Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
No alapvetően nem volt rossz ez a két futam, de azt azért rossz volt nézni, hogy a Honda-ban továbbra sincs erő
. Bár azt hozzáteszem, hogy arra kíváncsi lettem volna, hogy ha Norbinak kiadja az időmérő, akkor mit tudott volna alkotni. Gyanítom, hogy a gyári Honda-k előtt végezz.
Norbi büntetése - szerintem - nevetséges. Ez a WTCC bírák, se láttak még egy BTCC vagy V8 Supercar futamot az életbe sem.
Bennani: Egy futam után még inkább nem mondok semmit, de a Huff-al történt incidens utáni nyilatkozatai...hát eléggé merészek.
bajnokpityu: Ha vagy Fb-on, akkor figyeld a WTCC Blog oldalát, mert pár nappal a futam után fel szokták tenni Youtube-ra és általában HD-ba.
-
.LnB
titán
válasz
bajnokpityu #5197 üzenetére
Szerintem még a mai nap folyamán elérhető lesz mindkét futam "bizonyos oldalakon". Légy egy kicsit türelmes.
-
bajnokpityu
félisten
Olyan kérdésem lenne, akár privátban, hogy hogyan tudom megnézni a tegnapi meccset?
stream TVt próbáltam, de egérmozi volt. Nálunk nincs eurosport...azt hittem majd másnap fönt lesznek a futamok neten, de semmi...
joshua7: ezen az izén akartam nézni, de nálam a képernyő 60%át elfoglalták a reklámok..
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Most olvastam, hogy egyel hátrébb sorolták Norbit a Ma-val való ütközés miatt. Sebaj, ennyit megért az a manőver, szépen ment mind a két futamon.
-
Yayoh
aktív tag
Jó szezon kezdés , jó volt látni hogy most nem az ment hogy óvjuk az autót hanem mehetett Norbi 100%-on..
-
IreN!CuS
őstag
Szépet ment Norbi mindkét futamon , kár az elrontott időmérőért , Yokohama meg 20k euro / hétvége azért nem rossz főleg egy Zengő kategóriás csapatnak
-
Sandormaster
aktív tag
Ha Norbi Hondáját így meglökik mint most Bennani Citroenjét összeesik az autó, Bennani meg megy tovább mintha mi sem történt volna...
-
Motion_Blur
félisten
Ennek a Bennaninak nem ég le a bőr a képéről??
-
WTCC_Fanatic
újonc
ezt nézte már valaki?
[wtcctoto.citroen.hu][ Szerkesztve ]
-
ronson
őstag
Hülye kérdés, de Norbi miért kapott most díjat?
-
Motion_Blur
félisten
Mekkora szégyen ez a rendezés
-
Szép rajt volt, jó futam, ez volt a max, reménykedjünk a 2.-ra is egy ilyenben.
-
emre
veterán
válasz
Sandormaster #5179 üzenetére
ja, csak az a baj hogy a kockás zászló után a box utcában
[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
addikt
válasz
Sandormaster #5177 üzenetére
a Bennani, meg a live timing pedig monnyon le!
-
Sandormaster
aktív tag
Norbi mit megy
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur #5173 üzenetére
Ezt még a hring is megirigyelné
-
Motion_Blur
félisten
Levegő 38 fok
Aszfalt 64 fokIdeális
-
Tottu
senior tag
Valaki tud egy jó streamet? Az fiawtcc oldalán megint nem megy a közvetítés...
-
madmike
őstag
válasz
Motion_Blur #5170 üzenetére
Lopez... no comment... Más dimenzió.
Huffot nagyon sajánlom. Kiváncsi vagyok mi történt vele. Simán meg lehetett volna a Q3
-
Motion_Blur
félisten
Lopez ismét beárazta a mezőnyt...
mod: ja és a Honda mekkorát fejlődött
a teszt nélküli Lada is veri tempóban
[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
-
madmike
őstag
Szomorú..
Nem tudom észrevettétek e, de Huff megnyerte a Q1-et
Motion_Blur most látom, hogy észrevetted
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Ismét jól indul az év, akár lehetne is csomagolni a következő futamra.
Mit megy Huffy a Ladával!
[ Szerkesztve ]
-
Sandormaster
aktív tag
Istenem, hogy a pcsába esett le az a kerék....
-
Z0C!
őstag
Norbi kereke....
-
Yayoh
aktív tag
Vicc mit össze nem szenvednek az internettel ..
-
madmike
őstag
Hát ez nem sikerült valami fényesen
-
Minstrel
senior tag
válasz
Motion_Blur #5161 üzenetére
-
madmike
őstag
-
madmike
őstag
az fp2-t lehet valami streamen nézni?
-
Z0C!
őstag
-
Z0C!
őstag
A hétvége programja – magyar idő szerint:
Március 6., péntek:
14:00 – 14:30 TesztMárcius 7., szombat
12:45 - 13:15 Szabadedzés 1.
15:00 – 15:30 Szabadedzés 2.
19:00 – 20:00 Időmérő, nincs közvetítés, az adás a www.fiawtcc.com oldalon érhető el.Március 8., vasárnap
18:50 – 19:50 Futam 1. (13 kör) Eurosport ÉLŐ
20:05 – 21:05 Futam 2. (13 kör) Eurosport ÉLŐ
23:40 – 01:10 Futamok felvételről – Duna TVMai LIVE Timing:
ITT -
Motion_Blur
félisten
vajon mit süthettek?
-
Yayoh
aktív tag
-
Ventur@
senior tag
Na a hétvégén kezdetét veszi a 2015-ös bajnokság
.
A 2015-ös termasi WTCC hétvége időbeosztása:
Péntek:
14:00 – Teszt [30p] (MST World live timing)
Szombat
12:45 – Első szabadedzés [30p] (Eurosport Player, élő)
15:00 – Második szabadedzés [30p] (Eurosport Player, élő)
19:00 – Időmérő edzés [20+10p+Q3] (Eurosport Player, élő)
20:30 – Időmérő edzés (Eurosport 2, felvételről)Vasárnap:
19:00 – Első futam [13k] (Eurosport, élő)
20:00 – Második futam [13k] (Eurosport, élő)
23:00 – WTCC – Over the Line magazin (fiawtcc.com, élő)(forrás: hosszabbitas.hu)
-
vlevi
nagyúr
-
válasz
Motion_Blur #5148 üzenetére
A kezdet állandóan gáz Norbiéknak.
De ez csak egy teszt, mint tudjuk.
-
Motion_Blur
félisten
Combined testing times (morning and afternoon sessions)
1 Sébastien Loeb (Citroën C-Elysée WTCC) 1m49.972s
2 Mehdi Bennani (Citroën C-Elysée WTCC) 1m50.847s
3 Gabriele Tarquini (Honda Civic WTCC) 1m51.063s
4 Hugo Valente (Chevrolet RML Cruze TC1) 1m51.216s
5 Tiago Monteiro (Honda Civic WTCC) 1m51.319s
6 John Filippi (Chevrolet RML Cruze TC1) 1m51.723s
7 Norbert Mischelisz (Honda Civic WTCC) 1m52.045s -
Yayoh
aktív tag
válasz
callmeakos #5145 üzenetére
Igaz , Kiss Norbi is jó választás lenne , megérdemelné nagyon . Én a jelenlegi zengős juniorokban nem látok nagy potenciált ..
-
Motion_Blur
félisten
Évek óta nem volt ilyen, Norbi télitesztel: [link]
-
-
Yayoh
aktív tag
válasz
Motion_Blur #5143 üzenetére
2016-ban pedig mehetne Kiss Pál Tomi Zengőékhez.Tehetsége meg lenne , meg építeni is lehetne rá hiszen nagyon fiatal
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Ventur@ #5142 üzenetére
Nem hinném hogy csak a Te agyszüleményed
"...úgy érzem, sikerült olyan feltételeket kiharcolnom, hogy ez a döntés ne zárja le a gyári csapat felé vezető utat. A következő évet a Zengő Motorsportnál töltöm, de ugyanúgy megmaradt az esélyem, hogy 2016-ban a Honda gyári versenyzője legyek" – zárta Norbi.
Ez magyarra fordítva szerintem azt jelenti hogy Tarquininek ez lesz az utolsó éve.
-
Ventur@
senior tag
Na bejött, amit már december óta gondoltam, hogy Norbi marad a Zengő Motorsportnál
.
Biztos van abban valami, hogy ha gyári versenyző lenne, akkor esélyesebb volna, de...és innentől saját vélemény, amivel lehet egyetérteni és nem. Ezt mindenki döntse el
. De...:
Tavaly úgy lett 4., hogy nulla kilométer teszt lehetősége volt. Igen benne volt a mák-faktor, de amennyit szenvedett a gyári csapat, annyit szenvedett a Zengő csapat is (ha nem többet!). Saját meglátás, hogy a Honda/JAS - talán végre - ráeszmélt, hogy Zengőékben van potenciál. Mind teljesítmény, mind marketing szinten (Lopezen kívül ki volt még, aki ennyi nézőt megmozgatott? Márpedig a sorozatnak kell a nézőközönség vastagon!).
Zengőék és Norbi le tett annyit a WTCC-és évek alatt, amiből látható, hogy mit is tudhat egy privát csapat, ha van bennük tűz
!
Továbbra is az én agyszüleményem hogy: Norbi idén Zengős pilóta, majd jövőre gyári és Zengő Zoli Tóth Norbit felhozza a Junior csapatból WTCC-és pilótának 2016-ban
.
Még egyszer jelzem, hogy ez csak az én véleményem és agyszüleményem
.
Valamint a hír hallatára bontok egy sört és megnézem a Zengő best off-ot
!
[ Szerkesztve ]
-
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #5139 üzenetére
Remélem! A tesztek rengeteget számitanak...plusz lóvé kérdése az is hogy nem kell a kocsira himestojásként vigyázni, van több szett uj gumi, stb. Esetleg fizetés több szerelőnek stb. Valahol azt olvastam hogy a tengerentuli versenyekre 10 fővel mennek versenyzővel mindennel eggyütt, amugy 13-14-el. Mert enyire van keret. (Argentina 10 főnek repjegy 8milla) a Citroen 30-40 fő....Ez mind kellene ahhoz hogy az egész csapat hatékonyabb legyen.....Hátha most többmindenre jut.
-
-Mike-
addikt
-
A Zéé
addikt
"A MOL Group bizalmával, támogatásával, ott ül a magyar kedvenc, a magyar csapatban, a Honda gyári program egyik autójában."
Ez a lényeg. Elérhetőek egész évre a frissítések + 6 teszt... Ez teljesen jó szerintem. -
[CS]Blade2
addikt
Szerintem a blikk.hu Itt pl. azt adják meg forrásnak...
Én másra számítottam. Persze a Zengővel lenne az igazi egy VB győzelem... viszont a gyári Hondánál lenne egy kis esély is rá... ha a Honda betalálna, akkor a tesztekkel, komplett mérnök csapattal, mindig a legfrissebb fejlesztésekkel Norbi behúzná, mint Lopez a Citrommal.
[ Szerkesztve ]
-
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #5134 üzenetére
Forrás?
-
Motion_Blur
félisten
Ahogy az várható volt Norbi marad Zengőnél.
-
-
madmike
őstag
Lehetne már valami hír, hogy Norbi jövőre melyik csapat ülését koptatja.
-
-
-
Ventur@
senior tag
Nekem kifejezetten tetszik. Igaz a Granta-val sem volt bajom. Na jó a TC1-es változat az kicsit rusnya volt szegény, de ez a Vesta WTCC tetszik.
Adná isten, hogy betaláljon az Oreca faszáúl
.
Más:
Miért van annyi ember oda azért, hogy Nord-on is lesz WTCC a maga 2 x 4 körével
?
Csak én vagyok hisztisp*csa, hogy értelmetlennek találom odavinni a mezőnyt (nem 2 perces pályáról van szó ugyebár
)?! Tudom legenda meg minden - pont lesz*rom, hogy legenda - de ezzel az erővel miért nem legendáznak akkor Spa-ban (ismét), Magny-Cours, Brands Hatch, Monaco (hogy csak Európában maradjunk), vagy Daytona vagy Mid-Ohio? Ha már ennyire odavannak a legendázásért.
Miért nem hozzák vissza Oschersleben-t, Zolder-t? Tudom, nincs piaca! Mert Nord-nak van
.
Ui: Ja Le Mans-t ki hagytam a laza 14 km-ével
.
Mindegy, mára is kipuffogtam magam
.
Ja még valami:
Valahol olvastam, hogy dec. végéig, jan. elejéig nem is tudjuk meg, hogy Norbi hol folytatja. Ezt ő maga nyilatkozta
.
[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
addikt
-
A Zéé
addikt
válasz
callmeakos #5121 üzenetére
Ha jól rémlik Orecával közösen csinálták a kasznit is, ők meg értenek azért hozzá, szóval talán versenyképes lesz, ha a szezon elején nem is, de a második felére mindenképp.
Ha már jövő év: itt a versenynaptár
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Lada Vesta:
-
vlevi
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #5117 üzenetére
Fel es levezeto kort lehet roviditeni, mert ugy van a palya, hogy a nurburgring egy rovidebb szakazasza is resze a pakyanak, es a celegyenes rafordtio jobbkanyar helyett kell balra felmenni a hosszu nordschleife korre.
A palya tenykeg legendas, de en mar probaltam a race07 jatekkal. Wtcc autoval nagyresze padlogaz, szoval a citromok ugy elmennek majd a pppppba, hogy nem is latjuk majd oket -
-Mike-
addikt
válasz
[CS]Blade2 #5117 üzenetére
A nord kör a ring gp pályán megy először körbe és az utolsó kanyarban van a le és felhajtó a régi aszfaltcsíkra, endurance versenyeken is ott rövidítenek, konkrétan a célegyenes olyankor hosszában félbe van bójázva is.
[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
Sok gyors kört nem fognak tudni menni, ha teljes fel és levezető is kell. Nem tudom le lehetne-e rövidíteni egy szervizúton a fel és levezetőt.
Az a szívás még, amikor lepukkan valami a kör elején. Pl. 2-esbe ragad a váltó. -
Ventur@
senior tag
Motion_Blur: Na ebben nem volt 100%ig biztos, ezért írtam azt, hogy nem kapták meg az új futóművet. De így utólag visszagondolva már beugrott, hogy említették Zengőék egy videóban. Talán
!
noxwill: Egyrészt én is ezt "nyilatkozom" mindenhol, hogy motorerő kell a Civic-be
. De valaki - talán itt PH-én, vagy máshol írta - hogy maga a kasztni sem egy WTCC-re jó választás. Érsd: nem jó a Civic "kinézete". Vagy hogy írjam na
.
Más:
A Motorsport Világtanács elé kerülő 2015-ös naptártervezet:
Március 8. – Termas de Rio Hondo, Argentína
Április 19. – Marrakesh, Marokkó
Május 3. – Hungaroring, Magyarország
Május 16. – Nordschleife, Németország
Június 7. – Moscow Raceway, Oroszország
Június 21. – Szlovákiaring, Szlovákia *
Június 28. – Paul Ricard, Franciaország
Július 12. – Vila Real, Portugália
Szeptember 13. – Motegi (TBC), Japán
Szeptember 27. – Sanghaj, Kína
November 1. – Buriram, Thaiföld
November 22. – Losail, Katar *A csillaggal jelölt időpontokkal kapcsolatban még van bizonytalanság.
(forrás: hosszabbitas.hu)
Valaki magyarázza már el nekem, hogy Nord-ra minek WTCC futam
? Spa-ba sem sok értelmét láttam elvinni, de inkább oda, mint a Zöld Pokolba. Bár Spa is 1 versenyhétvégét élt meg a WTCC-ben
.
-
-
Ventur@
senior tag
válasz
#70869248 #5105 üzenetére
Új felfüggesztés! Na most én csak egyre lennék kíváncsi, hogy ez az-e amit már korábban is bevetett a Honda - és nem működött - vagy valami új cucc. Mert ha ez az - és ugye Zengőék nem kapták meg - akkor ez az összetett 4. hely még nagyobbat szól a gyári csapattal szemben
.
Nagyon várom már az új híreket, de Isten lássa lelkem a legjobban egy félgyári Zengő Motorsportnak örülnék 2015-ben
. 2 autóval: Michelisz - Ficza kettőssel
.
-
törölt tag
-
ruti
Közösségépítő
ha Norbi kiszállna Zengőéktől, megszűnne a varázs, a magyar szurkolókat megosztaná a helyzet
-
több ebben a történetben az érzelmi szál, mint kéne, a kőprofik ilyenen nem lelkiznek,
képesek mindent maguk mögött hagyni, mennek a pénz és/vagy a minél jobb eredmény érdekében
mivel Norbi nem ilyen...de nekünk, szurkolóknak szvsz ez a párosítás kell továbbra is
azt, hogy a Honda nem stresszelte túl a helyzetet, nem gondolnám, legfeljebb kifelé mutatják
az évkönyvekben nem lesz benne Monteiro utolsó körös szerencsétlensége, pontvesztése, csak a tény, hogy legjobb Hondás egy privát, magyar, kis költségvetésű csapat, tesztek nélkül, és visszafogott gyári támogatással
szerintem ez azért a szakmában és a hozzáértő szurkolókban nagy fegyvertény -
Integra
titán
válasz
#70869248 #5101 üzenetére
ugyanezt tenném, még ha ennek van a legkisebb esélye is.
norbi a zengőékkel nőtte ki magát, és fordítva. együtt ilyen jók, együtt ilyen ügyesek, ez adja az erőt és a szenvedélyt. tartok tőle, hogy sem norbi, sem zengőék külön-külön nem lennének ilyen teljesítményre képesek, azonnal semmi képpen sem. és ha a honda megérti, hogy hogyan működik egy család és milyen potenciál van bennük, és mernek olyan merészek lenni, vakmerőek, mint régen, akkor talán megtolhatnák zengőék szekerét. nem hiszem el, hogy a tények és az év ismeretében ne bólintanának elismerően mélyet zárt ajtók mögött feléjük.
de a nap végén a pénz dönt, úgyis. szeretném hinni, hogy van még, hogy nem így van mindenhol és van közös nevező. -
törölt tag
válasz
Integra #5100 üzenetére
Nem tudom...amióta a Toth csapat sikert tudott elérni a MotoGp250cc-ben, azóta hiszek ezekben a dolgokban, versenyzőként nagyon nehéz, mert kőkemény kinevelő bajnokságok nélkül csodák talán 10-20 évente vannak, szponzorok nélkül meg még ennél is sz@rabb helyzet.
De hiszek Zengő csapatban, nagy elszántság van, jó hangulat, és a szakértelem is megvan...tanulni és fejlődni persze képesek még, és kell is. De a Honda helyében tennék egy próbát, segíteném őket...mert valahol minden csapat elindult és elérkezett oda ahova, RML, Prodrive, JaS..stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- DJI FPV drón akkumulátorok - hibátlan állapotban, kevés töltéssel
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- Oakley Five Square OO9238-04
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest