- Linux haladóknak
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Mozilla Firefox
- Mesterséges intelligencia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Most láttam miféle pereputty volt a rajtnál. Hát ilyet se látni minden nap.
Ha jól láttam Huffy autója még ki is gyulladt?
-
callmeakos
veterán
válasz
Ventur@ #8953 üzenetére
El nem tudom képzelni hogy ilyen közvetítési feltételekkel a gyártóknak hogy érheti meg ilyen magad nevezési díj mellett szerepelni ebben a ligában.
Komolyan mondom a Battonyaházi ifi gokart futamoknak korrektebb közvetítése van a hel,i tv-ben mint egy világszínvonalú túraautó bajnokságnak.
-
callmeakos
veterán
Már többször egyetértettünk abban, hogy a JAS-nál nem éppen géniuszok dolgoznak. Nem akarok előítéletes lenni, de tapasztalatból tudom hogy az olasz emberek munkamorálja és az ebből adódó döntéseik sokszor teljesen értelmetlenek, mert nem precízek és sokszor nem is gondolják át kétszer vagy háromszor, mielőtt valamit eldöntenek. Ha ezt hozzátesszük, hogy ugyanazzal a Hondával kollaborálnak, amelyik a Forma 1-es projektet is soha nem látott egekbe vitték, akkor kiderülhet hogy van ott baj.
Ezt a mostani felállást se nagyon értem. Az tiszta hogy Monteironak most még a csillagokat is lehozzák, csak hogy enyhítsenek a tesztbaleset okozta "kellemetlenségeken". Ha ő versenyezni akar, akkor fog is. Coronelt viszont nem értem. Félreértés ne essék, örülök hogy idén is versenyez, de biztos hogy nem ő a száz százalékosan logikus döntés a másik ülésre. Egyrészt már nem fiatal, másrészt minden évben kiderül hogy hadilábon áll a szponzorokkal (mintha ez annyira számítana). Oké, Norbit elvesztették, de könyörgöm, ott van házon belül nem egy tehetséges fiatal (Tassi például) akinek már van versenytapasztalata, ráadásul nem is rossz, áll mögötte szponzor is, erre elengedi a TCR Európába szerencsétlenkedni. Édes mózes, ha ezt megértem valaha...
-
callmeakos
veterán
Kicsit bulvár, de ez még szerintem belefér.
Norbiék belehúztak, jön a második gyermekük. Gratula nékik
-
callmeakos
veterán
GYEREKKOROM KARÁCSONYÁT IDÉZTE AZ ELSŐ TESZT A HYUNDAIJAL
Szerintem minden csapat álma egy olyan versenyző alkalmazása, mint Norbi. Ráadásul szerethető személyisége/versenyzői képességei extra motivációt adhatnak a csapatnak, akikkel ha sikerül megtalálni a közös hangot (márpedig a leírtak alapján ez sikerült is) nagyon hatékonyan mehet a munka. Ha pedig az autó közel lesz annyira jó mint tavaly, akkor most vagy soha. Jó csapat, jó autó, jó pilóta. Elméletileg ez kellene a győzelemhez.
-
callmeakos
veterán
Remek és időszerű a váltás.
Tény hogy tényleg sokat köszönhet Norbi a Hondának de a Honda is köszönhet jó pár dolgot Norbinak. De azt gondolom hogy a tavalyi év után végleg bebizonyosodott, hogy lehet kellene váltani. És ha csak fele annyira jó lesz a Hyundai mint tavaly, komoly esélyekkel indul Norbi, és végre behúzhatja, ami már kijár neki.Mindazonáltal furcsa látni hogy a magyar csapatok mennyire függenek, vagy függhetnek Norbitól meg az ő kapcsolati hálózatától. Zengőék ugye Norbi miatt Hondások, a M1RA legfőképpen Norbi miatt lett Hondás csapat, most hogy Norbi nincs, hirtelen ingoványos lett a talaj. Mondjuk szerintem ez inkább a Zengőékre igaz, mert ha a Honda e számol e két csapattal, eredmények alapján inkább a M1RA. A Zengő csapat Norbi távozta után átment rossz fizetős csapatba. Nem tudom mennyire lehet igaz hogy Zengő Zoli azon volt hogy felfedezze az új Norbit, vagy csak beültetett éppen alkalmas srácot hogy teljesítse kötelezettségeit. Nem lennék meglepve ha a csapat eltűnne, de nagyon remélem hogy nem, és ha nem is jön össze a Honda, akkor találnak valakit (KIA).
A M1RA-nak meg remélem összejön. Vagy ha nem is közvetlenül nekik, legalább Tassinak legyen valami ülése. Az a srác megmutatta hogy van benne potenciál, kár lenne elveszni a süllyesztőben.
-
callmeakos
veterán
Érdekes anyag. Gyakorlatilag ahogy ezt mesélték tudatosult bennem hogy mekkora nagykutya lett Norbi a kategóriában. És jó ezt látni, csak mennyire szomorú hogy mindezek ellenére nem akar összejönni a vb.
Plusz az is érdekes mekkora káosz még most is ez a WTCR.
-
callmeakos
veterán
Szegény Norbi, csak nem akar ez összejönni. Fene egye meg
-
callmeakos
veterán
válasz
Motion_Blur #8518 üzenetére
Megásták a saját sírjukat mikor bevezették ezt szabályrendszert, és ennyire magasra rúgtak a költségek. Azelőtt nem erről szólt a sorozat. Most menteni kell a menthetőt.
-
callmeakos
veterán
válasz
Motion_Blur #8435 üzenetére
Pedig aztán sokat köszönhet a széria Norbin keresztül a magyaroknak. Ha nincs Norbi, a büdös életben nem lett volna olyan teltház mint az első pár Hungaroringi versenyen.
-
callmeakos
veterán
válasz
Bozso68 #8022 üzenetére
Lehetséges hogy a TCR lett az, ami régen volt a WTCC Müller meg Priaulx idején.
Amellett hogy kezd egyre kikopni a WTCC, az sem tesz neki jót, hogy gyakorlatilag követhetetlen az Eurosportnak köszönhetően, plusz, ha érdektelen vonatkozást akarok nézni kimegyek a palyaudvarra vagy nézek Indycart.
-
callmeakos
veterán
Kellett ez a győzelem Norbinak mint egy falat kenyér. Most a kérdés, hogy jótékony hatással lesz e rá, hogy nem görcsöl már e miatt.
-
callmeakos
veterán
válasz
Motion_Blur #7455 üzenetére
E szerint nem tudom mit kefélt el, maximum hogy jelenleg nem egy Citröenben ül, de ez meg nettó baromság.....
-
callmeakos
veterán
Ez így rendjén is van... elméletileg. Csakhogy Zoli tisztában volt a körülményekkel, mert az utolsó előtti (vagy utáni) pillanatban adta le a nevezést, és gondolom nem akkor közölte vele a JAS meg a Mugen hogy bizony időbe fog telleni a motort felújítani. Ezért sem hőbörög szerintem. De valóban eljön az az idő, miután már felemelhetné a hangját.
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Megnézvén a futamokat, nagyot nem buktam, hogy nem tudtam élőben nézni. Viszont Norbinak most kell összekapnia magát, mert még 1-2 ilyen futam, és sajnos harmadik számú pilóta lesz belőle idénre. Már Monteiro és Huff is nyert futamot, ő még nem, és kezd tetemes lenni a lemaradása Monteiroval szemben. Szerintem meglett volna Huffy ha nem szólnak rá, hogy a csapatérdek mást kíván, láttam is az arcán hogy nem boldog. De ki lenne az.
-
callmeakos
veterán
válasz
bajnokpityu #7003 üzenetére
Kicsit azt már túlerőltette. Lett is belőle defekt.
-
callmeakos
veterán
Ficza Feri könnyei, szép nap volt ez a mai...
Azért ez jó látni, szerénységből itt sincs hiány.
-
callmeakos
veterán
válasz
Motion_Blur #6612 üzenetére
Nem vonnék le sokat ebből sem. Nem sokkal van lemaradva a Citröenektől, ráadádul Björk az első helyen sem túl reális.
-
callmeakos
veterán
válasz
guftabi96 #6500 üzenetére
Zengőéknél pont ugyanaz lenne a szitu, mint az OXXO-nál. Főleg hogy idén két autót indítanak Zoliék. Van egy olyan sejtésem, hogy már rég tudják kik lesznek a pilóták, csak megy az időhúzás, a figyelemfelkeltés, mert most már csak ők nem mutatták be a versenyzőket. De van egy nagyon rossz előérzetem, hogy bárki is legyen a két új srác, semmi tapasztalata nem lesz ezekkel a gépekkel, és mivel vélhetőleg fiatalokról beszélünk, ez a nemtesztelés még ellenük is fordulhat.
-
callmeakos
veterán
válasz
Motion_Blur #6461 üzenetére
Az lényegtelen ő mit akar, majd a csapat megmondja
-
callmeakos
veterán
Nem hinném hogy direkt akarnának neki keresztbe tenni. Azért mégse annyira aljas rohadékok (remélhetőleg). Itt szerintem szimplán a magyar klikkesedést akarták rövidre zárni, illetve azt, hogy Norbi bármiféle plusz előnyhöz jut a többiekkel szemben pusztán azzal, hogy azzal a mérnökkel dolgozik, aki karrierje kezdete óta vele van. Ebben az esetben nem értem hogy akkor mért egyeztek bele hogy Gergő is mehet? Élek a gyanúperrel, hogy csak azért, mert lehet akkor Norbi se ment volna. És akkor valószínű, hogy kezdetek óta ez volt a terv, ebben az esetben viszont kicsit se sunyi a csapat.
-
callmeakos
veterán
válasz
Vyndree #6422 üzenetére
Azt a fajta bullshitelést, amit az új fönök rizsázik erről, gyomorforgató. Hogy ebből a helyzetből valaki is profitáljon szakmailag... ugyanmár.
Annyi volt a cél, hogy elkerüljék a klikkesedéseket, az meg ugye nem járja hogy a Gergőt csak úgy hirtelen eltávolítják a csapatból, ha már egyszer ment Norbival. -
callmeakos
veterán
Na ez azért érdekes. Akkor ezek szerint a Hondának kellett annyira Norbi, hogy bevállalják őt plusz egynek, hiszen ezek után világos hogy az ő autója a plusz egy, ráadásul úgy, hogy a támogatók közt nincs ott a Castrol, ami nem egy elhanyagolhatatlan tény. Gondolom majd Norbinak ott lesz a Mol.
-
callmeakos
veterán
válasz
Motion_Blur #6265 üzenetére
Gondolom szoktatni akarják a Civichez, mert Norbinak meg Monteironak nincs erre szükségük, és gondolom nem akarják hogy ebből kifolyólag hátrányban legyen.
-
callmeakos
veterán
Lehet jövőre jobban járna a Citrommal, mint az "új" Civiccel. Ez az egész WTCC-s Honda projekt egy soha be nem váltott ígéret. Jottek itt pár éve nagy dirrel-durral, azt akkora taknyolás lett a vége, mint ide lacháza. Persze fogadkozhatnak hogy most jövőre megerőltetjük magunkat, meg most mindent bele adunk, de ezt hallgatjuk 2 éve. Valahogy a Hondában (és a JAS-ban) nem tudok már bízni. Ott van nekik 2 olyan pilóta, akikért más összeverekedne, mégse jutottak egyről a kettőre. Majd pont akkor lesznek világverők, mikor Norbi odamegy. Nem degradálás, csak fura lenne az időpont. Az viszont karcos lenne egy gyári Michelisz-Tarquini-Monteiro felállás, de van egy olyan érzésem, hogy az öreg visszavonul. Vagy nem tudom.
-
callmeakos
veterán
Akkor ebben az esetben remélem Norbi kötötte az ebet a karóhoz, hogy csak a Zengős fiúkkal megy. Akkor viszont abban reménykedek, hogy akkor Michelisz Norbi helyére, Kiss Norbi megy. Látszik abban a srácban, hogy született túraautós, hiába veri rommá a kamionos mezőnyt (vagy annak ellenére).
-
callmeakos
veterán
válasz
guftabi96 #6095 üzenetére
Mért akarsz neki rosszat?
Viccet félretéve, a Zengős srácokat hátrahagyva, bevonulni a gyári JAShoz egyenlő lenne a karrierje eltemetésével. Nem vicc, a JAS mint csapat elképesztően gáz, és sokszor azért tudott Norbi a gyáriakon felülkerekedni, mert mint pilóta és csapat, remekül dolgoztak össze. Nem pedig azért mert Monteiro vagy Tarquini fakezű lenne. Az kellene hogy a Zengő csapat megtudna szerezni valahogy egy Citroent, mert ezzel a Civiccel csak hátrafele van. Most lehetne mondani hogy talán a Volvo, de az is lutri, milyen lesz. Mindegy, nagy gratula Norbinak, megint megcsinálta. Legutóbb mikor Yokohama trófeát nyert, váltott Bmw-ről Hondára, remélhetőleg most is lesz egy ilyen, mondjuk egy Citromra. -
callmeakos
veterán
Hatalmas gratula Norbinak, szép volt
-
callmeakos
veterán
válasz
Motion_Blur #5419 üzenetére
Remélhetőleg csak tapogatozott a csapat, és nem releváns ez az idő. Mert ez a 8 másodperc a Citromoktól is sok, de az az 5 mp a gyáriaktól, az a nagyobb baj.
-
callmeakos
veterán
Azért tartom pofátlannak, mert évről évre drágábbak a jegyek, de a színvonal, vagy a program minősége nem látszik nőni. Ahhoz képest hogy 3 éve ingyenes, 2 éve 1500 volt a belépő, kicsit felszaladtak az árak. Oké, a széria is komolyodott, de nem a jegyárváltozással arányosan.
-
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #5217 üzenetére
Most láttam a második rész elején egy interjút Bennanival. Most már nem csak szimplán hülye, most már öntelt is. A legrosszabb kombó, mert így érinthetetlennek hiszimagát. Sok gondot fog még okozni.
-
callmeakos
veterán
Már fent van a WTCC Blog YT csatornáján mind a két futam.
Az elsőt most néztem meg. Hát Bennani no comment. Komolyan amit ez leművel, az hihetetlen. Csodálom hogy Huff nem verte bucira a fejét. (mondjuk az a drift, amit a kitört kerékkel csinált Huff, az tízpontos
)
Norbit meg mostantól nem lehet támadni hogy nem agresszív, mert ahogy ment, az valami fantasztikus.
Most jön a második futam -
callmeakos
veterán
válasz
bajnokpityu #5211 üzenetére
Még nincs fent a tegnapi futam. Azon a bizonyos helyen is több mint 1 héttel később kerül fel. Lanti előbb felszokta tenni jutyúbra.
-
callmeakos
veterán
válasz
Motion_Blur #5148 üzenetére
A kezdet állandóan gáz Norbiéknak.
De ez csak egy teszt, mint tudjuk.
-
callmeakos
veterán
válasz
#70869248 #5097 üzenetére
Szerintem is az lenne a legjobb, ha nem is gyári, de legalább normális félgyári és két autós csapattá tenné a Zengőéket a Honda. És akkor hozhatnák Ficza Ferit Norbi mellé. Vagy Kiss Norbit, látván hogy lerendezte a népet a lesajnált Alfával az ETCCben év elején. De erre vajmi kevés esély lenne.
-
callmeakos
veterán
Megnéztem felvételről tegnap este a két futamot, és mindösszesen egy megjegyeznivalóm van, amit amúgy Csuti Laci is megemlített. Ez a Bennani egy iszonyatosan nagy tróger lett. Úgy kinyílt a csipája a srácnak, hogy komolyan mondom medencét lehetne abból csinálni. És ez azóta van így, amióta átült a Hondába. Azelőtt egy simpatikus srác volt, de most a szőr feláll a hátamon ha látom nyilatkozni, mert mindig sír valamiért. Ok, most belszerencsés volt a futamon ez tény, de ez a "megnyítak a kapuk előttem" duma engem is felbosszant. De az a baj, hogy sajnos lehet benne valami, mert van elég pénze, úgyhogy erősen lehet hogy jövőre megy a Citromokhoz. Pedig mondjuk a beugró Kubicának (feltéve ha jön a franciákhoz rallizni) tökéletes lenne az az ötödik autó.
Szomorú ami itt megy.
-
callmeakos
veterán
Hatalas gratuláció a csapatnak és Norbinak. Az év elején a fene se gondolta volna, hogy ez lesz a legvégső eredmény. Ha most nem kezdik el komolyan venni a csapatot, akkor semmikor.
-
callmeakos
veterán
Norbi az időmérőn bejutott a Q3ba és negyedik lett
-
callmeakos
veterán
válasz
SpaceKombajn #5042 üzenetére
Én úgy lemaradtam erről az egész hétvégéről ahogy van. Most kapcsolok hogy megy már a második futam. Ennyit tesz hogy több mint 1 hónap szünet volt. Teljesen kiment a fejemből az egész.
Most kapcsoltam be a tévét, és azt látom ahogy bedarálja Lopez Notbit. Nothing suprise.
-
callmeakos
veterán
válasz
Ventur@ #5029 üzenetére
Minden szavaddal egyetértek
Ja, a Chevyk most nagyon bebukták ezt a hétvégét, nem tett nekik az a +20 kiló, amit kaptak erre a hétvégére. De amit Coronel összebénázott az első futam utolsó kanyarjában, hát az konkrétan az amatőr kategória. Ritka hogy ilyet összebénáz pont Coronel. -
callmeakos
veterán
Huff az mivolt
-
callmeakos
veterán
Ollllé
Második hely, szépen ment, bár a végére necces lett, de behozta. -
callmeakos
veterán
Az Eurosport kozvetítési szisztémája egyszerűen katasztrófa. Nem elég hogy nem tudják melyik sportágat közvetítsék, ez a reklámozási mennyiség is komolyan mondom vicc. Ez is mi volt? Reklám után odakapcsolnak fél percre és újra reklám. Anyátok.
-
callmeakos
veterán
Norbi milyen jól megy hinnye
-
callmeakos
veterán
Akkor nem lesz gond.
Viszont ez a Nordchleifei verseny sok mindenre ad választ.
Egyrészt mivel úgy tervezik, hogy bevezetik a verseny közbeni tankolást és a kerékcserét, ennek megfelelően kell a jövő évi autókat megépíteni. Vagyis feltételezhetőleg minden versenyen lesz boxkiállás, azaz lehetséges hogy annyi a második futamnak, lévén nem hinném hogy egy versenyre építenének olyan autókat, amiket csak a Nordchleifei verseny szabályainak felelnek meg, és az ilyen autóknak jóval kisebb a tankja, ami nem biztos hogy kibírna egy teljes versenytávot a jelenlegi szabályok szerint. -
callmeakos
veterán
válasz
!Overdose! #4950 üzenetére
Így értettem
-
callmeakos
veterán
válasz
Motion_Blur #4948 üzenetére
Mondjuk ki amit gondolunk: ez a Civic botrány. Csoda hogy a Ladák nem hagyják állva
-
callmeakos
veterán
válasz
Motion_Blur #4943 üzenetére
Ő a WTCC kis boldogságcsomagja. Ő örül mindennek. Ha kiesik, ha nyer
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest