- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen routert?
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- YouTube
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
- Proxmox VE
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AKIspest
tag
Én jellemzően a súlyt, a ketrecet, a flip boostot,meg a pattogó izét scrappelem. Korábban a landing boostot is a gyengébb járműveknél, de amióta a csapatjáték van, azóta rájöttem, hogy epic és legendary alkatrészt még a gagyi kocsiknál is érdemes megtartani.
-
DigitXT
Topikgazda
Kalickát kár, bizonyos eventeken aranyat ér (egykerekezés pl.)
Heavy Weight teljesen jogos, másik teljesen felesleges tuning. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3493 üzenetére
Jaaaah, ok. Hát ezért nem használtam én soha...... Nem fogom direkt szaltóba vágni a kocsit, hiszen elég veszélyes. persze van ahol meg lehet csinálni, de ott már inkább a cél van, és nem kell a turbó, vagy ha jól jönne mert nagy a hely, és magasan vagyunk, akkor meg már inkább a szárny....
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3489 üzenetére
Jájjj. 🤣
Más: Srácok, ez a flipboost mire jó? Van valami leírás egyébként jogy melyik tuning cucc mire jó pontosan?
-
ztibor
senior tag
válasz
DigitXT #3485 üzenetére
Tiszta sor, én se vennék, mivel pénzt nem teszek a játékba, de az 1 darab akkor éri meg ha még nincs, bár utána meg tetemes scrap kell hogy értékelhető legyen.
És ugyebár én itteni tanácsra elkezdtem bedarálni flip boostot, meg az ugráló akármit, erre kiderült hogy az ugráló akármi akár lehet nagyon is hasznos, szóval azóta inkább semmit se darálok le, kimaxolva meg ezer év múlva se lesznek a tuningjaim :-) -
hege01
tag
válasz
AtiTheSnail #3483 üzenetére
Gondolom a busz thrusterre gondolsz, én is filózok rajta, mert még nincs. Kár, hogy csak 1-et ad 500 gémért.
Sajnos már pénzért is vettem ládát, persze pont az nem volt benne, ami kellett volna. -
ztibor
senior tag
válasz
AtiTheSnail #3483 üzenetére
én a ládázásra voksolok :-)
1 truster=4000 scrap ha jól emlékszem, de sajnos egyel nem sokra mész. Viszont nem láttam átjárást a gem és a scrap között, szóval ha ez így van, akkor csak attól függ van e sok gem-ed, és mennyire kell 1db truster :-)
Inkább vennék gem-ből olyan ládát, ami jármű specifikus, és van benne legendary is, ott ha kapok nem egyet kapok. -
AtiTheSnail
kezdő
megereri 500 gemert 1 thrustert venni vagy van olcsobb is? velemenyek? valaki utanaszamolt esetleg? : D vagy inkabb ladazni kell es majd kiadja?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #3481 üzenetére
Lesz mire elszórni a 30 millióból egy "keveset".
-
Gaborz1
senior tag
Új járgány várható hamarosan.
Úgy néz ki mint valami versenykamion.
-
AtiTheSnail
kezdő
motor max, thruster 3-as de 2-es is eleg mert nem aza lenyege, fuel boost 3, landing boost max.
ennek a palyanak a landing boost a kulcsa szerintem, minel tobbet tolni kell, a pajta elotti ugraton meg ugy kell elugrani (100-bol 1-2x sikerul) hogy pont beess a pajta also szintjere, de meg ne fejeld le. ugy ereztem hogy egy kerek 16 meg benne van, mert volt 1 resz ahol kicsit elbasztam. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
AtiTheSnail #3474 üzenetére
Paraméterek?
-
Neck
veterán
válasz
AtiTheSnail #3474 üzenetére
Más: biztos sokan tudtátok, de aki esetleg mégse: ha ketyeg egy nagyobb láda (8-12-24h pl), attól még a kis 3 órás ládákat a reklám megnézésével ugyanúgy ki lehet nyitni, ha rákattintasz.
Nyomtam egy 23,5k-t, nekem ebben kb ennyi van egyelőre, akkor tudok előre lépni, ha a két motort fejlesztem :(
-
misi_belucci
tag
Első tapasztalatok:
1.
Cross + szárny, thruster, nitro
"Sztááár"videót már linkeltem korábban:
[link]2.
Robogó + szárny, fume, landing3.
Nálam s. jeep (ez van jobban fejlesztve repülésre) + szárny, thruster, oc4.
Jeep + oc, fume, hólánc
Itt 200 vagy 220m-nél meg kell állni, várni hogy a fume bekapcsoljon, különben nem megy fel a meredeken.
Így 285-6m-ig jutottam.Ha még később lesz valami videó, akkor linkelem.
-
Freddy S
tag
Hello tagok,
A bánya pálya a kedvencem, a 9990 méteren viszont nem tudok tovább jutni. Rally autóval jövök, lávát kéne átugratnom, de vagy a lenyuló plafon lelök lávába, vagy ha valahogy át is repülök nem tudok a meredek lejtőn fölkaptatni. Mi a megoldás itt átmenni?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3469 üzenetére
Dancsó..... 😉😃
-
lovasalbi
csendes tag
válasz
misi_belucci #3466 üzenetére
Tisztelt "jutuber" úr!
Kiváló videó!
Feliratkoztam Önre, utólagos engedelmével... :-D -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3462 üzenetére
Nekem nem éri meg, mert a rally cart akarom kimaxolni.
De ettől függetlenül mindig ráköltök pár százezer coint az aktuális event járgányaira. Előbb utóbb mindegyik fejlett jármű lesz. Ahhoz képest hogy 2-3 hónapja kezdten a hcr2-t elég jól állok. Sokkal komolyabb játékosokat utasítok a hátam mögé mint amilyen szinten én vagyok. Ez nekem elég sikernek.
De nem sírtam rajta, csak megállapítást tettem.... -
AKIspest
tag
válasz
DigitXT #3458 üzenetére
Egyetértek! Én úgy látom, az elsőre jó lehet a crossmotor (rakéta, fuel boost és szárny), 19mp alatt lehet menni viszonylag alaptuningokkal is. Az első dombon átgurulni, utána a rakétával megérkezni a kannára, onnan végigszáguldozni, a legutolsó domb után szintén rakétával be a célba.
A long jumpra a super jeep lehet a nyerő.
-
tzsolesz
nagyúr
Így van. Pl. az utolsót csak is kizárólag hardcore játékosok, teljesen kimaxolt járművel tudják továbbvinni az első emelkedőn. Mivel annyira meredek, hogy ezek az alapgépek, csak is kicsumázott állapotban képesek túljutni rajta. Egyébként 1-2k oszt csókolom. Pár métert lehet rajta menni. Most ki az a hülye aki kimaxolja 2 milla coinért a kis jippet vagy a super jippet.....
Most beletoltam újra csak 300k coint ebbe az új eventbe (megszegtem az ígéretem...), de változás nem történt.Az utolsó pályán megy el az egész. Egy pontotn nem tudom túljutni.... A videón látszik, hogy 60m környéke a pont. Az még a srácnak is kihívás, kimaxolt géppel......
Asszem arra jöttem rá, hogy ha az ember valóban több pontot szeretne elérni, akkor sok sok milliót kellene beleölni 1-1 eventbe, ahol fejletlen járművei vannak..... 300-500k coin az ide kutyafasza. Időben ennyi coin kb. 0,3s, vagy távolságban 40-50m. Amiért nem éri meg elkölteni a coint........ -
DigitXT
Topikgazda
Most mondd, hogy kötekedős hangulatban vagyok, de ez meg minek vágja bele a
csomó tölteléket: nyomkodja összevissza menüt, meg ládákat nyitogat? Jó, hogy
nem kell végignézni pl. 3 órát, amíg végigfut a matchmaking: komolyan röhejes!Szerk@ON: úgy éreztem, rendesen odatette a távot, erre 6631 pont? Ez meglepő!
(A hegymászós pálya már ismerős volt, de így egyértelmű melyik az: sokat kellett
már menni rajta, csak nem ennyire hikamatos járművekkel. Majd kiderül.)
-
ztibor
senior tag
válasz
DigitXT #3458 üzenetére
IO & OI videó
Ez azért már jobbnak tűnik, én a kettő közé tenném magam az eredmények alapján, szóval azért saccoltam 15k-t kb. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3454 üzenetére
Te jó ég milyen béna egy "bemutató" videó.
Mondjuk ne fikázzuk, legalább van.
Azért remélem senki nem gondolja, hogy ez lenne a kihívás. Az ugratás... OMG!
(Igazából a fikázáson kívül építő kritika, hogy nem igazán látszik a pályákból kb.
semmi, ha az első pár méteren pofára esik, lásd pl. a hegymászás robogóval.)
Szerk: lehet, hogy távolságra érdemesebb lesz pl. robogóval nekimenni, mert az
elég sokáig bírja egy tankkal (tovább, mint a Super Jeep!), és gyorsabb is nála...Legalábbis ez az elmélet. Gyakorlatban meg kiderül.
-
ztibor
senior tag
Majd alakul a következő event a tapasztalatok alapján, de elsőre azt hiszem a jeep megy a a 2 távolságira, a robogó az első pályára, (23mp eleji időt tudok vele, minden mással csak 24mp körüli megy). az ugratósra meg megy a super jeep, a mostani eventre is azt használom ugratni...
Elsőre max 15k pontot jósolok magamnak a videók, de még lesz addigra remélem 200k körüli coin amit eltolok majd fejlesztésre.
-
Neck
veterán
válasz
Nekem a drága gépek vannak kifejlesztve, f1, supercar, rally, monster, tank, super jeep, truck, errefel folyamatosan olyan eventeket ad, amiben ezek a rohadt motorok vannak :(
-
ztibor
senior tag
válasz
na már látom, ezt az eventet se fogom szeretni :-)
-
misi_belucci
tag
Zúj videjóú! a következő eventről:
1. pálya gyakorolható TT-n:
Hill Climb Cup- Bottom GearKomoly lesz ez is...
-
Russ
lelkes újonc
válasz
AtiTheSnail #3452 üzenetére
Úgyvan. Rá 1 órára megkaptam
-
Russ
lelkes újonc
VIP tagságnál találkozott valaki olyannal, hogy levett 300ft-ot tőle, azt nem történt semmi?
Telefont restartoltam, semmi... -
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #3444 üzenetére
Pedig ezzel az autóval az egyik legkönnyebb a perfekt start, mert a motor lassan pörög fel.
Gyakorlás, sok-sok gyakorlás...
Majd nézz meg 1-2 videót a YT-n, figyeld a pedálokat is. Nagyon sokat kell velük játszani, hogy jó szögben landoljon az autó.
Ez a másik "kulcsa" a játéknak. Általában akkor jó, ha a hátsó kerékkel érsz földet. Ha a hátulja is leér, belassulsz. Ha az eleje is "koppan", szintén belassít.Egyébként a nyertes/vesztes arányból le lehet szűrni, hogy mennyire nehéz az adott kihívás.
Azért én is legyűrtem, igaz csak ötödikre...
A 2.ra csak egy gyémántot pazaroltam.Akad még 1-1, amit én sem tudtam még megnyerni.
Más:
Talán nem lenne baj, ha szinkronba hoznák a TE indítást, aztán auto. startosra megcsinálnák.
Akkor nem lenne ekkora különbség, és végre lenne megint egy kis izgalom. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #3446 üzenetére
Hát ha a rajtnál elhúz, akkor ott valami nem kerek. Esetleg ha a dombon
nem veszed el, meg ilyenek... Nem tudom: valójában nem annyira nehéz
és nem mondanám vérprofinak sem, mert a vérprofira nem lehet könnyen
fél másodpercet ráverni, úgy, hogy már a képben sincs* futam közben.*: a végén visszajött azért, nekem sem volt tökéletes ez a 22.264-es idő.
Hogyan csinálod a Perfect startot? Nekem az a technikám, hogy csutka
gáz nagyjából T-1 másodpercig, aztán beejtem a zöldbe, és pont amikor
indul a mandula, már a padlón állok. Így lehet legkevesebb időt veszíteni.
Aki túráztatással akarja a zöldben tartani, szerintem bebukja. Meg ugye
nem mindegy, hogy hogyan áll éppen a Boost pl. Super Dieselnél, habár
ennél pont nem mozdul el a nulláról a mutató... valószínűleg nem számít.Annyi van, hogy a T-1 mp az nem egész másodperc. Gyorsabban pörgő
motoroknál néhány tized csak, pl. Super Bike. Lényeg, hogy a startjelre
jó legyen a fordulatszám ÉS már padlózzad, ne csak utána nyomd meg. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3445 üzenetére
A kettőnk tudományát ebben a játékban nem lehet összehasonlítani. Te jóval tapasztaltabb vagy, és ügyesebb.
Én is úgy indítom, hogy perfect legyen, még is elhúz mellettem.
Nah, még 5 gemet elcsesztem rá. A végén már 1.5s volt a különbség, hagyom is, ez a szint csak a vérprofiknak való.....
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #3444 üzenetére
Ezeken pont ugyanaz az autó, nem a játék tehet arról, hogy eltérő az ügyesség...
(Ha megnézed a statisztikát 1296 embernek sikerült nyerni 88815-nek nem, azaz
ez valószínűleg kifejezetten nehéz menet, így csak a legügyesebbek nyomják le.)Szerk: gyorsan megpróbáltam én is, elsőre lemaradtam 485 ezreddel. Gyakorolni
kell kicsit, de semmi olyat nem láttam, hogy már az elején elhúzna: tudsz perfect
startolni? (Régebben nehezebb volt, most már konkrétan mutatja zölddel, mikor jó.
Nem hiszem, hogy újat mondtam, de nem tudom, hogyan húz neked el az elején.)Szerk2: másodikra 181 ezred, s féltávnál egy autóhosszal vezettem. Nincs ebben
ördöngösség, ám ilyenkor mutatkozik meg, hogy nem állandó gáztaposás a játék.
(Meg majd hasonlóan jó buli lesz a No Tuning Cup, ha eljutok odáig, hogy kiírjam.) -
tzsolesz
nagyúr
Srácok, ugye ez a Friends menüben található Challengers verseny néha csak vicc?
A jelenlegi FingerGP Braking Bad-et lehetetlen legyűrni. Mintha az Ő autóján lenne 1-1 tuning mindenen az enyémhez képest. Jól sejtem, hogy nem azonos eséllyel indulunk? 15-ször próbáltam (15 gem...) de már az elején úgy elhúz, mintha állnék....Jah, Team: Kaptunk egy még erősebb ellenfelet. Újra csak küzdünk az 1000 pontért. Az első 9 hely az övék.
Ez ugye minket nem zavar, mert megszoktuk. Most valószínű ez lesz már ezen a héten. csak ugye így lőttek az eheti nyereményeknek..... Dühítő, hogy ennyire bugos még mindig a játék. Hiszen ez minden csak nem verseny, de nekik sem.
Ráadásul óriási előnybe juttatja a már erős csapatot (coin, gemek, stb...), minket meg csak amortizál....
Ha meg direkt ilyen a játék, hát akkor kapják be a fejlesztők....
Oké, látta hogy csúnyán nyertünk az előző versenyen, 3000 fölött volt mind. De kérem szépen, 2200 vs 2210 serleges csapatok voltak úgy mint mi. Megvolt rá nekik is az esélyük, csak lustább csapat volt mint mi..... -
AKIspest
tag
válasz
TrueGooner #3442 üzenetére
Írtam privit még délelőtt, majd nézd meg lszi! ;-)
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
TrueGooner #3438 üzenetére
Nem kizárt, csak ki kell várni. Most egy hikomatos ellenfelet kaptunk,
kevesen is vannak, meg bénák is 4100:389 az állás.A leggyengébb
játékosunk is 4 pontot szerez épp, van viszont, aki még nem is indult:
beszéld meg AKIspesttel a dolgot, én már nem vagyok itt leader. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
TrueGooner #3438 üzenetére
Mivel már
nem Digit a góréígy majd kiderül, ha erre jár a Leader. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
TrueGooner #3436 üzenetére
Valószínűleg azért is átjáróház a csapatok, mert nincs kóddal védve...
A PH! jó ideje Top10-es csapat, így ide inkább jönnének, mint kilépnek...
Én úgy szoktam "beengedni" a jelentkezőt, hogy csak neki állítok jelszót,
így az éppen kirúgott inaktív nem fórumozó helyett csak ő jöhet be. -
TrueGooner
senior tag
Nincs egy inaktív jatekosotok? Ahol most vagyok, ott a chat arról szól, hogy ki lépett ki, vagy éppen be, de átjáróház az egész, így nem sok a motiváció a team részlegben... Jó lenne egy aktív magyar csapathoz tartozni. A belépési kódot letudnátok irni ha nem nagy kérés? Alkalom adtán mennék..
Köszönöm!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
TrueGooner #3433 üzenetére
Jelenleg fullon vagyunk, ha jól tudom.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
TrueGooner #3433 üzenetére
Igen. De előbb valaki vérét kell ott venni.
-
TrueGooner
senior tag
Sziasztok! Be lehet a PH! Teambe kerülni valahogy?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #3427 üzenetére
Én is így tolom, mint HUN, csak nem minden pályán tudod ennyire legatyásítani.
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3424 üzenetére
Lehet, annak akinek fullra húzott cuccai vannak. Amúgy ez a heti event semmire nem való alap járgányokkal......
Én megpróbáltam, de semmi. Az én holdjáróm max a holdon képes kisebb eredményekre, földi terepen 92m, meg rosszabb....
Én meg milliókat nem fektetek a holdjáróba......Pedig vártam hogy mikor lesz újra holdas pálya.....
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3423 üzenetére
Mindent: LVL1 is benne volt a névben korábban.
Pont attól kihívás, és így
bárki részt is tud rajta venni... Akkor is, ha még épp csak megvette az adott
járművet, nem kell ráköltenie semmit. Persze így - ritkán - előfordulhat olyan
jármű/pálya kombó, ami nem teljesíthető, olyankor a szakaszt töröljük.Pontozás a szokásos lesz, mostani F1-es. (25, 18, 15, 12, 10, 8, 6, 4, 2, 1)
Határidő a kezdés napja. (Persze be lehet csatlakozni menet közben is, de
olyankor az ember hátrányból indul, mivel az elején nem szerzett pontokat.) -
DJ. Ru$y
nagyúr
Szedjétek elő a holdjárót meg a buszt, lehet megint repkedni, mint gólyafos a levegőben.
-
misi_belucci
tag
válasz
DigitXT #3421 üzenetére
Link:
Let's race: https://playhcr.com/invite?id=VXbyxy
Légyszi tedd be az összefoglalóba.De a motort, tapadást... is le kell venni lvl1-re, vagy csak a tuningokat?
Illetve hogy lesz a pontozás? Gondolom függ attól is, hogy hányan leszünk.
Meddig van a határidő a jelentkezésre? -
Russ
lelkes újonc
válasz
misi_belucci #3420 üzenetére
Altat a game
legalább van időnk rendezni a sorainkat, feltölteni a kasszát, s kicsit mentálisan is felkészülni az esetleges vadkan ellenfelekre. Most sem punnyadok, csak nem tolom bele az aktuális event kocsijaiba, kicsit tuningokat fejlesztek, s van fél milla a tarsolyomban estére, ami nem rossz érzés
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #3420 üzenetére
Ha nagyon unjátok, tényleg itt az idő a No Tuning Cup-ra.
Kellene hozzá segéd-szervező, mert gond szokott lenni, hogy az
utolsó eredményt már nem mutatja, ha másnap lépek be...
(Praktikusan kell vki, aki hajnali kettőkor bent van a játékban, de
elnézve a chat éjjeli aktivitását, ezzel talán nem lesz probléma.)Feltételek a szokásosak: mindent le kell húzni, adott napi kihívás
adott járművel teljesítendő, barátlistán legyünk fent, hogy lássuk
is a versenyt, ne csak a nyers időeredményeket könyvelgessük.Mit hagytam ki? Más járművel aznap nem szabad menni, nehogy
véletlenül megdöntve az időt, azt mutassa a játék, mert az DSQ...Aki részt akar venni, és nincs az összefoglalóban, írjon nekem!
(Mobilról NEM szerkesztek összefoglalót, mert könnyű elszúrni.) -
DJ. Ru$y
nagyúr
Nem időhöz kötött, hanem ládaszámhoz. Tessék egy "minta".
-
ztibor
senior tag
A Cups-nál mennyi időnként adja a 24 órás ládát?
-
tzsolesz
nagyúr
Helyzetjelentés. Harcolunk az 1000 pontért.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
tzsolesz #3410 üzenetére
Nincs semmi alapja, megnézi, hogy abban az időben, amikor ti keresitek a matchet ki keres még matchet és azt fogja rádobni, akit elsőnek talál. Így lehet az, hogy egy 7. csapat (7-ek voltunk, mikor matchet kerestünk) kapott egy 200. körülit... Nem kell mondani esélyük sincs.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3402 üzenetére
Hát ez szép eredmény.
Én a Buggy-val nyomom jobb híjján. Nincs Forma1 es autóm. De nem is veszem meg, mert nincs 2-3 millám rá hogy közepes szintre húzzam. Így is megvettem a snowmobilt, meg költöttem is rá.
Most többet beleölni nem is érdemes, mert megint sorozatban nyertünk 3 meccset, és beadott egy elég erős ellenfelet.
Már nem értem mi alapján sorsol..... -
DigitXT
Topikgazda
Jelenleg: 20, 20, 15, 17, OC7 (MAX), SB9 (90%), FB3 (75%)
Utóbbi HA fullos lenne, sokat segítene, de potom 68000 fogaskerék hiányzik...
Lényeg, hogy belefékezek egy lehelletnyit a lejtőbe, aztán elsül a turbo. Aztán
nyomom, hogy megint elsüljön, de közben azért irányba is kell állni a második
lejtőre, így meg ritkán jön össze...Harmadszor is rá kell pirítani, közvetlenül
a kerék előtt, aztán nagyfék... Utána csak* ki kell matekozni a célra gyorsítást.Szerk: a rakéta kimaxolására talán még van esélyem (5000 fogaskerék), de az
olyan sokat nem hoz. Valójában a 8-ról 9-re húzás is csak minimálisat segített.*: ezen a szinten már csak az egyik fele a tuning. A másik az ötlet. A harmadik
(igen, a harmadik fele) pedig a jólismert MF: benne lenne így egy 16-os idő is.
Legalábbis volt, hogy már vezettem annyival. Csak aztán a vége nem adta ki.Szerk: ha neadjisten letörik a hátsó szárny a nagy kerék alatt, nos megszívtad:
sokkal lassabban fog lejönni a célegyenesre, oda a kigyorsítás, buktad az időd.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Apple Macbook Pro Retina 14" 2021 ELADÓ (M1 pro/16/512)
- Lenovo IdeaPad 1 (15,6" 4/128GB SSD)
- Újszerű, karcmentes Xiaomi 13T Pro 12/512GB, 12 hónap garancia!
- Advance Paris A12 Classic erősitő!!! Mobil: +36 30 999 6609 ( Csere köszönöm most nem!!!)
- Iphone 15 pro 128gb,karcmentes,full tartozék,3 év garis,plussz tartozékokkal
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest