Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
- Windows 11
- Microsoft Excel topic
- Crypto Trade
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
Topikgazda
válasz DJ. Ru$y #1736 üzenetére
Egyrészről így van, másrészről akcióztak anno 10000 gyémántot valami 1K-ért.
Az nekem azóta sem fogyott el, és értelmes ütemben használva soha nem fog.Viszont vicc, hogy ha elkölteném az összeset bronz ládák nyitására, alig 2.5M
coin jönne ki, aminél jóval több szokott kelleni egy-egy "fullos" tuningra. Szóval
igazad van, a pénz szedése a motiváció a fejlesztőknél. De még nem tolták túl!
Ennél 100x rosszabb játékokat látok. Ebben még mindig van fun faktor, és nem
kötelező csillió JMF-ot rákölteni. Kicsit meg érdemes, mivel az még* éppen fun.*: lehetne ezt még sokkal jobban elb*szni. Nekem amúgy tetszett az event: fun
volt a sok ugrabugra, ha meg néha kiadta, és elvertél mindenkit, akkor pláne.https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DigitXT
Topikgazda
válasz DJ. Ru$y #1740 üzenetére
Megjegyzés: anno megénekeltem, hogy a Formula 4,2M volt. Hát igen...
Amúgy a sárga kiemelések az általam "értelmesnek vélt" járgányokat jelölik...
Igaz, hogy Adventure-ben egyik rekordom a Tankkal van... de inkább sorolnám
a fun kategóriába, mint a komoly versenyjárgányok közé. A többi egyértelmű.**: annak ellenére, hogy van aki Motocrossal is versenyzik, nem is rosszul, DE:
csak akkor húznám maxra, ha nagyon nincs mire költeni és/vagy épp az a cél.
Szerk: bár pl. a Super Diesel mellett már a Monstert sem nagyon erőltetném...[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DigitXT
Topikgazda
válasz DJ. Ru$y #1747 üzenetére
Csak óvatosan, mert ha elkezded szórni a tuningokra, pikk-pakk elfogy!
Olyan árak vannak, hogy csak leshetjük. Most nem szedem elő, de biztos
erre is van lista a "megfelelő" oldalon. Ez az internet átka. Minek csináljak
bármit, ha valaki más már biztosan megcsinálta: teszem hozzá az a tábla
nem úgy volt fent a másik fórumon. Szóval rászántam azt a pár percet, na!Mindenesetre ha tudnám, visszacsinálnám, hogy költsek "fejlesztésekre"*,
amiket SOHA nem fogok használni, csak azért, mert sok van belőle, és az
milyen már, hogy ott zöldell, hogy fejleszteni kéne. Egy sz*rt. Zöldelljen!*: különösen, de nem kizárólagosan, Flip Boost, Heavy Weight, és társaik.
Vicces, de pl. a Jeephez van több, mint 1000 db, pedig anno fejlesztettem.https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
-
rocket
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #1844 üzenetére
Engem is kidobal, zsinorban 6x dobott ki 2. gyozelem utan 3 versenyes kupaban, ilyenkor meg elorol kell kezdeni.
Iden legalabb 70x csinalt mar ilyet, persze reklam kozben meg 1x nem dobott le.
Eloszor azt hittem a wifi vacakol azert csinalja, de stabil a wifi, ugyhogy szerver oldali gond.[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #2015 üzenetére
Arra gondoltam igen, tegnap L91-nel Let It Snow palyan ment egy global top2000-en beluli idot, kozel 1.5 masodpercet verve a legjobb idomre amit tobb szaz verseny alatt ertem el.
Persze igy, hogy konnyen atlehet verni az XP bukast nem lenne veszes a dolog (anelkul ugye minimum 3 kupat kell nyerni, hogy ujra elerd a BOSS-t), ha sokszor mar a rajtnal rajt raketa nelkul, es reszemrol perfect rajttal nem ugy lone ki az AI, mintha szembe jonne#2016: Vicc az, hogy nalam volt mar olyan is amikor az Ultimate AI miatt elvesztett kupa utan, jott a Gigalame AI akit meg romma vertem, ez se jo, mert ez meg a masik veglet
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
válasz DJ. Ru$y #2172 üzenetére
Mitől lenne szürkezónás? Ha beesik akármi, ami miatt nem tudom befejezni a
futamot, ki kell lépnem, később folytatnám, de már kilapozódott a memóriából,
akkor büntessen meg? Ez nem egy ilyen szimulátor, hogy beülök a cockpitbe,
és a világ minden tájáról még 10-15-en összegyűlnek, rajt adott pillanatban, és
a futam végéig se telefon se semmi, mert élő verseny van! Ez egy casual gém,
amit pl. tömegközlekedésen nyom az ember. Ha le kell szállni, nem lép ki?Szerk: szürkezónás max. a karácsonyi futam ismételgetése volt kilövéssel.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
Gaborz1
senior tag
-
DigitXT
Topikgazda
válasz DJ. Ru$y #2403 üzenetére
Közel 20 km azért elėg hosszú idő: ahhoz képest nem túl sok a jutalom...
Még a 10x-ese sincs az 500 méternek, pedig távban és időben sokkal több:
igazából exponenciálisan kéne növekednie, hiszen a hosszútáv fárasztóbb!https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
zeon.hu
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #2432 üzenetére
Nem a matekkal van gondom
Egyszerűen nem enged frissíteni se pontért, se másért, így sose lesz kimaxolva. Arról nem is beszélve, hogy sok, valóban hasznos tuning alkatrészt meg sem ad kb soha.
Pl a rally autóhoz a megjelenése óta nem kaptam meg a fuel boost-ot. Bezzeg az air control, amit soha nem használtam, 783/25..... szinten van.Ez az új scrap-ért járó craft pont is érdekes, supercarhoz máris "csak" 32000 kéne belőle, hogy egy alkatrészt frissíthessek egyszer...
#?*@&!
-
zseko
veterán
válasz DJ. Ru$y #2434 üzenetére
Ez szerintem direkt így van szívatásra lescriptelve, mert amíg a Buggy-val játszottam, alig kaptam hozzá valami értelmeset, mióta meg a Rally Car-al játszom, ehhez nem kapok semmit.
Sőt, azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy belenyúltak a kocsikba, 1-2 másodpercekkel rosszabb időket megyek mint pár héttel ezelőtt, alig tudom hozni a közelebbi értékeket is, pedig fejlesztettem is 1-1-et a felszerelt extrákon.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
rocket
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #2462 üzenetére
Nekem egyik modszer se oldja meg, irok a supportnak.
#2463: Van +2 ora megint, 10 orakor kezdodott es 12orakor fejezodik be, igy aki elkezdte elso napon 12oraig az jol jart, en lemaradtam, csak este kezdtem
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #2468 üzenetére
" Az ő zsebükből esik ki a lóvé a megtekintés hiánya miatt."
Meg atvitt ertelemben az enyembol, mert hajnali es delutan 2 ora utan 2-2 free ladat nyithatnek reklam nezessel, mar most 10 free ladat buktam.
Utolso otletkent ujra telepitettem, igyse mukodik.
Support valaszol van az emailben par user/device adat, pl. a jelenlegi es az osszesen megszerzett coin, osszes verseny
coins: 5189903/29800503
races: 34063[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen