Hirdetés
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scale
őstag
Na ez a reggel csodálatos volt, még mindig karbantartás van, vagy csak nálam? Ma terveztem befejezni az eventet, tegnap bele is toltam gyémántot és tudtam, hogy 9-kor lesz ma vége az eventnek..
Most 9-kor meg ránézek a játékra még mindig server maintenance van de azért trollkodásból feldobta az üzenet elé, hogy mennyi pontot sikerült elérnem az eventen..
-
zseko
veterán
Üdv, nem is gondoltam, hogy ehhez a játékhoz találok itt fórumot
Játszogatok vele egy ideje, milyen autót érdemes használni a Dune Buggy után? Kezd kevés lenni már.
-
A mostani karácsonyos frissítés hozta azt a lehetőséget, hogy Adventure-ben lehet törölni kihívásokat? 😯
Nem vagyok benne biztos, hogy korábban is volt-e már, de most a frissítéssel direkt megnéztem, nem-e bekerült ez az általam régebb óta hiányolt kis lehetőség és erre ott láttam a kihívások ablakában a jobb felső sarokban egy "X"-et.
Rányomtam és kitörölte az adott kihívást. Ennek nagyon örülök. 😙 -
Gubbba
tag
Ez jogos, viszont te is gyakorolhatnál, nem csak más.
A mostani time attack is ilyen most, mindenki gyakorolhat, de viszonylag könnyen megvolt az első négy menetből két 9-es és két 10-es (az egyik 9-esnél is csak másodpercekkel a vége előtt csúsztam le a második helyre). Szóval attól, hogy mindenki számára elérhető az event állandóan, még nem biztos, hogy mindenki profi lesz benne. -
Gubbba
tag
válasz
Gaborz1 #1687 üzenetére
Valóban.
Gondolom akkor az is két hetes lesz kb, mint a Halloween-es, azaz év végéig kitart. Utána gondolom megint várható egy újabb update, hogy az ikon és a karácsonyi grafikai elemek visszaálljanak az eredetire. Hátha új pályákat is kapunk. Jöhetne még City témájú kupa (abból jelenleg csak egy van), de akár Moon-os, Finger GP-s adventure és kupa is jöhet még. Illetve díjaznám azt is ha az event-ek valahogy állandóra is megjelennének a játékban. Egyrészt lehetne gyakorolni (távolugrást, hegymászást pl.), illetve egymás ellen is nyomhatnánk, lenne ott is leaderboard stb.
-
Gubbba
tag
válasz
expander #1684 üzenetére
Hasvas pályán is fos, még tuningolva is?
Mondjuk ha belegondolok, nyilván nem is várható el, hogy minden egyes új jármű jobb legyen az addigiaknál. De még azt sem, hogy legalább valamiben a legjobb legyen. A snowmobile is beállhat a sorba a busz, monowheel, moonlander mellé, mint max poénra jó járgány.
-
Gubbba
tag
Na most már nekem is van frissítés. Az új event semmi extra, szerintem ez még mindig nem a karácsonyi. Sima time attack a kupás pályákon, bármilyen járgánnyal, három napig. A snowmobile leginkább csak havon tűnik használhatónak, mert letapad az eleje, bár bagolyka még ezzel is össze tudott hozni egy értékelhető időt a bányában.
Mondjuk én egyelőre nem tuningoltam, ennyire azért nem vet fel a pénz, hogy erre költsek.
-
-
-
Hát hun van már az az ápdét? Mintha lett volna olyan hír ott fent a borítékra kattintva, h greenwich-i idő szerint reggel 5-kor jön a frissítés, talán tegnap előtti dátummal...
-
válasz
Freddycom #1673 üzenetére
Tényleg, emlékszem is most már, hogy nem is rég fakadtál ki, hogy pár nappal később meg kapott egy szép leárazást, miután berendelted. Elég nagy pech volt, az biztos. :/
Na majd egyszer nekem is lesz egy olyan "nagyom", addig is élvezzük ezt a kis női verziót (alapból is páromnak szántam, de engem is rabul ejtett a mérete ellenére).
Na de befejezem az OFF-ot, mert a végén még kapok egy szépet és még a végén büntetnem kell magam,
hogy elköltsek 400ezret a busz tuningolására. -
Szórom a pénzt ja, szerencsére ez a való életre nem hat ki.
A múltkori Event elvesztése úgy megérintett, hogy azóta már az előző nap mindig megszerzem a legnagyobb ládát, amikor akarom.
A jelenlegi 2 napos Event-re persze nem költök egy szem gyémántot sem, hanem igyekszem inkább kiverni az egészet az emlékezetemből.--------------------------------
@Freddycom: Téged szeretnek a fejlesztők, neked ugye válaszolnak is az e-mail-ekre (engem nem méltatnak rá
).
Nem kell kussolni, most engesztelően hat, hogy neked is van Xiaomi notebook-od.
Nekem a legkisebbik, 12-es van, de imádjuk. -
Gubbba
tag
Nekem is furcsa volt elsőre ez az event, bár én szerencsére nem kezdtem el ezerrel fejleszteni a monowheel-t. Nekem is thruster és szárny volt rajta (ez tényleg random lenne?), és egyből feltűnt, hogy nekem nincs is meg a thruster a monowheel-hez. Ami furcsa, hogy látszólag a többiek tényleg más cuccokkal mennek, de mintha úgy láttam volna, hogy akin látszólag nincs thruster az is ugyanolyan magasra felrepült, mintha lenne. Egy katyvasz az egész. Ráadásul nekem a thruster is összevissza működik, nem nagyon próbálgattam még, de van amikor tök magasra repít, van amikor meg nem kapcsol be, hiába nyomom egyszerre a féket és a gázt. Az első két nekifutás 5 és 7 pontot hozott, a második kettőben már sikerült legalább a 9-et elérni nagy nehezen. 2 nap aztán jöhet a karácsonyi update.
-
Ez az új event igazán egy pofáncsapás.
Hirtelen felindulásból, mikor megláttam milyen szar eredményeket érek el, beleöltem instant kb 300k-t a szárnyt, hólánc fejlesztésébe, fel is szereltem őket, erre jött a fasza kis meglepetés, hogy köze sincs az Event-en játszandó monowheel-nek a sajátunkhoz és természetesen ugyanúgy szar időket megyek vele.
Szabályosan mindig ötödik helyezettként végeztem, pedig nem a bánaságomon múlik a dolog, mert láttam, hogy a többiek járművén meg ott figyelnek a tápos cuccok és figyeltem, hogy mikor ugyanúgy rugaszkodok el, mint egy másik, az jóval magasabbra repül, mint én és nem tudok mit csinálni...
Ez az itteni random szisztéma egy igazi tiszteletlenség a kitartó játékosok felé, szégyelljék magukat a fejlesztők...
-
F-ECT$
titán
Hogy van ez az event? Nincs garage, mindenki előre kapott járgánnyal megy, de az nem ugyanaz mindenkinél?
-
Scale
őstag
Nektek is haldoklik ma a jatekszerver?
-
Gaborz1
senior tag
Na úgy tűnik nemsokára jön a karácsonyi frissítés.
"Fingersoft team including Bill Newton and even Santa Claus are working on Xmas update! Here's a little hint from approaching update."Lehet kezdeni spórolni.
-
DigitXT
Topikgazda
Na ez az. Feltuningolod, még az alkatrészeket is megveszed, aztán "rájössz",
hogy teljesen felesleges volt, és bár költötted volna másra. (Persze ezt előre is
lehet tudni, ha az ember nem kezdi ész nélkül elszórni a "könnyen jött" pénzt.)Ui: jó lenne megint ilyen karácsonyi bugos ládás történet. 10x annyi pénzért.
-
Scale
őstag
Engem meg azóta is kísért a buszos alkatrész átok, lassan már ki fogom fullozni a buszt
-
Scale
őstag
Most épp játszottam amikor feldobott elém egy 1 órán át tartó ingyenes ajánlatot (valami finn 100. szülinap, nem olvastam annyira el), szaunás busz kinézetet, meg két új "ruhát".
-
Scale
őstag
Na megjött a holdjárós event a sziklamászással?
Bár valószínűleg nem, mert gyorsan ki fog fogyni a szuflából.
-
-
-
-
Megkaptam az első legendary thrustert... a buszra.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DigitXT #1635 üzenetére
Két helyen is vissza kellett tolatni benyáért... Korábban felszedte repülve.
És ha még a képen látható szituban is átrántja, rendes(ebb) rekord lett volna.Nem volt amúgy szép futás, de volt pár vicces momentuma: [challenge]
-
Mekkora fos, le lehet hagyni a mágnessel megmozdított coinokat hegymenetben lefele, nagyobb lejtőn.
-
F-ECT$
titán
Winter tire-t megéri fejleszteni valamelyik autónál a téli pályákra?
-
Aki írta itt ezt a VIP rendszer valamit, hol látta ezt az infót?
Talán érdekelne a dolog, ezért még hajlandó lennék valami jelképes összeget befektetni a játékba.
Más játékokból kiindulva itt el tudnék képzelni olyanokat pl, hogy napi 3x2 reklámos doboz nyitás lenne az alap 2x2 helyett, Event ticket max korlát mondjuk 5 lehetne 4 helyett. Adventure kihívásokat gyémántokért skip-pelni és még ilyenek.
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
fiam használ egy "régi" LG F6-os telefont...android 4.2-vel....play áruházbol nem telepithető mert "nem kompatibilis"....ami vicc mert simán elvinné, hiszen MKX-et is képes futtatni a telefon......más forrásból származó "apk" file pedig nem telepithető mert "hiba a csomag kibontásakor" bla bla....van erre valami megoldás ?
-
Scale
őstag
Hát én a motocrossra semmiképp, de azt húztam fel először maxra, meg a superdizel előtt mert az volt a kedvencem az egyben is. Ezt eléggé megbántam. Meg a sportcar is 17ig fel van húzva, de azóta se használtam. De ugye amíg nem volt formula addig jó volt, meg rally előtt.
-
A holdjáró ugye fejreállás után eldobja a kupolát, ellök a talajtól, ez marha jó kis boostot tud adni, mint pl a mai napi challenge-en.
-
Scale
őstag
Én meg nemrég panaszkodtam, hogy nekem a buszos tuningokat vonzzák be mindig a legjobb ládák.. azóta is egyfolytában ez megy...
Csak nekem van ilyen hihetetlenül balszerencsém?
-
F-ECT$
titán
válasz
DigitXT #1600 üzenetére
Egyáltalán nem off, a tököm tele van azzal minden ilyen játéknál, hogy sima játékkal nem tudod elérni a max szintet, sőt ha ráköltesz egy AAA kategóriás játék árát, akkor sem. Emellett minden játék már arról is szól, hogy hogyan költsd el optimálisan a megszerzett ingame goldot vagy akármit, és ez egy párszor még fun, de a huszadik játéknál már nem.
Én egyébként szabályozóként bevezetném azt, hogy lennie kell egy olyan csomagnak is a boltban, amiben MINDEN benne van, és ha azt megveszed, akkor már ne tudjanak tovább lehúzni.
Ja és pláne hányok attól, hogy a 15-20e Ft-os játékokba is beteszik ezt a mikrotranzakciós modellt (ami eleve vicc, mert 30e Ft-os "mikro" dolgok is vannak benne), no meg persze még vegyél x havonta season ticketet is...
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Cyberpunk 2077
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest