Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scale
őstag
Ti általánosan rally kocsihoz milyen tuningot hasznaltok?
Most kaptam meg a fuel boostot és most kérdéses hogy általában mi a jó setup sima meccsekre.
Overcharged turbo+fuel boost, gondoltam most ez lesz nálam az alap kettő, de hogy ehhez most starting boost vagy coin boost, vagy esetleg mást érdemes használni? -
rocket
nagyúr
De, csag bugos volt, kozben fixaltak 1.14.3-ban.
Azert nem ertettem, mert igy csak ugy kerulhettel fel a season ido listara, ha megdontotted az addigi legjobb alltime idodet, de most update utan nullarol indul minden ido, igy mar van ertelme a season legjobb idonek
Alltime legjobb idok megmaradtak, de nincs hozza ranglista, csak season idoket mutatja.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
törölt tag
válasz Véreshurka #2193 üzenetére
Köszönöm. Mondjuk azért valami ládát dobhatna legalább, így nem sok értelmét látom..
-
Véreshurka
senior tag
válasz #98880768 #2191 üzenetére
Sztem e-penisen kívül nem sok... Viszont ha az összefoglalóból felveszed az embereket, akkor meg lehet lesni, hogy ki hogy megy bizonyos pályákon. Illetve ha nincs meg valamelyik autó, akkor sem rossz arra, hogy kipróbáld, de ha 1-nél többször próbálkozol az már gyémántba kerül...
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
törölt tag
Napi challenge-nek van bármi értelme? Úgý értem oké, megcsinálom mindhármat, örülök neki, és?
-
Scale
őstag
válasz Véreshurka #2179 üzenetére
Hát alapból random lenne benne, de ott a kis jelzés a ládán hogy az epic chest buggyhoz van, a legendás meg rally alkatrészeket tartalmaz, én ezért is mentem rá most a legnagyobbra. Sajnos jobb esélyem úgy se lesz hogy rally alkatrészeket gyujtsek, főleg nem tutira legendaryt.
-
F-ECT$
titán
válasz Véreshurka #2177 üzenetére
Most van félidő egyébként, szóval időarányosan kb 25k körül kell járni.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Véreshurka #2179 üzenetére
Látszik most a ládán hogy a rallyhoz adja. Nem késtél le róla csak kicsit több gyémánt kell hozzá, de szerintem még így is megéri.
Dive ever, work never.
-
törölt tag
Melyik autót érdemes leginkább fejleszteni?
-
Véreshurka
senior tag
Event-eket valamiért nem szeretem, meg már arról a ládáról bővem lekéstem De azokba a ládákba nem random cuccok vannak? Mármint hogy lehet, hogy neked pont rally alkatrészeket adott, de ismerve a szerencsémet nekem tuti a monowheelhez adna valami jó cuccot
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
Scale
őstag
válasz Véreshurka #2177 üzenetére
És minél több lesz az autó annál kisebb lesz rá az esély..
De amúgy az event legendás ládája is rally kocsihoz tartalmaz alkatrészt, én arra rámentem ebben a hónapban. -
Véreshurka
senior tag
Na végre elértem az 50k-s határt a season-ben. Gondolom most már minden hónapban lesz ez. Viszont ahogy néztem nem fog rosszul fizetni. Remélem azért kapok majd pár rally alkatrészt, mert eddig azt nem nagyon osztogatta a játék, csak a szarokat...
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
F-ECT$
titán
-
AtiTheSnail
kezdő
Ha valakit érdekel, az új kocsi maxra húzása a videók megnézése után alkatrészenként 1,05 milla körül van. A lvl 20-as alkatrész 230.000-be kerül.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz DJ. Ru$y #2172 üzenetére
Mitől lenne szürkezónás? Ha beesik akármi, ami miatt nem tudom befejezni a
futamot, ki kell lépnem, később folytatnám, de már kilapozódott a memóriából,
akkor büntessen meg? Ez nem egy ilyen szimulátor, hogy beülök a cockpitbe,
és a világ minden tájáról még 10-15-en összegyűlnek, rajt adott pillanatban, és
a futam végéig se telefon se semmi, mert élő verseny van! Ez egy casual gém,
amit pl. tömegközlekedésen nyom az ember. Ha le kell szállni, nem lép ki?Szerk: szürkezónás max. a karácsonyi futam ismételgetése volt kilövéssel.
[ Szerkesztve ]
-
Gubbba
tag
Az igaz, nem is figyeltem, de miután második nekifutásra sikerült legyűrni hirtelen ugrottam is egy szintet a havi gyűjtögetésben.
(#2169) zeon.hu: Na azt leshetik. Annyira azért nem bosszantott fel. Másrészt ha elvernék egy rakás pénzt, hogy jobb járgányom legyen, akkor is adna másodpercekkel jobb ellenfelet.
(#2170) DigitXT: Na ezt kipróbálom legközelebb, köszi.
-
DrojDtroll
veterán
windows phone-ra is van?
-
Gubbba
tag
válasz Véreshurka #2165 üzenetére
Ez nekem is feltűnt, mostanában futottam néhány legjobb időt (miközben az autókat nem nagyon fejlesztettem), de lehet csak azért, mert egy ideje már nem foglalkozok a legjobb időim javítgatásával.
Ami viszont tegnap nagyon felidegelt, hogy a Boss futamokkal eléggé átestek a ló túloldalára. Ok, hogy eddig kb semmi értelme nem volt, mert még könnyebb volt megverni, mint a sima futamokon bárkit, de tegnap a Spring City-n mindketten Rally Car-ral mentünk és konkrétan 2-3 mp-cel jobb időket ment minden pályán, mint az én legjobbam. Ennek mi értelme van? Esélyem nem volt, és egy csomó pontot buktam a havi gyűjtögetésben is.
-
Véreshurka
senior tag
Nem tudom mi van a levegőben, de az új frissítés óta csak úgy döntöm meg a rekordjaimat. Más is vett észre ilyet? Persze nem sokkal: 1-2 tizeddel/századdal/ezreddel max, de volt már 1 mp-es is...
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
Gaborz1
senior tag
Közben a játék letölthető a Windows Store-ból PC-re is ingyen.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
F-ECT$
titán
Van valahol egy lista arról, hogy a mostani eventen melyik pályán melyik autó a legjobb?
Dive ever, work never.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz zeon.hu #2153 üzenetére
Jótól erősen messze van ma a szerveroldal szerintem, össze vissza, hol működik hol nem, de nekem már reggel fél 6-kor is ezt csinálta a láda nyitással, szóval szerintem ilyen nap lesz ez a mai, csoda, hogy még maintenance-t nem láttam ma egyszer sem.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
zeon.hu
nagyúr
Nálatok megy rendszer rendesen?
Se bejelentkezni, se ládát nyitni nem tudok.#?*@&!
-
zseko
veterán
A tiédet vettem alapul, bemásoltam excelbe, aztán hozzáadtam a maradék hármat. Ha a ráadást futamot nem nézem, akkor Freddy és z... helyet cserél. Direkt lefotóztam reggel az eredményt, csak töröltem a Google Drive-ból miután beírtam, az meg úgy néz ki letörölte a telefonomról is :/
Várom a tiédet, hogy jól számoltam-e, meg úgyis az a hivatalosHR24.hu
-
rocket
nagyúr
Kupak idolistaja nalatok is bugos update ota?
Sok palyan nem mutatja a valos sorrendet, pl. Winter is Coming -> Snow Castle 55.762-es idomet ...-al irja (ami ugye azt jeloli, hogy 10000-en kivuli ido), mikozben a Global 10000. ido 57.821, Local szinten ..., utolso ido a 2602. helyen van 1:55.717.
Ahogy latom sok felhasznalo idejet nem mutatja, update elott kb. Global 3500. helyre volt ez eleg, most meg 714-716. lenne
Amit mutat az pl. Big Air Cup -> Landing Drive 348. Global ido 16.670, update elott nem voltam 10000-ben
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
zseko
veterán
Na, ha nem rontottam el a számolást, hoztam a stabil közepet, nyolcadik lettem a tizenötből 63 ponttal. Előttem lévőnek 133 pont van, mögöttem 34.
HR24.hu
-
zseko
veterán
Azt hiszem én megelégszem a mostani eredménnyel ezen a pályán, sem én nem tudom a következőt utolérni, sem engem megelőzni nem tudnak már, úgyhogy marad a 8. hely az összesítésben
HR24.hu
-
DigitXT
Topikgazda
Akkor legyen a mai egy bónusz futam az új autóval. A holdjárós eredmények:
Meglehetősen flúgos futam volt. De így, hogy senki nem vágott vissza, tetszett!
Volt itt minden, rakétahajtóműves szándékos borulás, kupolatörő ugratás, lol.
Szerk: természetesen felraktam challenge-be, ha valaki akar egyet ökörködni.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
Sajnos én nem voltam belépve, már egy ideje, az imént ez fogadott:
Ugyanaz a pálya újra?! (Vki nem fotózta a végén az eredményeket?)Ui: utolsó emlékem, hogy második vagyok Freddy mögött, de a HSZ
alapján beelőztél mindenkit, és azt várod, senki nem javít. (Így lett?)@Freddy: 2.5+-t írtam, mert nekem kb. annyi volt és 0 maradt...
De természetesen igazad van, hogy ez a fos (?) is a 4.2 kategória...[ Szerkesztve ]
-
Gubbba
tag
Helyes, foglalkozzon mindenki az update-tel.
-
F-ECT$
titán
És jöhet a farmolás is az 50000-es chestért.
Dive ever, work never.
-
őstag
Mára zárjuk le, hagyjatok nyerni.
-
Gaborz1
senior tag
Árulja már el valaki hogy a jó édesbe lehet a mai pályán rendes időt menni. Már szétdob az ideg. Arra a nyamvadt utolsó kocsira az istennek nem bírok normálisan megérkezni.
Közbe végre sikerült valami.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Gubbba
tag
Nem számítottam ilyen könnyű győzelemre. Ezt az időt épp a 10. próbálkozásra futottam, így egyetlen gyémánt sem kellett a tegnapihoz. Nem is éreztem különösebben mázlisnak, bár tény, hogy a 10 próbálkozásból csak 2-3 alkalom volt, amikor hasonlóan sikerült végigmenni. Lehet csak azért nem érzem a MF-t, mert ilyen kevésszer próbálkoztam és további 100 próbálkozásból sem tudnám ezt megismételni, de az is igaz, hogy mióta a rally car bekerült a játékba, csak azt használom mindenhol, a spéci eventeket kivéve. Akárhogy is, itt az aktuális állás. Az utolsó két forduló után nem fogom tudni feltölteni, majd csak jövő kedden, addig adogassátok hozzá, hogy meglegyen a végeredmény.
Ha valaki emlékszik Véreshurka (hahooooo) utolsó legális eredményére, esetleg van valami screenshot-ja, akkor őt is besorolhatjuk, egyelőre DSQ.
-
zseko
veterán
Na jó, mára zárjuk be az internetet, szintemhez képest olyan időt mentem, maradjon így
Egyébként mi az az MF? Elképzelésem van, de nem tudom.
HR24.hu
-
DigitXT
Topikgazda
válasz Véreshurka #2108 üzenetére
Semmi gond, elég egyértelmű volt. Levettelek a listából. Mondjuk zeon simán
letagadhatta volna azt a kis turbót, semmit nem érződött. Értsd: kényelmesen
verhető volt, akár egy egész autóhosszal. Persze kizárólag a farönkökig...
A párszáz nekifutásom alatt nem jöttem rá, hogyan lehet ott tutira* felugratni,
így csak az MF-ben bízhattam. Az meg ilyenkor nem jön: megérzi, aki bénázik!*: 100-ból kb. 80x az első kerék sem érte fel, 10x meg hátsó akadt bele totál...
A maradék alkalmakban vagy csak picit akadt bele, vagy ha nem, elbénáztam.
36-os idő nagyon ritkán sikerült: jár a gratuláció az összes dobogósnak! -
zeon.hu
nagyúr
Ne vegyétek figyelembe a (jelenleg még) győztes időmet, megint elszabtam:
Egyéb pályákon toltam a rally autóval és mikor visszatértem a napi versenyhez, a turbo level 2-es szinten maradt.
36.585 volt a legjobb időm előtte.
Viszont itt egy videó, ezzel ugyanúgy 3. helyen állnék, bár kicsit gyengébb idővel (a videón látszik egyébként a korábbi jobb idő is, de ez lényegtelen).#?*@&!
-
DigitXT
Topikgazda
válasz zeon.hu #2105 üzenetére
Egyszer-kétszer rajtoltam akkorát, mint kalauzhal. És már nem Perfect start volt!
Akkor lőtt ki annyira a gép, amikor éppen túlszaladt a mutató a zöldön a rajtnál...
Mivel többször sikerült (mondjuk ilyen 100-ból 3-4 alkalommal), valószínűleg az a
tuti rajt, minden más "Perfect" rosszabb nála... Csak utána tudni kell mit kezdeni
azzal az előnnyel, mert lehet, hogy pont amiatt nem jön ki ugyanúgy egy ugratás. -
DigitXT
Topikgazda
válasz zeon.hu #2103 üzenetére
Én is így vagyok vele. Rengetegszer vezetek, de a farönkökre ugratásnál bukta,
aztán ha egyszer kiadja, akkor meg valami a végén nem jön össze. C'est la vie.
A nap végén megjegyzés amúgy igaz, mert ha valakinek jól megy a vége, csak
az elejét nem optimalizálta, akkor látván, hogy ott mennyire verhető, javíthat. -
zeon.hu
nagyúr
A main lett volna egy még jobb időm, csak elszabtam a végét
(Tudom, a nap végére fasorban se leszek vele... )#?*@&!
-
AtiTheSnail
kezdő
lol teny h kiprobaltam kettes grippel, de direkt kileptem beerkezes elott. Ezek szerint bentmaradt bocsi erte. Egyertelmuen ervenytelen : D
-
Gubbba
tag
válasz DigitXT #2099 üzenetére
Úgy látom azért beletoltál nem kevés gyémántot te is a tegnapiba. Én fél 12 felé még úgy voltam vele, hogy szenvedjen ezzel az, akinek két anyja van, az első emelkedőn 30-ból egyszer tudtam felmenni, akkor is épphogy. Aztán kezdett összeállni és vérszemet kaptam. Volt amikor egész tisztességesen vezettem előtted az utolsó ugratóig, de ott landoláskor pofára estem. Negyed 1 körül futottam a végső időt, lett volna még benne, de ott azt mondtam, ha valaki még a hátralévő 45 percben megver, ám legyen. Bagolyka biztos nem nagyon ért rá és Freddy sem indult tegnap, de azért így is büszke vagyok magamra.
Itt a frissített tabella, Ati ideje valóban több, mint gyanús, így megelőlegeztem magamnak a győzelmet, amivel fel is jöttem a harmadik helyre, egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- OLED TV topic
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.