Új hozzászólás Aktív témák
-
XFishboneHUN
senior tag
Bennem ez a rossz időjárás előrejelzés a 2011-es évet idézi, amikor Norbi összetörte a BMW-t az első kanyarban a 2. futamon, én a Gold 4-ben voltam, volt ott minden esőkabát, esernyő, de nem sokat ért, akkora eső volt rövid idő leforgása alatt, nem mellesleg k*rvára fáztam is!
-
rocket
nagyúr
En viszek kabatot, salat, kesztyut, nem akarok megfagyni mint 2 eve, meg 3dl forro teat venni 500ft-ert
Emlekszem, hogy akkor napsutest es 17-19 fokot jeleztek elore, ebbol lett a gyakorlatban esos borus ido 8-12 fokkal, es nagy szellel, szoval erzetre orakon keresztul kb. 3-5 fok volt.
Most annyiban mas, hogy az elorejelzesben is pocsek idot josolnak vasarnapra, most max. pozitiv iranyba tevedhetnek.
Ez a jobbik verzio, meg mindig egyszerubb par ruhat cipelgetni feleslegesen (bar tomegnyomorban buszozasnal visszafele nem igy fogom gondolni), mint szetfagyniAzt nem ertem, hogy ha a program szerint ~17.48-ig tart a 2. WTCC verseny amire a nezok tobbsege kint fog maradni, akkor 17:30-tol miert csak 30 percenkent jarnak a buszok?
Hungaroring, MOL kút Indulás Menetidő: 25 perc
14:00-15:00 15 percenként
15:00-15:50 5 percenként
15:50-16:30 10 percenként
16:30-17:30 15 percenként
17:30-20:00 30 percenként -
-
Ventur@
senior tag
2 (?) éve volt szinte csont ugyanilyen sz*r idő, mint amit most jósolnak hétvégére. Még a szombat nem is lesz vészes, de ha az amit láttam vasárnapra összejön, na az cinkes lesz = [link] (egy jó barátom ajánlotta ezt az oldalt, mert a legelső hringi futamon csontra megjósolta az időjárást. Ugye akkor volt az az emlékezetes vihar a 2. futam előtt. Azóta csak ezt az oldalt nézem, ha valahova elutazok és eddig mindig bevált, amit kiírtak
)
Azon 2(?) évvel ezelőtti versenyhétvégén ráadásul Norbinak nem is annyira ment a szekér, szóval nem volt egy nyerő hétvége. Azért remélem most máshogy lesz
.
Nekem kimarad idén is a futam. Marad a tv-ben nézős és szurkolós.
-
.LnB
titán
Vasárnap meg fogok/fogunk fagyni, és ráadásként még majd jól el is ázunk.
Annyira nem akarom ezt. Egyszer már volt ilyen idő, borzalmas élmény volt. -
XFishboneHUN
senior tag
Az előző kommentem teljesen magánvélemény, nem kell ezért engem lehurrogni, meg úristenezni....
Jó lehet akkor, tényleg Hartley volt a hibás, nekem csak az szúrta a szemem és figyeltem, hogy ha megnézitek kikockázva amikor már az LMP1-es autó egyenesen haladt, akkor a 911-es még enyhén jobbra tartott, elzárva az utat a gyorsabb autó elől, persze Hartley is lehetséges, hogy korábban kezdte ívre tenni az autót a rázóról és így lett csatt a vége... Ez van, így jártak. Ezek az alakulatok elbírnak ennyi rehabilitációt ilyen autóknál!
-
vlevi
nagyúr
Kikerülni még kikerülte, igaz, azt is már csk félig a füvön, de utána túl hamar jött vissza a pályára,, legalábbis én igy láttam.
A tempókülönbség nem mentség, ez benne van ebben a versenyben, erre számitani kell. Igaz, nem mi dig sikerül, emléxünk még McNish manőverére[link]
-
AMD_ok
őstag
válasz
XFishboneHUN #6788 üzenetére
alapszabaly ezeken a versenyeken, hogy a lassabb az iven halad. A gyorsabb meg kikeruli. Ezert az LMP-s a hibas. A 911-es pilota nem szamitott ra, hogy kivulrol probalja majd elozni....
-
guftabi96
addikt
Egyértelműen Hartley volt a hibás, de azért azt is nézd, hogy itt hihetetlen tempókülönbség van. Úgy kerülgetik őket, mintha bóják lennének.
Az onboard alapján amíg nem ütköznek, addig simán úgy néz ki, hogy megkerüli. Nem egy ilyen necces előzést láttunk már a WEC-ben, most nem adta ki. -
-Mike-
addikt
válasz
XFishboneHUN #6788 üzenetére
Nézd már meg honnan milyen sebességgel és milyen távolságból esett rá kanyar kijáraton.. a 911 hibája? Úristen...
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
Ciccuka #6786 üzenetére
Kilyukadt a szervó pumpa csöve, a benne lévő szervó olaj ráfolyt a kipufogóra és meggyulladt! Még az volt a szerencséjük, hogy nem volt sok üzemanyag már a tankban, mert akkor ezt az autót kukázhatták volna, úgy leégett volna.
Most csinálhatnak két autóból egyet, ugyanis egy darabig (2 futamot biztos kihagy, beleértve a H.ring-et is) ezt nem fogják rendbe hozni.
-
-Mike-
addikt
Tegnap Hartley Silverstoneban(WEC) vezető helyről elkúrta, nem kicsit [link]
-
Ciccuka
veterán
-
Ventur@
senior tag
Mivel eléggé későn kezdődnek a futamok (14:00 és 17:00), így nehéz eldönteni. Ha betétfutamok is érdekelnek, vagy egy kis paddock bolyongás, promó anyagok beszerzése, akkor már reggel 8-9-re érdemes kimenni
.
Mi mikor még jártunk, akkor fél 8-8-ra mentünk mindig. Akkor még annyira nagy tömeg nincs is, meg paddock is könnyebben bejárható
. Bár mi inkább a szombati paddock-ot szerettük, mert akkor sokkal jobban elkaphatóak voltak a versenyzők, meg jóval kevesebben is vannak akkor a paddock-ban
.
Viszont ajánlom hogy inkább meleg itallal készülj
. Hosszútávú előrejelzés alapján nagyon cinkes idő lesz a hétvégén Mogyoródon és környékén (eső, hideg szél max. 19 fok).
-
somasz
addikt
Kaptam belépőt a Hungaroringre, vasárnapra. Mennyire káosz kimenni? Mikor érdemes? Ha jól tudom, hideg élelemmel és vízzel nagyon ajánlott felkészülni.
-
Ventur@
senior tag
A Zéé és Shodan: Kösz az összefoglalót
. Jövőre el kell jutnom az Skringre, mert kíváncsi vagyok rá most már nagyon
.
-
guftabi96
addikt
Hőtágulás miatt zárták ki Björköt
Kíváncsi leszek erre a Volvóra.
Csak nehogy megérkezzenek a Honda elé.. -
Shodan
őstag
SlovakiaRing beszámoló:
Hátha másnak hasznos lesz a jövőben, vagy akár nekem, mert elfelejtem
A pálya kultúrált rendben tartott. Parkolás könnyen ment.Viszonylag hamar ki lehet érni. Jegyárak a helyszínen picit magasabbak voltak 5euro->8euro, 15euro->20euro. F-re volt előre vásárolt jegyem, de a D és az F sectort is egyben kezelik ahogy gondoltam, tehát olyan jegy van ahova mindkét helyre be lehet vele menni. +2 két jegyet belépéskor valaki a kezembe nyomott ingyen.(Nyugodtan lehet helyszínen is jegyet venni ha az állóhelyekre mész, persze euro legyen.)
Többen voltak mint amire számítottam. Nem csak a B, C tribünön voltak magyarok, hanem mindenhol. Gyak a nagy része az embereknek magyar, vagy ottani magyar.
A D rész oldalában is vannak jegyes bódék több helyen. Széket, kis széket stb be lehet vinni! Már jegy nélkül csak a kerítés mellől is viszonylag sokat látni, főleg a D részen! Nincs 26 kerítés,betonfal, szögesdrót NATO akadály mint a hungaroringen, sokkal kultúráltabb.
E tribün szerintem nem éri meg. Az F-ről nagyon jól belátni mindent, az a legjobb. WC-k rendben voltak. Egyedül egy kivetítő hiányzott, mert szlovak karattyból nem érteni semmit, de legalább a hangosítás is jobb mint a ringen. Nekem összegezve pozitív volt, a helyezés és a futamok sajnos annyira nem. Jó volt az idő is.Érdemes kimenni.
Ami negatív volt, hogy a hatért átlépve egyből leszakadt a kipufogóm.Egy magyar autós viszont egyből megállt és segített nekünk, innen is köszönet neki!
-
Ventur@
senior tag
Év végére, illetve jövőre lesz szerintem nagyon ütős a Volvo. Már most látszik, hogy az autó jó és gyors is. Jövőre jön egy 3. autó is, szóval szerintem még erősebbek lesznek.
Kérdés viszont, hogy kapnak-e súlyt és ha igen mennyit. Így a kizárások miatt nem tudom kapnak-e. Köridejeik vannak és nem is rosszak.
Viszont ha jövőre kiszáll, mint gyári csapat a Citroen, akkor megint csak 3 gyári csapatos lesz a MAC3: Honda, Lada és Volvo. Érdekes lesz, hogy a Citroen-t bent hagyják-e mint gyári alakulat (privátként. Lásd 3 éve az RML Chevy-k Müllerrel és Chiltonnal), mert ha igen, akkor a Hondának 2017-re sincs gyártói szinten esélye. Ha csak nem csinálják meg addigra végre a sedan Civic-et.
Más:
Aki nem tud menni a Hringre, de szeretné kicsit "komolyabban" követni az eseményeket, azoknak jó hír, hogy hétvégén ismét ingyenes lesz a WTCC Premium
.
Sajnos nekem idén is kimarad a Hring, anyagi okok miatt
. Akik mennek, azok csináljanak sok fotót és videót, aztán jöhetnek ide a megosztások
.
Hostess csajokról kötelező képet csinálni
.
-
quby
őstag
A közvetités....csak azért nem rugtam le a TV-t mert tul drága volt....hihhetetlen.....Az ETTC-ben (nem tudom a neveket) a 2. futamon 2 körön át tartó öldöklés 3 autó között 8 pozicióváltás. 3 mp vel előttük a a "leader" tök egyedül érdektelenül halad. Ééés kit mutat a kamera 2 körön át.... a "leader"-t. De azt is úgy hogy mutatja a 2. groupot másfél körig, majd mikor indul az akció akkor vált. Csak a mutatott autó mögötti egy-egy képkockát lehetett látni, meg hogy porfelhő meg keresztbe autó....
Egyszerüen nem értem. Ha én lennék az operatör ilyenkor annyira vonzza a tekintetet 1-2 szitu, hogy ha ki lenne adva a hogy a csak az elsőt követhetetd akkor is odanéznék (feltétlen reflex)....
A Volvo szerintem ha kinövi ezt az amatőr kezdőkre jellemző szeleburdiságot (2 hétvége 2 kizárás/bünti), akkor bizony kell a fejet vakarni majd. Mire a citri elgyengül addigra nagyon jók lesznek....
-
Ventur@
senior tag
válasz
vwpolopg #6775 üzenetére
Most néztem meg a WTCC Premiumon Norbi és Huff onboard-ját és az 100%, hogy Norbinak nem volt köze Huff kiesésének
. Hangokból és a képekből azt veszem ki, hogy defekt lett a kiesés oka.
Ami nem csodálom. Már Nagy Daniék videójában is jelezték Daninak, hogy óvatosan a rázókövekkel, mert marhára eszi a gumit. Nos amilyen agresszívan támadták jó pár helyen a rázóköveket, nem is csodálom, hogy defektje lett Huffnak. De még egyszer jelzem, hogy csak a hangok és képek alapján gondolom ezt
.
Másik lehetőség, hogy valami eltört a futónál, mert kicsit megbicsaklott az autó (valahol a 8-9-10-es kanyar környékén volt ez) és már is kavicságy lett a vége.
Norbi viszont mégis 4. lett a fő futamon. Ezért:
Mindkét futam végeredményéből kizárták Thed Björköt, mivel túl nagy volt a szűkítő hőtágulása a Volvo S60-ban. A csapat indoklása szerint a verseny után a park fermében eddig nem tapasztalt hőmérsékletet ért el a motor, és ez okozta a váratlan szűkítő átmérőt. Nem fellebbeznek.
WTCC Blog
-
Ventur@
senior tag
Naggyyonn disznó ez a Volvo. Kéne
.
Más:
Monteiro nagyon bekezdett
. Nem emlékszek tőle ilyen erős szezonkezdésre, mióta a WTCC-ben van. Vagy ennyire bejöttek neki a téli fejlesztések, vagy még mellé tényleg Bári Gergő bevetette a mágiát, de nagyon cink lesz Norbinak így a legjobb Hondásnak lennie év végén. Azt hittem, hogy idén is fordított rácsos top pilóta lesz, de eddig ez nem úgy nézz ki.
Huff viszont továbbra is sötét ló. Állítólag még mindig alapbeállítással megy, mert nála valami nem kerek az autóval. Hogy ez az alapbeállítás mit jelent, azt nem tudom
.
Zengőéket sajnálom, mert az ág is húzza őket. Viszont live timing alapján nem volt gond Ficza köridejeivel. Az élen haladótól (R1, Bennani), kb. 1 mp-re volt csak lemaradva a 2015-ös Civic-kel
.
Jön Hungaroring, kíváncsi leszek mekkora pakkot kap a Honda (sanszos a +80 kg) és hogy mit tud a csomaggal kezdeni.
-
A Zéé
addikt
válasz
callmeakos #6771 üzenetére
-
A Zéé
addikt
válasz
Ventur@ #6769 üzenetére
na, hazaértünk Diósförgepatonyból.
Hát elég vegyes élmény volt. Az időjárásra nem lehetett panasz, kicsit fújt a szél, de eddig ez volt a legjobb
Annyira viszont már nem mondható el ez a futamokról, és a körítésről. A jegyek itt is drágultak, paddock jegyet csak a parc fermé miatt érte meg, amúgy egy nagy nulla volt a garázsok mögött. Lefalazott boxok, meg bezárt kamionok. :/
A futamokat meg láthatta mindenki... Nem ez volt a legizgalmasabb autósport élményem, de legalább a szagokkal, hangokkal sikerült kicsit megint feltöltődni -
Ventur@
senior tag
válasz
Vyndree #6767 üzenetére
Elméletileg defektet kapott Huff, vagy futóműtörése volt. Norbi nyilatkozott az M4-nek és abban nem szólt semmit Huff-ról, szóval nem tartom valószínűnek, hogy Norbi miatt esett ki.
Norbi defektje meg - szerintem - akkor kezdődött, mikor az utolsó körben megpróbálta a 2. hosszú egyenes előtti kanyar kombinációnál megelőzni Catsburg-öt. Volt egy kicsi bal első koccanásuk és már mikor a 13-as kanyarra fordult rá, lehetett látni, hogy alacsonyabb a gumi pereme, így már ott defektje volt. Ezért csúszott le az ívről és ment el mellette a Volvo.
TV közvetítés még tényleg gyalázat volt....ismét. Csomó dologról lemaradt a rendező. Nem tudom ki a felelős a közvetítésekért, de elmehet a sunyiba. Kommentátorokkal - szerintem - nem volt baj
.
Ami még a gáz, hogy a WTCC Premium meg kb. 30 mp lemaradással mutat mindent. Még a live timing is
.
Az hogy az első futam befutója után is rossz sorrendet írtak ki elsőre, már csak hab a tortán. Mindegy, inkább nem ragozom
.
-
Ciccuka
veterán
A második futamon unalmas volt az a vonatozás. Alig volt autó a pályán. Ennek is csak romlik a színvonala. Ráadásul a rendező is összevissza mutatta az eredményeket.
-
Vyndree
őstag
Huff-ot Norbi lökte ki végül? A defektet akkor kapta?
Olyan gyenge ez az Eurosport közvetítés és az a két málé kommentár se mondott róla semmit. -
Ventur@
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #6761 üzenetére
Ezt találtam, bár eléggé szaggatva megy nálam
: Youtube link
-
dudikpal
senior tag
Assssszta gyönyörű kifékezést az utsó körben!!!
-
rocket
nagyúr
ADAC GT Masters megy DIGI Sport 2-on, 13:10-tol jon a 2. futam eloben
-
PR0JECTNR56
addikt
Srácok elég off-topic jellegű lenne a dolog, de hátha itt tudtok rá megoldást: ma lesz a FIA WEC 2016 nyitófutama is Silverstone-ban, esetleg tud valakit hozzá ingyenes live stream oldalt?
Előre is köszönöm!
-
Ventur@
senior tag
Ismét ingyenes egész Slovakiaring alatt a WTCC Premium
: [link]
Ha van Facebook accountod, akkor azzal is be tudsz jelentkezni. Androidra és iOS-re van rá app is. Egy hátránya van az egész oldalnak, hogy laza 30 mp-et késik mindennel
.
-
dudikpal
senior tag
válasz
bajnokpityu #6758 üzenetére
Köszi
-
dudikpal
senior tag
Online streamet tud vki?
-
Shodan
őstag
Most akkor mind a 2 Zengős autó fent lesz a pályán?
-
Ventur@
senior tag
Hétvége menetrendje:
Péntek:
9:55 – ETCC, első teszt [60p] (Live Timing, fiaetcc.com)
12:30 – WTCC,teszt [30p] (Live Timing, fiawtcc.com)
14:10 – ETCC, első teszt [60p] (Live Timing, fiaetcc.com)Szombat:
8:45 – WTCC, első szabadedzés [30p] (Eurosport Player, élő)
9:30 – ETCC, szabadedzés [30p] (Live Timing, fiaetcc.com)
11:30 – WTCC második szabadedzés [30p] (Eurosport Player, élő)
12:10 – ETCC időmérő edzés [30p] (Live Timing, fiaetcc.com)
14:00 – WTCC időmérő edzés [20p+10p+Q3] (Eurosport 2, élő)
15:00 – WTCC MAC3 csapatidőfutam [30p] (Eurosport 2, élő)Vasárnap:
10:00 – ETCC, első verseny [9k] (Eurosport Player, élő)
11:00 – ETCC, második verseny [9k] (Eurosport Player, élő)
12:00 – WTCC nyitó verseny [11k] (Eurosport 1, élő)
14:00 – WTCC fő verseny [12k] (Eurosport 1, élő)Az ETCC futamok valószínűleg élőben mennek majd az Eurosport Playeren, ám ezt egyelőre még nem erősítették meg. A Túraautó EB versenyeit felvételről az Eurosport 2 is műsorra tűzi, 21:00-tól.
hosszabbitas.hu
Illetve szintén innen egy érdekes kép
:
Skring -
kisza25
félisten
Amikor elöször mentünk f1-re elötte wtcc-n végignéztük hogy hova végyünk jegyet
Nekem silver2 jött be a legjobban, mert látni a rajtot, szemben kivetítő, a podiumot is látni, valamennyire a boxot is.
Gold4 és 3-nál a legélvezetesebb a hang, még ott mennek a leggyorsabban, ott lehet előzni és ugye nagy fékezés visszaváltásokkal, viszont kb követhetetlen, hogy ki hányadik -
guftabi96
addikt
-
Ventur@
senior tag
Zengőékhez megérkezett egy motor, így Ficza Feri tuti indul Skringen
.
-
Shodan
őstag
Én is ma vettem meg a slovakia ringre a jegyet. 1 héttel korábban még a slovakairing oldalan voltak fent. Most átirányít egy slovak ticketes oldalra.
Ott vettem meg az F-re, ezzel szerintem a D-re is lehet menni, mert korábban az oldalon D,F-ként szerepelt. Ha nem jön be akkor meg veszek jegyet kint a B,C-re ha még lesz, de így legalább biztos hogy bejutok hogy a kezembe van valami és csak 5euro.
Az F előtt jó előzési pont én is ott szoktamelőtte hosszú egyenes. De itt nincs pad, az csak a B,C, ott meg a célegyens vége lehet jó, meg gondolom talán többet belátni a pályából....
Ringre én évek óta a helyszínen veszek, már amióta egyátalán kell fizetni. Eddig mindig, amikor voltunk 2-3 percet kellett sorba állni kb. -
.LnB
titán
Megvettem a ringre a jegyeket. De még nyomtatható verziót nem küldtek. :/ Tavaly is így vettem akkor küldtek, lehet korán van még?
-
balika21
tag
Sziasztok
szlovakiaringre hol tudok előre jegyet venni? google nem segített, "B" tribünt néztem ki magamnak,aki volt már esetleg megsúghatná melyek a legjobb helyek? "A" tribünre már elfogyott a hely. Válaszotokat köszönöm. -
Ventur@
senior tag
Na itt a teljes hír: Captain Thompson visszatér
.
Igaz,. hogy csak egyelőre egy futamra, de akkor is örülök hogy a mezőnyben lesz
. Remélem azért tud Skringen virítani egy nagyot
.
-
Ventur@
senior tag
Thompson Skringen egy Münnich Chevy-vel rajthoz áll
. WTCC Blogon van kint a hír és részleteket hamarosan ígértek.
Na akkor ehhez most már tényleg jó volna, ha a két Zengős Honda is ott lenne és a hiányzó Campos Chevy. Elvileg Ficza Feri indulni fog, mert addigra kész a motor. Nagy Dani kétséges. Nála Hring az opció. Viszont Skringen már ott lesz a Nika is, szóval 2-3 autóval több lesz a mezőny
.
-
Yayoh
aktív tag
válasz
XFishboneHUN #6725 üzenetére
Na végre rendes betét futamok, F3-ban jó futamok szoktak lenni hiába 16-18 évesek versenyeznek.
-
.LnB
titán
1. futam 14:18 - 14:48
2. futam 17:18 - 17:48Vagy elnézek valamit?
Te olvasd már el mit írtam abba a kommentbe!
-
Alexios
veterán
válasz
callmeakos #6728 üzenetére
Azt mondta, hogy egy szép pálya, nem azt, hogy szereti a vonalvezetését
-
rocket
nagyúr
válasz
Igy mar mindjart jobban mutat, nincs tobb oras szunet a programok kozott
-
.LnB
titán
válasz
3óra majdnem a két futam között szar betétfutamokkal
Ha nem szeretném ennyire a WTCC-t és ne szeretnék ennyire szurkolni Norbinak....
-
Minstrel
senior tag
válasz
batis88 #6722 üzenetére
Kickass torrent oldalon nézz körül, fent vannak a hétvégi futamok. Élőben van filmon.com, meg talán a hola chrome bővítménnyel lehet nézni az ITV player-t, mert azt csak UK ip címmel lehet alapból, de nem tudom az működik-e vagy ingyenes-e.
-
batis88
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hol lehetne visszanézni a hétvégi BTCC futamokat? Illetve van lehetőség a neten valahol élőben követni a szezon? Mármint ingyen, mert a hivatalos tream ha jól láttam fizetős.
-
-Mike-
addikt
M. Norbi - Égéstér interjú (ajánlott) [link]
-
Ventur@
senior tag
Na ha már belekötöttél
:
- felnőtt (18-tól)
- gyerek (10-18-ig)
- családi (1 vagy 2 felnőtt + 10 év alatti gyerek/ek)
- nyugdíjas (rokkant, vagy öregségi)azon kívül: szombati, vasárnapi és komplett hétvégi jegy.
Na egy ilyet el tudnék viselni, persze megfelelő árazással
. Remélem most már nem kötsz bele
.
-
A Zéé
addikt
hát de ha azt mondja Bernie papa, hogy új aszfalt, vagy nincs F1, akkor nincs mit tenni. Amúgy meg szerintem a nyomvonal nagyobb/jobb karaktere, mint az, hogy szar rajta az aszfalt
Majd a kaminosok visszaadják az egyenetlenséget! (bár olyant írtak tavaly, hogy annyira nem is nyomta szét az aszfaltot, mint várták) -
Ventur@
senior tag
válasz
XFishboneHUN #6712 üzenetére
Mennyivel jobb az ETRC árazása már, mint a WTCC. Hogy ezt miért nem lehet a WTCC futamokra is bevezetni. Lenne családi jegy, nyugdíjas meg mit tudom én. Jómagam továbbra is agyalok, hogy felmenjek-e, mivel szűkös a keret, de egy ETRC-s árazás mellett nem gondolkodnék.
Na mindegy, csak megérjük egyszer, hogy a WTCC-ben is nem 3 fajta jegy lesz
.
-
rocket
nagyúr
válasz
Ez mar minosegi betetfutam, nem ugy mint a WTCC-nel.
Erdekes, hogy lesz iden is ETRC a Hungaroringen.
Szetfogjak cseszni az uj aszfaltot, aztan Ecclesstonetol kikapnak, majd a palya uzemeltetok
F1-es pilotak meg nyafognak majd jovore, hogy egyenletlen az aszfalt.En biztos nem engednek ra kamionokat az uj aszfaltra, tobbe fog kerulni a javitasa, mint a ETRC-bol szarmazo bevetel.
-
.LnB
titán
válasz
Ejj, pedig de megörültem neki, hogy ingyenes lesz. Már kezdtem is szervezkedni. Bár nem vészesek a jegyárak, lehet ettől függetlenül el fogok menni mert még sosem láttam élőben GT3-as autókat.
-
XFishboneHUN
senior tag
A Blancpain GT Series hungaroringi hétvégéje a ETRC keretén belül lesz betétfutam, az meg alapból fizetős!
-
Yayoh
aktív tag
Idén ajánlom mindenkinek Blancpain seriest a Hungaroringen, augusztus 26-28, komoly GT3-as autók, nagy mezőny..Szerintem ingyenes is lesz a rendezvény, mert a honlapukon csak boxutcába lehet jegyet venni 24 eur-ért.
-
kisza25
félisten
válasz
Enzolord #6705 üzenetére
Tavalyelőtt ülő jegyet vettünk, silverre, de az fejenként volt 225 euró, após azt kapta 60. szülinapjára
tavaly álló jeggyel voltunk 9900Ft volt fejenként, de az így elég fárasztó volt.
Nagy élmény kimenni mert olyan hangok/szagok vannak amit a TV nem tud visszaadni+ a hangulat, 1x mindenképpen meg kell nézni élőben
Lenne pénz ülő jegyre, tutira mindig kint lennék, állóval kicsit fárasztó volt -
kisza25
félisten
válasz
XFishboneHUN #6694 üzenetére
amióta itthon vagyok én is voltam minden WTCC és F1-en a többin nem, mert azért messze is van nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- Riasztó topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest