- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- YouTube
- Microsoft Excel topic
- Proxmox VE
- Windows 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
Topikgazda
Te is megadhatod a linkedet, úgy mi is fel tudunk venni...
Mellékhatása, hogy bárki fel tud venni, nem csak PH!-sok.
Bonyolult max. az benne, hogy csak mobilról működik, és
vigyázni kell, mert hajlamos átirányítani a Play-re. Viszont
így nem adja hozzá az új embert, csak ha a játékot indítja.Szerk: utóbbin lehet, hogy tudok segíteni. Példaképp itt az
én egyik* linkem: https://playhcr.com/invite?id=mw51Yw
Ne kérdezd, miért nem ugyanaz mint az összefoglalóban,
az is működik, mivel AKIspest és HUN azzal vett fel.A lényeg, hogy ahová ez visz, ott van az átirányítás, és egy
MÁSIK link, ami VÉGRE a játékot nyitja meg, mégpedig ez:
playhcr://play/invite?id=mw51Yw
Szóval elvileg be tudom írni ezeket is az összefoglalóba...*: tök úgy néz ki, hogy mindig mást generál, ha rányomok.
El tudom képzelni, hogy beleszámít, mikor generálta.Szerk: de látom, már fent vagy a listán.
Tibcsi kérdezte,
hol ez a link, én sem emlékeztem, de remélem ez segít. -
-
eperdani
újonc
Régebben úgy gondoltam, mikor kijött a snowmobile, hogy áhhh ez semmire sem jó, reklámokka felhúzom lvl 5-re mind a négy cuccot, aztán a coint meg toltam bele minden másba. Na most nyalt vissza a fagyi, és kezdhetem kifullozni szépen lassan snowmobilet, mert csak ez maradt gyengécske (meg a traktor)
jövök szépen lassan feljebb.
Más: én nem éreztem egyáltalán, hogy itt hatalmas feszkó lenne csapaton belül. Én jól érzem magam veletek, és nem igazán szeretném, hogy bármi változzon. Király ilyen legendákkal együtt lenni, és a legjobbak közt lenni. Mindenki jófej, és ha valaki esetleg megunja a játékot, és inaktív lesz, hetek óta inaktív, akkor kupaktanácsba megbeszéljük és döntünk, hogy mi lesz. Vagy nem tudom mi a jó. A lényge, hogy élvezze mindenki!
Más más: ez a no tuning bajnokság engem is érdekelne, mindenképp írjatok ha alakul valami. Meg hogy megy ez? Dailybe, vagy weeklybe felvesszük egymás linkjét, és úgy látjuk egymás idejét, vagy hogy?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #3387 üzenetére
Szinte minden alkalommal elverem, mikor bekerül a napi eventbe.
-
hege01
tag
A "barát listára" az összefoglalóban lévő linkeken kívül hogy lehet egyszerűen felvenni embereket. Nekem túl bonyolultnak tűnik.
Az első pályára van valami spéci beállítás? Minél fejlettebb a járgány annál rosszabb időket megyek. -
misi_belucci
tag
Talán a tekik kifogytak a munícióból. Most viszonylag simán vezetünk.
Vagy csak ezek a gépek nem túl fejlettek nekik.Mondjuk én is elszomorodnék, ha legközelebb mondjuk egy jeep, tractor, sports car-os event jönne...
Lehet el is sírnám magamMás:
ezt az időt elverte már valaki?Hegyet mászni formulával hólánc nélkül? Ki az az állat?
Néha annak is örülök, ha célba érek. -
AtiTheSnail
kezdő
Este megfigyeltem egy érdekes dolgot.
Megnéztem mikor lesz ticket, vmi 2 órát írt. Lenyomtam pár versenyt, megnéztem megint, 1,5 óra, najó lerakom, ennyi vót : D
Erre fél percre rá rezeg a teló, hogy team tickets refilled. lel... -
AtiTheSnail
kezdő
Na visszaolvastam
Számomra a 3355 és a 3360-as hozzászólás összefoglalta lényeget.
Kicsit azt érzem, hogy mindenki azt próbálja magyarázni, hogy a játék élvezete a lényeg, közben felfestve az ördögöt a falra, hogy majd itt ki lesznek rúgva régi játékosok, csak azért mert nem ütik meg a szintet. Lehet hogy lemaradtam, de erről nem volt szó egyszer sem, tudtommal. Javítsatok ki, ha lemaradtam.
Igen, vannak ilyen csapatok, elég baj az nekikDe ahogy az angol mondja, whatever floats your boat!
Ahogy látom itt a többség felnőtt ember.
Család, meló, mégegymeló, stb (mégegycsalád, hehe), kikapcsolódni nyitjuk meg ezt a pénznyelő szart. (nem vagy szar HC2,ne haragudj rám, csak vicceltem, szeretlek!)
Csak toljuk. Nem kell kirúgni senkit. Ha valaki nagyon sok ideig inaktív, na akkor esetleg talán mehet, ha van a helyére egy aktív jelentkező. Az én véleményem az, hogy ne kötelező kvóta szabja meg, hogy ki legyen a csapatban, hanem az aktivitás, inkább, de ez nekem annyira evidens volt végig, hogy ez mindenkinek így evidens, hogy egyáltalán nem éreztem, hogy szóvá kéne tenni Engem kurvára nem érdekel hanyadikok vagyunk/leszünk, de nagyon tetszik a lelkesedés ami van a csapatban. Ha a top50-ért játszanánk, ugyanígy élvezném, és a top1000-nél is, mert jó a vibe.A fórum - messenger dolog se kéne ilyen háborús jellegű legyen. Tény h volt némi uszítás egyik másik ellen, de ahogy Digit úr leírta, mindkettőnek meg vannak az előnyei, én igyekszem használni mindkettőt, bár eléggé bosszantó, ahogy a messenger pörög néha
Ennyi szabadideje a jóistennek sincs.
Összefoglalva: Senki ne érezze azt, hogy ki kell lépnie, mert az előző kupán nem nyomott 30k+ pontot (vagy bármi más hasonló indok). Le van szarva. Itt vagy, nyomod, kikapcsolódunk, keressük együtt a megoldást, királyság. És mindenki jóarc, és szeretek itt lenni.
PH és béke!
A nulltuning kupát meg nagyon adom, bár félek, hogy ez még növelni fogja a képernyőidőmet, de valamiben ugye meg kell halni.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
#07813632 #3381 üzenetére
Na jó, de ez 19, én 18.1-et futottam eddig, nem értem, miért nem listázza:
Viszont 17-re kéne lemennünk, mindjárt kipróbálom AKIspest módszerével.
Eddig 20, 20, 10, 15-ön voltam, téli gumival rakéta helyett, a többi stimmel.Szerk: sajnos csak a turbo maxos, a fuel boost csak LVL3, téligumi LVL14.
Utóbbi mondjuk majdnem max., Start boost viszont csak LVL7. Az nem 10.Szerk: na, be is vált a tipp, köszönöm!
Már ott is van egy 17-es idő.
-
-
törölt tag
Van egy vitathatatlan nagy elönye a fórumnak. Mégpedig a hivatkozás. Ha valaki válaszol valakinek egyértelmű, hogy ki a címzett vagy mi az előzmény. Ezt a chat, a viber csoprtok nem tudják. Ott ha van egy üzenet amit nem értessz lehet visszaolvasni, hogy felfogja az ember, hogy ez most kinek vagy mire is válasz.
Fórumon könnyebben kereshető előzmény.
Lehet lapozni.
Sorszámozva vannak a hsz-ek.
Mindkettőnek van előnye és hátránya. De egyik se sz.ar csak más. Másra van kitalálva.
A messenger azonnalos egyszerű képet videót küldeni. Nem kell fél napot várni a válaszra.A kettő együtt a legjobb!
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3362 üzenetére
Mi van ha nincs snowmobil, és formula, és nem is akarom megvenni?
Melyiket haggyam ki? Jöhet mástól is ötlet. Sajnos túl sokat toltam bele az előző eventbe. Ráadásul kaptunk egy őrült ruszki csapatot ellenfélnek megint, én meg úgy vagyok vele hogy kapálózhatok, és beleölhetnék akár 2 millió nem létező coint is, akkor sem biztos hogy van ellenük esélyünk. Örúlni fogunk ha nem 3000-el kapunk ki, csak 2600-al.
-
Freddy S
tag
Hát ha nem kellek, maradok szlovákiában, ők legalább jó fejek.
-
Freddy S
tag
válasz
AtiTheSnail #3311 üzenetére
Hallo phsok, engem bevennétek? Mi a feltétel, mennyit kell menni?
-
misi_belucci
tag
Első tapasztalatok után:
1. pálya
snowmobile + oc, wheelie b., coin b.
De a coin b. helyére mehet bármi más...
Lapos szögben kell a vizre érkezni, akkor könnyen végig lehet rajt pattogni.
2. pálya
monster + thruster, szárny, jump shock
3. pálya
buggy + hólánc, air c., szárny vagy mágnes vagy oc
Itt egyelőre dilemma van, hogy a gyors célba érkezés miatt kapok több pontot, vagy a kicsivel több pörgésért.
4. pálya
formula + oc, start b., coin b. esetleg nitro
Nyomd neki!!!A 2. és 3. pályán felcserélhető a monster és a buggy, ha a buggy + szárny, thruster kombóval nagyobbat tudsz ugrani.
Nem ez lesz a legsikeresebb eventem...
-
AKIspest
tag
válasz
DigitXT #3357 üzenetére
Attól, hogy nem te vagy a leader, nem változott az elv, ezt ígértem! ;-) Elmondom, mi történt:
1. Rámírt vkiba FÓRUM-on, hogy jönne a csapatba, és leírta az "önéletrajzát".
2. Megkérdeztem az aktív csapattagokat, fórumosokat, mit szólnak hozzá.
3. Kértem segítséget egy ős-fórumtagtól, hogy ki regisztrált, és ki nem.
4. A nem regisztráltak közül kiválasztottuk az egyik leggyengébbet, aki helyére be tud jönni az új fórumtag.
5. Mivel korábban ez nem érdekelt, nem figyeltem, ki milyet ment. Ezért is kérdeztem meg több aktív tagot. Én a mostani hegymászós 2 event-től figyelem. Az illető kereken 0pontot tett hozzá a két esemény alatt, és nem is találkoztam egyik helyen sem a nevével: sem fórum, sem Messenger, sem a játék chat-jén.
6. Van-e lelkiismeretfurdalásom? Egyáltalán nincs. Vki írta lentebb, h.ez egy csapatjáték. Egyetértek! Lehet, hogy valaki nem olyan ügyes, lehet, hogy nem olyan fejlettek a járgányai; DE aktív és próbálkozik. Ez sztem baromi fontos. ;-) -
-
DigitXT
Topikgazda
Ugye most csak viccel a játék, hogy megint a teknőcök?
Szerk: amúgy 7. helyre ugrottunk előre, azt hittem jön Top10-es...
(Teknőcök a 36. helyen tanyáznak, papíron könnyű. Amúgy nem.)Jah, és valaki lelépett, most nézem, hogy 49/50 a létszám. Fura...
Szerk: vagy nem lelépett, hanem kiebrudalták: a chat azt nem írja!
Szerk2: megvan: Balint. Korábban jókat ment, most semmit: pech. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
#07813632 #3355 üzenetére
Szívemből szóltál...
Szerk: 20 perc van hátra, a nyuggerek megszívták.
3925 VS. 593 Nem is értem, miért velük sorsolt össze a játék? Cserébe kb.
biztos, hogy a következő Eventen valami elvetemült* ellenfelet fogunk kapni.AKIspest: feszkó bennem inkább azon van, hogy szar ez a fórum, menjünk
Messengerre. Miközben az meg másképp szar, ha érted mire gondolok...Persze az is egy feszültségforrás, hogy tényleg kellene-e "vadászni" tagokat
és kirugdalni a "kishalakat", csak azért, mert Top10. Más, ha jelentkeznek...
Megint más, mikor engem kerestek meg privátban. (Volt, hogy tök csendben
csináltam helyet, mert volt kitől búcsúzni: egy idő után azért nehezebb lesz.)Tudni kell nemet mondani majd, akkor egyben marad a csapat.
Szerintem.
Szerk: tudom, ebben én előítéletes voltam, de aki rám tudott írni egy privátot,
az legalább már hallott a fórumról. Nekem Messengeren ugrálhatott volna.*: mondjuk a POLAND!, akik egyszer már szépen aláztak. Harmadikok most.
-
törölt tag
válasz
AKIspest #3352 üzenetére
Most már maradjon így ha így alakult. Viszont azt kérném, hogy valahogy próbáljuk úgy csinálni a jövőben, ahogy eddig DigitXT csinálta: Legyen kétszer is meggondolva mielőtt valakinek mennie kell.
Csapatról van szó aminek mindenki tagja. A nagy többség ne érezze magát fenyegetve, mert a teljesítménykényszer elveszi a játékélményt. Eddig is előfordult, hogy akadt érdemes jelentkező és a leggyengébb láncszemnek menni kelett, de szerintem nem jó ötlet vadászni a jobbnál jobb játékosokat.
Ne a helyezés legyen a legfontosabb hanem a játék és a tagok. Ne legyen átjáróház. Ez persze csak kérés.
Nem örülök, hogy így alakult, de maradni akarok, mert jó volt nézni azt a hetedik helyet még ha kevesebbet is sikerült beletennem mint másoknak.Ui: Ma csatlakoztam én is a messengerhez. Egész hatékonynak tünik, de akkor is a fórum marad az elsődleges számomra. Ez olyan mint egy adatbázis ami nagyon hasznos.
-
AKIspest
tag
válasz
DigitXT #3353 üzenetére
Csak azért, mert úgy látom/érzem, azóta van feszkó, hogy megjelentünk. Elhiheti mindenki, még véletlenül sem volt ez a célunk!!
Bennem is az merült fel, ki számít fórumtagnak. Számít-e, hogy mióta van jelen. Ezért kértem segítséget, hogy új ember érkezésekor mindenképp élvezzen prioritást a (régebbi) fórumtagság. Mégiscsak ezért hoztad létre a csapatot! ;-)
Látod, én is itt vagyok, regisztráltam, írogatok ide - még ha a Messengert jobban is kedvelem a maga pörgőssége, és --számomra-- könnyebb kezelhetősége miatt. ;-) -
DigitXT
Topikgazda
válasz
AKIspest #3352 üzenetére
De miért kéne mennetek? Inkább arról van, szó, hogy vajon meddig bővül az 5 fő,
aki abszolút nem akar fórumozni, csak a Top eredményekre hajt? Akár úgy, hogy
az itt évek óta fórumozókat más csapatba csábít át. Itt is volt 5 jó versenyző. Ám
ha széthúzás van, akkor egy sem lesz. Szerintem nem kell túlmisztifikálni! Csak
azt kell szem előtt tartani, hogy 50 főt kellene egy csapatban egyben tartani...Nyilván nem egyszerű feladat. Engem is meglepett, hogy mennyire borúlátóak itt
egyesek: egyelőre csak ötletelés volt ez a fiókcsapat, de már mindenki a kirúgás
elől menekül, vagyis nem! Inkább már az zavarja, hogy felmerül, hogy kirúgják.Én voltam a legkényelmesebb helyzetben, mert leaderként nem lehetett kirúgni...
De lemondtam róla, mert... (és itt nem ismétlem meg, amit korábban kifejtettem).
Ám futottam egy 32K-s eredményt, szóval valószínűleg - még - maradhatok, LOL.Ui: misi_belucci privátjára majd válaszolok, ha össze tudom szedni az infót. Ti. a
kérdés, hogy egyáltalán kik a fórumozók?! Mondjuk így elsőre javaslom, hogy az
összefoglalót érdemes megnézni, mert a legtöbb fórumozó, játékos párosítás ott
megtalálható. Ha valakit kihagytam, kérem jelezze - biztos elkerülte a figyelmem.
Senkit nem hagytam ki szándékosan - kivéve Rusy-t, mert ő kifejezetten kérte. -
AKIspest
tag
Sziasztok Srácok!
Olvastam az üzenetváltást, gondoltam, mint "betolakodó", hozzászólok. ;-)
A sztori onnan indult, hogy voltunk vagy 5-en, akik nagyjából együtt mozogtak. Egyszer csak jelezte egy PH! tag, hogy van egy jó magyar csapat, szeretnénk-e csatlakozni. Nekünk tetszett az ötlet, hogy az egyik legjobb MAGYAR csapatban lehetünk, ezért beléptünk. A segítségünkkel meg is fordítottuk az akkori állást. Aztán jött minden magától: sorozatos győzelmek (nehéz ellenfelek ellen is), ill.csatlakozott még 1-1 szuper játékos.
Én azt vettem észre, hogy sok/több korábbi csapattag is örül neki, nagyon jó érzés a világ élbolyában lenni. :-D Lásd a lenti képernyőmentés a leendő játék egyik pályájáról - már most gyakorlunk. ;-)
Azmeg teljesen természetes, hogy ez nem mindenkinek az "életcélja", ill. a gyengébben felszerelt autókkal rendelkezők nem élvezik ezt a "csúcshajszolást". Higgyétek el, nekem sem életcél. Családom van, gyerekeim és k.sokat melózom. Azonban ez egy kedvenc hobbivá vált, szabadidőmben (ez mondjuk elég kevés...) :-) sokat játszom.
Ha jelzitek, hogy ez nektek így nem buli, akkor lelépünk - nem is kérdés!! Csak attól tartok, hogy akkor jönne velünk jó pár olyan régebbi fórumtag, aki szeretne a legjobbak között lenni.
Olyan ötlet is volt valóban, hogy lehetne egy ún. fiókcsapat - nem a nulláról, hanem egy meglévő csapat "átalakításával". Vki jelezte is lentebb, hogy van is egy olyan csapat, ami akár meg is felelhet ennek. Az infókat ugyanúgy megosztanánk, fejlesztenénk egymást.
Lényeg, hogy én sem örülök, ha feszkó van! Nem akartunk mi ilyet okozni, ezért ha mondjátok, akkor kilépünk, és keresünk egy másik csapatot.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3350 üzenetére
Látszik, hogy a legjobb magyar csapat már gyakorol. All Time-ban nincs más?
-
Speed®
titán
Részemről ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy jó érzés ugyan fent lenni, de amíg nem a topban ment a küzdés, addig szórakoztatóbb volt. Ha elmegy a proskodás felé a dolog, annak, aki úgy érzi, nem felel meg a just4fun PH! team, nyugodtan klikkesedjen kívül. Nagyon nem szimpatikus a kialakult hangulat és akkor most finoman fogalmaztam. Az meg, hogy alapító tagként kiszállt valaki emiatt, pláne. Ennyi erővel innentől lehet takarítani a kicsiket és továbbvinni az eddig elért eredményeket, amik nagy mértékben a régiek érdeme és nem a bevonzott újaké.
Ne vicceljünk már.. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3345 üzenetére
Elkezdtem nézni, de rögtön felakadt a szemem: 2545 km a ládában ruszkinak.
A második meg pont magyar. Szóval magyar csapat nincs más top: játékos akad.Szerk: mondjuk hülyeség, mert km alapon bármi lehet, de rémlik, hogy volt valami
NK-s nevezetű nagymenő említve a topikban korábban, hogy biztos vmi klán lehet. -
misi_belucci
tag
Itt A videó a köv. eventről:
[link]A 4. pálya a Mine Shaft Cup 2. pályája. Azt lehet már előre gyakorolni.
Látom rossz irányt vettek a dolgok... Nem örülök neki!
Nekem tetszik a csapat a jelenlegi formájában, örülök, hogy (hasznos) tagja lehetek. Remélem nem lesz itt bomlasztás, szétválás, kirúgdosás, teljesitmény kényszer...Sejtettem, hogy valami ilyesmi lehetett a háttérben DigitXT lemondásával kapcsolatban.
Örülök az eddig elért helyezéshez (hajnalban irány a TOP5.)A fórumról én is irtam, hogy egy kicsit elavult, értsd mobilról számomra is nehézkes kezelni (érintős felületre is optimalizálhatnák...) De ha úgy tetszik ez a magyar Wikipédia.
Szerintem is a legjobb hely EZ, hiszen ha valamit nem tudok, azt már valószinű, hogy valaki hasonlóan "tudatlan" már megkérdezte előttem.
Rengeteg a hasznos infó, tapasztalat. Csak olvasni kell, ill. a keresőt tudni használni...
Számos topicot látogatok rendszeresen (a neved rémlett a robogós topicból DigitXT. Meg még néhány tagé külföldi rendelős, best buy... topicokból)A Messenger valóban nagyon pörög ill. teleszemeteljük, ami miatt sokat kell visszapörgetni a lényeges infóért.
A játék chatjéről meg jobb nem is beszélni...
Ha fontos infó van azt úgyis megosztjuk egymással. Amennyire lehet/tudok, szeretnék egy hidat képezni a fórum és a messenger között.
Fel a fejjel, a csapat (egyelőre) él és virul!!!
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #3340 üzenetére
Nem elküldtelek a sunyiba! De nem érted a lényeget. Aki PH-s az ide ír. Azért az.
Aki meg nem PH-s, és nem is akar az lenni, maradjon a FB-on, bánom is én...
Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy egy ember vagy ide ír, vagy nem. (Ezt már
a brit tudósok is megállapították.) És általában ha FB-ra ír, akkor ide nem: pech.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
expander #3338 üzenetére
Na ugye, hogy ugye! Szerintem szervezzünk lassan egy új No Tuning Cup-ot.
Mindenki egyenlő esélyekkel indul. Emlékeim szerint ott hatalmas csaták voltak!
Ezredekért, basszus! Régi szép idők.Nem is értem, hogy miért nincs meg az
összefoglalóban a második kupa, mert ugye kettő volt... Valaki hátba vághatná a
Topikgazdát, hogy nem frissítette be annak idején, és eltűnt a süllyesztőben... -
expander
senior tag
az lenne a legfrankobb, ha nem is permanensen, de neha-neha ugy mint a kis eventek eseten, egyforma autokkal kene menni (csak ugye ez nem eri meg a fejlesztoknek...)
amig nem fullos mindenki a jatekban, es HvH van, addig a kompetitiv szellem meglesz mindenkiben. felolem harcolhatunk a 1000. hely kornyeken is, csak legyen ertelme elinditani a jatekot, mert most igy, hogy ergo semmi tetje nincs a dolognak, kb elo sem veszem
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
#07813632 #3335 üzenetére
Ne aggódj, majd lesz PH2, ha majd muszáj lesz.
Egyfelől megértem, hogy azt
mondod, nem kellett volna "elengedni", más felől viszont nem akartam elveszteni
az egyik legjobb magyar játékost sem, mert kivételes lehetőség tőle tanulni.
Gejgoke fent van a barátlistámon (igaz, hogy HUN sajnos nincs, mert nem bírtam
kihúzni egy rohadt linket belőlük semmilyen felületen), és csak nézek miket fut...
Lehet, hogy nem most, de idővel* azért hasznára válhat az embernek. Az is lehet
szórakozás, hogy egy Top játékos közelébe kerülni! (Vagy kis mázlival megverni.)Nekem évek óta bagolyka az etalon, amióta itt megjelent. Azelőtt szinte könnyű
volt a játék, csak Freddy volt nagymenő, de legalább emberi volt a teljesítménye.
Bagolyka meg már-már emberfeletti időkkel szórakoztatott: örülök, hogy jött!*: ha neki is fullos lesz minden autó, és akar valami komoly időt villantani.
Szerk: az külön vicces, amikor összekerülnek a listán: más dimenzióban tolják...
-
törölt tag
Ameddig PH! csapat volt akkor is elég jó eredmények voltak. Azért az nincs rendben, hogy jön 8 vagy 10 top játékos azt szépen lassan kitessékelik majd a többit.
Nem ér szerintem ennyit a TOP f.szom tudja hányadik hely. Ez 50 ember játéka. A nullások meg már szinte teljesen kihulottak.
Amikor jött a team event frissítés nem volt kérdés, egyből jöttem ide nézni, hogy van e csapata a fórumnak. Nem kelett volna ezt elengedni szerintem. Majd most már jön a teljesítménykényszer stb. innentől bele lehet sz.rni. Senki ne mondja, hogy nem így lesz. Ha már szó volt a kicsik különválásáról akkor ez borítékolva van.
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
Maradok a csapatban ameddíg ki nem rúgnak, de egy kicsit elment most a kedvem a csapatjátéktól. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
#21346560 #3332 üzenetére
Úgy bizony, sőt, akár két hónap múlva is, ha új tag jön, és tanulna a játékról...
Más kérdés persze, hogy maga a "Team Event" az egy kicsit más lefutású, és
nem csak általános infókat tartalmaz. Magyarán az arra adott tippek maguktól
is elavulnak sajna: ilyen szempontból van létjogosultsága, hogy ezt egy chaten
nyomják. De a játékban lévő chat totál szar, simán lehet, hogy fél óra múlva se
látod, amiről korábban szó volt. A Messenger elvileg kereshető. És akár évekig
is őrzi a beszélgetést (true story, most raktam fel, találtam benne vmi 2010-es!
üzenetváltást), de nem az én világom: ahogy Gejgoke foglmazta: "mindenkinek
jobb lenne, ha átmennék FB chatre". Cáfolom: megpróbáltam, nem jött be.
Bizonyára van, akinek jobb! Van akinek meg nem. (Van más ilyen rajtam kívül.)Rusy: majd rászoknak a tekik a fórumra, mert németül is érik a titkos videót.
-
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #3330 üzenetére
Ha már kilométerek! Legutóbb, amikor TT-ztem a Sunday Champ pályán...
Magamtól régóta ment 10 eleje, ám láttam, hogy 2 elvetemült* 9-et csinál.
Addig addig szenvedtem, míg meglestem HUN visszajátszását. És onnan
loptam az ötletet, hogy más tuningokkal! Ám akkor már más setup is kell,
mert különben nem jön fel kerékre, stb. Szóval a lényeg, hogy az egy 345
méteres pálya, és ilyen 11-12 másodpercekkel már szar időnek számít.Átlagsebesség 100 km/h fölött: ha valahol, hát ott lehet gyűjteni a ládába!
*: HUN és bagolyka.
Ui: köszi a felajánlást, de én maradnék PH!-s... Ha másképp nem, hát egy
másik PH csapat létrehozásával, mert nekem az adja a sava borsát, hogy
a csapattagokkal ezen a felületen tudunk értekezni: ~15 éve vagyok itt.
Mondhatják rám (is), hogy felhúzós óra a digitális világban... Mondhatják a
fórummotorra is, hogy elavult, de szvsz ez még mindig az egyik legjobban
használható fórum. Nem, nem chat! De nem is arra van, hiába hasonlít rá.
(Kommunikáció ez is, másképp: nem pörög úgy, a hozzászólásokat bőven
van időd kifejteni, tudsz szerkeszteni is, rakhatsz linket egy korábbira stb.)Szerk a szerkre: hagyjál már te is a FB linkekkel!
Biztos mindenki veszi
majd a fáradságot, hogy ide is, meg oda is pötyögjön. Hát nem. Lásd itt is:
a vég az lett, hogy ide semmit, mindent a Messengeren, a zárt csoportban.
(Persze, meg lehet magyarázni, hogy ennek stratégiai okai is vannak, mert
ha itt a nyilvános fórumon bárki olvashatja, akkor lopja az ötletet. Hát igen.)
Erre én azt mondom, hogy vállalom a kockázatot, ha amiatt kapunk ki. -
tzsolesz
nagyúr
Aki gyengének érzi magát a PH! csapathoz, az jöhet a közepes (2000-2100 serleg átlag) "A-Team"-be hozzánk. Ott vannak akár gold szintű játékosok is. Van olyan is, aki a kilométereket hajtja a lila ládába, mert gyenge a járműparkja, és nem sok pontot tud beledobni a team-be.
Amúgy sajnálom, hogy a nagy sikerek ilyen döntésekkel járnak nálatok. Minket ez a veszély mostanában nem fenyeget. Vagyunk 45-en, és van kb 3-4 nullázó, de addig nem kavarunk már be, amíg nem érjük el újra az 50-et.
Egyébként pedig ha a facebook-on szeretné valaki megosztani a tapasztalatait, az itt is megteheti párhuzamosan, hogy azok is tanuljanak/okuljanak, akik nem PH! tagok.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #3328 üzenetére
Egyébként - ha nem titok! - pont erről is szólt az a bizonyos üzenetváltás, hogy
elindult a Messengeren egy ilyen ötletelés (akkor én még nem voltam ott), hogy
lehetne csinálni másodlagos csapatot a PH-n lévő gyengébbek számára stb.Lehetne, persze! De praktikusan akkor is a PH-sok kirúgásával, hiszen ugye a
pontszám az a csapaté. Ha egy újat indítanak, hát sokáig tart a csúcsra az út!
Meg az tény, pont az kezdte hozni a sok jelentkezőt, hogy itt egy Top csapat...
Kérdés, hogy mekkora lelkesedés maradna, ha egy kezdő (pontszámú) csapat
lenne, egy olyan ígérettel, hogy kb. 2 hónap múlva Top10-es lesz. Passz...Mindenesetre érdekes kérdés! És egyet tudok érteni azzal, hogy nagyobb buli
lenne a gyengébb verdákkal, vagy épp játékostapasztalattal rendelkezőknek a
"fiókcsapat", kisebb stresszel, kevesebb elvárással. Én sajnos beleszaladtam
abba, hogy teljesítménykényszer: felhúzom a tuningokat, erre elfogyott csomó
gyémánt, nem baj, veszek párezer Ft-ért... Ez a fejlesztők célja, ez a pay2win.Felajánlotta nekem HUN, hogy ha zavar, hogy ők páran NEM regisztrálnak ide,
akkor lépnek (arra válaszul, hogy át akartam neki adni a stafétabotot!), de azért
az világos, hogy egy ilyen kvalitású játékos (és néhány hasonló társa) lelépése
hova vezetne: sorozatos vereségekhez. Kérdés, hogy az szórakoztató lenne-e?Nem hiszem. Lényeg az, hogy maradok a csapatban, és amíg érdemben tudok
hozzátenni az eredményekhez bízom benne, hogy nem rúgnak ki. Aztán ennyi.Teljesen más helyzet, mint amikor nekem kellett nézni, hogy kitől búcsúzzunk?
Addig volt könnyű a dolog, amíg volt csomó töltelék tag, őket lehetett aprítani.
Aztán amikor már se töltelék, se nullázó... az dilemma: de már nem az enyém! -
DJ. Ru$y
nagyúr
Ez itt már nem csak a PH-ról szól. És részben megértem miért lepett le Digit, és én is felajánlottam, ha a helyemre tud erősebb játékos jönni én le is lépek szívesen, mert a csapat érdek azt kívánja. A csapat egy ideje top csapat lett, amiből következik, hogy minél több magas szintű játékos kell bele, és előbb utóbb ki fognak kerülni olyanok is akik PH-ról kerültek oda, de keveset tolják a játékot, vagy kiválnak a nagyok csinálnak egy másik csapatot és szépen felhúzzák magukat adott esetben, ha ne adj Isten resetelik valamikor az egész Team dolgot, akkor levernek mindenkit.
És van aki nem tudja azt elengedni, hogy csak ő van. Nem akarlak bántani, félre ne értsd, és semmi bajom a "kicsi" játékosokkal, mert nyilván nem kezdheti mindenki ugyanakkor, nem játszhat mindenki ugyanannyit, de nem a PH az egyetlen magyar Team, és bizony lehet, hogy sokkal több öröme lenne egy kicsinek egy kisebb csapatban akár a magyar Top2-ben, mert olyan ellenfelet kapnak, ahova ő is bele tud szólni.
Remélem senki nem érti félre amit írok és nem forgatjátok ki a szavaim.
-
DigitXT
Topikgazda
Sajnos ez is benne van a pakliban, ezért is mondtam le a csapat vezetéséről,
hiszen még azt sem tudtam elérni, hogy inkább itt folytassuk a beszélgetést.Bemásolhatom ide a privát üzenetem, de úgy érthetőbb lenne, ha itt lenne az
előzménye is, viszont ahhoz nem rendelkezem AKIspest hozzájárulásával. -
ztibor
senior tag
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
AKIspest #3324 üzenetére
Ha unlisted-ként teszi fel, mint legutóbb, hajunkra kenhetjük. Link nélkül nem
lehet megnézni. Igen, ide beszúrni egy linket nehezebb, mint a Messengeren,
ezt aláírom, teljesen más a fórum logikája: ettől még nem szar, másra jó.Ha jól emlékszem, azt Gejgoke is elismerte, hogy az évek során sok hasznos
infó összegyűlt itt, és ő is végig olvasott vagy 3000 HSZ-t noha nem sokat írt.A Top csapat létrehozása nem az én* érdemem. Mint privátban írtam, rajtam
túlnőttek az események, de örülök, hogy végül szerencsésen alakult, viszont
abban már nem tudok őszintén részt venni, ahogy a csapat teljesen más cél
felé fordul. Nekem sosem volt célom, hogy a legjobbak legyünk, más kérdés,
hogy az "alapanyag" nagyon jó volt erre is. És nagyon értékes tagok érkeztek
ide a toborzással! Csak azt nem én csináltam, sőt égett is a pofám miatta.Viszont fontos, hogy IDE érkeztek a tagok. Nekem fontos. Pár ember volt, aki
nem akart regisztrálni, és itt megjelenni. Erőt vettem magamon, és beléptem
a Messengerbe. Nem volt totál sz*r, csak ahogy sokan lettünk ott, megnőtt a
zaj. És kényszerből kellett mindenkit bevenni, mert CSAK ott mentek az infók.
Aki kimarad, lemarad. Végül lemaradtam... Felhúzós órámban eltörött a rugó.Nagyjából ennyi. Ha mobilról nem fogalmaztam tökéletesen, elnézést kérek.
(Alapvetően aludtam, csak most felébredtem, nem volt közelben keyboard.)*: szerintem azt odium-nak köszönhetjük, hogy megkereste Gejgoket, akkor
robbantunk be nagyon, amikor ti jöttetek. Előtte is a legjobbak voltunk, csak
magasabb szintekre nagyon kellett az erősítés. Próbáltam én is írni neki, de
csak itt, mivel azt már tavaly közöltem hogy nem vagyok Messengeren. -
AKIspest
tag
válasz
DigitXT #3314 üzenetére
Az tény, hogy ez a Messenger nagyon pörgős, az információ könnyen tud áramlani, a kommunikáció gördülékenyebb.
Az is igaz viszont, hogy időnként elég sok off-topic volt, ezt sztem is korlátozni kéne, hogy a lényeg (értsd: a tippek/tanácsok/videók) ne vesszenek el a rengetegben.
Hun felteszi a linkjeit a Youtube csatornájára is, de akkor én igyekszem ide is bemásolni. ;-)
Sajnálom, hogy leadtad a leader pozit, minden túlzás nélkül mondom, hogy óriási csapatot hoztál létre!! Hitte volna bárki, hogy ilyen rövid idő alatt TOP20as, sőt TOP10es csapatod lesz?? ;-) Legjobb példa épp tegnap este volt, amikor több játékos együttes teljesítménye kellett ahhoz, hogy végleg a földbe döngöljük a páncélosokat, ez hatalmas csapatmunka volt!!
Mindentől függetlenül továbbra is megy majd minden a maga rendjén! ;-)
-
törölt tag
DigitXT szabad megkérdezni, hogy miért mondtál le a csapatkapitányi címről?
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
AtiTheSnail #3321 üzenetére
A csapat számára hasznos lenne, ha legalább a "tutorial" videókat
belinkelnétek ide. Te is kérted korábban, aztán inkább Messenger:
nem tudom, hányan vannak már ott, de nekem túl sok volt a zaj. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DigitXT #3314 üzenetére
Pay to win ennyi... Itt tartunk és ezt a team event még jobban abba az irányba viszi. Én nem lépek le, szó nélkül főleg nem, de amint olyan eventek jönnek, hogy visszaesik bármi miatt a teljesítményem és lenne ember a helyemre én szívesen átadom a csapat érdekeit szem előtt tartva a saját érdekeim előtt.
-
DigitXT
Topikgazda
Sok volt már nekem ez a Messenger, kiléptem: csak a lényeget nem találtam
meg benne, pl. annak leírását, vagy videóját, ahogy HUN közel 100%-ot ment.
Nagy gratula a csapatnak, hogy megint behúztunk a tekiknek.Jók vagytok!
MÁS: összesen 3 magyar 10 mp-en belül, és mind a PH! csapatban van!
Egyelőre én is, csak már nem leaderként: nem fogom nézegetni, hogy kit kell
innen kirúgni, hogy bejöhessen valaki más. Ezúton is köszi TJ-nek a kilépést!
Bár nem indokolta meg, de meg tudom érteni (a korábbi kommunikációjából).Szerk: pay to win. Engem is elkapott, de már lemondtam júniustól a VIP-et.
-
rocket
nagyúr
Good luck a tovabbiakban TE-hez a csapatnak
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3305 üzenetére
igen, épp mondani is akartam, viszont egy bizonyos távolságra nem hagyhatod el a labdát.
Az első kört 30 medállal zártam. Holnap folyt köv. Hamar meglesz most az 50. Nagyjából 120-140 medállal zárok egy hetet, ha csak gemért nem veszek még pluszban, de most nem kínlódok vele.....
-
DJ. Ru$y
nagyúr
City pályán, coin boost, fuel boost, hólánc (kell a fém konténerekre) és vagy rally vagy buggy. 8400 körül vagyok rekordilag, de még ez is kevés.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3302 üzenetére
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Uhh, a beachet jól meg toltad. Én kb. ezeknek a felét sem tudom egyiken sem. Leginkább üzemanyagom fogy ki.
-
Speed®
titán
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- BestBuy ruhás topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Last Epoch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest