- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gmail
- Milyen routert?
- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- C++ programozás
- Padavan firmware
- Biztonsági okokból fogná vissza a befektetéseket az EU
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petikeh
tag
Na ez nagyon menő kis pack lesz. Az új Monte szakasznak baromira örülök. Az új autókkal is túl lőttek azon, amit vártam, meg a festések is tök jók, amiket beleraknak az autókhoz.
Várós.
És lassan alakul a kis gamer sarkom is az új lakásban, szóval lassan eljön a visszatérés ideje.
EA Sports WRC - Basturapete - pete_thereal #47
-
snecy20
nagyúr
Köszi neked is a Central EU-s indulást!
Racenet analízis alapján szerintem csak túllassítottad a kanyarokat óvatosságból, ami még mindig bőven jobb mint fába becsapódni. Persze, lőttem a Hillman setup-ról egy képet, meg is osztom. Mondanám, hogy a Central EU S2-höz jó is lesz, csak az H3 RWD.[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
fatal`
titán
válasz snecy20 #6269 üzenetére
Igen, ezért mondtam, hogy a legunalmasabb horvát szakaszt választották.
De nem fognak hozzányúlni, mert idén kikerült a naptárból is.
Szerintem egész jó a murva, bár nem a Generationsben. De pont fordítva készült, mint a DiRT / EA WRC. Ott az aszfalt fizika az alap és ahhoz igazították a murvát, míg a DR-ben fordítva.
Szerencsére az EA WRC-ben már kipofozták az aszfaltot is
-
Ratrak
tag
válasz snecy20 #6269 üzenetére
Azta! Tényleg mintha nem is ugyanarról a helyszínről lenne szó...
Hát, ez van. Összességében azért nagyon tetszenek az EA WRC pályái, bár nyilván már csak a sok-sok év alatt kiadott összes rally témájú játékból össze lehetne állítani egy amolyan "best of"-ot, és akkor még nem beszéltünk az új helyszínekről...if you think you can - you can. If you think you can't - you're right!
-
Ratrak
tag
Nah, ma reggel behoztam az autót a RWD-n, igazából nem volt semmi kalandom, sebességem sem mindig, de ettől még élvezetes két szakasz volt, pár mocskos beszűkülő "meglepetéssel" (mondja is a navigátor, csak észnél kell lenni, amikor kb. folyamatosan egyben darál... )
Lőttem is egy képet az utolsó szakaszról, búcsúzóul, klassz verseny volt!Snecy kérdezted, hogy milyen az Opel - én ebből a kategóriából őt kedvelem a legjobban, nem annyira orrtolós, mint a Fiat, de nem is annyira hirtelen csapkodós, mint a Ford. És nem alattomos, mint az Alpine. Nekem formára is nagyon tetszik, gyerekkoromat idézi...
Látom, hogy iszonyú jókat mentél a Hillman-el (gratula! ), nekem nem sikerült rá értelmezhető setupot csinálni, ha esetleg kérhetek egyet tőled, megköszönöm, szívesen összehasonlítanám, mert amúgy nagyon klassz hangja van annak a gépnek (is)Nekimentem, ha már volt időm a Thematic-nak is, nagyon hangulatos helyszínen terelgettem végig a kis Golfot (vezettem anno a "civil", alapmotoros, nem-GTI, pláne nem Rally verzióját Angliában, jobbkormány, stb., úgy is nagyon kellemes járgány volt, méltó a "hype"-ra szerintem)
Mint kiderült, a dicsőséges utolsó helyen értem be, pedig nem éreztem rossznak, inkább csak túl biztonságosra sikerült (kivéve az utsó derékszög előtti kanyart, ott volt némi riadalom ), így lassú lett. Nembaj. Élvezetes volt a reggeli párában padlóig nyomni a gázt Még ha ritkábban/kevésbé is, mint mindenki más
Köszönöm a szervezést mindkét sorozatnál, és természetesen a részvételt, versenyzést is minden (virtuális) pilótának! Nagyon sokat gyorsult a mezőny, és az új arcok sem kímélnek senkit, gratulálok Fiúg!if you think you can - you can. If you think you can't - you're right!
-
snecy20
nagyúr
Én egy ilyen atmoszférájú Horvátországot nagyon el tudnék viselni, de ami a játékban van, az nagyon nem adja ezt vissza.
Úgy egy hete elővettem amúgy a WRC Gen-t, csak úgy 1-2 dolgot összehasonlítgatni, hát a különféle murva útfelületek rettenetesek benne... szinte alig másabb az autó viselkedése, mint aszfalton.[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz snecy20 #6267 üzenetére
Skócia szerintem nem lesz sosem, nem volt WRC helyszín, az a Colin tematika miatt került be a DR2-be. Wales, Törökország, Németország nekem is jöhet. Ezekért simán fizetnék pluszba. Idén jön Gran Canaria, Paraguay és Szaúd-Arábia majd (25-ös season pack), gondolom több DLC nem lesz. Remélem jövőre kapunk még régebbi szakaszokat.
Az egyetlen dolog, amiben a KT féle WRC jobb volt az a szakaszok hangulata/atmoszférája, illetve maguk a szakaszok. De utóbbival itt sincs gond (talán a horvát az egyetlen kivétel, szerintem a létező legunalmasabbat választották, nem is értem), ezek valósak, azok meg félig valós, félig fiktív szakaszok voltak. A Generations jó lett volna, ha nem cseszik el a gáz kezelést, ebből a szempontból és a fizika szempontjából is szerintem a WRC 10 jobb volt, ott meg a világítás volt problémás (éjjel szart se lehetett látni).
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
Ami a kiegészítőket illeti, egy DR 2.0-ás Wales-ért és Skóciáért szinte ölni tudnék, de a Generations-ből Németország és Törökország helyszínei voltak kiválóak még. Meg pl. Horvátország volt lényegesen érdekesebb abban a játékban, mint a WRC-ben.
-
snecy20
nagyúr
válasz Találtgyerek #6262 üzenetére
Csak külön nézve a DLC-t, itt szerepel egy 9.99 $-os ár. [link]
fatal`
A 'Season Expansion Bundle' az nincs meg, csak a kisebbik 'Locations & Cars Content Pack', úgyhogy akkor külön megvevős lesz ezek szerint.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
Azért remélem nem kerül majd annyibe ez a DLC, mint amennyibe nekem novemberben a teljes játék került az addigi nagy expansion pack-okkal együtt az akció idején. (4.8k, vagy így valahogy)
A két új helyszín miatt mondjuk muszáj lesz beszerezni.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
fatal`
titán
Na DLC január 28, ez elég jó lett/lesz szerintem C3, DS3, C2 R2 max, Xsara Kit Car, 206 S1600, Polo 2013
Meg festések.
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz snecy20 #6257 üzenetére
Finn RWD után kipróbáltam. 5-6 perces szakaszon körülbelüli 7-8 mp.-et jelent nálam, de ez javítható még gondolom. Nem a váltás idő miatt lassabb, hanem jobb lábbal kevésbé tudok pontosan fékezni, meg közben a gázra is kicsit később tudok átlépni. Az élmény viszont nagyon jó szerintem.
06-3o/9759I39
-
snecy20
nagyúr
válasz Találtgyerek #6256 üzenetére
Azzal együtt az egy nagy fegyvertény, hogy H váltóval tudsz gyors lenni, ez csak nagyon keveseknek megy, mert hatalmas odafigyelést igényel menet közben.
-
Ratrak
tag
válasz jlaci74 #6254 üzenetére
Amúgy pont az ilyenek miatt (is) van nekem kirakva kormányon gombra a "visszarakó funkció" amikor megnyomod, és némi időbüntivel visszakerülsz a pályára. Oké, Találtgyereknek szökőévente egyszer kell, nekem azért többször, de néha nagyon hasznos. Az visszaszedi a fejen álló autót is (lásd még pár hsz-al feljebb a linkelt képen is )if you think you can - you can. If you think you can't - you're right!
-
jlaci74
aktív tag
válasz Találtgyerek #6253 üzenetére
Oké, kipipálhatod ...
-
Találtgyerek
Topikgazda
PH RWD beszámoló:
A görög VB óta nem volt időm szimulátorozni és sajnos már a héten se lesz időm rá. Így ma mindenképp be kellett zsúfolnom a versenyt, mert nemsokára vége lesz. Sajnos kesztyűm sincs még. Az előzőt a feleségem szétmosta, az új meg még nem érkezett meg. Közben a bázis és a kormány közé vettem egy hosszabbítót, ennek is most volt az első éles tesztje.
Nem időztem a beállítással. Volt egy Central Europe beállításom, azzal vágtam neki. Egy kör shakedownt mentem, hogy kicsit bemelegedjek.
Az első két jeges szakaszt megpróbáltam nagyon óvatosan megcsinálni, ami egész jól sikerült. A H váltózás is jól ment, pedig nem játszottam vele mostanában.
Szervizben semmi gond, kerékcsere és mentem a következőre.
A 3. szakasz rajtja után, talán 6-7 kanyar. Volt egy balos, ahol 5. sebességből kellett volna 3.-ba visszaváltani. Na én ott véletlenül szúrtam neki egy 1-est.
Elkezdett üvölteni a motor a kanyar előtt, ekkora lenéztem egy pillanatra a váltóra, hogy mit csináltam. Mire felnéztem már egy kicsit elkéstem az ideális ívről, de nem tűnt vészesnek, mert az 1-es fokozat elég jól meglassította az autót. Kicsit szélesebbre sikerült a kanyar és a szalagkorlátra felkapott az eleje, amin átbillent szép lassan a tetejére. Szerencsére ebben a játékban nem lehet visszabillenteni az autót, így kizárt a szakaszról a játék, mert nem tudtam mozdulni.
A következő szervizben a kocsi gazdasági totálkár. Fék, váltó, motor, futómű javítás fért bele. Elég sok piros és narancs jelzésű sérülés maradt. A maradék két szakaszt megcsináltam, elég küzdelmes volt sérült kormányművel menni, de behoztam épségben. Sokat nem számított, mert eléggé hátul voltam.
Amatőr hiba volt részemről. Nem is a mellé váltás. Hanem, hogy lenéztem a váltóra. A H váltó egyébként akkora élményt nyújt nekem, hogy nem idegeskedtem annyira ezen.06-3o/9759I39
-
snecy20
nagyúr
válasz jlaci74 #6249 üzenetére
Elég szép menet volt ez így is...
Nekem ott volt előnyöm, hogy a Peugeot mivel könnyebb, kicsit mélyebb féktávokat tudtam vele venni, meg talán a pálya vége felé a visszafordítós részeken is lehetett vele némi előnyöm.Megnéztem mi fán terem majd a 2. RWD-s szakasz, hát a szolgálati közlemény azzal kapcsolatban az, hogy rögtön a rajt utáni balos előtt, ahol van bal kéz felé egy buszmegálló fabódé, na előtte szépen balra lekanyarodva, majd átlósan visszatérve a pályára egy elég pofátlant lehet vágni, a játék pedig engedi gond nélkül.
-
jlaci74
aktív tag
válasz snecy20 #6245 üzenetére
Ja, berúgtam az ajtót én is...
TT-ben picit gyorsabban sikerült menni, de te időd ott sincs meg,
tekertem a végáttételen én is, de amit nyer a hosszú egyenesben azt elveszti az emelkedőkön, az igazság odaát van...
Amúgy kezelhető kis vas, elvoltam vele, nem akart megölni...
Volt utcai kettesgolfom is... -
fatal`
titán
válasz snecy20 #6246 üzenetére
Ez fizetős, be volt jelentve már a 24-es expansion packkel is. Volt csak season upgrade meg season + 2 DLC upgrade, én az utóbbit vettem, úgyhogy most már nem kell fizetni. Lesz még egy pack tavasszal, abban talán új görög szakasz illetve svéd szakasz lett bejelentve biztosra, de a kocsikról csak annyit írtak/mondtak, hogy "new cars". Rajta voltak ezek a DLC-k a roadmapen is.
-
snecy20
nagyúr
válasz Gomez86 #6242 üzenetére
Ja, láttam.
Váltón én is állítottam, mert megy a padlógázas részen jó pár mp-et az autó csutka végsebességen (mondjuk azt a ~167-et vagy mennyit nem volt nehéz elérnie a kis Peugeot-nak), meg lefelé utána a dombról is jól jöttek a hosszabb fokozatok.(Közben JLaci is beindúlt.)
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz snecy20 #6243 üzenetére
Egy új Monte Carlo szakaszt és a Fafe portugál szakaszt biztosan.
Akkor gondolom jövőhéten végre megjelenik. Azt hittem februárra tolják, végülis csak annyit mondtak, hogy télen.
Remélem bedobnak 1-2 új autót is, C3 WRC vagy DS3 WRC nem lenne rossz pl.
Van is rá esély, mert az elnevezésből Loeb és Ogier témájúnak tűnik. Majd meglátjuk
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
Na, ez vajon mit fog tartalmazni? La Maestros Content Pack
-
Gomez86
őstag
válasz snecy20 #6236 üzenetére
Le is futottam az elsőt
Jópofa kocsi ez Megnyújtottam a váltót, mást nem csináltam vele. Mentem egy TT-t az első pályán onnan tudtam hogy kell majd neki a hosszú 4-5"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
snecy20
nagyúr
válasz Bandit21 #6239 üzenetére
Jaja, így lesz, és ez még problémát sem okoz, tekintve hogy szakaszonként történik a pont-osztás.
A lényeg még, hogy számítok/számítunk mindenkire aki a WRC-n/FUN-on/RWD-d is jelen van, mert nagyon érdekel, hogy a három klasszikus lebonyolítású sorozaton túl milyen lesz a gyakorlatban egy olyan, ami nem a szakaszok lefutása után, az össz-időt nézve jutalmaz, hanem már közben is, az egyes szakaszokon elért eredmények után.[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz Gomez86 #6237 üzenetére
Rajta leszek, hogy a Central Europe utáni versenyek már időbeosztásilag mindenkinek kényelmesebbek legyenek.
Tehát nagyobb időablak, és több egyszerre lefutható verseny. A játék merev rendszere miatt nincs olyan nagy mozgástér, csak ha jelentősen sérülnek a versenyek koncepciói, viszont erre már megvan az ötlet. A 2. versenyhétvégénél ez nem lesz gond alapból, mert az klasszikus lebonyolítású 1 évszak/1 ország/1 géposztály, egyben is lefutható lesz, viszont onnantól majd egy 'A' és 'B' Racenet-es profilra bontom a lebonyolítást, hogy majd ha olyan van, hogy több géposztály is szerephez jut, akkor egy időben lehessen több versenyt lefutni, viszont a 3 naphoz képest lényegesen nagyobb időablakban.
Itt majd játékon belül annyi lesz csak a változás, hogy a 'Klubok' szekción belül lesz egy PH Thematic 'A', meg egy 'B'.[ Szerkesztve ]
-
Gomez86
őstag
válasz snecy20 #6236 üzenetére
Köszi a szervezést, nagyon tetszenek a kiírások, ötletek!
Délután gyorsban le is futom majd az elsőt.Valóban nem lesz mindig egyszerű megtalálni azt az időt amikor pont le tudom futni a futamokat. Valaki más is említette hogy a 3 napos ablak néha necces. Nekem is van hogy 3 napig a gépet sem indítom el, nem hogy beüljek rallyzni.
Viszont az garantáltan segít ha beírod ide ahogy most is tetted hogy indul a buli, és akkor igyekszem úgy kanyarítani hogy tudjak menni."A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
snecy20
nagyúr
Elindult tehát a PH Thematic Series ( Link ), erre érdemes csak figyelni, hogy S1 Jan.15-18 - H2 FWD, S2 Jan. 18-21 H3 RWD, S3 Jan. 21-24 WRC 2017-21, S4 Jan. 24-27 Group B 4WD.
A szakaszok utáni értékeléshez csak annyi az elvárás, hogy legyen mind a négy szakasz esetében rajthoz állás, abban az esetben tekinthető csak befejezettnek az event. Terminal Damage elkerülése ezúttal is ajánlott, mert bár 15 pontszerző hely van fenntartva, egy TD-vel azonnal kinullázódik az adott szakasz, és bár rangsorol téged a racenet mondjuk 13.-nak, pont nem jár érte.
Ha úgy aránylag jó ritmusban kezdenek el szállingózni a lefutott idők, akkor majd a Central Europe utáni eseményeknél meg lehet próbálni tömörebbre venni a teljes időtartamot, 12 helyett 7, 8, vagy 10 napra. A múltkori Monte-s WRC2 versenynél teljesen bevált a 7 nap.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz JulesTS #6231 üzenetére
Ha minimum két kerék nincs a pályán, akkor az vágás, ilyenkor elveszi az időt
Itt ennél bonyolultabb azért a helyzet, elég sokat vannak levegőben az autók Persze javítani bőségesen lehetne a jelenlegi működésen, csak nem olyan egyértelmű kódszinten sem, hogy mikor vagy a pályán.
@snecy20 DLC lesz idén is szerencsére. Szerintem ez jobb, egyben van az összes tartalom.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
snecy20: ez szuper, pont ezen méláztam, hogy Richard Burns, és Colin McRae is nagy kedvenceim... De később akár más is kaphat ilyet, "akihez van autó a játékban", ezek nagyon hangulatos eventek lesznek!
Hát az ötletek és lehetőségek tárháza elég széles, mindenesetre ebben még elég szép potenciál van, hogy egy-egy nagy bajnok, vagy elismert rallys egy külön event-et kapjon, saját koncepcióval. Szerintem sok ötlet már csak a következő játékban férne majd el, ősszel, vagy jövőre.Tényleg, szerintetek mi lenne a legjobb, ha az EA/Codemasters adna ki vadi új játékot idén, vagy még menne ez a DLC-zős dolog idén is és '26-ban is, a régi játékkal?
-
bnorci71
addikt
válasz JulesTS #6231 üzenetére
most lehet hülyeséget mondok
A "játék" nem tudja kiszámolni adott pályán mi lehet a legjobb idő? Hisz amikor mész akkor is folyamatosan számol a fizikával ha változtatsz beállítást gumit bármit akkor is másként számol ebből nekem az következik egy adott pályán ki lehet számolni mi az az idő amit képtelenség túllépni mert vagy a fizika van meg....va vagy nem a pályán közlekedtél.
Megoldás 2
Ha elhagyod a pályát nem ideális a felület növényzet van lassítson 20-30-X Km/h-t a sebességeden rögtön nincs értelme a bozótba menni."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
JulesTS
őstag
Raceroomban jól meg van csinálva a vágás büntetése (egy bug-os pálya kivételével). Ha minimum két kerék nincs a pályán, akkor az vágás, ilyenkor elveszi az időt (időmérőn fájdalmas, főleg, ha csak egy körös) és versenyen nézi, hogy a legjobb körödhöz (ha nincs ilyen akkor valamilyen alap kört vesz figyelembe) képest nyertél-e időt vele azon kanyarban és annak megfelelően ad időbüntetést. A büntetés idejéig kell visszalassítani gázelvétellel (féktávon, kanyarban, ahol amúgy se nyomnád nem tudod letölteni, csak ha nagyon lassan mész). Ha egy perc alatt nem lassítasz vissza, akkor box áthajtás, ha 3 körön belül az sincs meg, akkor DQ. Ha a verseny leintés előtt lapod a buntetést és a célvonalig nem töltöd le, akkor meg +30mp az idődhöz, ami egy szoros mezőnyben 5..10 pozíció is lehet. Ja és a sorozatos levágásokat egyre nagyobb szorzóval jutalmazza.
Nem teljesen így de nagyjából hasonló átvehető lenne itt is. Az idő elvétel persze nem kellene rallyba. Kicsit szélesebb pálya határokkal, akár a "Chastain" manővereket is belevéve a vizsgálandóba. A vágott szakasz idejét meg összehasonlítaná a saját legjobbal, vagy az egyszerűség kedvéért egy átlagosan megfuthatóval és ha nyert rajta, akkor büntetés idő=átlag idő - vágott idő + 2..5mp képlettel büntetné.
Szóval lehetne ez jó is... -
Ratrak
tag
-Solt-: szavadon foglak Hess a lottózóba!
snecy20: ez szuper, pont ezen méláztam, hogy Richard Burns, és Colin McRae is nagy kedvenceim... De később akár más is kaphat ilyet, "akihez van autó a játékban", ezek nagyon hangulatos eventek lesznek!
A "terepralis" gyereknél én is azt néztem, hogy amúgy amikor nem vág agyhalott módon, akkor amúgy nagyon jól megy, kár ezért a "mindent az időért" mentalitásért... Az én szememben sokkal több lenne egy tisztán megcsinált 10. hellyel, mint egy ilyen elsővel.
A túl szigorú szabályok nem kezdőbarátok, márpedig KELL, hogy egy ilyen niche-játék kezdőbarát IS tudjon lenni. A megoldás szerintem az lenne, hogy lehetne állítani, hogy mennyire legyen szigorú a játék az útelhagyásokkal - és az online ranglistára csak a legszigorúbb beállításokkal engedne fel, viszont gyakorolgatni, meg az egyéb üzemmódokban meg mindenki állíthatná, hogy mit szeretne. (Kicsit mint amit csinálnak is egy pár driving assisttal már most is). Talán ez lenne a "kecske-káposzta".
Mindenesetre ez a "misuse" amit a gyerek bemutat, gyomorforgató számomra.if you think you can - you can. If you think you can't - you're right!
-
snecy20
nagyúr
A Thematic Series S1 kiegészül majd még egy 8. állomással is,
''Colin Mcrae emlékverseny / 30. évfordulós Subaru Impreza Rally'' néven. 7 szakasz Portugáliában (~69km), klasszikus egyben lefutható lebonyolítás, csak A csop. Subaru Impreza 1995 lesz választható.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
-Solt-
veterán
Egy simcade autósjátéktól is elvárható, hogy a kijelölt úton kelljen benne közlekedni! Képzeld el, hogy az F1 játékukban ami szintén nem vérszimulátor lehetne vágni valami szerviz úton...
Nem ragozom tovább, nem akarom a frusztrációmmal terhelni a topikot...
@ Az még bosszantóbb benne, hogy láthatóan nem ügyetlen, semmi szüksége nem lenne rá, hogy terepralit játsszon. Az ideje még ott van a listában, de ha javították ezeket akkor hamu a fejemre...
Nyerek a lottón, megveszem az RBR licenszét és csinálok belőle egy iRacing szintű raliszimulátort!
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
fatal`
titán
De ez nem egy vérszimulátor és nem is akart az lenni sose, ezért ez irreális elvárás. Én is örülnék neki nyilván. Egyébként rengeteg ilyet javítottak, nem vagyok benne biztos, hogy a videón látható dolgok még működnek a mostani verzióban. De lusta vagyok megnézni az újabb videóit, mert egyébként szerintem gyors lenne ilyen gusztustalanságok nélkül is.
A kezdőket méginkább elijesztené a rallytól úgy, ahogy van. Így is rengeteg a hiszti, hogy milyen nehéz.
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
Minimális odafigyeléssel már a pálya szerkesztésnél meg lehetne ezt oldani, de szoftveresen a "pálya" elhagyás figyelése biztos, hogy nem egy bonyolult történet... akár AI is megoldhatná.
Amikor elhagyod a kijelölt területet akkor vissza kell lassítani X ideig adott sebességre mint iRacing-ben... ha leestél akkor úgyis lelassultál és ez nem gond, ha direkt vágod akkor meg lehet fékezni, ha nem teszed +15 mp büntetés és probléma megoldva.
www.smart-bus.hu
-
fatal`
titán
válasz Találtgyerek #6218 üzenetére
Egy maroknyi csapat dolgozik a játékon. Szerintem az F1-ben sincs aktív moderáció pedig biztos, hogy többszörösét adják el belőle, mint ebből, sajnos.
-
meszol
újonc
válasz bnorci71 #6197 üzenetére
Fogalmam sincs hogyan tudják ezt megcsinálni, de annyira nem életszerű, és így el is veszik a valós versenyzési lehetőséget. Mert azért, ha át ugratunk egy szakadékon pl., akkor igencsak ott maradsz a valóságban. De ezért jó, hogy vannak klub-ok, ahol saját versenyeket lehet indítani,
-
-Solt-
veterán
válasz snecy20 #6215 üzenetére
Rögtön a videó eleje, tudja is a játék, hogy kalandban van mert ott a "reset" felirat: [link]
És így néz ki racenet-n: [link]Ezek szűrése, törlése, megakadályozása, jelentési lehetősége, egy ekkora cégnél simán csak hozzáállás kérdése, semmi más.
A legbosszantóbb, hogy annak a túlnyomó többségnek a "munkáját" degradálják ezzel akik korrektül közlekednek...
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
fatal`
titán
válasz snecy20 #6215 üzenetére
A ranglisták mindegyike ilyen, a DR2-ben az összes walesi meg lengyel pálya ilyen eredményekkel van tele. Ezért szerettem az Argentínát.
Remélem még ezekből javítanak. Mondjuk én magamhoz képest szeretek fejlődni, a top időkkel még, ha rendesen mennének se lennék versenyképes.
-
snecy20
nagyúr
Amúgy ez is mi, hogy a videóban a gyerek sok kanyart úgy vesz, hogy direkt belefordul telibe a növényzetbe, és mintha ghost mode-ban lenne, simán át is megy rajta, míg máshol ezt egy bokáig sem nagyon érő gyomnövénnyel sem tudod megtenni, mert áthatolhatatlanul megfog. Akkor már legyen konzisztens az autó-növényzet találkozás, és fogjon meg minden olyan pályaszéli elem, aminek meg kell fognia. A másik ami nagyon nem jó a játék fizikájától, ha a füvön keresztül vágsz, nyílegyenes vonalban, mert még talán gyorsít is rajtad.
Még egy pár hete említettem is, hogy elég gyanús szemmel figyelem a ranglistákon a top időket, mert egy része bizony ilyesmi jellegű világrekord.
Egy olyan figyelő rendszert tudnék támogatni, ami 1-2 ilyen vágás után egyszerűen érvénytelenítené a próbálkozást, persze ehhez akkor sokkal konkrétabban meg kellene a pályahatárokat határozni. Mindenesetre ezen a Pacifico-n valamit nagyon elkeféltek, mert ez olyan szinten megengedő, mint egy 25 évvel ezelőtti arcade játékban.
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
válasz Találtgyerek #6211 üzenetére
Most is vannak olyan bokrok amik megfognak vagy megpörgetnek... ezeket kéne olyan helyre tenni ahol adja magát a levágás. Van olyan jobbos visszafordító amit vagy 5 méterrel hamarabb kezd meg és vág le... ott simán lehetne szikla, néző, bármi ami végzetes, hogy eszébe se jusson, és ez nem olyan helyen van ahova véletlen lecsúszol.
Ettől függetlenül nekem az is tetszene amit mondasz, hogy egy bizonyos út szélességet 4 kerékkel elhagyva jönne a büntetés, főleg ha nem lassul hanem áll a gázon.
Az ACC még azt is észreveszi, ha a kört túl nagy sebességgel kezded meg... biztos, hogy ki lehetne találni valami korrekt megoldást, csak időt és energiát kéne szánni rá.
Itt például a piros oszlop lehetne fent az úton: [link] Ezek olyan dolgok amikre csak figyelni kéne... nem hiszem el, hogy nincs köztük olyan aki szerelmes a raliba és értő szemmel átnézné... ha meg becsúszik hiba és marad valami kiskapu, akkor meg javítás után törölni kell az időket ahogy azt más játékokban csinálják akár egy nagyobb fizika módosítás után is.
Nem akarok epét hányni, csak bosszantó az is, hogy valaki így játszik meg az is, hogy ezt a fejlesztő hagyja.
@fatal: Akkorát nem lehet mint DR2-ben, de ez is bőven sok... tragédia az a videó... cockpit + Fana szett és képes lökhárító nézetben ABS-l tökön-babon át közlekedni! Nyomi...
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
fatal`
titán
Azért a pályaelhagyás nem olyan egyszerű problémakör, főleg rally szakaszoknál. Még a circuit játékoknál sem működik normálisan a legtöbb esetben.
Mondjuk itt legalább az a veszély nincs, hogy valaki kilökne De itt az sem mindenhol teljesen egyértelmű, hogy meddig tart a pálya, legalábbis gravel szakaszoknál
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
az időt is törölhetné a végén a progi.
Nem hiszem el ,hogy algoritmussal a végén nem lehet eldönteni ez véletlen lecsúszás vagy szándékos sorozatos levágás"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz JulesTS #6208 üzenetére
hát azt is csak 1x lehetett eljátszani
és azt mondta utána a játékba működött vesztenivalója nem volt ..."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Találtgyerek
Topikgazda
Van az aktív versenyzők között olyan, akinek nincsenek meg az új szakaszok?
06-3o/9759I39
-
snecy20
nagyúr
Örülök, hogy jónak tűnik.
Ha beválnak a dolgok, és megérjük az S4-et, akkor oda már majd tőletek jöhetnek ötletek, akár teljes egészében. Amúgy igen, az S3E4 az egy elég érdekes és izgalmasnak tűnő irány, merőben más is mint a többi 'versenyhétvége' alapkoncepciója.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
fatal`
titán
válasz Találtgyerek #6200 üzenetére
Őket gondolom csak az érdekli, hogy elöl legyen az időeredmény. Nem zavarja, hogy ez nem rally.
-
Ratrak
tag
válasz snecy20 #6190 üzenetére
Atyaég Rohadt jók ezek az ötletek! Van, ami már most fáj (S2E6 pl, az nemezisem), de a többség abszolút király, megvettél kilóra ezzel a sorozattal (S3E4-ből lehet még máshol-máskor is? ) Kár, hogy nincsenek ebben a játékban GT-s autók, úgy lenne nagyon király a S3E3-is... De azért így se fogok panaszkodni
if you think you can - you can. If you think you can't - you're right!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ukrajnai háború
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ROG Strix G513QM 15.6" FHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P15v Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar