- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Criminal017 #297 üzenetére
-
Criminal017
őstag
Uhh, gondoltam benézek ide, hátha pörög a topik. És pörög! Akkor ha nem baj, felveszek mindenkit, elég uncsi csak a tesómmal játszani. Criminal017 a nevem ott is.
-
Azokról nincs sajnos.
Az első pályán rögtön van egy szakadék, afelett át lehet ugrani a sportkocsival, ha seggen csúszva ugratsz el és tartod is a helyzetet, h a kocsi alváza jobbra nézzen. Landolás előtt vissza, de ne talpra. Mondjuk talpra érkezni sose jó ezzel a sportkocsival. A második pályán meg rögtön a felfüggesztett fára lehet ugratni monsterrel a pálya vége fele (lehet mással is, én ezt használom legtöbbet). De ott nagyon ki kell centizni, meg a jó elugratás is fontos.
-
athomi
veterán
válasz
Freddycom #290 üzenetére
Majdnem fullos a sportscarom (downforce lvl 19), úgyhogy rápróbáltam. Bár begipszelt kézzel nem egyszerű.
ennek a sportkocsinak szerintem nem mindegy milyen szögben van a levegőben. Vagy csak beképzelem?
Szerk.: bazze, majdnem megvoltak az elsők, de az alagút előtt leelőztek.
-
Nem értem ezt a játékot. A mai dailyhez képest közel egy másodperccel jobb időt futottam valamikor régen (a legjobb időt ugye látom time trialban), de itt a dailyben meg sem közelítem. Van róla pont replayem, elvileg ugyan úgy megyek, de hát mégse.
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
Ez a The Dip is egy marhajó motorozós pálya, csak nem sikerül kimotorozni belőle.
-
Én is ugyanígy szoktam. Tehát akkor még te sem nyomtad le, hogy ne adja még azóta is az X-mas-t.
Mondjuk olyanom is volt már, mikor kétszer egymás utáni Xmas kupán a harmadik versenyre 4 pontja volt a másodiknak és mindkétszer, mikor szándékosan borultam, mindkétszer másodikként végeztem. De azért ahhoz nagy pech kell valóban.
-
zeon.hu
nagyúr
Azért 1-2 új pályát és/vagy járgányt elviselnék
-
athomi
veterán
Mai daily-t cross-szal azt hiszem megint kihagyom.
-
Megszűnt létezni az xmas cup, legalábbis már nem adja be. Akkor lehet még vele menni, ha ezzel a játékból kilépéses módszerrel fejezzük be?
-
válasz
#21346560 #274 üzenetére
Egyre várom már, hogy visszatérjek már a hagyományos ládák világába, ezek az X-mas-ok már kezdenek unalmasak lenni.
Volt itt infó, hogy januárban vége lesz (bár nem tudom pontosan hanyadikától), de kíváncsi leszek a módszerre.
Úgy-e, hogy egyszer csak erőszakkal kiveszi alólam a kupát, vagy pedig szándékosan nekem kellene mindehhez legálisan befejeznem a majd épp aktuális X-mas-t.Mert ha utóbbi lesz, akkor úgy jövő karácsonyig lehetne még X-masozni, közben meg gyűjteném a tizen milliókat a játékba.
-
törölt tag
Kaptam ládát, 24 óra a nyitás ideje... vagy 96 gem.. Egy darabig nem játszok
-
Ú komolyan?
A rank-re gondolok, mikor ráböksz a lila kupára a főoldalon és ott van számszerűsítve.
-
-
válasz
szentkuti11 #249 üzenetére
Így már a tiéd is működik, az enyém meg valóban ugyanolyan, mint a tiéd volt, nem tudom mit csináltál másképp, hogy jó lett.
------------------------------------------------------
@Freddycom: A mai daily-re valóban jó, de így is kevés vagyok. Szerintem az ilyen kiélezett tizedmásodperc versenyeken már olyannal is megérné trükközni, hogy visszább veszünk egyes tuning szintekből, de ebbe már én nem fogok belemenni.
Milyen monsterrel csináltad a jelenlegi idődet? -
athomi
veterán
Ez az enyém: [link]
-
Heisenberg69
senior tag
Vegyetek engem is fel:
[link] -
Heisenberg69
senior tag
válasz
Felvettelekmeg Freddit is. Ám hogy lehet ilyen linket adni? Megadnám nektek az enyémet is.
-
athomi
veterán
válasz
Most ok, felvettelek téged is meg Freddy-t is.
Törölni hogy lehet barátot?
-
válasz
szentkuti11 #246 üzenetére
Valamiért nálam a te linkedről nem akar működni a dolog (Freddy-éről igen).
Mellékesként meg itt van egy link tőlem is, Kicsifiú néven ütöm a vasat és a kifullozott monster úgy tűnik ezekhez az időversenyekhez nem igazán lesz való, de már a sport autóra nincs nagyon kedvem költeni, a monster után réginek tűnik (de ez az én bajom).
Amúgy tud itt valaki arról valamit, hogy meddig tart az X-mas kupa? Kicsit unom már, hogy a pénz miatt csak azokat a versenyeket játszom már legnagyobb részben.
-
válasz
Freddycom #236 üzenetére
Nekem az ugratás mintha menne.. 17-es sport car, 18-as motorral és 18-as downforce-szal.
érezhetően és látványosan kilő a dombtetőn, ha a végéig nyomom a gázt.szerk.: most néztem egy time trail versenyt, nem az időm a lényeg, de szerintem van 2 domb, amin megvan amit keresünk..
-
Kiírtam redditre ezt a karácsonyi kupás pénz 'trükköt' még korábban, egy srác hozzászólt most egy olyat, hogy:
"Ki lehet cselezni a három órás várakozási időt a ládákon, méghozzá úgy, hogy először is bökj rá a ládára, hogy elinduljon a visszaszámlálás, aztán tedd a telefonod repülő üzemmódba, menj a beállításokba, ott kapcsold ki az automata időbeállítást, állítsd előre az időt 2 óra 55 perccel és lépj vissza a játékba."
Gondolom bármelyik ládával működik ez a trükk, de én nem próbáltam.
-
Kérdeztem a supportot, a különböző típusú kerekek nem adnak plusz tapadást vagy egyéb adott pályához kapcsolódó előnyt, szóval csak placebo lehet a jobb szintidő.
Meg a trailerben látható hatalmas ugratások, kilövések sem kivitelezhetőek, úgy fogalmaztak, h "trailer magic".
-
athomi
veterán
Nincs ma videóért nyitható ládám.
Időnként futam közben is van valami bug a játékban, mielőtt meghaltam ketten meghaltak előttem, mégis 4. helyen végeztem.
-
BiP
nagyúr
vazz. én 800e-ig mentem fel a játék kezdete óta, most kimaxoltam a super jeepet, lement 500-ra. Igaz, nem trükköztem az x-mas kupákkal.
Gem-et nem mertem venni, mert féltem tőle, hogy hamar elmegy, és 700Ft-ot nem ér meg, hogy beleöljem a játékba. (pedig tök jó lenne, ha nem kéne mindig várnom a 3 órákat), és amikor van 10-20 percem játszaniIgen, nem is nyomom olyan szinten, mint Ti, kb. 4ezredik vagyok a HU listán. Ahogy haladgatok, mindenki megy feljebb, szóval ezzel a játékmennyiséggel nem is tudok javítani. -
Tegnap megint vettem egy akxiós IAP csomagot, bár most csak 1000 gem járt mellé, sajnos ugyanannyi pénzért korábbi 1500 gem-et adott).
Azért is vettem meg, mert tudtam, hogy lesz időm elhasználni a kiskapus X-mas kupákkal.
Kb 2,5 óra alatt tudtam elhasználni azt a gem mennyiséget úgy, hogy ha a három versenyből az első kettőn első tudtam lenni, a harmadikon már a rajtnál igyekeztem nyakat törni. Legtöbbször így is megnyerjük az összesítettet, szóval lehet vele időt spórolni.Az a baj azt nem figyeltem pontosan mennyi pénzt szereztem így, de másfél millió szerintem összegyűlt eközben szépen (most tartok 3,7 milliónál).
-
athomi
veterán
Még mindig ezen pörgök, hogy csinálják? Olyan mintha kilőne a jármű 0:24-nél.
-
zeon.hu
nagyúr
Sportautóra tud valaki terepgumit tenni?
Nekem nincs olyan hozzá, de láttam videót, ahol cserélik. -
-
athomi
veterán
[link]
24 mp jeep, 33 mp scooter, 55 mp motocross... ekkorákat hogy ugratnak? -
athomi
veterán
-
BiP
nagyúr
Ez oké, csak olyan lazán írták itt az időket, azt hittem, valahol ki lehet nézni.
Bár nekem néha csak simán aranyérmet mutat,(mintha nem tudnám, hogy egyből egyet nyertem) nem tudok átváltani időre, és baromi idegesítő.Szerk: közben rájöttem, megtaláltam a listázást. A kupáknál a jobb felső sarokban lévő óra nemcsak ikon, hanem gomb is egyben. Bár X-Mas pont nincs listázva ugye.
(Bár a futam végi váltás - ha át lehet egyáltalán - még mindig érdekelne)
-
athomi
veterán
Ti milyen időket mentek X-mas Cup-on és milyen járművel?
Nekem motorral (lvl20 lvl20 lvl17 lvl20):
1. pálya: 23.165
2. pálya: 22.566
3. pálya: 22.4111. pályán sportkocsival sokszor elvernek.
-
Nektek szokott adni mostanában videóért cserébe nyitható ládát vagy tuning alkatrészt? Nekem napok óta semmi.
-
BiP
nagyúr
válasz
lkristóf #202 üzenetére
Én is tök hasonló módszerrel megyek most. Pár napja csinálom így, hogy mindig legyen valami láda, hogy pörögjön az idő, de az x-mas-nek vagy szorítok helyet vagy megvárom, míg lesz üres.
Super jeep, 15-ös, és diamond II. Szóval elég hasonló.
Pénzem nincs gyémánttal nyitogatni, szóval mindig annyit játszom, ami belefér sok "veszteség" (azaz elbukott láda) nélkül. -
lkristóf
senior tag
válasz
SpongyaBob #203 üzenetére
Ha nem is végtelen, de biztos úgy van megcsinálva, hogy ne bírj elmenni a végéig.
(#204) Freddycom Én is csak véletlen vettem észre, ugye amikor meghalsz/vége a versenynek ott van egy kis kép és share. Na ez általában az ilyen játékokban a képet szokta megosztani, el akartam küldeni ismerősömnek és erre nézem, hogy ilyen szuper linket akar megosztani és rákattintottam.
-
lkristóf
senior tag
Na én is feltelepítettem ezt a szépséget pár napja, olvastam a tippet a gold farmolásra. Mivel nincs sok gyémántom, (nem vettem kezdő csomagot) Ezért így azt csinálom, hogy amikor x-max cup verseny jönne csak akkor nyitok ki egy ládát ha tudok és akkor ugyebár lesz egy szabad hely. Megyek egy versenyt én simán leokézom nem lépek ki, és akkor a szabad helyre berakja a karácsonyi ládát, és amikor tele van a ládahely akkor megyek annyi versenyt amennyit csak a kedvem tartja de ha megunom akkor megint úgy hagyom abba, hogy x-mas cup legyen a következő, így ha nyitok ládát akkor megint a sok goldot érő láda lesz ott.
Gondolom karácsony után majd kiveszik ezt a pályát és akkor maradnak a sima ládikák farmolása. Jelenleg diamond1 szinten vagyok 40371 ponttal, super jeep-et használok 13as szintű komponensekkel/alkatrészekkel.
Megosztok egy replayt: https://playhcr.com/challenge?id=59XM2 ha telefonról kattintotok rá akkor még achievementet is ad és akár 1 gemért összemérhetjük a tudásunk. -
válasz
Heisenberg69 #200 üzenetére
Arról az F1-es járgányról olvastam már korábban igen.
Azzal tényleg lehetett úgy játszani, hogy ameddig csak te magad nem untad meg, addig mentél a pályán? Vagy azért mégsem olyan végtelen ott sem minden és bead egyszercsak a játék egy merőleges betonfalat?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- iPhone 16 Pro 128gb bontatlan, független
- GETAC S410 GEN3 i5 8365U 32GB 1TB SSD 14'' FHD W11
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest