Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz djdaniel #8897 üzenetére
Ilyen stílust senki ne vegyen fel inkább, mert tiszteletlenség így szólni másokhoz.....szerintem....
Nahát, neked milyen ismerőseid vannak? Én nem vettem észre hasonlót, mondjuk én is ismerek homoszexuális embereket, de olyat nem tapasztaltam, mait te írtál.
A fiatalabb korosztályról tudom elképzelni, hogy ilyen hülyeséget raknak ki.....lehet nem is igaz.... -
djdaniel
senior tag
válasz LonGleY #8896 üzenetére
Sajnos manapság már mindenki kezdi felvenni ezt a stílust, eleinte csak a romák körében volt elterjedt.
Egyébként csak én vettem észre hogy manapság mindenki meleg lesz, vagy leszbikus ?
Napi szinten látom hogy az xy nő zy nővel van kapcsolatban és fordítva.
Lassan nem facebook lesz, ha nem warmbook. -
dragonfx
veterán
sziasztok
léci segítsetek...
1 hete mobilomon face.n megjelent egy sor kit ismerhetek és teli van ilyne picsa ribanc bombázókkal.de furcsa mind mindnek ismeröse mindegyik képn 100like van.nem ud valaki erről valamit ez neme virus avgy valami kéámprogram avyg feltöröprogram van e a háttérben?
hogy lehet ezta kit ismerhetke xar alkalmazást avgy funkciot kikapcsolni?
más is találkozott ilyennel?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Diego!
senior tag
kispx: Most lefuttattam egy gyorsat, de nem talált semmit.
qdak: Nekem is az ismerőseimet kellett azonosítani.
LonGleY: Köszi, töröltem.
-
LonGleY
veterán
A csatolt alkalmazásokat is érdemes átnézni, tiltogatni a fölösleget.
[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
Az h mast ir meg nem biztos h onnan leptel be, nekem az otthonit Budapestnek irja ki, persze ha az ido se stimmel az mas.
Nekem jo multkor, 1 uj telos bongeszo felrakas utan csinalta.
Majd kepeken levo ismerosoket kellet azonositani....
Na aki ezt kitalalta elkalapalnam az ujjait az biztos. Kis kijelzos mobil, tavoli kep, anyamat se ismernem meg... Mese figurakra jelolt emberek, fel napot jaccottam mire belepett :@ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Diego!
senior tag
Sziasztok!
Már kétszer jártam úgy, hogy zárolták a fiókom, mert azt írta, hogy máshonnan jelentkeztem be, mint ahonnan szoktam...azonosítsam magam stb... akkor kis idő után beenged... Megnéztem az aktív bejelentkezéseket és tényleg szerepel más helyszín, ahonnan nem léptem be, ilyenkor mi van? Jelszócsere megvolt... mit tudok még tenni?
-
krizmo_
Topikgazda
Mi (párommal) Runkeepert használunk, szoktunk túrázni, futni, gyalogolni. De kerékpáros tevékenységre is belehet állítani....
Ezt is tudod a gépen is intézni, meg rögzíti is az adatokat.
Az Endomondo volt még a másik, amin gondolkodtunk anno, de kipróbáltuk a Runkeert és tetszett, így maradt.[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Mostanság egyre többet bringázunk az ismerősökkel szerte Budapesten, van valami egyszerű mód rá, hogy megosszuk egymással az útvonalat amerre jártunk? Valami google maps beépülő vagy tudom is én.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
legiaap
félisten
De erre nincs valami beállítási lehetőség ha mondjuk azt akarom, hogy úgy nézzen ki, mint a Páromé?
Vagy olyan, a felület amilyet oszt a gép?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Most figyeltem még meg meg, hogy a párom facebook csetje kicsit másképp néz ki, mint az enyém.
Ugye lehet küldeni emoticon-okat. Olyanokat is, amik animálnak. Na ha animáltat küldök, akkor az nálam nem animál csak nála.
Nála a kicsi cset ablak világoskék színű, míg az enyém fehér és nálam az egymásnak elküldött üzenetek közt egy kis vékony vonal van míg a pároménál nem.
Ennek mi lehet az oka? Miért különböző?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
kispx
addikt
Sziasztok,
Mindeninél akadozik most az Fb vagy csak nálam?
Idővonalra írni nem lehet, tevékenységnaplót nem lehet megnézni, az adatvédelmi beállítások sem.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Viszont az sem előzmények lista (de az ip címet kiírja, csak rá kell vinni az egeret a helyszínre), hanem ahogy a neve is mutatja Aktív bejelentkezések tehát csak az van rajta ahonnan most is be vagy jelentkezve, vagy kipipáltad hogy maradjon bejelentkezve és nem jelentkeztél ki.
anatre1: Más meg nincs, szóval ha ilyen gyanú van akkor ugyanott a bejelentkezés értesítőt kell beállítani, vagy a bejelentkezés jóváhagyást.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
kispx
addikt
válasz anatre1 #8869 üzenetére
Adatvédelmi beállítások -> biztonság -> Aktív bejelentkezések melletti szerkesztés
Itt láthatod, hogy mikor milyen rendszeren, (és kb honnan) voltak bejelentkezések. IP cím nincs köztük. De ha benne akkor sem lehetne sokra menni, rendőrség és a szolgáltató közreműködése nélkül, amihez feljelentés kell. -
anatre1
tag
Sziasztok!
Felmerült a gyanú, hogy feltörték a fb fiókomat. Annyi kérdésem lenne, hogy le lehet valahogy kérni, hogy milyen ip címekről léptek be az adott fiókba?
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát"-Bog \\\ /tele/kommunikáció minden mennyiségben
-
Viszlát
addikt
Üdv!
Tudtok bármilyen módot arra, hogy komplett beszélgetést valamilyen formátumban hogyan lehet exportálni?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
LonGleY
veterán
True... Nálunk volt képmegosztós nyereményjáték, ahol kifejezett kérés, hogy nyilvánosan osszanak, különben MI nem látjuk a nevüket. Még külön képes instrukciókat is mellékeltünk ehhez, hogy miként tudják a láthatóságot átállítani. Ne tudd meg, az embereknek hány százaléka volt erre képes, a sokszori figyelmeztetés és a személyes figyelmeztetés után: a megosztók 40%-nak nevét tudtuk csak visszaellenőrizni, a nagyobbik fele kiesett a játékból. Úgyhogy már csak ezért is applikációban szabad versenyeztetni őket, mert a like után automatizálhatók a teendők, és nem mellesleg az a szabályos módszer - még ha kevesebben is bíznak meg egy applikációban...
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Ennek ellenére nem jelentek meg az új képek? Néha csinálja, hogy felkerülnek, hiába fagy be a felület. A másik, hogy esetleg ne 140-esével csináld... Megosztani meg lehet utólag is. Ja, és kerüld a 12-es Operát!
---
A #8854-re jó lenne, ha tudnátok válaszolni, elég fontos.
[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egy albumot szeretnék feltölteni Facebook ra.
Kiválasztom, hogy új album feltöltése. Majd kiválasztom az összes fotót, amit fel szeretnék tölteni, kb. 140 van. Majd miután feltöltötte mindet továbbra is elszürkülve marad a fényképek közzététele gomb és így nem lehet rákattintani és nem tudom közzé tenni a képeket.Tudnátok ebben segíteni ? köszi szépen.
-
-
zsof Nokia
aktív tag
igen közbe rájöttem az volt a baj töröltem az előzményeket az megoldott a baj köszönöm a válaszodat
A lényeg lényegében lényegtelen
-
LonGleY
veterán
A legördülős kis ablak alján van az "Összes megtekintése", ha ez segít valamit.
[ Szerkesztve ]
-
cirkus
aktív tag
Van valami trükk arra, hogy egy eseménynél könnyen meg tudjam nézni, kik acceptáltak. Azaz hogy például egy oldalon mutassa mindet, ne pedig a legörgetős kis ablaknál kelljen scrollozni. Több száz ember esetén macerás !
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz zsof Nokia #8850 üzenetére
2 hét.
> "Arra is gondoltam, hogy esetleg kivette a pipát arról, hogy ne lehessen rákeresni fészen belül a keresőbe."
Ez is igaz.> "Ja és csak nekem szórakozik a facebook Google Crome alatt, vagy mindenki másnak is?? "
Kipróbáltam. Nekem oké. Cache törlés volt? -
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
A facebook mennyi idő múlva törli a deaktivált fiókokat?
mert egy másik profilból rákerestem egy általam még mindig tiltás alatt álló személyre és nem találtam őt, mert akiket kiadott egyik se ő.
Arra is gondoltam, hogy esetleg kivette a pipát arról, hogy ne lehessen rákeresni fészen belül a keresőbe.Ja és csak nekem szórakozik a facebook Google Crome alatt, vagy mindenki másnak is?? lassú a mobilnetem de Operán viszonylag hamar betölt igaz, hogy akad meg fagyogat néha sajnos pedig az összes böngészőm frissített naprakész
ja és Netbookom van gondolom ez is számít azértA lényeg lényegében lényegtelen
-
krizmo_
Topikgazda
Üdv!
Facebookon nem tudsz úgy képet küldeni, hogy ne méretezze át.
Tényleg az lesz a jó megoldás, ha valahova feltöltöd, én ezt használom erre a célra.
Máskor is jól jöhet, ha van egy ilyen hely, ahova feltölteted a képeidet, vagy akár más cuccot is, amit szeretnél megosztani.[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Barátomnak egy fotót szerettem volna küldeni Facebook üzeneten keresztül.
Az üzeneteknél, a vele való beszélgetésnél a Fájlok csatolására mentem és ott csatoltam a két db. képet.Viszont aztán azt látom, hogy nem teljes felbontásában kapta meg a képet, hanem csak butítva.
Hogyan lehet Facebook on küldeni fotót, hogy teljes felbontásában a nyers fotót kapja meg ?
köszi
-
LonGleY
veterán
válasz LonGleY #8843 üzenetére
Bocs a sok üzenetért! Maradt még egy probléma...
Az új oldalon nem tudom megadni az info@domain.hu e-mail címet az oldalon.
A régit igen, ami történetesen az oldal@oldal.hu formával bír, de ezt értelemszerűen szeretném lecserélni az info-sra. Hogyan lehetséges ezt újraellenőriztetni?Az lehet a gond, hogy a régi oldalon az info-s cím lett megadva, de a mailer démon visszaküldte a facebook-nak, és ezért soha többet nem lehet ezt már megadni? Az elég fail lenne.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz LonGleY #8842 üzenetére
Közben tárgyát vesztette a kérdés, ugyanis utólagosan nem lehet középen nagybetűzős felhasználónevet (pl. www.facebook.com/EzEgyOldal) megadni - nem mintha engedett volna bármilyet is -, így új oldal létrehozása mellett döntöttem. Amint több like-oló lesz az újon, majd beolvasztjuk a régi felhasználókat, így nem lesz veszteség.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Adott egy oldal (helyi vállalkozás típusú, ~180 kedvelővel), aminek még nem lett beállítva felhasználóneve. Az oldalon minden adat ki van töltve, kapott címkét, vannak leírásai (igaz, egy részét csak most kapta meg).
A váltásnál viszont bármit írok be, azt nyomja az elérhetőség ellenőrzése után, hogy nem elérhető. Ez már egyszer előfordult egy régebbi oldalnál, ahol sikeresen túljutottam a problémán.
Mi a frász lelte már megint a FB-ot? Miért nem tudok username-et beállítani?
Egy gyenge tippem van: a leírások egy részét csak most pakoltam fel, hogy hiánytalan legyen a névjegy. Lehetséges, hogy a teljes kitöltöttségi szinthez köti az oldalnév váltását a FB, csak még nem telt el megfelelő idő, hogy "bekesselje" az új infókat?
+ Van Facebook oldaladminoknak rendes topik?
[ Szerkesztve ]
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
A facebook mennyi idő múlva törli a deaktivált fiókokat?
mert egy másik profilból rákerestem egy általam még mindig tiltás alatt álló személyre és nem találtam őt, mert akiket kiadott egyik se ő.
Arra is gondoltam, hogy esetleg kivette a pipát arról, hogy ne lehessen rákeresni fészen belül a keresőbe.A lényeg lényegében lényegtelen
-
Zin
őstag
Albumba toltok fel fotokat, egy ideig kiirja, h közzététel legallul, egy idő után nem...Ez miért van?
Lehet behalóban az OP rendszerem?:S░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Phili
tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne,hogy megosztok egy videót,de az adatlapomon nem lehet látni csak a kezdőlapon amíg el nem tűnik.Ezt be lehet állítani valahol? -
addikt
Mire akartad használni? Mert a beállítások/fiókbeállítások/biztonság fülön kérhetsz bejelentkezési értesítőt, meg bejelentkezés jóváhagyást és ezeknél elfogadja a mobilszámot, küldik is az sms-t. Ezért is nem értem a mobil fül alatt miért nem fogadja el, ill nem is tudom hogy az mire jó.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
suste
veterán
Sziasztok!
A minap akartam a beállítások/fiókbeállítások/mobil alatt felvenni a telefonomat, és beállítani az SMS értesítőt, de azt tapasztaltam, hogy Magyarország nincsen az országválasztó lenyíló fül alatt. Most ez komoly????
Afganisztántól kezde Elefántcsontparton, Kambodzsán keresztül Üzbegisztánig minden van, de magyar az nincs.
Nálunk ez nem működik?
Köszi! -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Szerintetek van arra valami lehetőség,hogy megtudjam ismerősöm csak engem tiltott le vagy deaktiválta tényleg a profilját?
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
jilian
addikt
Értem akkor nem kell paráznom.
Csak furcsa volt, hogy mindegyik hely "aktív", tehát olyan mintha most is be lenne jelentkezve.Kilőttem mindet, kíváncsi lesz pár nap múlva mit fog mutatni.
-
jilian
addikt
Helló!
Biztonsági beállítások / Aktív bejelentkezések
Itt látok olyan településeket "aktívan bejelentkezve" ahol még életemben nem jártam.
Fel lett törve az acc-om?
Vagy mik ezek? -
medica
senior tag
Hali! Új regisztrációnál csak telefonszám megadásával enged belépni. Ez valami újítás? Küld a regisztrációnál megadott emailre egy 6 számjegyű kódot ilyen dumával: "lehet hogy meg kell adnod ezt a megerősítő kódot" - a kód egyébként nem működik, miután beütök egy telefonszámot állítólag arra is jön valamilyen kód - de nyilván nem adom meg a valódi számomat.
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
kispx
addikt
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Lehet ebben úgy keresni, hogy nem írok be nevet és listázza azokat, akiknek egy adott település a tartózkodási helye?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz enginev3.0 #8808 üzenetére
Rendben, köszi.
-
enginev3.0
félisten
válasz csucsbicep #8807 üzenetére
Leveszed a jelölést és megjelölöd újra, vagy megosztod, mást nem tehetsz
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
csucsbicep
nagyúr
válasz enginev3.0 #8806 üzenetére
De már meg vagyok jelölve rajta
-
enginev3.0
félisten
válasz csucsbicep #8804 üzenetére
Lehet hogy ki, de viszont akkori időponttal amikor meg lettél jelölve, tehát több napot vagy hetet is vissza kellhet lapozni, hogy lássák
De jelöld meg magad a képen, és akkor kint lesz a hirfolyam elejénA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kispx
addikt
válasz csucsbicep #8804 üzenetére
Nem hinném.
-
csucsbicep
nagyúr
Az idovonalam eddig ugy volt beallitva, hogy csak en lathassam, most, viszont meglettem jelolve egy kepen es beallitottam utana kicsivel, hogy ismeroseim lassak az idovonalam. Ebben az esetben kirakja meg a kepet a hirfolyamba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest