Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
Kicsit punny a topic
A mostanában egyre többet emlegetett TC3 bajnokságról mit gondoltok? Lehet ellenfele a WTCC-nek? Legyűrheti azt?Just a simple Lineman...
-
vlevi
nagyúr
Seat Leon Europakupa élő közvetités Silverstone-ból.
SEAT Leon Eurocup 2014 - Silverstone circuit, UK:…: http://youtu.be/qlx5qG3X_04
-
Z0C!
őstag
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
albert8
veterán
Srácok Norbit eddig is támogatta a burn? vagy csak én nem tudtam?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
albert8
veterán
válasz dudikpal #4992 üzenetére
Ne is mondd, tegnap még volt nascar nationwide meg formula drift. Ma reggel meg formula 3 wtcc forma 1 és közben még megy a 24 órás is. Jah és a porsche szuperkupát kihagytam.
Szóval ez a két utóbbi hétvége nagyon jó autosport szempontból.
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
törölt tag
..háát Lopez jó kis kakukktojás itt a Citro'-nál
Azért kell ellene védekezni a két überbajnoknak.
Loeb-t nem hibáztatom, van íze annak ahogy megy, és persze nagyon profi bajnok. De Yvan lehetne kicsit meggyőzőbb szvsz.
Egyelőre Lopez a nagyon kellemes meglepetés az idei évben. Kíváncsi vagyok a második futásra. -
vlevi
nagyúr
Most is erről a minimum időről volt szó, és teljesen érthető a magyarázat. Így az idegbeteg kapkodás helyett gyorsan, de normálisan végre tudják hajtani a boxkiállást, de talán, ami fontosabb, hogy ezen a futamon 115 induló volt, eszméletlen tumultus van a boxban, és, ha ehhez még hozzáadjuk a boxkiálláskori tizedmásodperceken való kapkodást, és főleg az észnélküli pályára kiengedést (ami ennyi amatől indulónál nagyon is valószínű, hogy többször előfordul), akkor érthető, hogy ez nagymértékben csökkenti a balesetveszélyt.
-
-
-
vlevi
nagyúr
-
A Zéé
addikt
nagyteljesítményű benzinszivattyú?
Az nem kell...
Most is úgy tankolják őket, hogy szerelő Józsi megemel egy tartályt, ami a feje magasságában van, aztán a többit a gravitáció megoldja. Mint a Nascarban.Na mindegy, ezek mind találgatások, majd jövőre kiderül hogy oldják meg
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
vlevi
nagyúr
válasz callmeakos #4982 üzenetére
Erre az egy futamra tervezik a boxkiállást, és 1x120km futam, a többin maradna a 2x60km-es lebonyolítási rendszer. Legalábbis így gondolom. A nordon persze kérdéses, hogy hogyan tudod megoldani, mert ha belegondolsz, garantáltan 1 körön belül kell kijönnie a teljes mezőnynek, és pl. a 4 citrom, a 3 lada egyszerre kell, hogy kereket cseréljen és tankoljon az összes autón, nagyon rövid idő alatt. Na, ez, az, ami nagyon nehezen tudok elképzelni. Kerékkulcsot még csak-csak összeharácsolnak autónként 4-5darabot, de nagyteljesítményű benzinszivattyút? Ezért én azt gondolom, tankolás nem lesz, betesznek egy nagyobb üzemanyagtartályt, és kész. Meg, ha a Yokohama összedob valami keményebb keveréket, akkor kereketcserélni sem kell kijönni. Mindez csak elhatározás kérdése.
-
A Zéé
addikt
válasz callmeakos #4982 üzenetére
igazából nem kell nagy áttervezés, sőt nem is lesz szerintem. Egyedül a kerékcserét kell megoldani valahogy, amiatt lehet, hogy előírják a középcsavaros kerekeket, mert a 4x 4-5 csavart le meg visszatekerni az bizony idő. Kell egy új kerékagy, meg új felnik, aztán nagyjából meg is van oldva.
De a tankolás nem nagy kaland. Úgy rémlik kívülről lehet tankolni ezeket a kocsikat is, az a 20-25 liter benzin meg elég gyorsan le tud szaladni a tartályból, 10-15s max. Kb úgy néz majd ki egy boxkiállás szerintem, mint itt a 24 óráson is.
Nem félek a második futam eltörlésétől se, sztem a 2 sprintfutam megmarad.Just a simple Lineman...
-
callmeakos
veterán
Akkor nem lesz gond.
Viszont ez a Nordchleifei verseny sok mindenre ad választ.
Egyrészt mivel úgy tervezik, hogy bevezetik a verseny közbeni tankolást és a kerékcserét, ennek megfelelően kell a jövő évi autókat megépíteni. Vagyis feltételezhetőleg minden versenyen lesz boxkiállás, azaz lehetséges hogy annyi a második futamnak, lévén nem hinném hogy egy versenyre építenének olyan autókat, amiket csak a Nordchleifei verseny szabályainak felelnek meg, és az ilyen autóknak jóval kisebb a tankja, ami nem biztos hogy kibírna egy teljes versenytávot a jelenlegi szabályok szerint.All→M8
-
albert8
veterán
válasz callmeakos #4971 üzenetére
Szerintem meg pont jó hir mert igy legalább bekamerázzák remélem rendesen és a 24-et is nézhetjük.
-
vlevi
nagyúr
Huffnak, Coronelnek teccik az 5let
A többieknek is, csak nem jöt eszembe a nevük -
vlevi
nagyúr
Ráhangolódásnak pont jó lesz a most hétvégi 24 órás futam
[link]
Van a weboldalon valami live gomb is. Jó lenne, ha működne. -
capulet75
addikt
Spa csodálatos pálya, talán az egyik legjobb a világon. A Nord, hát érdekes elképzelés. Én szeretem a mapot nagyon, de WTCC-t rendezni rajta? Mindegy, majd meglátjuk.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
A Zéé
addikt
elvileg hivatlos a Nordschleife jövőre. Mondjuk az a 26km nem tudom hogy jön ki...
Just a simple Lineman...
-
-Mike-
addikt
válasz callmeakos #4965 üzenetére
wut?
-
Frenky89
addikt
Én azt nem értem ezen a Nordschleife témán, hogy az időmérőt milyen formában fogják megrendezni.
-
A Zéé
addikt
válasz raczger #4957 üzenetére
brutál lenne, az a pálya egy legenda. Viszont tv-s szempontból tényleg cinkes, bár ha a 24 órás előfutama lenne, akkor talán. Nagyon kemény lenne az a technikának, és sofőrnek is, bár a kettő helyett egy 6 körös futam tényleg nem tudom mennyire reális üzemanyag szempontjából.
Just a simple Lineman...
-
vlevi
nagyúr
válasz N€T0X|N #4959 üzenetére
Pont az ellenkezőjével magyarázták annakidejen a Suzuka East-t, hogy igy a rövidebb palya, több kör, többet latjak a nezok az autokat. Namost, a nordon elhuznak ketszer a celegyenesben, aztan vege, annak tenyleg nem sok ertelme van.
Viszont Zandvoortba elmehetnének valamikor. Coronel biztos örülne neki :-) Dtm is jart mar arrafele. Ha mar Zoldert hanyagoljak. -
Malachi
addikt
Facebook kommentekben egy hozzáértőnek tűnő azt írja, csak tankolással tudnának végigmenni, meg kerékcserével. mondjuk engem nem zavarna, sőt - viszont attól tartok, hogy ezzel együtt is nagyon unalmas futam lenne.
-
Ventur@
senior tag
Na igen, meg legalább könnyebb szurkolni is, mert csak elég Norbizni és eljutt mind a két pilótához .
(#4957) raczger: Nincs jó német tudásom - sőt - de miről szól pontosan? Menne a WTCC mezőnye a Nord-on versenyt?
Mégis mi a bánatnak ? Spa-val is úgy vagyok, hogy oké legendás pálya, meg szép meg minden, de ezeknek az autóknak szerintem hosszú. Na meg megint nézhetünk majd 2 x akárhánykör Citroen győzelmet. Mert hogy itt is aratni fognak, az biztos.
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
raczger
őstag
[link]
Ez most mi? Remélem van alapja a cikknek!www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
JColee
őstag
[link]
Kiss Norbi hiányzik még onnan.
A WTCC-ben meg csak néznek, hogy nálunk mindenkit Norbinak hívnak? -
rocket
nagyúr
válasz Motion_Blur #4943 üzenetére
"Kína csóka megmutatta hogy mennyit ér a mezőny meg a WTCC mostanság.."
Bennem is ez a gondolat fogalmazodott meg.
Jovore nem tunik el a Citroen dominanciaja es mindenfele noname marketing versenyzojuk futamot tud nyerni akkor vege a WTCC-nek.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Integra
titán
több itt a gond sajnos.
először is az autó egy rakás szar. szar, mert szar, de szar azért is, mert annak ellenére, hogy a honda hogy verte a mellét, hogy együtt dolgozik mindenki, megy az információ áramlás oda-vissza, nos, ez már rég nem így van, és nem is lesz. a gyári csapat szart sem oszt meg a zengővel. bennani is gyorsabb már..
sajnos a zengő sosem lesz egy ligában a gyáriakkal, ellenben jó tesztelést végeznek a gyáriak számára. majd meglátjuk mi lesz, ha jövőre 2 autóval megy a zengő.
szóval egy picit kevésbé lehetne szar az autó, ha a gyáriak tartanák magukat az ígérethez, de valljuk be, hazudtak. ez a második nagy baj. egyébként ez tökéletesen meg is látszódott a gyári hondák viselkedésén a második futamban. semmilyen formában nem támogatták norbit, hanem elkezdték ütni bennanit. aztán mekkorát szopott a három honda egy kanyarban, év vicce ez az egész bagázs...
harmadik nagy baj a hétvégén maga volt norbi, elrontotta erősen az egészet a második futamban. az izmozás elvitte a gumikat, elkellett volna azonnal engedni a citrót és szélárnyékban beautózni mögötte. elrontottak itt mindent, de norbi legalább ezt a maga módján be is vallotta, tudja ő pontosan, hogy elrontotta.
semmi biztatót nem látok erre az idényre, és ha a honda jövőre is ilyen inkorrekt marad, csak rosszabb lesz, mert az olló még jobban szétfog nyílni a gyári és a privát autók között.
na meg a jas... teljesen esélytelen egy vb esélyes autó jelen felállásban....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Malachi
addikt
válasz callmeakos #4949 üzenetére
sajnos már Szlovákiában rásütötték a papírautó jelzőt és sajnos jogosan. mintha valahogy semmi sem lenne rendben rajta.
-
callmeakos
veterán
-
!Overdose!
őstag
válasz callmeakos #4949 üzenetére
Mármint Norbié.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
callmeakos
veterán
válasz Motion_Blur #4948 üzenetére
Mondjuk ki amit gondolunk: ez a Civic botrány. Csoda hogy a Ladák nem hagyják állva
All→M8
-
Motion_Blur
félisten
Norbi:
“A leginkább az zavar, hogy egyszerűen nem voltam gyors a futamon. Azt éreztem, hogy folyamatosan csak védekezni tudok, és képtelen voltam elszakadni még Bennanitól is.”
“Így pengeélen végigmenni 16 kört nagyon nehéz. Nem akarom erre fogni, mert biztosan van más, aki meg tudja csinálni, de a megcsúszás annak volt köszönhető, hogy az már a 14. olyan köröm volt, amit határon kellett teljesítenem.”
“Az időmérő után adott némi reményt, amikor megtudtuk, törött volt a segédalvázkeret, de ma kiderült, nem ez volt a tempóhiány oka. Nagyon csalódást keltő érzés, hogy ezen a versenyhétvégén nem hogy a gyári csapattal nem tudtunk versenyezni, de körönként egy másodperccel voltam lassabb. És egyáltalán nem tudom, ez minek köszönhető, kicsit tanácstalan vagyok”
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
callmeakos
veterán
Ő a WTCC kis boldogságcsomagja. Ő örül mindennek. Ha kiesik, ha nyer
All→M8
-
A Zéé
addikt
válasz [CS]Blade2 #4941 üzenetére
valami olyasmi van, hogy a teljes motor karakterisztikát nem látják a privátok, az direktbe megy a Mugenhez. Lehet, hogy a gyáriakat kicsit máshogy tekerik, gondolom jobban kiélezik a max teljesítményre, aztán az ütött vissza. Ha emlékeim nem csalnak, akkor turbó hiba is több volt a gyári kocsikon, mint a privátokon.
(#4942) Tomi0703
mondták a futam elején, de asszem Argentínát leszámítva innentől mindegyik futamon lesz már. A terv eredendően is az volt, hogy a szezon második felére jön majd.Just a simple Lineman...
-
badd
tag
Épp akartam írni, hogy Engstler vicces. Meg kell vernie 3 autót, abból az egyik (Filippi) csak beugró. Nem túl nagy kihívás.
-
Motion_Blur
félisten
Engstler papa minek örül ennyire? Ő se gondolhatja komolyan...
Kína csóka megmutatta hogy mennyit ér a mezőny meg a WTCC mostanság..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Tomi0703
addikt
Nem olvastam híreket mostanság de most akkor 4 gyári Citroen lesz ezzel a kínaival vagy csak pár futamra jön?
-
[CS]Blade2
addikt
Na ez jó szarul alakult, ettől már csak annyiban térhetett volna el a dolog, hogy az ő autója is lepukkan, mielőtt bedarálják.
Lehet, hogy a gyári Hondában olyan alkatrész(ek) volt(ak), amit a két privát nem kapott meg? Pár ilyen apróság elég lehet, hogy a két gyárinak legyen egy kis előnye a privátokhoz képest, így 2-vel le van a gond, ha pedig a két privát jól megy, arra azt elég a gép, hogy a gyáriak mögött közvetlenül beérjenek, csak most visszanyalt a fagyi?
-
proof88
addikt
azért szép verseny volt.
-
callmeakos
veterán
Ez csodásmesés. Szegény Norbi, a végére szétesett
Remélem azért Müllert ad egy medvepuszit Bennaninak az elejéért[ Szerkesztve ]
All→M8
-
A Zéé
addikt
nah egy jó futam végre, nagy kár azért az utolsó 2 körért
Just a simple Lineman...
-
Tomi0703
addikt
Nagyszerű...
-
Motion_Blur
félisten
Pfff....
-
Tomi0703
addikt
Balfasz Hondák jól elintézték maguknak, hogy Muller átugorja őket...
-
Motion_Blur
félisten
Szegény Norbinak iszonyat nehéz dolga van. A pozíció megvan, de a tempó nincs az látszik.
-
proof88
addikt
akkor ezek szerint lehet, megvan a válasz arra a kérdésre, miért gyengélkedett mostanában Norbi a Hondák között a tavalyi évhez képest. Lehet hogy ez az alkatrész csere megoldja a dolgokat ...
-
Malachi
addikt
ha valaki keresné, a második futam sehol nem lesz élőben. amelyiken Norbi a harmadik helyről indul. legkorábban este 10-kor ismétli a Eurosport2.
-
Malachi
addikt
válasz Motion_Blur #4924 üzenetére
szuper galéria!
ezek a DTM gépek nagyon vadállatul néznek ki.
-
Sandormaster
aktív tag
Jó volt ez a mai DTM, viszont a nap kicsit megkapott
Futam izgalmas volt, de összességében kevesebben voltak mint a WTCC-n, ott azért csak van kiért szurkolni
Hosszú távon jó lenne egy Magyar pilóta ebbe a mezőnybe...egyszer...valamikor -
zoo8800
veterán
A verseny a jutubon: [link]
rip and tear, until it is done
-
albert8
veterán
válasz Motion_Blur #4920 üzenetére
Várjuk a képeid!
-
Motion_Blur
félisten
Elképesztően sokan voltak kint DTM-en, paddock is rottyon volt illetve a SG mögötti rész. Viszont a tribünökön annyi embert nem láttam. Fotózni is nagyon jól lehetett végre, nagy élmény volt ismét
-
callmeakos
veterán
Glock ma nagyon Maldonadosra fogta
All→M8
-
dudikpal
senior tag
Jó, hát ha ilyen hülye vagyok, hogy csak a sportcsatornákat néztem, akkor érthető
-
dudikpal
senior tag
Most nyálazom a port.hut, de nem látom hogy hogy hol közvetítik
-
Motion_Blur
félisten
Volt ma kint valaki DTM-en? Mennyibe mérik az EUR/HUF árfolyamot?
-
somasz
addikt
válasz callmeakos #4910 üzenetére
mit kerestek Budapesten?
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
callmeakos
veterán
Mint két tojás (szinte szó szerint)
All→M8
-
A Zéé
addikt
válasz Malachi #4907 üzenetére
Sonomában jó versenyek szoktak lenni, ez a Guangdong kicsit unalmas pályának tűnik, illetve saját hülyeségem, de szerintem egy világbajnokság ha igazán komoly akar lenni, akkor inkább kellene a klasszikus, meg nagynevű pályákon mennie, mint ilyen random kínai aszfaltcsíkokon valahol a semmi (na jó, vmi ipartelep) közepén.
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
közben egy hír még tegnapról, ami látom nem került eddig megemlítésre:
Törölték a Sonomai futamokat Reméljük tényleg csak a logisztika miatt, és nincs köze ahhoz, hogy a Citroen legfontosabb piaca Kína...Just a simple Lineman...
-
proof88
addikt
válasz Motion_Blur #4898 üzenetére
Én Bp-en az Irinyi úti MOL-ba mentem tegnap, mert az közel van a munkahelyemhez, de pont a Gold 4-re nem volt jegy, ahova mennénk (nem is kaptak ilyet), úgyhogy kénytelen voltam elmenni a jegyirodába (Ostermann). Ahova pont azért nem volt kedvem/időm eddig elmenni, mert csak 4-ig szoktak nyitva lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Sandormaster
aktív tag
válasz !Overdose! #4897 üzenetére
Igazabol nem ide vettem hanem focimeccsre, en silver 3ba tudtam ma venni mol kuton jegyet bar ehhez harmat is fel kellett keresnem kecskemeten
Szoval celegyenes elejen a kurtos barom az en leszek -
Motion_Blur
félisten
+ paddock jegyet nem is árulnak, csak tribün jegyet, már ha van....
Ez így felejtős, lehet majd tejelni a helyszínen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest