-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Van egy gépem amit OMV-vel (régi, 4-es verzió, 4.x kernel) használok, ezen fut transmission és van smb és nfs megosztás. Két eszközön is rendben használom az nfs megosztást. Namost beüzemeltem egy másik gépet, ujabb OMV verzióval (7-es, 6.x kernel)), szintén nfs megosztás, full ugyanúgy van beállítva minden. Viszont hiába tallózom a kodin, nincs ott a megosztások keresése között. Se így:192.168.1.0/24 se konkrét ip címre beállítva. a cat /etc/exports/ mutatja a megosztásokat, tehát az rendben van. win alatt fel tudom csatolni az SMB megosztásokat, viszont kodi alatt ezt sem tudom, igaz a régi gépét sem.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit kell még beállítani az NFS-hez? A régi OMV-n kellett az nfs-common csomag, de az újban már alapból benne van. Kifogytam az ötletekből.
Köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
brazos
senior tag
válasz gyuri81 #48660 üzenetére
A kodis pvr-iptv-simple beállítása ezen az oldalon van leírva, igaz angolul, de érthető.
A net-en elérhető képes magyarázat is hozzá, szintén angolul.[ Szerkesztve ]
-
veterán
A Sweet.tv-t szeretném berakni a IPV Simple alá, hogy a kezdőoldalon lássam a csatikat.
Mi lenne ennek a pontos menete? Vagy milyen más addon-al tudom ezt megoldani?
Illetve epg-t honnan lehet hozzá szerezni?
Köszönöm!Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz NeverHood1 #48656 üzenetére
Szia!
Köszi a jelzést. Ugyan alig van tartalom az oldalon, forrás pedig ahogy írod, csak mindenhez 1 (én találtam 1080p-t is), de azért módosítottam.
Azaz a MovieShark repoba felkerült a FilmPapa HD kiegészítő 1.0.61-es verziója. A változások:- Forrás változás követése (valószínűleg átmeneti, hiszen jelenleg csak egyetlen forrás létezik)
Alex
-
NeverHood1
csendes tag
Sziasztok
Filmpapa HD: filmeket listázza végre nem hármat laponként és borítóképek is vannak, de források nincsenek.
Weben megy, bár csak videás 480p
-
totya79
tag
Sziasztok
Használ esetleg valaki Twitch-et kodin?3.0.2 es aktuális verzo van telepítve.
Szépen elindul,rendesen kezeli a követett csatornákat,szépen megy a live is,de random lefagy.Akkor csak a konektorbol kihuzás segit.
Raspberry pi4 b,64 bit
Debian 12
Kodi 20.2
Tisztába vagyok vele,hogy lehet már Kodit kéne frissitenem,de annyira jól müködik most minden,félek hogy elcsesződik valami -
Dan-szan
senior tag
Üdv!
És elnézést ha nem ide tartozik.
A NetMozi-t használom általában de nem tudom hogyan lehetne filmet, sorozatot menteni, hogy ne kelljen mindig pár oldalon át keresni ha éppen tovább szeretném nézni az épp aktuális részt.
Egyáltalán van ilyen megoldás, vagy nincs ilyen és ne is keressem?Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Arolotifar
őstag
válasz Csillagember #48641 üzenetére
Ő biztos nem, neki elég a StreamSharkban [link]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
brazos
senior tag
válasz vargalex #48642 üzenetére
Viszont van közvetlen link is a weboldalon a legfrissebb -éppen tegnap frissült!- script.module.resolveurl.zip-hez, lásd a képen.
-
vargalex
Topikgazda
válasz brazos #48645 üzenetére
Senki nem mondta, hogy master.zip-et akar majd letölteni... Egyébként az MSRepo addon.xml-ében pontosan úgy van include-olva, ahogyan Gujal00 readme-jében olvasható. Még egyszer leírom: nem feltétel, hogy a szerveren a hivatkozott mappa listázható legyen...
Alex
-
brazos
senior tag
Amúgy ezért nem látható, lásd a képen: ez viszont már működik:
https://raw.githubusercontent.com/Gujal00/smrzips/master/zips/repository.resolveurl/repository.resolveurl-1.0.0.zip
Nincs már régóta master.zip, csak ez van, lásd a képen is.(az ms repo-ban az xml-ben nincs meg rendesen a zip valódi linjke, ezért kap 404-et a figura.)[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
Én tudom, Te tudod, de egy balfasz újoncnak, aki nem tud a fórumban visszaolvasni, tájékozódni, nem fogom ezt ezerszer újra elmagyarázni, amúgy megkapta a választ, a kérdéses weboldal működik, és véletlenül még a resolve_url_repo linket is megadtam neki, ami szintén működik. Ennyi...
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
válasz brazos #48640 üzenetére
Hogyne lenne köze hozzá. Az msrepo addon.xml-je hivatkozik gujal00 repo-jára is (pont azért, hogy a resolveURL miatt ne kelljen kézzel felvenni az ő repoját, vagy telepíteni a resolveURL-t).
#48638 Tibczy66: jó lenne Kodi logot látni, mert az teljesen normális, hogy Gujal00 hivatkozott zips könyvtára nem listázható.
Alex
-
Csillagember
kezdő
válasz Arolotifar #48634 üzenetére
Hát ametza és én,aki már kérvényezte korábban,azért írtam úgy.
-
brazos
senior tag
válasz Tibczy66 #48638 üzenetére
HA-ha...amikor a hóhért akasztják!
Amúgy mit akarod te a gujal oldallal, annak semmi köze az msrepó-hoz, annak csak a resolve url-hez van köze, -(Latest repository zip file is repository.resolveurl-1.0.0)- de amúgy a weboldal él, és elérhető.[ Szerkesztve ]
-
Tibczy66
újonc
Sziasztok
Rapsberriy Pi 4B-n debianon fut a Kodi 20.5 Nexus
letöltöttem https://repo.mvshrk.xyz/plugins/repository.movieshark/repository.movieshark-2.7.2.zip
Azt irja nincs kapcsolat , nem telepithető
Kilistáztam addon.xml -t .
Nekem alapbol a https://raw.githubusercontent.com/Gujal00/smrzips/master/zips
400: Invalid request dob
Tudja valaki miért nem megy az oldal?<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?><addon id="repository.movieshark" version="2.7.2" name="MovieShark repository" provider-name="MSrepo"> <extension point="xbmc.addon.repository" name="MovieShark repository"> <dir> <info compressed="false">https://repo.mvshrk.xyz/addons.xml</info> <checksum>https://repo.mvshrk.xyz/addons.xml.md5</checksum> <datadir zip="true">https://repo.mvshrk.xyz/plugins/</datadir> </dir> <dir> <info compressed="false">https://raw.githubusercontent.com/Gujal00/smrzips/master/addons.xml</info> <checksum>https://raw.githubusercontent.com/Gujal00/smrzips/master/addons.xml.md5</checksum> <datadir zip="true">https://raw.githubusercontent.com/Gujal00/smrzips/master/zips/</datadir> </dir> </extension> <extension point="xbmc.addon.metadata"> <summary lang="en">MovieShark Repository</summary> <description lang="en">Az MSREPO Magyarország legnagyobb KODI-hoz fejlesztett magyar nyelvű kiegészítőinek tárolóhelye. Itt megtalálod a legismertebb média tartalmait más hasznos kiegészítőkkel egyetemben. A repository semmilyen illegális anyagot nem tartalmaz, az információk nem egyediek – bárki által szabadon hozzáférhetők az interneten. A legtöbb kiegészítőnél maga a jogtulajdonos tette lehetővé a tartalmak ingyenes megtekintését. A telepítésüket senkinek nem ajánljuk, csupán kisérleti jelleggel készültek. A használatukból eredő következményekért a felelősség a felhasználót terheli. </description> <platform>all</platform> </extension></addon>
-
Tibczy66
újonc
válasz zsiga68 #48595 üzenetére
Szia Nekem egy Sony Androidos TV-m van. Pont a mult héten futottam bele hogy a zip-et nem volt hajlandó megjeleniteni, pedig az általad javasolt Pendrivos verzioval probálkoztam. De nem a kodi nem tudta hanem az android ban ha az appnál nincs engedlyezve hogy a media kiterjesztéseken kivül minden mást is lásson , hiba is minden. Ugy hogy ha nem ismered az adroidos appok lelkivilágát nem kéne okoskodni olyan dolgokkal hogy a kodiban kell a zipet engedélyezni. Ezt mindenki tudja.
-
urgoz
aktív tag
válasz Csillagember #48633 üzenetére
Itt semmi sem "hivatalos".
-
Arolotifar
őstag
válasz Csillagember #48633 üzenetére
Visszatértünk? Mi ez a királyi többes? Írták, hogy mivel benne van, nem fogják megcsinálni
-
Csillagember
kezdő
válasz Arolotifar #48632 üzenetére
Elolvastam.A streamshark nem hivatalos,úgyhogy visszatértünk a javaslatunkhoz.
-
vargalex
Topikgazda
-
Arolotifar
őstag
válasz Csillagember #48628 üzenetére
Üdv! Én meg a kereső használatát, már volt róla szó [link]
[ Szerkesztve ]
-
Csillagember
kezdő
Üdv
Szeretném javasolni a mozimix.com oldal megvalósítását kodira.
Jó minőségű és magyar nyelvű filmek és sorozatok tárháza. -
blakey
titán
Max néven működik, slyguy tárolóból kell telepíteni.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
brazos
senior tag
A régi HBO Max applikáció megszűnt, még tavaly, ha erre gondoltál. Emiatt az MS repóban sincs már hbo-s addon, ha jól láttam.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Sziasztok! HBO Max az működik még?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz kis-attila #48618 üzenetére
Ez így fain, de én az "engedélyek eltávolítása ... " dolgot ki szoktam kapcsolni. Semmi értelmét nem látom. Ha sokáig nem használunk egy alkalmazást, akkor épp az újabb indítás alkalmával előfordulhat, hogy bambán nézünk, hogy korábban működött, most meg nem működik. Ja, mert a rendszer időközben elvette a korábban megadott jogsit.
-
kis-attila
tag
válasz kis-attila #48619 üzenetére
még olyat esetleg lehet,hogy ne pendrive-on vidd át a zip-et.
Downloader app ... böngészőben a Streamshark oldala, onnan letölt a 2.7.2 ... ez majd a TV box Download/downloader-ben lesz. Ezt látnia kell. ( és akkor kizártuk a pendrive-ot + mindent is )
Picit zavar mert jómagam is sokat ajánlottam a Kinhank G1-et másoknak,abszolút problémamentes TV BOX-nak tartom. Átmegy mindenen,semmi baja, sokan nagyon szeretik + utólag köszönik.Elnézést ha sokat írtam!
[ Szerkesztve ]
-
hoktar
csendes tag
válasz kis-attila #48619 üzenetére
Válasz és visszajelzés, illetve fotói nélkül nem is fogod. Szerintem mindenki megtette a maga részéről, amit csak tudott maximálisan.
Én külön köszönöm nektek a hasznos infókat és hogy tanulhattam a buktatókról.
Elnézést kérek az offtopic-ért!
Migiri-Migiri-Megyek!
-
kis-attila
tag
válasz brazos #48617 üzenetére
Kinhank G1 van neki, 11.1.3 a " legendás frissítés " ... ez van nekem is. ( ezért csináltam a képeket ) Próbálunk segíteni + minden de jelenleg én se értem,hogy miért nem látja neki a KODI a zip-et. Nálam nem volt baja....de tényleg,semmi. Engedélyekre néztem rá kétszer is ahogy előbb írtam + a képenen van,ismeretlen források ... aztán mehet.
[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz aprokaroka87 #48614 üzenetére
Ez a beállításkép ugye egy 14-es Androidos (teljes, normális androidot tartalmazó) telefonról készült, tudom, mert nekem is ilyen a teló beállítás képe az Android-12-es rendszerrel működő Motorola telón futó 21.1-es Kodi-val! A gond viszont az hogy a kérdező MunezXBK fórumtárs boxán egy Android TV fut(nem egy teljes értékű android, hanem annak csak a tv-s verziója! - a boxban lévő soványka 2GB RAM memória is ezt feltételezi ám!) Ha hinni lehet a prospektus adatainak, akkor abból is az AndroidTV-11-es verzió van a boxon.(ráadásul egy 11.1-3-as Core-kernelpatch is rajta volt már gyárilag, ami a kérdéses box típusverzió gyári hibáját volt javítani Cores CE linux-al(+kodi) történő futtatásnál. Szóval a félreértések elkerülése érdekében tényleg az lenne a legjobb, ha MunezXBK végre a saját tv-boxáról lőne pár képet annak beállításáról, illetve az azon futó AndroidTV-s Kodi-verzió, illetve a kártyáról használt Core-s kodi(CE) beállításáról.
[ Szerkesztve ]
-
hoktar
csendes tag
kis-attila tapasztalatai és a te tapasztalataid is hasznos információkat tartalmaznak. Amit még hasznos lehet beállítani (amennyiben van rá lehetőség) az az:
Android -> Beállítások -> Fejlesztői beállítások -> Külső tárhely tartalmának alkalmazásainak engedélyezése bekapcsolása (Lehetővé teszi bármely alkalmazás külső tárhelyre való írását a jegyzékértéktől függetlenül)
Migiri-Migiri-Megyek!
-
kis-attila
tag
Természetesen, hiszek is neked.
Android 14 ahogy írtad, nálam meg Android 11 volt minden a tavalyi évben. Ezért nem szerettem volna okoskodni mert kinél / mi.
Biztos nem gondolkodnék túl sokat,gyári beállítások visszaállítása ... Format C: visszaper
Igaz,én egy sima 15 éves tévén annyira kevés dolgot használok,hogy nekem elég gyorsan megvan az " újratelepítés " is. Nálam tovább tart gondolkodni meg fórumozni mint letolni az egészet.[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz kis-attila #48612 üzenetére
Nekem pl Android 14 alapú os esetén eleve
első telepítés során erre kért engedélyt.Ez egy kicsit eldugottabb részen van alapból.
Ha a külön bemegyek az app engedêlyei közé akkor ott ennyi van.
Ugye a logika szerint a kodinak nem csak média tartalmakhoz kellene hozzá férnie, hiszen egy .zip az nem médiafájl.
Android 12 óta jó pár változás volt Android tárhely kezelés kapcsán.
-
kis-attila
tag
válasz Mr Dini #48606 üzenetére
Szia!
Kérdésemre te írtad,hogy frissítetted. Okés, megnéztem még akkor.
Én nem tudom,hogy kinek/mi történt de nálam nagyon jó lett, Köszönöm a segítséged itt is. Még a kiegészítő frissítését is lekapcoltam, így marad. ( majd frissítek ha valami nem jó / nem működik,addig hozzá nem nyúlok ) -
kis-attila
tag
válasz Hege1234 #48599 üzenetére
Szia!
Nem szeretnék nagyon okoskodni,szerintem tudja ő ezt.
Ami előfordult KODI engedélynél. Elnézést,tudom,hogy butaságnak tűnhet amit írok de tényleg megtörtént. ( volt nálam tavaly vagy négy különböző TV box, most meg nem mondom már, hogy melyiknél és mi ... de leírom )KODI,első indításnál engedélyek,aztán engedélyezed. Ha az alkalmazások / kodi / engedélyeknék megnézed / média-fényképek ... lehet nem is a " mindig engedélyezettre kapcsol " hanem csak az " alkalmazás használata közben "-re. Innentől már rossz, holott az engedélyt megadtad.
Másik és ez az ami tényleg volt,ha butaságnak tűnik,akkor is.
Engedélyek,ahogy előbb bemész ... csak alkalmazásról átkapcsolod mindig engedélyezettre, ablak felugrik, oké ... és " nem marad ott. "
Kilépsz a beállításokból / újraindítod ... és megint azt látod,hogy csak az " alkalmazás használata közben " van kijelölbe,holott előbb kapcsoltad át. Nem néztem be, részeg se voltam. Mostanában inkább először tiltásra kapcsolok,azt okézom le,aztán utána a " mindig engedélyezettre + még utána is ellenőrzöm. Utána már az " ismeretlen források " bekapcsolása ablak felugrik magától.
Tényleg elnézést, csak azt szerettem volna javasolni,hogy " nézzetek rá kétszer is arra az engedélyre. -
tobias40
veterán
Kodi-ban ha túl világosnak látom a képet "alapból" akkor hol állítsak rajta és mit hogy ne nyúljak bele az aredeti kép minőségébe?
Csak 1080p-t nézek vele projektorokon és észrevettem hogy sokkal világosabb a kép a Kodiban mint pl a sat vevőmben,ehol jónak látszik a fényerő.
Mindent alapon hagytam amikor telepítettem a CE-t,nem állítottam rajta semmit.
X96MAX+ hardver ha ez lényeges. -
hoktar
csendes tag
válasz MunezXBK #48609 üzenetére
Szervusz MunezXBK!
Hege1234 szerintem azt szeretné (sőt már én is mert, nagyon érdekel, hogy mi a kotta), hogy ellenőrizd a következőket, és ha lehetséges küldj róla fotót:
1. Android Kodi tárhelyhozzáférés be van-e kapcsolva:
Android -> Beállítások -> Kodi -> Alkalmazásengedélyek -> Fájlok és Média - > "Mindig engedélyezett"
2. "futó" Kodi beállításain belül pedig:
Beállítások -> Rendszer -> Kiegészítők -> "Ismeretlen Források - Be"
Első körben már ezzel sokat segítenél, neki, nekem, nekünk, magadnak, így hogy már az is kiderült szerencsére, hogy milyen készülékről van szó és van viszonyítási alap, illetve visszajelzés is, hogy ezen beállításokkal működnie kellene nálad is.
Migiri-Migiri-Megyek!
-
brazos
senior tag
válasz ®abstract® #48600 üzenetére
Nem kezdődik hanem már javában tart a cumi.Amit ezek az új tulajok összeszerencsétlenednek, az már viccnek is rossz.
-
Hege1234
addikt
-
MunezXBK
nagyúr
válasz kis-attila #48598 üzenetére
Szia!
Nem is volt szó ilyenről.
-
Jana1970
újonc
Sziasztok . Bocsi,hogy láma kérdéssel nyitok ,de miértnem lehet a kodit 4k ra bírni.android tv box 4k ,tv 4k.de a kodiban csak 1080 p van.előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Escape from Tarkov
- Spórolós topik
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ROG Strix G513QM 15.6" FHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P15v Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- I7 6700 ll 32GB DDR4 ll RTX 2060 ll SSD+HDD ll Beszámítás
- Lenovo Legion Go-t keresek
- Cooler Master 850W (80Plus GOLD) full moduláris tápegység
- Braun Series 9 Pro+ 9577cc - PowerCase mobil töltő, 6 az 1-ben SmartCare tisztító- és töltőegységgel
- HP Zbook 17 G3 Core I7 16GB 256GB SSD mobile workstation