wg config filével kapcsolódok az androidos telefonomról,akkor tökéletesen működik.
Tudja valaki a megoldást?
Nem akarok feleslegesen portokat nyitni a routeren ezért próbálnám a vpn megoldást.(a végső cél hogy van egy itthon futtatott "sat tv server" és erről szeretném streamelni az adást a nyaralómba vagy ahol éppen vagyok.)
Elég speckó dolog de hátha tudja vki a megoldást..
-
urgoz
aktív tag
Belenéztem az xml fájlba, és úgy tűnik, hogy nincs benne már a mai műsor az m4 és m5 csatornáknál. Valami gubanc lehetett a grabbelésnél. Sajnos ez ennél a forrásnál elő szokott fordulni... Ha megnézed a https://epgshare01.online/epgshare01/ oldalt, akkor láthatod, hogy meglehetősen sok ország epg-jét grabbelik, és a magyar nem prioritás. Ha valaki jelzi, akkor meg szokták oldani, vagy időnként megoldódik magától.
Sajnos nem tudok olyan publikus és ingyenes forrást, amelyikben minden magyar csatorna megtalálható. Ez tartalomra az általam ismert legjobb, de stabilitás szempontjából nem túl jó...
-
Szigma70
addikt
válasz
Szigma70 #49204 üzenetére
Sziasztok
Kis infó
Adott volt az Nmag problémám az Nmag addonnal. Hege hathatós segítségével most már működik.
A megoldás nem tökéletes, de nem az addon, vagy nem az én hibám volt, csak a szokásos
misztikum
Hege ránézett a logra, és az addon rendben működik, ellenben a tartalom még sem jelent meg. A hibás, vagy a hiba oka a kodi skin volt.
Aeon Nox Silvo-t használok régóta, teljesen belakva, megszokva.
Nos ez alatt nem megy. Átváltva az alap Estuary skinre azonnal működik.
Vannak még skinek amikkel megy, és vannak amikkel szintén nem.
Hege azt mondja nála az Aeonnal is megy, így vagy random a működés, vagy valami nála van vagy nincs telepítve, vagy valami nálam van, vagy nincs amiért nem megy.
Rejtély
Próbálgattam állítgatni a skint, ki-be kapcsolgatni a felbontást, összetevőket, widgeteket, karakter, betükészletet, de nem jutottam elöbbre.
Nem maradt más lehetőség, csak az áttérés másik skinre, vagy a további próbálgatás, egyik sincs ínyemre, de valami megoldás kell.Bocs ha hosszú vagy érdektelen volt
És ezer köszönet Hege1234 kollegaának a segítségért -
SunMount3r
nagyúr
-
brazos
senior tag
Akkor próbáld meg kézzel innen letölteni a legfrissebb epg_ripper_HU1.xml.gz (26-Mar-2025 11:36) csomagot, ezt kibontod egy elérhető helyre, könyvtárba, és onnan tallózd be az xml fájlt az IPTV Simple-be Epg helyi forrásként. Nálam egyedül az M5HD és a Balaton tv epg-je nem müxik, pedig a mai friss xml lett betöltve.
-
Hege1234
addikt
ez pm lett volna...
-
Szigma70
addikt
válasz
Hege1234 #49202 üzenetére
Köszi, hogy foglalkozol vele
Az a fura, hogy egy ettől független WIN11 rendszeren, laptopon frissen telepítve (sose volt rajta kodi) ugyan ez a helyzet. Mindennel megy a mag, elementum, akármi, csak a saját addonnal nem.
Nem lehet olyasmi, hogy ti, vagy sokan az 1.0- át tettétek fel, és arről frissítettetek, én egyből az 1.01 et tettem fel.
Esetleg valamelyik más addon bekavarhat? Remélem sikerül meggyógyítani, mert rettenetesen bosszant, ha valami nem működik, még akkor is, ha az nem életbevágó -
Hege1234
addikt
válasz
Szigma70 #49201 üzenetére
gondolom a belépés újra csúszka nem segített?
és az addon törlése majd az addon beálltás törlése?a logból nem, illetve azt látom, hogy nem kellett alapból a csúszkát használnod hanem csak simán bejelentkeztetett
holnap pm-be küldök majd egy verziót ami részletesen logol, de azt semmiképpen se töltsed majd fel a kodi-s pastebin-re..a fura mindenképpen az, hogy látod a statisztikádat
szóval ezekszerint a bejelentkezés valós... -
Szigma70
addikt
válasz
Hege1234 #49197 üzenetére
Itt a log file neked biztos mond is valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest