Hirdetés
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Hali
Kaptam egy üzenetet hogy valaki miatt igazoljam (jelentett vagy mi, nem tetszhetett hozzászólásom vmihez) a személyazonosságom, mondtam oké de kiléptetett a facebook, újra bejelentkezve minden oké, üzenet meg eltűnt. Előjön majd újra vagy mot mi van? -
bigdady
nagyúr
Ha telón törlöm a csevegés egyes elemeit magamnál az meg marad a neten vagy onnan is törli?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Hogy lehet az összes bejegyzésem facebookon kitörölni visszamenőleg? Csak egyesével? Köszi -
bigdady
nagyúr
válasz
WhiteWalker #25810 üzenetére
Akkor az. A mókolás okoz ilyet.
-
bigdady
nagyúr
válasz
WhiteWalker #25803 üzenetére
Akkor sok mert nekem 3
ios
-
bigdady
nagyúr
válasz
WhiteWalker #25801 üzenetére
Itt hibátlan. Nem kevés a ram?
-
bigdady
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #25738 üzenetére
Próbáld böngészőn keresztül
-
bigdady
nagyúr
válasz
nagysandor79 #25586 üzenetére
Messenger appból kell írni üzenetet, nem sms-t
-
bigdady
nagyúr
válasz
nagysandor79 #25584 üzenetére
Ő írjon messenger appból és akkor válaszolni tudsz.
Vagy messenger appban írsz a mobilszámára. Esetleg hátha lehet -
-
bigdady
nagyúr
válasz
bigdady #25420 üzenetére
Töröltem az app adatait de ez az új verzio már nem kérdezi meg a belepéskor van-e Fb fiók vagy nincs? Az megszűnt Hogy csak mobilszammal lehet belépni? Jelszót kér az meg sosem volt, jelszó emlékeztető de meg tegnap óta service temp unavailable... Most már visszalépni sem lehet.
-
bigdady
nagyúr
válasz
bigdady #25405 üzenetére
Valaki esetleg tudja hogy lehetne törölni a mobilszámos messenger fiókot? Vagy tényleg nem lehet?
"Gyereknek mobilszámmal belépett messengere Fb fiók nélkül. Hogy lehet ezt megszüntetni vagy törölni? Fiókbeallitasokba belépve azt mondja hozzak létre jelszót hogy beléphessek oda de azt mondja nincs jogosultságom ha megadok egy jelszót...
"
-
bigdady
nagyúr
Hali
Mindkét félnél üzenet törlés megszűnt? Család minden tagjánál eltűnt. Ios android is.Gyerek körbe küldött egy baromságot de nincs törlés csak saját magánál neki is...
más:
Gyereknek mobilszámmal belépett messengere Fb fiók nélkül. Hogy lehet ezt megszüntetni vagy törölni? Fiókbeallitasokba belépve azt mondja hozzak létre jelszót hogy beléphessek oda de azt mondja nincs jogosultságom ha megadok egy jelszót... -
bigdady
nagyúr
Elmúlt két frissítés óta úgy tolja a hirdetést az arcomba a Facebook mint állat. Nektek is?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Profilkép alá beírt hozzászólást tudok törölni? Vagy hogy ne lehessen csak likeolni?
Vagy ha leveszem magánra történik valami? Vagy csak borítót lehet levenni csak én-re? -
bigdady
nagyúr
Hali
Messenger üzenet váltást ki lehet nyomtatni?
Vagy lementeni?
Kosz -
bigdady
nagyúr
Jól látom már nem írja a Facebook ha valaki lájkol valamit? Vagy csak én iratkoztak le túl sok emberről?
-
bigdady
nagyúr
válasz
freezespider #22874 üzenetére
Szerintem ugy nem is tudsz kilepni. De lehet tevedek
-
bigdady
nagyúr
Hali
Kb mennyi idő egy azonosítás? Mert újratelepítettem a telóm és aktiválo sms az ugye nem jön...
Pár nap vagy óra? -
bigdady
nagyúr
válasz
HornedReaper #22316 üzenetére
Kb sehol
-
bigdady
nagyúr
válasz
HornedReaper #22309 üzenetére
Kutya nem fog válaszolni.
Db még ilyen néha -
bigdady
nagyúr
válasz
HornedReaper #22276 üzenetére
Friendly
-
bigdady
nagyúr
Borítóképet is meg lehet csinálni hogy ne lehessen likeolni pont úgy mint a profilképet?
-
bigdady
nagyúr
válasz
WhiteWalker #22121 üzenetére
Az fura mert én sosem látok senkit hogy likeolna bármit. Csak megosztások az látok mindig meg hozzászólásokat
-
bigdady
nagyúr
Ha likeolok valamit akkor azt már nem jegyzi az ismerőseiknek a Facebookra ugye? Csak ha éppen ránéz az adott posztra kik likeolták igaz? Vagy máshol még kidobja az ismerősöknek?
-
bigdady
nagyúr
Mai frissítés óta autó kilép az app indítás után. S8. Másnál is?
-
bigdady
nagyúr
válasz
sherlock82 #21819 üzenetére
Online felületen én anno találtam egy rakás régi töröltet, ott nézd meg
-
bigdady
nagyúr
válasz
Solange0818 #21722 üzenetére
Mi a vezetéknév? Kétértelmű?
-
bigdady
nagyúr
válasz
bwin.party #21633 üzenetére
Eltűnhet onnan anélkül is hogy kéretlennek titulál
-
bigdady
nagyúr
Akkor nem csak nálam...
Mondjuk ő iphoneos én még androidon vagyok. Bár hülyeség mert a másik iphoneos ismerősöm tökéletes...
Az fb appban leve fb chat ki be kapcsolása mire jó azt még tudjátok? -
bigdady
nagyúr
Hali
1. Egy adott ismerősöm kb egy hete Messengeren nem látja mikor voltam fent utoljára. Nem állitottam át kb egy éve semmit, mi lehet az oka?
Bekapcsoltam hogy lássam ki online úgy jó lett neki kb egy napra, de napok óta megint semmi rólam. Mi a logika?
Én kb egy éve csak max 2 órát látok nála mikor volt fent utoljára, utána üres a neve alatt az elérhetőség vagyis hosszabb időt nem is mutat. Miért?
Nálatok megy rendesen? Csak mert az összes többi ismerősömnél tökéletes. Nem értem a logikát.
2. Magában a facebook appban is van egy chat ki be kapcsoló, az mire jó? -
-
bigdady
nagyúr
Meg lehet oldani androidon hogy böngészőből használjam a Facebookot mégis kapjak értesítéseket? Telón is megy a Chrome értesítés pl? Vagy más?
-
bigdady
nagyúr
Ez a lite tök jó nem laggol viszont a push egy fostalicska vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen joysticket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest