Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Ja
Láttam élőben.Mondjuk elsőre a sok ződ Lamborghini között fel se tűnt, hogy van egy Rábasteiger is
Viccetfélretéve, itt volt egy kis idő észrevenni, de ha ezt a Mansellben csinálják meg, és 200-al telibeveri valaki a dombtetőn, akkor könnyen úgy járhat, mint Bianchi. -
-Mike-
addikt
Azért ez kemény volt. [link]
-
guftabi96
addikt
-
vlevi
nagyúr
Ha valaki hétvégén nem lesz kint a ringen, akkor nézze itt : Blancpain GT Series - Budapest - 2016 - Main Race
-
A váltóáttételt szerintem max. elrontani lehet, azt kétlem, hogy ez volna a gond. A szárny jogos, de ha a kasztni nagyon behatárolja a dolgokat, akkor az már sokat nem oszt vagy szoroz arányaiban. Sajna a Civic hátulja gyakorlatilag egy félgömb, ami a létező legrosszabb légellenállás szempontjából. Ez a 6-7 km/h különbség megeshet, hogy abból adódik (Huff-ot néztem a táblázatban, a másik két Hondának jóindulatúan megelőlegzek beállításbeli különbséget). Ezt mondjuk még nagyobb motorerővel lehetne kompenzálni, de ahhoz a Hondának aránytalanul sokat kellene találnia (nem 4-5 LE) a többiekhez képest, ami nem túl reális.
-
AMD_ok
őstag
válasz
bajnokpityu #7487 üzenetére
Nem azonos, de azert azt mindannyian tudjuk, hogy a vegsebesseg a szarnyon es a valtoattetelen is mulik, nemcsak a kasztni kialakitasan...Norbi meg jol csinalta sztem, meg kellett mar probalni igy erobol, ami csak belefer. aztan Muller jol elcseszte neki, muszaj volt "fuvet nyirnia", vagy utkoznek
-
bajnokpityu
félisten
-
válasz
bajnokpityu #7482 üzenetére
Nem hiszem, hogy ezen múlik a dolog. A múltkor is chevytől huffyt rakták ki, amikor világbajnok lett, nem mullert.
-
Bozso68
őstag
válasz
bajnokpityu #7482 üzenetére
Ez a nyűgöm nekem is.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Motion_Blur #7479 üzenetére
pontosan ettől félek én is.
hiába indult úgy a szezon, h Norbi a legjobb pilóta, ezért a leggyengébb mérnököt kapta a pontrendszer szerint, a pontok számitanak.. -
vwpolopg
őstag
Elmarad a thaiföldi verseny... Viccbajnokság ez, nem világbajnokság...
-
Motion_Blur
félisten
Gondolom Huff dupla dobogója azért jobban ízlett a Honda vezetőségének.
Ezzel a baj ha mondjuk jövőre 3 autó helyett 2-t indítanak csak, akkor Norbi lapátra kerül. Mert nem azt fogják nézni hogy ki hányszor került be a Q3-ba, hanem hogy ki mennyi pontot / dobogót szerzett.
Nagyon bizakodó voltam hogy Norbi már ezen a hétvégén felérhet a tabella 2. helyére. Vagy legalábbis megközelíti azt
-
Calogero
addikt
Az egész WTCC egy vicc ebben a formában.
Az hogy ez nézhető élvezhető legyen kéne meg egy két plusz csapat, főleg gyári gyártó (Ford, Opel...stb)Én akkor néztem sokat a WTCC-t amikor a Müller tesók harcoltak (Dirk és Jörg) és még sokan mások.
Jelen volt a BMW, SEAT, Alfa, Chevrolet,Honda, Ford.
24 autó a pályán. Nem lobogtatták a fekete-fehér zászlót egyből amikor valaki meglökött egy másikat. -
Ciccuka
veterán
WTCC Argentina Michelisz Lopez Muller Battle
-
válasz
Calogero #7475 üzenetére
Igen, idén korábban kezdődik a villanyszezon, mint ahogy végetér a vb. Ezért kénytelen párhuzamosan kezdeni. De aztán az f-e tart egész jövő júliusig. Szerinted az egész wtcc tesztidőszakot meg a jövő év első felét odaadják neki párhuzamos versenyzésre? Dehogy, csak még nem lehet hivatalos a távozása.
-
válasz
bajnokpityu #7466 üzenetére
3. helyekkel tele a padlás. Szerintem meg kellett próbálni. Hátha sikerült volna olyan hibára késztetni valamelyiket, hogy elszáll miatta. Sikerült is. Szívás, hogy ő is ment vele. Egy bazmegelés, és kell menni a következő helyszínre.
-
Bozso68
őstag
válasz
Így a fotelből:
A csapatnak azért látnia kellett volna, hogy ennyire bravúrosan nem jöhet össze még tíz kör védekezés két gyorsabb kocsi ellen, akik ráadásul nem támadják egymást. Taktikailag nekik szólniuk kellett volna, hogy ha olyan a szitu, egyet engedjen el. De sajnos Müller a Chevy-s időszakból hozzáedződött, amikor a három kocsi karavánban végigalázta a mezőnyt a fordított rajtrácsos futamokon. Most is ugyanaz volt a képlet.
Persze, így utólag okosabbak vagyunk, de szerintem a védekezést látva nincs olyan fórumtárs, aki az első körök alatt elhitte volna, hogy ilyen nyomás mellett Norbi győzhet, Csak túl nagyot szakadt a cérna... -
törölt tag
válasz
igen, részemről ez absz. fotelszakértés nem is vitatom...utólag elemezgetjük mit lehetett volna, ez könnyű.
Talán a kialakult helyzetből, mármint ha mindent úgy csinál ahogy csinált egész az utolsó mindent eldöntő szituig, ha ott Lopez-t fogja, és Muller elmegy külsőre, aztán belsőre...azaz elmegy, az még nagyobb esély....Lopez talán(!) kevésbé vehemens, mivel nagy az előnye..na bumm Muller hoz rajta néhány pontot.
Muller-t fogva és Lopez-t elengedve Muller nagyobb eredménykényszer alatt lett volna, biztos hogy keményen adta volna az érzést Norbi-nak.
...
De ezt a kettőst sztem Tarquini sem védekezte volna le onnan hogy megegyeztek az 'összefogásban' -
válasz
Ventur@ #7461 üzenetére
Motorerőben már rég utolérték a citromokat. A motorból nem lehet többet kisajtolni már. A probléma a kaszniban van, egész pontosan a csapotthátú kialakítás miatt túl nagy a légellenállás. A civicből nem lehet többet kihozni. Ha jobb eredményt szeretnének, akkor a típust kellene leváltani. De a Honda gyár nem engedélyezi, pedig az olaszok szerették volna. De ők csak egy marketingprojektnek tekintik, és a civic eladásában látnak csak elég potenciált, hogy behozza a wtcc-játék költségeit. Szóval, ha megy, megy, ha nem, hát nem. De gondolom ez már ki lett tárgyalva itt is.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#70869248 #7464 üzenetére
igen, sztem is ezt kellett volna tennie. sőt még a 2. helyet is be kellett volna áldozni, ha még ő is gyorsabb. kajak gyorsan fel kellett volna mérnie, hogy ki lesz golyózva. oké, tudom, ő nem látja a helyzetet kivülről, nomeg vezetésre is figyelni kellett, de ezért ül Norbi ott, ahol, és nem én.
és sztem a honda a 3. helynek is örült volna, látva az erőviszonyokat.
-
törölt tag
válasz
callmeakos #7462 üzenetére
el kellett volna engednie Lopez-t, és Muller-t tartani...nem szép dolog feladni egy első helyet, de ezt kellett volna tennie, de egyáltalán nem hibáztatom, nagyon szép volt, és így is nagyon szép volt, hogy végül ennyire visszaesett. Ezt csinálta így volt rendben.
De ha elengedi Lopez-t talán tartani tudja Muller-t, és pontot hoz a Honda-s csapattársakon, ami az ő helyzetében most fontos lenne azért. -
callmeakos
veterán
válasz
Motion_Blur #7455 üzenetére
E szerint nem tudom mit kefélt el, maximum hogy jelenleg nem egy Citröenben ül, de ez meg nettó baromság.....
-
Ventur@
senior tag
válasz
guftabi96 #7460 üzenetére
A Honda vezetőinek inkább azon kellene elgondolkodnia, hogy Norbi mögött miért nem volt egy társa sem, mint hátvéd....és nem először történik az idényben már ez. Míg fordított helyzetben Norbi beáll védeni az előtte lévő Honda-t, még ha tudna gyorsabb is lenni tőle (lásd Marrakesh pl).
Más:
Nem tudom marad-e 2017-re a Honda, de ide sürgősen kell egy új motor, mert ez így karcsú. Az autó a kanyargós részeken nagyon jó (egész hétvégén Norbi az első szektorban kapott ki mindig, pont a leggyorsabb rész), viszont egyenesben elfogy az egész motor.
Egyelőre a mákjuk 2017-re, hogy a Citroen-ek privátok lesznek (Lopez-en és Muller-en kívül erős Citroen-es egyedül talán Chilton van.). Lada-nál valami Moszka óta nagyon félrement. Sajnálom hogy nem jött össze nekik most sem semmi
. Volvo lehet még mindig a fekete ló 2017-re.
Futam:
R1 nem sok izgalom, Norbi jól ment, Lopez meg egy másik kategória. 18-ról az 5. helyre feljönni.....kész.
R2-ben az egyetlen izgalom elől volt. Sajnos ott a két Citroen nagyon betette Norbit a hintába. De hát ezt így kell. Amit sajnálok, hogy rengeteg pontot bukott Norbi a kicsúszással. -
guftabi96
addikt
"Ma nem volt más alternatíva, csak a futamgyőzelem. Tudom, hogy ha az eszemre hallgatok, akkor összejöhetett volna egy sima dobogó, de abból már van elég idén!"
Kérdés, hogy a Honda vezetői is így gondolják-e
-
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #7453 üzenetére
Szerintem nem kefélte el! Valamelyik felvételen látszik hogy vissza akar támadni Müllernek. Külsö iven megy kicsit müller mellé, de ez a következőben belső lett volna, csak müller lecsúzik/megúszik igy vagy Müller löki le, vagy magátol megy le. Rosszkor volt rossz helyen.
Az biztos hogy a szerencse nem a magyarok fegyvere...
Az ilyen helyzetekből mindig e létező legszarabbul jövünk ki. Miközben Huff/Monti még az ilyen helyzeteket is a lehető legjobban mentik meg. És valóban lelépik a bajnokságban.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Csak a szokásos sajnos.
-
Bozso68
őstag
Norbi görcsösen akarja a sikert. Tudni kellett volna feladnia a szitut, mindkét oldalt kivédekezni egyszerre nem lehet, elmegy az egyik, a másik ellen aztán már az ív is rossz. Be kellett volna sorolni harmadiknak. Akkor tuti pódium. Túlfeszítette a húrt. De a végsőkig harcolt, minden tiszteletem az övé.
-
guftabi96
addikt
A közvetítés megint hozta a szintet...
Visszajátszás kb nincs, vagy ha van is, akkor olyan szögből, hogy a lényeg nem látszódik. -
Motion_Blur
félisten
válasz
bajnokpityu #7454 üzenetére
Magától kiszánkázott a kavicságyba. A csapattársai meg szépen lépnek meg a tabellán. Ez a legnagyobb baj. Egy 6. és 8. hely úgy hogy IM-en 2. helyet szerzett. Ez nagyon gyenge.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
nem tudta volna már tartani a citromokat. annyit kefélt el, hogy 3. hely helyett 8. lett...
mocskosul szurkolok Norbinak, de ez az év nagyon nem jön össze... -
Motion_Blur
félisten
Norbi..... ezt most rendesen elkefélte
-
Bozso68
őstag
Mi volt Norbi és Filippi között?
-
Motion_Blur
félisten
Ismét olyan hétvége ahol egy körön Norbi a legjobb Hondás, de a versenyeken ez nem jön ki. Sőt..
-
kisza25
félisten
válasz
Winner_hun #7447 üzenetére
ja az ő hsz-eit ignorálom
-
kisza25
félisten
válasz
bajnokpityu #7443 üzenetére
hánykor lesz?
-
Bozso68
őstag
válasz
Motion_Blur #7440 üzenetére
Lopez is így kezdte egy elavult BMW-vel. Helyismeret biztosan előnyt jelent itt az argentínoknak.
-
dudikpal
senior tag
válasz
Motion_Blur #7440 üzenetére
Tulajdonképpen velük együtt a sorozatot is
Így belegondolva, hogy ő a leggyorsabb, lehet jobban is jár az 5-6-ik helyekkel, így mind2 futamon esélyes
-
Motion_Blur
félisten
Na, ez a Geri gyerek is szépen beárazta a mezőnyt
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #7429 üzenetére
Kicsit olyan szaga van, mintha félretennék a pilótát egy fizetős miatt. Azt pont így szokták: az eredeti vakbélgyulladást kap, és amíg a fizetős tudja fizetni az ülést, addig ő megy.
-
Ciccuka
veterán
-
Motion_Blur
félisten
Viccet csinál magából és a csapatból Zengő...
-
guftabi96
addikt
Mégis csak 1 Zengős Honda indul.
-
biker
nagyúr
válasz
amikor egyértelmű volt, hogy nincs motor, nem megy a kocsi, akkor a teljes kocsi+csapat+sofőr ment mindenhova kirakatbabának.
Most csak sofőr nincs, miért ne mentek volna ismét? -
kisza25
félisten
válasz
ügyes srác, majd összelegózza magának
-
guftabi96
addikt
válasz
Mondjuk Nagy Norbit szívesebben láttam volna, csak gondolom meg volt az oka($$$) hogy más döntés született.
-
Motion_Blur
félisten
Lesz helyette beugró versenyző, ez a csóka.
Pedig Zengő azt mondta a videóban hogy a komplett szerelőcsapata otthon maradt Ferinek
-
Ventur@
senior tag
Hoppácska
:
Az uruguay-i Mauricio Lambiris (első uruguay-i WTCC versenyző) ül be Ficza Feri autójába az argentín hétvégre: [link]
-
A Zéé
addikt
Ficza Feri vakbélgyulladás miatt nem indul Argentínában. [link]
Azt mondjuk megnézném, hogy a Zoli báccsi mit tudna a volán mögött... -
guftabi96
addikt
Ficza Feri egészségügyi problémák miatt nem indul a következő versenyen.
Csak Nagy Dani fog körözni.
[link]Zoli azt mondta beül ő, és csapat egy "halálközelit"
-
Male
nagyúr
válasz
guftabi96 #7424 üzenetére
Ez már akkor gyanús volt, amikor levitték az előfizetés árát "a nagy érdeklődésre tekintettel"
Gondolom ha így elég magas nézettség lesz, akkor majd újra fizetőssé válik, mert egyébként jó szolgáltatás, és akár pénzt is ér, de a kezdeti évi 100 Euro nagy mellélövés volt.
-
Male
nagyúr
Mától ingyenes a WTCC Premium TV!
...bár csak e-mailben kaptam tőlük, a weboldalon még nem látom :S
-
Ventur@
senior tag
válasz
Ciccuka #7421 üzenetére
Na már leszedték, de még jó hogy tegnap este megnéztem. Komoly kis borulás volt és nem sokon múlott
. Egyébként valamit itt a túraautóknál is kitalálhatnának a kerékrögzítésre, mint a formula osztályokban, mert komoly volt ahogy a kerék elszabadult (mint hétvégén a Blancpain GT 24H Spa-n a Porsche - Ferrari ütközésnél, mikor jött ki a boxból a Porsche. Ott is komolyan leszakadt a - talán - bal hátsó kerék.).
Volt amúgy itt R2-n is egy komoly baleset az első kör vége felé. De hát ez a BTCC
.
-
Ciccuka
veterán
Rémisztő balesetet úszott meg az operatőr a BTCC-n
A brit túraautó-bajnokság Snettertonban tartott fordulójának harmadik versenyén rajtbaleset történt, Hunter Abbott ütközött megforgó riválisával, majd autója magasba repült, többször megfordult, és eltalálta a közvetítés egyik operatőrének emelvényét. Szerencsére nem találta telibe, így bár a torony felborult, a kamerás sérülés nélkül megúszta -
Ciccuka
veterán
Az argentin Autodromo Ciudad de Parana versenypályán egy túraautó-futamon történt a baleset - bár Fernando Martino nem tudott saját lábán kiszállni az autójából, az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy minden rendben van vele.
-
rocket
nagyúr
Masfel oras SC, vicc.
Lassan kifogy a benzin a SC-bol -
Ventur@
senior tag
válasz
Ciccuka #7413 üzenetére
Lesz Eurosport-os közvetítés:
Szombat:
Eu2: 16:30-17:30
Eu1: 17:30-19:55Vasárnap:
Eu1: 12:30-13:30
Eu2: 15:00-16:45 (befutó, ha jól tudom)Kommentátorok nem tudom kik lesznek, de gondolom Várhegyi az egyik, tuti. Reménykedek Lantos Andrásban is.
Egyébként Nicky Catsburg is rajthoz áll egy BMW M6-al
. Most hirtelen nem tudom melyik csapattal, de már ment korábban is velük, ennyire emlékszek
.
-
Ciccuka
veterán
-
kisza25
félisten
válasz
Motion_Blur #7411 üzenetére
ez de jó lenne
-
Motion_Blur
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
Winner_hun #7408 üzenetére
az érdekes, hogy 4 hondára van gyártó kapacitás, zengőék meg nem kapnak motort.....
-
Winner_hun
félisten
-
Ventur@
senior tag
Csoda hogy ad belőle valamennyit
.
Csak kíváncsiságból ránéztem, hogy milyen sporteseményeket ad az Eurosport 1-2, hogy 6 óra autósport nem fér bele élőben és hát nem kellett csalódnom
:
Eu2: Nyári síugrás és ifjúsági atlétikai világbajnokság - Bravó
Eu1: a Föld egyik legtisztább és minden doppingtól mentes sportja: Tour de France - Gúd dzsáb, veldán, nájsz.
Inkább keresek stream-et majd és nézem ott. Az utolsó órában meg majd az Eu2-re kapcsolok, hátha Lanti lesz a kommentátor. Bár van egy sejtésem, hogy Várhegyi lesz inkább
.
-
Motion_Blur
félisten
TCR-ben Norbi nyerte az első futamát, a másodikon is vezetett de koccant és harmadik lett. Tetszett az agresszivitása
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest